A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Téma összefoglaló
Ha kell még valami, szólj. Az Artbook közülünk egyedül Thundernek van meg, telán egy jó makro fotóval lehetne jobb minőségben, nagyobban kivenni azt a képet...
Szerk: betettem ide a scannelt változatot Artbookból, nézd meg, abban valamivel jobb mint amit linkeltél.
[ Szerkesztve ]
Crysis 3 PH! Játékoslista: http://goo.gl/Sv2UP :: C2 / C3 nick :: HNT Stanchore
Próbáltam én is nagyítani, de 100% fölött már veszített az élességéből. Ezeknél jobb szerintem csak macro fotóval lehetne. Thunder, van jó géped? 
Igen elég sokat veszít a minőségéből sajna. Viszont ha van egy nagyobb méretű kép, ami kicsit pixeles, akkor az lekicsinyítve egész korrekt lesz. A kicsi viszont nagyítva egyre szarabb. 
Xtreme 3D Team Hungary $ A tudatlanság áldásos.....

Angelo69
(senior tag)
Huh, nagyon szépen köszönöm nektek. 
Az a baj, hogy a ruha mintázata kellene, hogy jobban látszódjon, de arról a képről ami nekem van nehéz bármi jót kihozni.
djstan: Köszönöm a feliratokat, gondolom volt vele munka. 
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."

Angelo69
(senior tag)
Szerintetek ha készítők segítenének benne, ha írnék nekik?
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
Igazából az egész mintázat hatszögekből áll, csak a színezéssel játszottak a készítők. Egy próbát tehetsz velük, de nem tudom segítenek-e majd. Talán írj a Crydev-re, ott vannak nagy arcok még.
A Prohardver lapcsalád legnagyobb "Halo" és "Xbox" rajongója. Csak így szerényen.

Angelo69
(senior tag)
Az a baj, hogy más segítségét kell kérnem angol terén, és forumban meg ez már problémásabb mint egy levél. 
Hol lehet megnézni ezt az Art book-ot?
Mert nekem csak az olcsósított verzió jutott a játékból, abban meg nem sok minden volt.
Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni...
Amit linkeltem, abban benne van, de itt van külön is: [link]

Slystyle
(senior tag)
Fordításban segíthetek, talán még továbbításban is.
Crysis 2/3 nick: HNT SLYSTYLE5 | Xfire: slystyle | Origin: SLYSTYLE5 | hnt.enjin.com | Stream csatorna: http://en.twitch.tv/slystyle

Angelo69
(senior tag)

Ment pü. 
[ Szerkesztve ]
Hogyan lehet megragadni, és eldobni az ellenfelet?

Slystyle
(senior tag)
Multiban nem lehet, csak hátulról, cloak-ban lefojtani vagy lekéselni.
Single-ben pedig szimplán a használ gombbal (alapbeállításon F betű) lehet megragadni a katonákat/ceph erőket.
Crysis 2/3 nick: HNT SLYSTYLE5 | Xfire: slystyle | Origin: SLYSTYLE5 | hnt.enjin.com | Stream csatorna: http://en.twitch.tv/slystyle
Nekem még egyszer sem adta be...
Szemből csak püfölni tudom... Hátulról meg ugye késelés...

Slystyle
(senior tag)
Hát egy próbát megér, menj közel egy ellenséghez és nyomd meg az F betűt. Lehet alapból nem kínálja fel, de mennie kell neki.

looser
(senior tag)
Hahó! Nem tudjátok esetleg, hogy a lelőtt ceph repülőkből kinyerhető nanoizé? Két lelőtt gép után eddig hiába kerestem, csak hátha mégis létezik...
Mindent tudok a rákászszakmáról...
Sziasztok!
Crysis 2-t milyen textúracsomaggal érdemes játszani, hogy a lehető legszebb legyen a gépem képességeit figyelembevéve (adatlap):
-GTX660OC 2GB
-i5-3550 ivy bridge
-8GB RAM
-Lassú HDD
Diavetítést nem akarok, de azért szép legyen. (az alap C
H max grafikás képvilága lenne a minimum elvárásom)
-Honnan lehet letölteni ezeket a csomagokat és tényleg érezhetően szebbé teszik a játékot?
-A maximum edition kiadás tartalmaz már valami extra textúrákat? (hiszen maximum vagy mi
)
-Ha meg akarnám venni a játékot, hol lehetne a legolcsóbban beszerezni a teljes kiadást?
Előre is köszi a válaszokat!
J.
[ Szerkesztve ]
Modemet keresek Telenor Hipernethez, PM me!!

axe125
(tag)
Maldo Hd pack a neve asszem a cumónak.Játék szép lesz tőle és nem is zabálja szét a gépet.
Nehogy már a program fagyassza le a vírust!
köszi!
melyik patch kell a játékra, illetve jó-e a maximum edition?
J.
Modemet keresek Telenor Hipernethez, PM me!!
A Tesco-kban általában olcsón meg lehet venni.
Pont hogy nem, ott mindig drágábbak a játékok. Sokkal.
A Prohardver lapcsalád legnagyobb "Halo" és "Xbox" rajongója. Csak így szerényen.

axe125
(tag)
1 pont 9
Nehogy már a program fagyassza le a vírust!
Ha kifogsz egy akciót akkor nem.
Anno 2012 tavaszán 3000 Ft-ért vettem meg a helyi Tesco-ban a játékot.
Ritka eset. Mert sajnos tapasztalatból mondom, van hogy egy éves játékot adnak 15 ezer ft-ért. ( PC-re)
Ezért kell péntekenként beugrani a Tesco-ba.
Akkor vannak az akció váltások.
Most pl. a Torchlicht II adják 2 ezer pénzért.
Sziasztok!
Némi problémám van a mentések visszatöltésével.
Úgy informáltak hogy másik patch-et használva cseszhetem az eddigi mentéseimet.
Felrakom a játékot szokásos menetében, csak új, összesített patch csomagot használok, és azóta nem tölti b a mentéseimet a játék.
Erre van valami megoldás?
Eredeti a játék?
Mert ha nem akkor próbáld megvenni és próbálkozz újra úgy.
Eredeti. Bár ma tettem újra a rendszert, mert számos alkalommal összeomlott, lehet hogy szomplán rendszerhiba...
Nemsopká kiderül.
Szóval nem jellemző jelenség a nálam tapasztalt...?
Akkor szerintem nálad lehet valami probléma, mert nekem emlékeim szerint gond nélkül felment(ek) a frissítés(ek).
A frissítések nekem is felmentek, csak a mentéseket nem töltötte be. Ha újat kezdtem, ment simán. De ha a mentéseimet akartam betölteni, összeomlott a játék.
Erdekes.
Nem, most sem jó.
Új win, a telepítőcsomag ugyan az, mmint az "új", és a régi mentéseimnek annyi.
Probald meg lememteni a regi menteseid.
Rakd fel es frissitsd a jatekot.
Jatszal vele ugyan azzal a nevvel amivel eddog jatszottal.
Mentsd el a jatekot es az uj mentest ird felul a regi mentessel.
Kicsit favagos modszer, de lehet, hogy mukodik.
Értem. Lehet, hogy favágós módszer, de nekem nem jutott eszembe 
Mindenképp megpróbálom!
Ha így sem jó, akkor meg így jártam ....
Köszi a segítséget!