Hol érdemes 32"-os LCD TV-t venni Debrecenben? Korrekt ár, garancia a fő szempont. MM "kicsit" drága
, akkor már inkább rendelek netről ...
Sometimes you win, sometimes you learn.
Hol érdemes 32"-os LCD TV-t venni Debrecenben? Korrekt ár, garancia a fő szempont. MM "kicsit" drága
, akkor már inkább rendelek netről ...

Most hírtelen ennyit találtam a 2009-es versenyről. [link]
Valahol van a tavalyi versenyről maszek videóm, de nem valami jó minőségű 
Előkeresem és felteszem valahova.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
CSAK MA AKCIÓ-t tartok:
NEC ND-4550A DVD-író (Fekete, IDE) - 2.5k
Sapphire HD 4830 512MB - 13k
Intel E5200@2.5GHz - 9.5k
Giga EP35-DS3 - 10.5k
Cooler Master RC-590 - 12k
[ Szerkesztve ]

Találtam másik linket is : bosh-elektromobil
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

http://www.katolikusradio.hu/

Keresek socket m2-es procit.
Támogatotság:
AMD Sempron
AMD Athlon64
AMD AthlonFX
AMD Athlon64x2
Debrecen és környéke előny,(próba),messzebbről csak után véttel tudom megvenni.
amikor venni akartam TV-t én a Csapó utcán levő boltban találtam a legolcsóbban.Ami helyben is van
bolt nevét nem tudom,de árgép mondta.
Battlefield 3: M1128 Tank Destroyer Legend

Eladó:
Samsung F3 5400RPM 1TB HDD Sata2 9.5k - elvileg 2.5 év garos.
Noti 667 DDR2 2GB 2 oldalas ram. 3 nap gar 5.5k

MSI RX1950PRO-T2D256 AGP videokártya![]()
hibás, nem ad képet. Eladó, esetleg elcserélhető üres DVD-re
Valakinek van tapasztalata a különböző árveréses oldalakon 12-15 K kapható motoros láncfűrészekkel? Érdemes ezeket megvenni, mennyire bírják ezek (tűzifa vágásra kellene otthonra), vagy érdemesebb inkább 2x annyiért boltból?
[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

Hali!
Nincs itt valaki, aki a National Instuments-ben melózik...?! Privátban keressen, ha lenne vki és tudna válaszolni pár kérdésemre. Holnap megyek állásinterjú féleségre, sikeres tesztírás követően.
Köszi és bocs az off-ért!

Eladó: Heavy Tools pulóver, Kipsta hosszú ujjú aláöltözék felső (S-es): http://href.hu/x/iimy
(#12311) A Tejesember válasza SOAD19 (#12310) üzenetére

Megy privát. 
"...és miként hírdeti a Biblia: megméretik az embernek fia, s miként vetett, azonképpen arat,elfut a víz, és csak a kő marad, de a kő marad." Wass Albert

Eladó: Új bontatlan 400W PFCs 12cm cooler Codegen táp+ két letesztelt működő 350W mercury+200W EC táp 5000 ért! (3 db)
Keresek:
Nokia E52t
ADATA 2.5" SSD SATA2 64GB (AS599S-64GM-C)-t

na aki neked küldött, nekem is küldhetne, mert majd én is jelentkezek oda, csak előbb leteszem az OKJ-s vizsgát

[ Szerkesztve ]
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Eladó:
Antari F 80Z Alpha Füstgép 9k
EUROLITE MF-1 effektfény 8k
Informatikai hálózattelepítő -és üzemeltető állást keresek!

Akinek van felesleges bontott téglája kérem jelezze nekem tüstént. 
pohár: Várom a Te kérdéseid is. 
"...és miként hírdeti a Biblia: megméretik az embernek fia, s miként vetett, azonképpen arat,elfut a víz, és csak a kő marad, de a kő marad." Wass Albert
(#12316) pohár válasza A Tejesember (#12315) üzenetére
akkor mindjárt küldöm a privit 
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Sziasztok!
Régi notebookba keresek 2.5" max. 30 GB IDE hdd-t. Ha lehet priviben.
[ Szerkesztve ]
"Az APT rendszer roppant hatékony, percek alatt romba lehet dönteni vele egy működő számítógépet..." : Pere László
(#12318) lizakattila válasza SOAD19 (#12310) üzenetére
Innen is ment 1 pü.
Shatter Your Limits --> Intel® Core™ i7 2600K °°°° "Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln

tudom off, de hova erdemes menni ilyentajt kirandulni? bukk, aggtelek, matra? szemelyes tapasztalatokat varnek elso sorban, egy par napos kikapcsolodasra

Szerintem
1., Miskolc-tapolca: Fürdő, bob pálya, csónakázó tó. 1-2 napot el lehet lenni ott.
2., Kerékpártúra valamelyik nemzetközi kerékpár útvonalon. Az biztos hogy a Tisza mentén van egy pár, én biztos kipróbálnám. Bár az útvonalak térképei nem tudom hogy hol találhatók.
Olyan jó volt, hogy a szomszédok is rágyújtottak utána. (ismeretlen)

Felsoroltakon kívűl Eger és Szilvásvárad.

Eladó Sony Ericsson X10 Mini Pro T-függő, pár hónapos még fóliás a kijelző, makulátlan állapot. Ajánlatokat PM-be várok

Eladó egy Superlux HD668B + AKG K240 velúr párna.
.
Köszi! Jó kis üzlet, és még a választék se kicsi.
telefonálj azért oda,én is azt tettem,bár nem onnan vettem a TVm 
Battlefield 3: M1128 Tank Destroyer Legend

Edigital, ott ráadásul kiprobálhatod, ha van 1 hibás pixel is, nem vagy köteles megvenni. (én ott vettem 32"-es ledes samsungot)
Turbómotor és Fullframe
(#12328) SOAD19 válasza A Tejesember (#12315) üzenetére

Köszi srácok a segítőkészségeteket!

És vegyétek/vigyétek bigmasterg fejesét, nagyon best buy fejes olyan 20k-ig biztosan. 
Eladó: Heavy Tools pulóver, Kipsta hosszú ujjú aláöltözék felső (S-es): http://href.hu/x/iimy

én vinném ha lenne miből 
Továbbra is keresem azt a személyt akivel beszéltem privibe, hogy érdekelné a két db teknősbékám a kerti tavába...
Valamint nem tudjátok jó áron holt tudok venni telefon tokot Debrecenben? (Telefon: ZTE Blade)
[ Szerkesztve ]
(#12332) werszomjas válasza B-L-A-C-K (#12331) üzenetére

Milyet szeretnél?
Ha plüss, akkor ajánlom dudikpal kollega iphone-os tokját, jóféle, és olcsó.
Sztem a blade is belefér
[ Szerkesztve ]
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

www.digitalko.hu
legolcsóbb, teljesen korrekt minden, ha pixelhiba van, visszaveszik a TV-t.
(#12334) B-L-A-C-K válasza werszomjas (#12332) üzenetére
Nem plüssre gondoltam, hanem valami ilyesmire: [link]
(#12335) Irmscher 353 válasza B-L-A-C-K (#12334) üzenetére

Ilyet a MM-ban találsz 
[ Szerkesztve ]
Mert megtehetem... (A döner a kaják Chuck Norris-a, mindent ver...)

Vételár: 149.000 Ft
Gyártó: Fiat
Típus: Tipo
Évjárat: 1989/5
Okmányok jellege: Lejárt magyar okmányokkal
Műszaki vizsga érvényes: 2010/11
Futott km: 198.000 km
Kivitel: Ferdehátú
Állapot: Kitűnő
Üzemanyag: Benzin
Sebességváltó fajtája: Manuális (5 fokozatú) sebességváltó
Hengerűrtartalom: 1372 cm³
Teljesítmény: 51 kW, 69 LE
Szállítható szem. száma: 5 fő
Ajtók száma: 5
Klíma fajtája: Manuális klíma
Szín: Bordó (metál)
Kárpit színe (1): Világos szürke
Saját tömeg: 945 kg
Össztömeg: 1.490 kg
Állítható kormány, CD-s autórádió, centrálzár, dönthető utasülések, elektromos ablak, elektromos tolótető, fűthető szélvédő, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, manuális klíma, plüss kárpit, tolótető (napfénytető), pótkerék, rengeteg alkatrész, biztonsági benzin kapcsoló.
Képek, leginkább a hibáit fotóztam:
Tipo1
Tipo2
Tipo3
Tipo4
Tipo5
Tipo6
Tipo7
Tipo8
[ Szerkesztve ]
(#12337) B-L-A-C-K válasza Irmscher 353 (#12335) üzenetére
Gondolom nem 1000 ft-ért...

Árgépen nézz szét, én az enyémet egy nyíregyi webshopból rendeltem(www.digitalplaza.hu), itt nagyon korrektek, adják a 3év gyári garanciát is.Ha délig rendelsz és van raktáron akkor már másnap meg is kapod a cuccot.
A hülye azért nem vagyok meg ilyen helyeken +10-25% a netes vásárláshoz képest, de legalább meg lehet nézni
.
-------------------------------------------------Heisenberg-------------------------------------------------

Valaki tudja, hogy mobilszámla tartozás esetében van elévülési idő és ha van, akkor az mennyi?
Illetve olyan lehet-e, hogy a fennálló tartozásról nem érkezett semmilyen levél kb 1éve, így a fizetés / megegyezés is lehetetlen, ennek ellenére az adós családtagjára is kiterjesztik a fekete listát, ergó ő sem vehet előfizetést.
Samsung Galaxy Note 2 LTE, Samsung Series 3 notebook (i3, 8GB RAM, 128GB SSD, 500GB 7200RPM)

na erre én is kíváncsi vagyok az opt-nek lógok már vagy 5éve pár százassal

Eladó!
Bang & Olufsen - MX4000 TV + Motoros állvány + VHS
Ideális hálószobába, kisebb szobákba, a tv a távirányítóval forgatható.
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y
Kölcsönszerződésnél 5 év az elévülési idő.
Ha 1 évig nem zaklatnak a pénzért, akkor már vagy elfelejtettek vagy elévült.
Mobil cégeknek is van gondolom valami szerződésük behajtó irodákkal; ők biztos hívnak ha valami nem tetszik. A családtagokra meg nem kellene hogy kiterjesszék, az nem etikus. Engem 380 Ft-os Vatera tartozásért akartak beperelni.
Teljesen jogosan.

1TB körüli külső vinyót vennék, főképp WD MyBook és társai érdekelnek, garancia legyen rá 
Akinek van visítson
[ Szerkesztve ]

Máshol azt írják, hogy ha az utolsó figyelmeztetés, vagy felszólítás után eltelt az 1év, akkor elévült. Viszont ha 364 naponként küldenek egy levelet, akkor egy ideig aktuális lesz.
A történet a következő:
2008 nyarán vettem egy Tmobilos előfizut, egy telefonnal. A telefon listaára 89.990 volt, melyből helyben kipengettem 40 rugót.
A telefont év végén ellopták tőlem, kártyástól együtt.
Kártya letiltás megvolt és mivel, se telefonom, se számom nem maradt így én elfelejtkeztem a dologról.
Pár hónapra rá jött egy levél a T-től, hogy majdnem 160.000Ft-tal lógok nekik. Válasz: a telefon ára, plusz a 2éves hűségből hátramaradt kb 18hónap előfizetési díja.
Kérdem én, hogy miért nem ajánlották fel, hogy tovább vihetem az előfizetést miét kell nekem olyanért fizetni, amit letiltattam, mert önhibámon kivül, ellopták.
A lényeg, hogy eszem ágában sem volt fizetni, főleg, nem ennyit. Felajánlottam, hogy a telefon fenntmaradó árát kifizetem, de nem érdekelte őket.
Pár hónapra rá jött egy pesti behajtócégtől a levél, miszerint ők megvásárolták a tartozásomat, amely már egyéb költségekkel kiegészítve 200.000Ft
Egy emailt írtam nekik, hogy mégis miért ennyi és milyen kondícióik vannak.
Válasz azóta nem jött. Talán egyszer még küldtek még egy figyelmeztetést, de az utóbbi 1évben biztos hogy nem.
ezek szerint akkor elévült?
Szerintem nem, mert édesanyám, aki egy lakcímen szerepel velem, nem tudott a vodánál előfizut kötni magának. Sosem volt még előfizuja, így hátralékja sem. A voda "segély" vonalán, nem tudtak segíteni, mert nem férnek hozzá az adatokhoz.
Kérdem én, akkor ki fér hozzá? Illetve, hogy tehetik ezt meg?
Samsung Galaxy Note 2 LTE, Samsung Series 3 notebook (i3, 8GB RAM, 128GB SSD, 500GB 7200RPM)
kb. két hete a pannon boltban akciósak voltak az ilyenek a fórumban.
2500-ról 2000-re voltak leárazva. Ugyanezek a MM-ban 3K-ért voltak...
[ Szerkesztve ]
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

Eladó egy 160 GB-os, 3,5"-os Samsung vinyó, sentinel szerint pár napot használva és 100/100-as. Ar: 5k
Nagyobbra cserélendő értékegyeztetéssel.
Eladó egy Logitech Cordless Freedom Optical
Szép állapotban, csuklótámasz, vevő egység, egér, bill. (képeket kérésre készítek.)![]()
Ár: 3k
Elad egy Cosmic 5.1-es fejhallgató
Ár: 4k
Miért nem ajánlották fel? Miért kérted? Te is "elfelejtetted". 
A T-t nem fogja érdekelni, hogy így, vagy úgy kapja meg a pénzt. Majd csak örül a végén. Elévülni meg nem hiszem, hogy elévülne, majd egyszer kopogtatnak egy sokkal nagyobb számlával. Vagy éppen valamilyen tulajdonodra ráterhelik.
Engem 300 forinttal baszogat vagy 4 éve a teszvesz, ami nem lett befizetve mikor kiraktak az oldalról...
Valószínűleg felkerültél a szolgáltatók fekete listájára. és Te ezért nem tudsz vásárolni készüléket. Azt nem tudom, hogy ez a veled egy háztartáson belül élőkre, vagy közeli családokra ez mi módon vetül át.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

Eladó lim lom kacat!
Logitech vezetéknélküli bill +egér ex110: 3999 Ft [Logitech]
cordless desktop csak bill: 1999 Ft
Trust vezetéknélküli egér dokkolóval: 1999 Ft [Trust]
Floppy lemezek, formázatlanok
Lg cd olvasó
Lenor öblitő 5l-es koncentrátum 2 fajta illattal: 1800 Ft/fb
Ariel 5l-es mosógél (fehér illetve színes) 2400 Ft/db
Debrecen, Hajdúszoboszló házhozszállítással!
Szevasztok srácok! Amilo mini laptophoz keresek szerelôt, sajnos nem kapcsol be .. párom pedig egyre veszélyesebb .. privátban jelezzen aki tud segiteni.
♞ olbaidhun.blogspot.hu ♞♞ sikfo.try.hu

Mint mondtam, én megpróbáltam megegyezni velük.
de miért fizessek egy olyan szolgáltatást ami önhibámon kívül elveszett?
A telefont aminek a listaára 89ezer Ft volt, kifizettem volna mert azt megvettem, ellopták, ez így korrekt lett volna. Nade a szolgáltatást?...
Több fórumon is emlegetik ezt az 1 éves elévülést, de azt hiszem a legjobb az lesz, ha bemegyek a T-hez. Bár a vodánál nem tudták megmondani, hogy édesanyám miért nem tud szerződést kötni náluk.
Az egy dolog, hogy én felkerültem a listára, ott a helyem, de a családra kiterjeszteni ezt...