A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Téma összefoglaló
Nálam fennt vagy barátlistán majd legfeljebb én csinálom a squad-ot és meghívlak.
Ha páran még visszajeleznek akkor belövünk egy időpontot.
Xbox ONE---->The next Generation of Xbox
erre nem érdemes építened... én is be szoktam ugrani 3 ember közé,és csak lesnek amikor mind3at leölöm,és én meg továbbállok
csak az armort kell fejleszteni,upgradelni,és akkor majdnem kibírsz egy fél tár SCAR-t is
stealth-nek értelmét nem sokat látom max sniperként,sajna engem elégé zavar ha láthatatlanból kezdek el lőni és a páncél ugye olyankor visszavált. Eléggé zavaró nekem,így mellőzöm. Persze majd ha meglesz az m2025 Gauss akkor rápróbálok

akkor eddig 3.
Lassan felnézel valahova kicsit gyakorolni,aztán mehetünk is

TS akinek kell oric barátom megadja az elérhetőséget így lesz kommunikáció is.
Battlefield 3: M1128 Tank Destroyer Legend
felmentem tsre.... csak fáj a torkom még úgyhogy keveset beszélek 
építsünk közöséget!!!!! PEACE FOR ALL HUNGARIAN PLAYER !!!!!
Gauss azért még odébb van. Legalábbis nekem. Level 18 vagyok még csak, és azért olyan gyorsan nem megy a fejlődés. 
zsír..mehetünk is akkor lőni 
Most nézem Cevat Yerli úrék 7 millió példányt óhajtanak értékesíteni a Crysis 2-ből...
hát akkor csinálják a patcheket rohamléptekbe 
Hé, rám már nem is gondolsz? 
Én most ebédelek, aztán utána szabad vagyok.
[ Szerkesztve ]
Have you ever really wanted to be a total rebel flipping tables on the enemy?
Akkor te is. 

Pala
(PH! kedvence)
Jelentkezem én is!
Ma ráérek, szinte egész nap.
Gyere akkor ts-re most kezdünk nemsoká...
kacsa jössz most játszani? hja látom kajálsz. 
[ Szerkesztve ]
kész is a team..akkor én majd intézem a screeneket
talán még egy frankó videora is fogja futni 

Pala
(PH! kedvence)
5 perc és jövök....
Amúgy ne számítsatok valami eget rengetőre tőlem, kb. közepes játékerőt képviselek (teljesen a quake-es ugrabugrához vagyok szokva
).
A lényeg hogy csapatjátékos légy. 

Lorenzo9
(PH! addikt)
No hát igen,ha a visiont tényleg nerfelték(
),akkor jöhet az erő mód...sajna rákényszerültem erre a 2-re az erőmód helyett,mert cloak nélkül,kevés bétaismerettel és úgy általában 0 Crysis multiismerettel ritkán jutottam addig,hogy egyáltalán LŐNI kelljen,mert megtaláltak valahonnan.Cloakkal legalább volt idő körbenézni a mapon és hátbaverni pár lézengő bámészkodót 
TS nemigen lesz most még,oda van a mikrofonom...de lehet felmegyek "hallgatózni",végülis az is fél siker,sok infót jelenleg úgyse tudok szolgáltatni,ami hasznos,nem ismerem még a mapokat.
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

Pala
(PH! kedvence)
Majd igyekszem. Eddig sajna nehéz volt, mert a sok idegennel hiába akarna az ember kooperálni, többnyire mindenki ment a saját feje után. 
drizzthszcr néven én is néha leszek fenn multin.

coonee
(senior tag)
Srácok érdemes a Limited edition-t venni, vagy bőven elég az alap verzió? Megér annyi felárat?

Lorenzo9
(PH! addikt)
Pár játékbeli dolgot,lvl5-ös kezdést,ilyesmit kapsz a limitedért,egyedi camo-t,stb...de ott kell venni,ahol árban ugyanannyi
én pl.egy petákkal se fizettem többet a limitedért,sőt mivel boltban vettem át,még futárért vagy ilyesmiért se 
Bár most nézem,jól felment az ára...én 7990-ért vettem a limitedet,most meg 10rongy? 
Ha tényleg nincs olcsóbban,akkor vagy vegyél simát,vagy esetleg ph-s hátha adja el...
Végeredményben szerintem a limited extrája ígyis jobbára kuka lett,mert a multis előnyhöz működő multi kellett volna...így,hogy nem mentek fel a fegyóparaméterek,stb,mert nem mentek a ranked szerverek,lényegében nem volt előny szinte semmi.Működő szerón 1-2 óra alatt túl lehet teljesíteni,amit ad.Camo-t nem tudom,ad-e amúgyis,a dogtag meg oly felesleges...
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

AthlonXP
(őstag)
Bocsánat, hogy türelmetlenkedem, de tud valaki segíteni abban, amit kérdeztem? 

Sonja
(PH! kedvence)
Win 7 alatt itt: C:\Users\<felhasználói név>\Saved Games\Crysis2\
A system.cfg file meg a Crisys 2 fő mappájában található!
WayteQ xTAB-70dci (Android 4.2.2), Kindle Touch (FW 5.3.2.1)
esetleg valaki tud erre magyarázatot?
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day
Jöhetek én is, vagy már elkéstem? 
Xtreme 3D Team Hungary $ HTC DS@1,53GHz@1250mV $ A tudatlanság áldásos.....

coonee
(senior tag)
Aham, akkor semmi számottevő külömség nincs. Majd meglátom, mert úgyis egyszerre több mindent akarok rendelni, és egy bizonyos összeg fölött ingyenes a házhozszálitás, ergo midegy hogy a futárért, vagy a játékért fizetek töbet.

medvezsolt
(senior tag)
Sziasztok!
Vegyetek fel bátran játékban. Jó lenne ha tudnák játszani magyar játékosokkal
.
IMaCI a nevem.
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
Este felé én is jönnék csak nem találok servert amin magyarok is vannak vagyis az a gond hogy ,gözöm nincs hogy mit ír ki nem tudok angolul 
Valaki segíthetne kicsit

http://terkeph.hangya.net/#47.720820319682865+19.54214572906494+15+p
2x ment el)
[ Szerkesztve ]
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day
Fogtunk egy cheatert..
stealth módban lövöldözött a jóember..érdekes módon a nanosuit nem nagyon érzékelte,és nem váltott vissza sima módba. fiocco 10 a neve.
mondhatni hogy a csapatunk ellen szart sem ért el 
[ Szerkesztve ]
Pont a legszarabb körömet kaptad le. Egyébként vidám volt a gyerek, minket csíterezett, mert kifogtunk rajta, és csít nélkül levertük. 
Xtreme 3D Team Hungary $ HTC DS@1,53GHz@1250mV $ A tudatlanság áldásos.....
És ilyenkor hol van az anti cheat amit csinált a crytek?
Ffodi ment pm.

Bati0501
(senior tag)
Légyszi segítsetek,h most be akarok lépni a multiba és kér valamilyen kódot.De melyiket?Mert nekem limitáltas van és már a mycrysis.com-n és regisztráltam.
Szóval most nem töm eldönteni,h melyik kelhet neki,és el...rontani se akarom.
Eladó kormány+ pár PC játék: http://href.hu/x/gdxk BF3:BATI_hun_
Kézikönyv hátoldalán ami van azt add meg.

Bati0501
(senior tag)

SzlobiG
(PH! félisten)
Sehol.
<---Train With Max--->

izomhod
(senior tag)
érdemes a cr2-höz nvidiát venni, vagy jó az ati is?
Tökmindegy. 

Frz
(senior tag)
Szia oric, befejeztétek,vagy még vagytok?
Oké, 10 perc és ugrok.
[ Szerkesztve ]
Crysis2 nick: HNT PHFerko75HUN Crysis3: HNT Ferko75HUN
Vagyunk még, most kevesebben de gyere te is. TS-en vagyunk 3-an.
34 es szinten vagyok, és a listán kb 70 . most. 
De most elfáradtam majd később. 
Könnyített Scar nagyon jó fegyver közelharcban nem sok esélye van normal scarosnak. 
Könnyített scar? Ilyen is van?

robyg
(fanatikus tag)
Nekem tetszik a game Full grafón elég JÓL néz ki.
Akadásmentesen fut (eddig).Még csak 3-4 órát toltam vele.
[ Szerkesztve ]
Origin/Mass Effect3: RobyG_HUN

AthlonXP
(őstag)
Köszönöm, megtaláltam.
Az a cfg, nekem meg eddig nem volt ott, csak miután használtam azt a grafikai progit, amit linkeltetek.
De meg is bántam, mert utána szinte feleződött az FPS-em.
Töröltem az autoexec fájlt, amit létrehozott, de a beállítasai megmaradtak, mert nem javult semmit a sebesség. A játékban beállítottam a harcore vagy advanced ( már nem tom, hogy hívják a maxot..
) fokozatot, amin eddig ment, de az sem segített, így vissza kellett vennem a középsőre a beállításokat.
Pedig eddig ment simán a másikon.
Emiatt nem rakom újra a gamét, az biztos, főleg, hogy szinte semmi eltérést se látni a 2 közt.
A system.cfg dolog meg nálam nem akar működni. Láttam, hogy ezzel be lehet kapcsolni a konzolt is a játékba, de nem megy. Olvastam már olyat, hogy át kell nevezni autoecex.cfg-re, de volt, ahol user.cfg-t említettek, szóval foglamam sincs. Egyébként egyik megoldás sem működött. 
Lehet 1 kódhoz több acc-ot csinálni? Azért gondolkodok egy másikon mert nem tudom a fegyvereimet egyedivé tenni. Nagyon idegesítő, hogy nyomulnak rám a gyorstüzelőkkel nekem meg a tök alap van bármit állítok. A ruha módok működnek.
Egyébként csak a skyline-on megy jól, a többi pályán elég gyenge vagyok.
Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary || Eladó cuccok: http://href.hu/x/a6uw ||
Laraxior: Ha felvesztek friendsbe, szívesen csatlakozok hozzátok.

[ Szerkesztve ]
BattleTag: madnight#2761 ツ

Bati0501
(senior tag)
Sikerült vele játszani multiba és nagyon jó.Semmi akadás,nagyon pörög és ..... 
De egyszer ki kellett lépnem a szerverről és azóta egyre se tudok csatlakozni.Egyszer azt írja ki,h tele van(sokszor persze az a kis táblázatbeli számpáros nem ezt mutatja) vagy azt is kiírta már többször,h ott ez a kód már használatban van. 
Segítenétek,h ez mit jelent?Tudom,h már másnak is volt ilyen fajta gondja,de nem tudom,h volt rá a válasz.
A másik,h kiírta,h nekem is ez a limitált cuccos van,de ennek az előnyét hogyan lehet kihasználni?Tehát pl.:hogyan kell a hologram kivetítőt használni?
Ha lehet én is csatlakoznék hozzátok játszani.
A nevem a játékban: Bati(hun)
Tudom,h valahova orichalos fel fogod írni a neveket,h tudjuk h kit h hívnak vagy valami ilyesmiért
,az enyémet is nyugodtan odaírhatod.
[ Szerkesztve ]
Igen 27 es szintöl. Hozzá egy Armor perk, clok észlelő, és rapid fire, igazi aprító kaszt
+Sajnos rakétavető nagyon erős egy rakéta lehet nálad de az megöl még akkor is ha pajzsban vagy , úgy vettem észere.
GL vetö nem jó semmire sem.
SMG szintén nagyon jó de nem scar töltényt használ igy hamar kifogy, (persze később majd azzal rohangálnak)
+
SCARAB (szerintem a legjobb fegyver a játékban)
link

Colos1
(senior tag)
Az SSAO -t ugye nem kapcsoltad be? Az DX9 alatt megeszi a fél videokártyát 
Aki úgy véli, hogy nem lehet valamit megcsinálni, legalább ne gátolja azt, aki éppen csinálja.
Határozottan jó a cucc! Semmi akadás, jó grafika, akcióhegyek. A gyári cpu coolert viszont nagyon pörgeti 
Hosszú egyébként? Baromi régóta nyomom és gyanúsan a felénél járhatok... 
[ Szerkesztve ]
Old but not stinky... [Samsung Galaxy SIII Stock 4.1.2 & Boeffla kernel]

KissMate
(lelkes újonc)
Játszotok még? Ha igen, van még esetleg hely egy golyófogónak? 
Én most léptem kicsit, de többiek benn vannak. 

![[link] [link]](http://img402.imageshack.us/img402/1232/crysis22011032714063549.th.jpg)