2013. május 22., szerda

(#16501) trl_master válasza levill (#16500) üzenetére

trl_master
(kvázi-tag)

van vkinek holnapi átvétellel p4-es notija 20k körül?
nem kell semmi extra, kb 2ghz, 512ddr1, 30-40gh HDD, akksi ha megy vmennyit az jó.
privátban :R

"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."

(#16502) pohár

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ide is beteszem, hátha tud valaki segíteni :R

e lenne a

van valakinél 8GB+ microSD készleten?

[ Szerkesztve ]

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#16503) a-ttila

a-ttila
(újonc)

Lenne két procim eladó:
az első egy 939-es proci 3800Mhz
a másik meg egy 478-as 3000Mhz

érdeklődni PÜ-ben.

(#16504) dudikpal válasza diablo1984 (#16437) üzenetére

dudikpal
(tag)

"lehet hülye kérdés egy ilyen párszázas cuccnál, hogy gari van rá?"

220 Ft-os cuccnál mennyi idő legyen? :)
Ilyen árnál amúgy szavatosság van, nem garancia: általában 6 hónap.

MINDENT RAKTÁRRÓL, tőlünk, neked ;) --- webshop.garmix.hu

(#16505) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

sikerült tévékártyát szereznem, igen kedvező áron :D

viszont keresnék hozzá hangkábelt, aminek az egyik vége alaplapi tüskesorra (pontosabban a kártyán levő tüskesorra) megy, a másik vége meg 3,5mm-es jack. a lapomon nincs cd hang bemenet, a kártyán meg nincs line out kivezetve, csak ilyen módon.

ha sima cd hangkábelt tud valaki adni olcsón, az is jó.

még ehhez kapcsolódik: nézegetem az íbélyt, ráakadtam igen jó áron mini-pcie-s hibrid tévétunerre, ami kicsit megpiszkálta a fantázsiámat :D lehet, hogy beruházok egyre. hogy minek, azt ne kérdezzétek :DD

Rami, te vagy itt a legegyvonalba... - Samy - Sianis megtömött egy pónit :D - palackozott olajradiátor

(#16506) sto1911

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sracok,

van egy LG dvd lejatszo-hazimozi szettem, amiben nem mukodik a ventilator, vagy nem kap aramot a venti. Ezt kellene nekem kideriteni. A venti szerintem nem kap aramot egy bizonyos homerseklet alatt, viszont tuti, hogy nem kapcsolt be.
Ki tud nekem ebben segiteni?

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

(#16507) _Fonzy_

_Fonzy_
(tag)

WebSzerkesztésben jártas embert keresek. Lenne meló számára. Részletek pü-ben. :R

(#16508) Mateee

Mateee
(tag)

Eladó lim lom kacat!
cordless desktop csak bill: 1999 Ft [Logitech]
Trust vezetéknélküli egér dokkolóval: 1999 Ft [Trust]
Floppy lemezek, formázatlanok
Lg cd olvasó

Lenor öblitő 5l-es koncentrátum 2 fajta illattal: 1800 Ft/fb
Ariel 5l-es mosógél (fehér illetve színes) 2400 Ft/db
Debrecen, Hajdúszoboszló házhozszállítással!

(#16509) XmoD

XmoD
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ment egy privat :R

-Mi ez? -Cike! -És ez? -Maac! -És emez? -Kota! -Kutya az nem lehet, az tilos! -Akko cike!

(#16510) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sziasztok! Nem tudjátok DKV-val hogy juthatok el a Malomparktól a Campusig? Korábban volt egy busz, (21 vagy 23 vagy 20onvalahanyas), ami a spár elől indult és pont arra ment. De az most nem igazán arra jár. :( És nem találok az új menetrendben rá alternatívát. :(

...

Mosmá' tényleg vennem kell egy biciklit. :D

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#16511) sto1911 válasza RootRulez (#16510) üzenetére

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

terkep, frissites alatt, nem tudom mennyire aktualis most
Egyebkent tenyleg bico :)

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

(#16512) RootRulez válasza sto1911 (#16511) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Épp azok nincsenek rajta, amik számításba jöhetnek... Mindegy 24-essel elmegyek a Főnixig, onnan kis séta...

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#16513) balinyo

balinyo
(kvázi-tag)

Van valakinek eladó Nokia E51 vagy valami más hasonló, de nem túl drága Nokia telefonja? Két lényeges szempont van, minimál használat mellett sokáig bírja1 töltéssel, és rámenjen az e72 telefonkönyve. Második készüléknek kell, ahova nem akarom magammal vinni a céges telefonom. T-s vagy független.

(#16514) sto1911 válasza RootRulez (#16512) üzenetére

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:(

(#16515) patex1983

patex1983
(senior tag)
LOGOUT blog

Asus P7P55D garanciás lapot keresnék megvételre, jóárasítva :R

Ha ez megvan, eladóvá válik egy P7H55-M lap, garis, dobozában, minden tartozékával.

(#16516) Antimatrix

Antimatrix
(tag)
LOGOUT blog

Kis szivességet szeretnék kérni:

ki jár mai nap Unicredit Bank közlében?

4024 Debrecen, Kossuth Lajos u. 25-27.
4026 Debrecen, Kálvin tér 2/A.
4200 Hajdúszoboszló, Szilfákalja u. 4.

2750Ft kéne befizetni egy számlára

ui: aki ismer annak személyesen odaadom - vagy 6 nagybankos az megkapja az összeget már ma

[ Szerkesztve ]

PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve sexelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!

(#16517) Drughi

Drughi
(senior tag)

Tud valaki olyan ékszerboltot, ahol emberi áron (4000Ft alatt) lehet ezüst női gyűrűt venni.
Barátnőm elhagyta és szeretném meglepni vele.

Nyíregyen tudok több boltot is, de Debrecenben van ahol 10.000et elkérnek érte.

Szóval hova érdemes elmennem?

Samsung Galaxy Note 2 LTE, Samsung Series 3 notebook (i3, 8GB RAM, 128GB SSD, 500GB 7200RPM)

(#16518) GIJoe válasza Drughi (#16517) üzenetére

GIJoe
(senior tag)

Talán a Batthányi utcán lévő bolt, ami a Budmill táskás bolt mellett van...
Vagy esetleg bemész egy zaciba... (nem vicc)

(#16519) Isee válasza GIJoe (#16518) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

van amikor a zaciban olyan cuccok vannak olyan áron..... hogy csak :U

[ Szerkesztve ]

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#16520) qfm

qfm
(senior tag)

Eladó:

Szép állapotú Sony Ericsson Z520i, töltővel, narancssárga és kék cserélhető elő-hátlappal, ajándék tartalék házzal. Kérésre küldök fényképeket róla.

Irányár: 5eft

Sandisk sansa m240 1gb mp3 lejátszó, szép állapotban, minden tartozék nélkül (szabvány mini usb kábel megy rá). Képek szintén kérésre megoldhatóak.

Irányár: 2,5eft

[ Szerkesztve ]

(#16521) qfm válasza qfm (#16520) üzenetére

qfm
(senior tag)

Amit kihagytam: a z520i t-mobile függő.

(#16522) bence78 válasza RootRulez (#16510) üzenetére

bence78
(lelkes újonc)

Rulez, itt egy útvonaltipp:
Felszállsz a 31-esre, kimész vele a Doberdóig, ott felülsz a Cora buszra, kimész a Coráig, átszállsz a 43-asra, azzal elmész a Plazáig, ott vársz fél órát, felülsz a következő 43-asra :DDD a Dobozi lakótelepen leszállsz, (de előtte a Csapó utcán integetsz a buszról nekem :D ), a Dobozi lakótelepen felszállsz egy 2-es trolira, elmész a Temetőig, majd visszagyalogolsz 3 megállót, mert rájöttél, hogy már rég túlmentél a célon ;] :D

[ Szerkesztve ]

----- inkabb emailben keressetek mert a pht mar nagyon ritkan hasznalom -----

(#16523) mrbig25 válasza mrbig25 (#16468) üzenetére

mrbig25
(senior tag)
LOGOUT blog

Eladó

Genius SP-HF1201A

Dobozában, mindenével, garival. Ár: ma csak 6000Ft

Keresek megvételre (vagy a hangfalért cserébe érték egyeztetve) vezetékes XBox 360,-vagy Logitech F310/F510 gamepadot. Leginkább újszerű, garanciás termék érdekel.

...

(#16524) RootRulez válasza bence78 (#16522) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kedves srác vagy te, most már tudom a könyvelők, hogy oldják meg azt a sok-sok költséget semmiért... :DDD :DDD

(#16525) ati012 válasza bence78 (#16522) üzenetére

ati012
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Bicikli kell neked.

ELADÓ:
1GB DDR1 RAM 6000 Ft
2GB DDR2 RAM 6000 Ft
9500GT 512MB 8000 Ft
4650 512MB 6500 Ft.

http://www.katolikusradio.hu/

(#16526) mexicanraven válasza Drughi (#16517) üzenetére

mexicanraven
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Piac utcán ahol van a szökőkút, a sarkon van egy ékszeres (ha jól emlékszem), ott nagy a választék és kedvesek, jó bolt! (akció is szokott lenni)
Nekem 62-es ujjam van (gyűrűs) és 5k környékén kaptam egy nagyon szép full ezüst gyűrűt! :))

szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

(#16527) dudikpal válasza mexicanraven (#16526) üzenetére

dudikpal
(tag)

Engem majd hogy nem leköptek, mikor betértem oda érdeklődni h tudnak e keríteni 5dekás karláncot...
Ezek szerint időjárásfüggő a kedvességük :DDD

(#16528) GIJoe

GIJoe
(senior tag)

Új téma: Szemüveget kell csináltatnom, nem húzhatom tovább...
Bementem a Vision Expressbe, és 20K ért kerettel együtt csinálnak, de voltam a válság szemüveg diszkontba is, ott még olcsóbban+ megvizsgálnak ingyen (de receptem már van, voltam szakorvosnál...) Hallott e valaki valamit a Válság diszkontról? Rosszabb lehet e a minősége? stb :R

(#16529) patex1983 válasza GIJoe (#16528) üzenetére

patex1983
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyik spanom ott csináltatott szemüveget, 2 nap múlva a kis orrnyeregre támaszkodó két kis fül közül az egyik letört...több infóm, tapasztalatom nincs, de ez mondjuk elég negatívum, bár az is lehet, hogy 1 eset alapján nem kell elítélni az egész üzletet...hátha lesz itt más is, akinek onnan van

(#16530) mexicanraven válasza GIJoe (#16528) üzenetére

mexicanraven
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Van olyan szemüvegtokuk, hogy I (L) válság.
Mellesleg ha szemüveg akkor áldozz rá, hisz mindennap hordod majd elég sokáig.
Én láttam már ilyen olcsó-kombó szemüveget, szép volt meg minden, de kevesebb, mint 1 év után kopott le róla a felirat, ami nem jó előjel. (míg édesanyám Sophia Loren szemüvegkerete bírta 5 évig, és utána sem volt baja, csak új dizájnt akart anyukám)

dudikpal: 5 dekás karlánc az már szinte rajos (de komolyan), lehet azt hitték, hogy kandikamera! :DDD

[ Szerkesztve ]

szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

(#16531) inkubator válasza GIJoe (#16528) üzenetére

inkubator
(tag)

Én benéznék a máv rendelőbe is, ott is nagyon korrekt áron csinálnak szemüveget, csak kevesen ismerik.

Olyan jó volt, hogy a szomszédok is rágyújtottak utána. (ismeretlen)

(#16532) sto1911 válasza GIJoe (#16528) üzenetére

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kb. egy eve en is ott csinaltattam, nem volt veluk problema. Amit patex1983 emlitett, miszerint letort az orrnyereg az valoszinuleg attol volt, hogy a haverja kezzel probalta allitani, es tul jol sikerult, legalabbis nekem az a butyok csak gy magatol nem tort le.
Nekem is volt papirom, de "kotelezo" jelleggel az o orvosuk vizsgalata alapjan kell elkeszittetni a szemuvegeet. Nem volt vele gondom, uazt mertek, amit a masik orvost irt fel.

(#16533) _Fonzy_ válasza GIJoe (#16528) üzenetére

_Fonzy_
(tag)

Válságból inkább ne. Csajom már nem tudom hány alkalommal vitte vissza a keret miatt. Sajnos elég gyengus anyagból van megcsinálva és a szára hol itt, hol ott áll.
Elvileg Retro... :U szar az egész úgy ahogy van.

(#16534) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egye fene, megyek biciklivel. Valaki nem vinne ki csomagtartón a capushoz a malomparktól este hétre? :D

(#16535) venta94

venta94
(lelkes újonc)

Hello!

17 éves vagyok, valószínűleg nyáron jogsi fogom csinálni, MILYEN AUTÓSISKOLÁT AJÁNLOTOK? Természetesen Debrecenben. "Ár/érték" arányban melyik a legjobb? Nem akarunk vagyonokat költeni, de ne is a szándékos buktatás legyen a cél, ha van ilyen...

Üdv!

(#16536) Fagyi válasza GIJoe (#16528) üzenetére

Fagyi
(tag)
LOGOUT blog

tesco-ban lévő szemüveges boltot tudom ajánlani, az olcsó (ingyen) keretek valószínű nem bírják sokáig.
Én már második szmüvegem csináltatam ott , ott is vizsgáltak(géppel mértek be)!
Jól látok vele! 45 k volt a második nike (hüjegyerekbiztos keret hajlítjható anyagból 15 K, fényre sötétedő lencse 30).Fiamnak tök eccerű szemüveg vagesz kerettel 15 K.
Amit az orvos mért a klinikán, ahhoz köze nem volt a szemenek(cylinder , diptria, ...).

Hogyan lesz ebből vízhűtés ? http://cid-285f3cf02b15bfc6.skydrive.live.com/browse.aspx/Thermaltake%20t%C3%B6rt%C3%A9nete?lc=1038

(#16537) levill

levill
(tag)

Eladó egy Fujitsu Siemens Amilo pi2530 laptop, jó állapotban.
Intel Core2duo T5250 (kétszer 1,5 Ghz)
2Gb DDR2 667mhz
ATI radeon HD2300 VGA 128Mb
15,4” brilliantview TFT LCD 1280x800 szélesképernyő
160 Gb Sata HDD
8x multi DVD író
HD audio, sp/dif output, sztereo mikrofon, sztereo hangszóró
magyar jogtiszta Windows Vistával és lemezeivel

wifi b/g, 10/100 lan, 56k fax modem, 1,3 mp webcam,
Expressz card bővitőhely, 4in1 kártyaolvasó,
VGA, DVI, 3xUSB2, infraport

Ajánlatokat privátban várom!

(#16538) simii16 válasza venta94 (#16535) üzenetére

simii16
(fanatikus tag)

Szia!

Én most pont ma vizsgáztam forgalomból. A Motorsulinál tanultam és csak ajánlani tudom. Rendes oktatók vannak és az ár is elég kedvező. Itt találsz elérhetőséget, ha érdekel. :)

Üdv! :R

simii16-nak 45 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon!

(#16539) Antimatrix válasza venta94 (#16535) üzenetére

Antimatrix
(tag)
LOGOUT blog

Hello!

- milyen szgk van a családban? vagy milyet vesztek ha meglesz a jogsi :DDD

-célszerű olyat választani

vagy célszerű Suzuki SWIFT II/ Opel Astra F/G/H tanulni

ebből van legtöbb valószinűleg illetve célszerű a jóhoz hozzászokni....

nyilván másnak más a véleménye hogy a Japán autók - nagyok jók - oké az igy van de tanulni rajtuk már más...
- ha kurv@ pontos váltót szokod meg akkor viszont egy német autónál VW Seat Skoda Audi a hajad fogod tépni hogy miért nem ugy jár a váltó ahogy te megtanultad/megszoktad... és a szokás n@gy hatalom -emiatt ne megszokásból hanem rutinból&élvezettel vezessél....

HONDa Civic 1,x liter VTI - az már aszfaltbetyár kategória - nagyon megy de meg is kéne vele állni az már nehezebb... súlyos lábú emberek sokan vannak akik nem tudnak leszállni a gázról csak ha már g@z van... és akkor már autóval is g@z is van...

PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve sexelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!

(#16540) venta94

venta94
(lelkes újonc)

Köszönöm a tanácsot! De csak a papír kell egyenlőre... Saját autóm kb. 15 év múlva lesz, miután vége a felsőfokú tanulmányoknak :D. Autósiskolát ajánljatok ha lehet!

(#16541) Abri

Abri
(fanatikus tag)

Keresek:

Eladó lakást a Kossuth egyetem környékén 1,5km en belül
feltélelek:
max 9 millió Ft
konvektoros
1. - 2. emelet
1+1 szoba

Ha van ismerős aki elakarja adni írjatok

eladó dolgaim:
LG FLATRON W1934S 19" LCD monitor eladó - 15 000Ft
próbagarancia

ÚJ ACME MA-02 Pro lézer játék egér eladó - 5000Ft
Különleges játékosoknak fejlesztett dizájn.
6 gomb.
Azonnali felbontás érzékenység állítás: 800/1600/2200 dpi, melyet LED jelez.
Programozható +/- gomb.

Eladó 4db 15" gyári Seat alufelni 40K

(#16542) (Bundás)

(Bundás)
(PH! addikt)

Thermaltake Eclipse DV6000 ATX ház = 10 000 Ft
(előlapos, beépített dvd optika, 2db Scythe 12cm venti, stb)
Samsung 711 MP 17" LCD monitor / tv + távirányító = 19 000 Ft
Samsung 930BF 19" TFT monitor = 14 500 Ft
2x512 DDR400 = 5000 Ft

(#16543) beencee válasza GIJoe (#16528) üzenetére

beencee
(senior tag)

Sok-sok-sok éve a Lehel u. 24. alatti optikusnál csináltatok mindent magamnak és a családnak. Csak ajánlani tudom őket...

MPark, a legolcsóbb parkolási mód ------------------------------ http://www.mpark.hu Aquasoft - Systems & Solutions ------------------------------------ http://www.aquasoft.hu

(#16544) XmoD

XmoD
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Speciel nem tudom, hogy Debrecenben van e Ofotert de nekem a nyiregyi es a jaszberenyi is nagyon bevallt! A garancia, a keretek lencsek minosege es a kiszolgalas is jo:)

[ Szerkesztve ]

-Mi ez? -Cike! -És ez? -Maac! -És emez? -Kota! -Kutya az nem lehet, az tilos! -Akko cike!

(#16545) GIJoe

GIJoe
(senior tag)

Köszönöm a sok tippet! :R

(#16546) A Tejesember válasza XmoD (#16544) üzenetére

A Tejesember
(fanatikus tag)

Van több is. :K

"...és miként hírdeti a Biblia: megméretik az embernek fia, s miként vetett, azonképpen arat,elfut a víz, és csak a kő marad, de a kő marad." Wass Albert

(#16547) patex1983 válasza sto1911 (#16532) üzenetére

patex1983
(senior tag)
LOGOUT blog

Elmondása szerint nem nyúlt hozzá, amikor meg letört, azt én is láttam, együtt melózunk és akkor történt...de persze mindenben előfordul gyárihibás cucc...

Más: senki nem tud eladó P7P55D lapot? Bolti ár alatt, Debrecenben.
Szerk: Esetleg más, jobbféle, P55 chipeset?

[ Szerkesztve ]

(#16548) dudikpal válasza _Fonzy_ (#16533) üzenetére

dudikpal
(tag)

Jövő 7en akartam menni...de akkor nézek vmi mást.

Most már lehet regisztrálni. :K
Az árakat leellenőriztem egyesével, okulva a tegnapi esetből :DDD

(#16549) bundaska

bundaska
(tag)

Üdv!
Eladó az alábbi konfig :

- Abit KD7-E alaplap
- AMD Athlon XP 2200+ proci + TITAN hűtő
- 2x128 MB DDR memória
- Maxtor 6Y120L0 (120 GB-os) vinyó
- Abit 9200SE 64MB videokari
- LG GCE-8525B CD író
- CMI 8738/C3DX hangkártya
- 8139 10/100-as hálókártya
- Kislemez meghajtó
- Codegen ház+300W-os tápegység
- 17"-os CRT monitor

A gép működik, megtekinthető Debrecenben, a házhozszállításban tudok segíteni. Érdeklődni PM-ben ha kérhetek mindenkit.
Irányára: 16.000Ft

Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!

(#16550) Madn!ght

Madn!ght
(őstag)
LOGOUT blog

Megfelelő ajánlat esetén eladó lenne i5 750 BOX procim. 3,2GHz-en használtam mióta megvettem. (kb 1 éve) 1 hét próbagart vállalok.

BattleTag: madnight#2761 ツ

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.