2013. május 24., péntek

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-06 16:09:01

IT café

A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna. ;)
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#6001) sNORh válasza Genius007 (#5999) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

ok a ma nekemis jó :)

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#6002) qdak válasza Zsombe (#5991) üzenetére

qdak
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kira köszi :K

ஃ°˙*˙°ஃ ωιη χρ ѕρ2 мσ∂ @ ѕρ3 @ ∂ν∂ ;) ஃ°˙*˙°ஃ σρ3ℓ σм3gα в 2.5 t∂ ஃ°˙*˙°ஃ χιασмι мι-2ѕ ஃ°˙*˙°ஃ

(#6003) Vasinger! válasza Zsombe (#5983) üzenetére

Vasinger!
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jójó, kicsit túloztam!

Egyébként kiléptem a 6 UP-ból! :) Úgy néz ki publicolni fogok már csak... :)

Eladó Audio Technica ATH-M50S: http://t7.hu/0ewi

(#6004) sNORh válasza Vasinger! (#6003) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

kirúgtak mi? :DDD

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#6005) heihachi válasza Genius007 (#5999) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Oké, nekem jó lenne a 21-22 közötti kezdés, de még senki nem jelentkezett a nem PH!-s csapatba :D

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#6006) Zsombe válasza heihachi (#6005) üzenetére

Zsombe
(tag)

Akkor én jelentkezek a nem pH!-s csapatba (aztán hátha egyszer engem is felvesztek :U ). Nekem 22h-tól megfelelő.

''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian

(#6007) Genius007 válasza Zsombe (#6006) üzenetére

Genius007
(őstag)

Akkor eddig már ketten vagytok!
Vagyis ha Vasinger kolléga is csatlakozik hozzátok, akkor már hárman! :)

===> http://hardverapro.hu/apro/sony_mdr-v700dj_eladosorban_2/hsz_1-200.html <===

(#6008) Zsombe válasza Genius007 (#6007) üzenetére

Zsombe
(tag)

Ok. Ha más nem lesz, akkor meg nyomhatunk 4v4-et is nem?

''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian

(#6009) illusiON

illusiON
(PH! addikt)

jja én meg jönnék a PH! Teambe ha ez így megódható lenne :P tegnap este fejszakadás fájdalom volt nem birtam már fenn maradni, de ma akár vvarozhatnánk is egyet :P

( : no woman no cry : )

(#6010) sNORh válasza illusiON (#6009) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

igen már énis nemvoltam lassan egy hónapja..

(#6011) Vasinger! válasza sNORh (#6004) üzenetére

Vasinger!
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, mondom KILÉPTEM. Soha senkit nem láttam, ez már így nem volt klán...

(#6012) peterkeT válasza heihachi (#6005) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Nem igazán értem, hogy hogyan is vannak a csapaptok, de nekem ok. Bár kicsit korábban még jobb lenne...

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#6013) sNORh válasza Vasinger! (#6011) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

szal kirugtak.. :DDD
gyere jáccani este ;) legfeljebb csinálunk egy mixet..

[ Szerkesztve ]

(#6014) Genius007 válasza sNORh (#6013) üzenetére

Genius007
(őstag)

" igen már énis nemvoltam lassan egy hónapja.. "

Vettük észre ....
.... nem rajtunk múlt! :U

===> http://hardverapro.hu/apro/sony_mdr-v700dj_eladosorban_2/hsz_1-200.html <===

(#6015) sNORh válasza Genius007 (#6014) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

"nem rajtunk múlt!"
áá nem.. csak már meguntam hogy 1héten egyszer nemwaroztunk, ha meg mégis akkoris mixvolt.. :W mindegy.. este majd lelűlek

(#6016) Vasinger! válasza sNORh (#6013) üzenetére

Vasinger!
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem csak azért léptem ki mert ők nem játszanak, főként már én se a suli miatt... :W

(#6017) sNORh válasza Vasinger! (#6016) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

szal nemjátszottak mert a suli miatt szarbahagytad őket és kirugtak?

(#6018) Genius007 válasza sNORh (#6017) üzenetére

Genius007
(őstag)

Mekkora pöCSS vagy! :DDD

(#6019) heihachi válasza peterkeT (#6012) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

sNORh, IllusiON, Drilla, Elite, és Genius007 a PH! team, ha jól tudom
a többi jelentkező az ellencapat :D

(#6020) Vasinger! válasza sNORh (#6017) üzenetére

Vasinger!
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

....

Nem pöcs, csak írígy :D. Egyébként, gondolom ők is a suli miatt hanyagolták, de én is....

Nekem többet ér a jövőm, mint bármely szgépes játék! :R

(#6021) sNORh válasza Vasinger! (#6020) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

A szgépes játék "A Jövö"! :DDD ma nevezhetsz a jobb jövő érdekében, 11-kor tali ;)
"MD" :P
heihachi látom előretetted a mestert :DDD

[ Szerkesztve ]

(#6022) heihachi válasza heihachi (#6019) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Na én addig is elmentem heihachi78.dyndns.org:27015-re kicsit botozni :D

(#6023) peterkeT válasza heihachi (#6019) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

OK, és akkor mikor játszunk és főleg hol? Dobtok majd IP-t privátban, vagy hívtok steamen?

A 10 nekem egyébként már erősen határeset, reggel 6-7 között, ha munkanap, ha nem, rajtam már három csaj ugrál fel-alá, és próbál kiráncigálni az ágyból... :DDD

Szerk: Csatlakozom.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#6024) Genius007 válasza peterkeT (#6023) üzenetére

Genius007
(őstag)

sNORh azt irta, hogy " 11-kor tali " :U

Hogy miért ekkor, az egy jó kérdés, de én 22:40fele itt leszek, és adok mindenkinek IP-t és Pass-t! Addig szerveződjetek össze!

sNORh: Elite jön? Irjál már rá please, mert én nem érek rá ... :R

(#6025) sNORh válasza Genius007 (#6024) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

óóh miszter elfoglalt, írok.
nekem jó előtte is, csak aszittem későn kezdünk mint szoktunk, akkor sorakozok énis 10fele :)

(#6026) peterkeT válasza Genius007 (#6024) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Mi már játszunk Hei szerverén. :U

p

(#6027) qdak válasza heihachi (#6019) üzenetére

qdak
(PH! addikt)
LOGOUT blog

beálok ellencsapatba ha le7 :P
meg ha élhetek is mert nem fogok éjel napal cszni

ஃ°˙*˙°ஃ ωιη χρ ѕρ2 мσ∂ @ ѕρ3 @ ∂ν∂ ;) ஃ°˙*˙°ஃ σρ3ℓ σм3gα в 2.5 t∂ ஃ°˙*˙°ஃ χιασмι мι-2ѕ ஃ°˙*˙°ஃ

(#6028) sNORh válasza qdak (#6027) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

örömmel várunk :R

(#6029) qdak válasza sNORh (#6028) üzenetére

qdak
(PH! addikt)
LOGOUT blog

thx :R ip ?

heihachi oksi, csak azért mondom mikor 1.6 admin voltma levegöt sem tudtam venni meg az msn re se birtma felmenni mert egyböl irtak war war ....

[ Szerkesztve ]

(#6030) heihachi válasza qdak (#6027) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

simán lehet, miért ne lehetne :)

(#6031) sNORh válasza qdak (#6029) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

addíg menj heihachi szerójára ott gyülekezünk:

heihachi78.dyndns.org:27015

[ Szerkesztve ]

(#6032) heihachi

heihachi
(PH! addikt)

Mit jelent ez gungame-ben?
"xxxxxxx slayed for playing the same round twice"

(#6033) qdak válasza sNORh (#6031) üzenetére

qdak
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ö ö ö bad password :F

ez tök üres most: 87.229.110.61:27016 amit adtál nem enged be

[ Szerkesztve ]

(#6034) sNORh válasza heihachi (#6032) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

pass?

(#6035) peterkeT válasza heihachi (#6032) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ez így elég bosszantó, mindig amikor meghalok, csinál nekem egy selfkillt, és levon egy rakás fraget. Így aztán nem tudok előremenni a fegyverek között sem. :U

snorh: Nekem a gyilkos működik - a szerver nevét nézted? :D

p

[ Szerkesztve ]

(#6036) SIKIRIKI válasza peterkeT (#5967) üzenetére

SIKIRIKI
(fanatikus tag)

Hali Támogatom a kezdeményezést .naon jó ötlet. :C

Az élet kemény parkolni nehéz! Asus M4A785TD-V EVO AMD Phenom II 550BE@3100 ASUS EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ram 2*2048/1333mhz kingmax

(#6037) SIKIRIKI válasza peterkeT (#5988) üzenetére

SIKIRIKI
(fanatikus tag)

Kartel Kocsma , 195.70.35.202:27015 Naon jó szeró csak tessék tessék :C
Cali klán low+
Jó hangulat rengeteg map :))

[ Szerkesztve ]

Az élet kemény parkolni nehéz! Asus M4A785TD-V EVO AMD Phenom II 550BE@3100 ASUS EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ram 2*2048/1333mhz kingmax

(#6038) sNORh válasza SIKIRIKI (#6036) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

hali gyere játszani, ma este ph-s war :)

PeterkeT nemvoltam még a szerveren, nemtom van-e rajta jelszó, csak qdak nemtud felmenni, ezért gondoltam hogy pass is lehet amit viszont nem írt :F

(#6039) qdak válasza sNORh (#6034) üzenetére

qdak
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mind1 :( lehet amikor multkor banoltak elment mindenem ?

[ Szerkesztve ]

(#6040) Genius007 válasza qdak (#6039) üzenetére

Genius007
(őstag)

Steam -> Properties -> VAC STATUS-nál mi van ? :F

(#6041) SIKIRIKI válasza sNORh (#6038) üzenetére

SIKIRIKI
(fanatikus tag)

Hali bocsi de meló helyen vagyok 0:00 melózok csak utána leszek DE LEHET HOGY 23:00 kór hazamegyek és 23:15 kór már game :C

JA CALI KLÁN HONLAP [link]

[ Szerkesztve ]

(#6042) Genius007 válasza SIKIRIKI (#6041) üzenetére

Genius007
(őstag)

Hát mi 23:00fele már Warozunk, jó kis 5on5!

PH! Team vs. PH! Users :DDD

Userek:
Ventritek van ? :F

Ha nincs akkor, google -> ventrilo 2.1.4 download

(#6043) sNORh válasza peterkeT (#6035) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

nah én mámeguntam a gungamet :D

(#6044) peterkeT válasza qdak (#6039) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

VAC-os, tehát könnyen lehet, hogy ez okozza.

p

(#6045) SIKIRIKI válasza Genius007 (#6042) üzenetére

SIKIRIKI
(fanatikus tag)

Nem baj majd ha van hely irjatók.

(#6046) heihachi válasza sNORh (#6034) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

jelszó:

gyilkos

(#6047) SIKIRIKI

SIKIRIKI
(fanatikus tag)

Baszus má monguz irta na midegy.

(#6048) heihachi válasza Genius007 (#6042) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Letöltöttem, két kérdésem van:
1.) van már újabb, azt szedjem le vagy kifejezetten ezt, amit írsz
2.) mi a rákot csináljak vele, ha elindult :D

(#6049) heihachi válasza Genius007 (#6042) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

PH! Users team eddig:
qdak
heihachi
???
???
???

tessék csak tessék, még kell 3 ember!!!

(#6050) sNORh válasza heihachi (#6049) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

peterkeT :B
Vasigner
max hívjuk Lmh-t :DDD igaz MúnDúúm?

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.