2013. május 21., kedd

(#17001) xigris válasza werszomjas (#16999) üzenetére

xigris
(senior tag)

Szia!
Köszönöm a gyors választ én is rájuk gondoltam akkor hétfőn bemegyek hozzájuk. :R
A kocsi majd ezután jön :K

(#17002) diablo1984 válasza werszomjas (#17000) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

dvb tuner a neve....

Samsung D60, 6 Mpix digitális fényképező eladó -8,9k

(#17003) dvdbackuper

dvdbackuper
(senior tag)

vki elcserélne velem egy AM2-es X2 4400+ procit egy S939-es X2-es procira?
még nem biztos, de lehet, hogy fog kelleni...

(#17004) laszlo168 válasza werszomjas (#17000) üzenetére

laszlo168
(fanatikus tag)

Videorecorder?

(#17005) sNORh válasza fenergie84 (#16973) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

és saril 2db GTX570-et kell kihajtani 2x16XPCIE sávon, ami P67-el nem lehetséges. És ezért váltás vissza X58-ra és i7-re :)

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#17006) werszomjas

werszomjas
(őstag)

Most Vasárnap Pesten vagyok autóval, akinek fuvar kell szóljon, hátha tudok segíteni.

diablo1984, laszlo168, köszi a tv-s válaszokat :R

[ Szerkesztve ]

Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

(#17007) werszomjas

werszomjas
(őstag)

Megint én :D

Epret illetve cseresznyét lehet vinni repülőn kézi poggyászban? Vagy elveszik?

Budapest - London - Wizz air, valakinek esetleg tapasztalata?

Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

(#17008) diablo1984 válasza werszomjas (#17007) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

szerintem kaját nem lehet vinni a gépre, mert az is lehet egy biológiai fegyver, ezért elvileg nem engedik..... :U

Samsung D60, 6 Mpix digitális fényképező eladó -8,9k

(#17009) Destructo

Destructo
(senior tag)
LOGOUT blog

Hali! Esetleg ha valakit érdekel lessen rá => SONY TA-F110 STEREO AMPLIFIER :)

OE-KVK

(#17010) qfm válasza werszomjas (#17007) üzenetére

qfm
(senior tag)

A repülőtéren szemenként megennék letesztelnék az árut :D

Egyébként szerintem sem engedik fel.

(#17011) Cybertrone válasza sNORh (#17005) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Tevagy az első aki elismeri hogy igenis van külömbség a 2*8, és a 2*16 közt! :DDD :R

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#17012) sNORh válasza Cybertrone (#17011) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

:DDD ;]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#17013) Laraxior válasza sNORh (#17005) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

próbáltad is? :U

Battlefield 3: M1128 Tank Destroyer Legend

(#17014) hdanesz válasza werszomjas (#17007) üzenetére

hdanesz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Próba 'cseresznye' :DDD ez gyenge poén volt.
De viccet félretéve: kaját elvileg fel lehet vinni a gépre, a gyümölccsel nem tudom mi a helyzet. Mi hatszor repültünk már Wizzair-rel és szendvics miatt még nem szóltak.

Amúgy ez nagyban az épp szolgálatban lévő biztonságiaktól függ. Volt pl. olyan eset,h. a folyadékok az én kézipoggyászomban csak egy mezei nylonzacskóban voltak és nem szóltak semmit, barátnőm kézipoggyászát viszont kicuccoltatták pedig neki visszazárható, szabályos zacskóban voltak a folyadékok.

[ Szerkesztve ]

http://tanarikonyha.blogspot.com

(#17015) daa-raa válasza werszomjas (#17000) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Inkább csak hangnormát kellene váltani...

lorcsi: Ha nincs ventilátor a keretben, akkor annak a tartóját ki lehet szedni és a vinyókat bentebb tudod tolni.

Sianis megtömött egy pónit!

(#17016) SocketA

SocketA
(fanatikus tag)

Bocsanat, hogy ide irok, de masnak is mar segitettetek hasonlo kerdesben, hatha nekem is tudnatok. Problemam a kovetkezo:
Omlott a teraszon a vakolat, illetve a lakas belso fala is atazott, igy hivtam "munkasembereket", hogy csinaljak meg. Par nap alatt osszecsaptak valamit, amiert en fizettem nekik 110eFt-ot (persze szamlat nem adtak!). A teraszon 2 nap mulva mar teljes hosszabban megrepedt a fal, a belso fal pedig az elso esozes utan szepen atazott.
Mondtam nekik, hogy csinajak meg normalisan, mert nem ezt beszeltuk meg. Kuldott masik munkast, aki meg annyira sem volt munkakepes (3 infarktusa volt, a 4-et majdnem nalunk kapta, olyan rosszul lett).
Adtam nekik meg egy utolso eselyt. Mai nap soran feljottek, mondtam nekik, hogy vegre ugy csinaljak meg, hogy jo legyen (termeszetesen a plusz anyagkoltseget vallalom). Csak neztek ram, hogy kene megcsinalni. En elmentem a szomszedot megkerdezni (mert O mar utanajart), mire visszajottem, mar kipakoltak a lakasbol a felszerelest, az asztalra letettek 25eFt-ot es eltuntek. Termeszetesen szamlat semmirol nem adtak... !

A kerdesem az lenne, hogy mit lehet ilyen esetben csinalni? Mert elvettek a penzt, a teraszrol levertek a vakolatot (most ugy all a terasz a betonig lecsupaszitva), bent pedig tovabbra is azik a fal. Varom a segito otleteket! Elore is nagyon koszonom! ;)

Es hogy mas is nehogy igy jaron, keruljetek el ezt a bandat !!!
Bancsi János
Variáns Trade Építőipari és Kereskedelmi Kft.
4030 Debrecen, Halász utca 1.

(#17017) torcsrent válasza SocketA (#17016) üzenetére

torcsrent
(lelkes újonc)

Hívd ki őket másik számról másik helyszínekre felmérési, árajánlatadási munkákra, stb, azzal is költséget csinálsz nekik, és elveszel az idejükből, ami megint pénzkiesés nekik, papír nélkül nem sokra mész.

Hirtelen ennyi jutott eszembe így éjszaka :)

[ Szerkesztve ]

(#17018) lorcsi válasza SocketA (#17016) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

miylne felszerelést pakoltak ki a lakásból ?

daa-raa: kösz, legközelebb kipróbálom...bár úgy meg a winyóknak lezs melegük

[ Szerkesztve ]

Eladó: chieftec dragon nagytorony

(#17019) lorcsi válasza SocketA (#17016) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

2x

[ Szerkesztve ]

Eladó: chieftec dragon nagytorony

(#17020) balinyo

balinyo
(kvázi-tag)

Van egy Thermaltake Max4 külső USB/esata alu házam eladó 3,5-es SATA HDD-khez, igény esetén egy 1,5TB-os Samsung HD1540UI-val, Csak a ház irányára 3e ft, HDD-vel együtt 13e ft. (esata kábel nincs meg hozzá)

(#17021) Manitou válasza SocketA (#17016) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Ott lehet valami más gond lesz.
Fényképet tudsz mutatni a dologról? Az ázásról és a külső dologról is.

Először is azt kéne kideríteni, hogy miért omlott le a vakolat, és belül mitől vizes a fal.
Milyen házról van szó? Családi ház?
MIkori építésű? Zártsorú vagy szabadonálló?

Ha a fal lábazati részénél van, akkor lehet vízszigetelési probléma miatt a dolog. Felszívta a nedvességet a fal, és ez okozza a gondot, ez esetben a vízszigetelést kell kijavítani mindenképpen.

Talajvíz milyen magasan van?

[ Szerkesztve ]

(#17022) SocketA

SocketA
(fanatikus tag)

torcsrent: Ezzel lehet, hogy az idejukbol veszek el, de az en penzemet ettol meg nem adjak vissza. Max ha sokszor eljatszom ezt. Ugyonez a bajom, ha feljelentem oket: Lehet, hogy jol megbuntetik oket, de nekem ez meg mindig nem jo.

lorcsi: A munkaeszkozoket, amivel dolgoztak. Mivel ez az egesz tobb, mint egy honapon at tartott, mert 3x sem tudtak megcsinalni, hogy ne repedjen a fal. Nem a lakasbol loptak!

Manitou: Fenykeppel vegig dokumentaltam, hogy mit csinaltak, mit nem (Pl.: a fo lenyeg, ahol a fal beazik NINCS szigetelve!)
Ez egy 6 emeletes haz. Tegnap hivtam masik embert, aki itt dolgozik jelenleg egy masik lakasban, O egybol tudta, hogy mi a problema: Hogy nem szigeteltek ki a terasz alatt, es onnan befolyik a viz a szoba fele... Es a legbosszantobb, hogy O ezt jovo heten 5eFt (igen, otezer) ki tudja javitani. Ezek meg meg ezen is sporoltak... :(

(#17023) Sanyabá válasza werszomjas (#17007) üzenetére

Sanyabá
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Fel lehet! :K Mivel nem veszélyezteti a repülés,és utasok biztonságát,nem szúró,vágó,maró stb.

A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.

(#17024) drater

drater
(újonc)
LOGOUT blog

Eladó Iphone 4 16Gb fekete vodafone függő!!
Bővebb infó itt

Tovább eladó még egy quad config. q9300 procival.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#17025) torcsrent

torcsrent
(lelkes újonc)

Eladó egy kis s775 E5400-as processzor, újabb kiadású, ami már támogatja a VT-x-et is :)

(#17026) Ayg0 válasza lorcsi (#16928) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

még nem és már nem is fogom... ugyanis péntekre ígérték az átvételt, a bp-i ismerősömöt aki átvette volna kétszer is megszivatták, mert egyik beígért időpontban sem volt ott a termék. ráadásként bunkóak voltak velem (telefonban) és vele (személyesen) is, így visszamondtam.

nálam nem ez volt a gond: már visszaigazolta a nagykerük is, hogy van, ár is annyi lett volna, csak taplók voltak és szavahihetetlenek az átvétellel kapcsolatban. akinek nem olyan sürgős mint nekem, azaz belefér pár nap csúszás, annak még ajánlható alternatíva az üzlet, de én végeztem velük.

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#17027) whitehand válasza sNORh (#16966) üzenetére

whitehand
(senior tag)

Ujonan kerülnek ennyibe barátom... ráadásul ugy irod ide az 5ghzet mintha akkora dolog lenne... bármelyik proci tudja..

(#17028) zolikaDB

zolikaDB
(őstag)
LOGOUT blog

A 10/11-es tanévre szóló matrica alapján jogosult a tanuló június/július/augusztus hónapban kedvezményes bérlet megváltására?

MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

(#17029) Luigi26 válasza zolikaDB (#17028) üzenetére

Luigi26
(lelkes újonc)

Persze,sőt még szeptemberben és októberben is.

[ Szerkesztve ]

(#17030) levi1108

levi1108
(tag)

Van nálam egy Gainward GTX570, valahogy garit kéne intézni (bár szerintem szinte lehetetlen sajna...)

A vga hátulján, pont a gpu résznél, levan törve kb 2-3 kissebb ellenálás (valami ráeshetett), szóval fizikailag sérült, pedig Ipon garis, de ezzel ugrott a gari, mert nem vették vissza így....

Valaki valami ötlet?

Eladó stereo erősítője van valakinek?

[ Szerkesztve ]

Informatikai hálózattelepítő -és üzemeltető állást keresek!

(#17032) albert8

albert8
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv
Razer Vespulát keresek :)
dobjon püt aki tud szerezni jó áron

[ Szerkesztve ]

"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

(#17033) werszomjas

werszomjas
(őstag)

Eladó!

1db PCI Modem - Ingyen elvihető

2db Sitecom LAN kártya PCI - 1 üveg citromos sör

Infineon - 2×256MB, DDR1, DDR400, CL3 - 32MX64 asztali RAM - 2000ft

Illetve van még egy 128MB-os PC2100-as DDR1 asztali ram - ezt ingyen odaadom az Infineon-ok mellé.

(#17034) bundaska válasza zolikaDB (#17028) üzenetére

bundaska
(tag)

Október 31-ig igen.

Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!

(#17035) bence78 válasza bundaska (#17034) üzenetére

bence78
(lelkes újonc)

én anno még december 31-ig megreckíroztam (sikeresen) :D

----- inkabb emailben keressetek mert a pht mar nagyon ritkan hasznalom -----

(#17036) Dan-szan

Dan-szan
(tag)

Eladó lett a psp-m ,típusa 2004 ice silver,dobozában töltővel. Nagyon jó állapotban,egy eredeti játékkal (God of war), illetve csere- beszámítás ps3-ra.

[L:/dl/upc/2011-06/121403_psp2_2.jpg](IMG:/dl/upc/2011-06/121403_psp2_2.thumb.jpg)(/IMG)[/L]

Az érdeklődők és leendő vásárlók privát keressenek,köszi.

Winter is coming -Stark.

(#17037) a-ttila

a-ttila
(újonc)

Eladó egy szép állapotban lévő kozmetikai szék ha valakit érdekel írjon Pü-ben.

Itt egy kép róla:[link]

És van egy elég komoly kis vízhűtéses rendszerem alu házzal és egy front szabályozóval.

[ Szerkesztve ]

(#17038) zkn.28

zkn.28
(lelkes újonc)

(#17039) hcs57

hcs57
(senior tag)

Kerékpár külső 42-622 méretű Schwalbe Terra Cruiser használt 2db eladó.

[L:/dl/upc/2011-05/50782_img_0105.jpg](IMG:/dl/upc/2011-05/50782_img_0105.thumb.jpg)(/IMG)[/L]

[ Szerkesztve ]

Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

(#17040) (Bundás)

(Bundás)
(PH! addikt)

Fejér megye - Debrecen között nem jár valaki autóval véletlen? Konkrétan Lepsényből kéne lehozni egy cuccot, de valószínű megoldható a megyén belül, közelében való átvétel is.
Nem kérem ingyen persze.

(#17041) rambo4ésfél

rambo4ésfél
(senior tag)

sziasztok!

a holnapi nap folyamán valaki tudna nekem kölcsönadni kb 2 percre egy vágásmentes turbosimet csak egy próba és már adom is vissza.

előre is köszi :R

(#17042) footy

footy
(őstag)

(B)Alpine ipod vezérlős fejegység eladó.(/B)

SQ győztes szett eladó: http://href.hu/x/kf3a

(#17043) gps76

gps76
(senior tag)

Eladó:
-Tartalék USB töltő,ha valahol lemerülne a
ketyeréd amit USB-ről kell tölteni,de nincs
hol.Egy 2500 mAh-s akku van benne. - 2.5 k
- Samsung 640 GB-os új,2.5"-os notebook hdd - 11 k
- Hitachi 500 GB,3.5"-os hdd. - 9 k
- Sandisk 4 GB-os microSD kártya SD
átalakitóval,újonnan.(6.5 MB/s irás,16 MB/s
olvasás).- 1.8 k
- MicroSD,microSDHC kártyaolvasók,többféle
tipusban. - 500 Ft
- USB 3.0 külsõ aluminium ház 2.5"-os SATA noti hdd-hez.- 3 k
- D-Link DES-1226R 24 portos switch, 2 portos
1 Gbps modullal. - 3 k
- Hibás Toshiba asztali DVD felvevő,távirányitó
nélkül.(a kijlezőn azt irja,hogy loading,és semmi
tovább). - 1 k
- Bluetooth fülhallgató.Nagyon pici méretű. - 3 k
- 3.5 mm-es jack audio bemenetű sztereó aktív
hangfal,mp3 lejátszóhoz,telefonhoz.4 db AAA
vagy USB portról üzemel. - 2 k
- 3 m-es RP-SMA WLAN antenna kábel
hosszabító. - 1 k
- USB-MIDI kábel. - 3 k
- Philips Expanium MP3-as discman 100 sec.
rázkódásvédelemmel. - 1.5 k
- Sokféle kijelzővédő fólia(4.3"(96.2x55.2
mm),3.0",Nokia5800,Iphone 4,Galaxy S,HTC
Desire,Galaxy Tab P1000,) - 800 Ft
- Laptop cd olvasó. - 1 k
- Laptop DVD olvasó. - 1.5 k
- Intel T7200(2.0 GHz/4 MB/667 MHz)
mobilproci. - 15 k
- AM2-es gép(ASUS M2N4-SLI alaplap,AMD x2 3800+ ,1 GB ram,250 GB sata Samsung hdd,ATI x1550 256 MB vga,LG DVD-RW,fekete ház,350-es táp - 30 k

(#17044) beencee

beencee
(senior tag)

Ingyen elvihetőek holnap (ha nem egy el, akkor a konténerben landol, amit hétfőn reggel elvisznek):
- fehér színű, 60cm átmérőjű műanyag asztal. Mivel kültéren volt használva, a lapja picit szürkült, de egyéb hibája nincs.
- Kennex teniszütő
- Adidas és Wilson teniszütő tok
- VW Golf V-re való, nem használt, első ajtókra való árnyékoló "szemöldök"-ök (biztosan nem így hívják, de nem tudom a rendes nevét)

Jelképes összegért elvihető
klasszikus "hálós" csecsemőmérleg

Eladó cuccok
Thomas Power-Pack 1616 takarítógép
- nem használt, csak kicsomagolt
- dobozában
- paraméterek, felhasználói leírás

Gigabyte AirCruiser G Desktop router kártya -- 6k
- dobozával, minden tartozékával
- PH! teszt

AeroCool GateWatch kijelző és vezérlőpanel -- 6k
- ezüst
- dobozával, minden tartozékával
- egyik hőérzékelője hiányzik

Hunter SVC-100 öntözőautomata -- 18k
- 1 zóna
- elemes működés, nem igényel vezetékezést
- 9V-os Hunter mágnesszeleppel
- specifikáció
- újszerű állapot

Hunter EC-400i öntözőautomata -- 9k
- 4 zóna
- backup táplálás elemről
- specifikáció
- újszerű állapot

Ha bármelyik érdekel, akkor priviben és/vagy az adatlapomon szereplő címen jelezd számomra, minden észrevételt szívesen fogadok. Cél lenne az alábbi dolgok minél hamarabbi kisöprése...

[ Szerkesztve ]

MPark, a legolcsóbb parkolási mód ------------------------------ http://www.mpark.hu Aquasoft - Systems & Solutions ------------------------------------ http://www.aquasoft.hu

(#17045) dudikpal

dudikpal
(tag)

Minden eladó :K

Bluetooth adapterPS/2->USBPS2 64MB kártya (SOFTMOD)AMDXP1000 gép 17" CRT-velDerítők18 részes smink ecsetkészletUSB szivargyújtó töltőIDE-SATA-eSATA dokkoló, kártyaolvasóSATA<->IDE adapterHDMI kábelek-adapterekLAN teszterekHDD adapterekKábelekAdapterekKártya olvasókPCI riser kártyaKézi számlálók

Priviben várom az érdeklődőket.

[ Szerkesztve ]

MINDENT RAKTÁRRÓL, tőlünk, neked ;) --- webshop.garmix.hu

(#17046) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Jó állapotú Motorola V3 vagy V3i vagy V3xx telefonja van valakinek eladó? Voda vagy független kellene de mint írtam jó állapotú érdekel ami azt jelenti, hogy nincs összekarcolva, működik minden funckiója az akku az egyetlen ami lehet már gyenge is :)

Aki tud valamit priviben jelezze!

☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆

(#17047) _seth_ válasza _seth_ (#17046) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Vagy ami még jobb lenne egy Nokia E51

☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆

(#17048) MY2K

MY2K
(tag)

hELLo!

2GB Sd-kártyát keresek (nem micro). Pü-be keressetek.

Navigáció javítás, PC-Szerviz, Webdesign ::: szabopc.hu

(#17049) _Fonzy_

_Fonzy_
(tag)

Adott egy Samsung S760 as fényképezőgép. Sajnos mióta földre esett azóta bekapcsoláskor képet nem ad és csak párszor villan fel a kijelző melletti kis ledje + már nem húzza be az optikát. Mi lehet a baj?

(#17050) sNORh válasza _Fonzy_ (#17049) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

elromlott? :U

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.