2013. május 20., hétfő

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-06 16:09:01

IT café

A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna. ;)
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#11001) h.adam.92 válasza csana (#10995) üzenetére

h.adam.92
(őstag)
LOGOUT blog

aha ott a gáz, kevés a feltöltés, javaslom az fps_max 71-et, mint ahogyan a régi 1megás netemmel is csináltam mert a feltöltésem édeskevés volt, vagy csak 66 tick-rates szervereken játsz.

u mad ?

(#11002) Erdei88

Erdei88
(PH! addikt)

Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem. Múltkor vitatkoztam egy emberrel hogy mennyit számít kinek mennyi fps-e van. Szerintetek számít hogy valakinek 100 vagy 300 van? Attól lehet-e jobb?

(#11003) Djuree válasza Erdei88 (#11002) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

számít ám :K habár sztem a 100 már elég. talán quake3-ban nem....cs-ben sztem elég a 100...

[ Szerkesztve ]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#11004) Erdei88 válasza Djuree (#11003) üzenetére

Erdei88
(PH! addikt)

El tudod mondani hogy miért?

(#11005) zH. válasza Erdei88 (#11002) üzenetére

zH.
(senior tag)
LOGOUT blog

dehogy számít.. legalábbis én 3év után sem vettem észre. 100 alatt azért van különbség ,de felette szerintem már mind1.

just be

(#11006) Djuree válasza zH. (#11005) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

nem mind1. pl. cod2-ben meg lehet érezni hogy 100 vagy 200 :K

Erdei88: nem nagyon tudom elmondani. érezni kell. cs-ben annyira már nem érezhető, de cod2-ben nagyon, vagy quake3-ban is. az egér mozgása finomabb, meg gyorsabb is a forgás. ...és Q3-ban kb. csak a forgás sebessége számít :DDD

[ Szerkesztve ]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#11007) zH. válasza Djuree (#11006) üzenetére

zH.
(senior tag)
LOGOUT blog

az cod2. mw2be pedig már 60is bőven elég.. a multi le is van szabályozva 92-re.

just be

(#11008) maathe

maathe
(fanatikus tag)

Valaki szokott játszani DIOMOND-on? Az előbb nagyban toltuk egyszer csak kifagyott, jó hamar újra is indult, ezt már megszokott dolog. Aztán pár perc játék után kijön baloldat egy olyan Hack menü volt ott minden de nem lehetett vele mit kezdeni és egyből utána írja hogy CHANGE RCON, REMOVE ADMINS és egy '12' nevű gyerek beírja hogy: bye noobs majd örökre kibanolta a szerveren fent lévő 27 embert.

Mégis mi volt ez? Ennyi lenne egy rcon törés? Nem vágom, ilyennel még nem találkoztam.

(#11009) Djuree válasza zH. (#11007) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ahhoz elég, az nem egy gyors játék...

(#11010) Djuree válasza maathe (#11008) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

fasza :(
ezek erre verik vagy mi? az ilyeneket olyan szívesen feldarabolnám egy kiskanállal :W
nemhogy inkább játszanának...vagy értelmes dolgokra fordítanák azt a sok idejüket...az ilyenek azok a lúzerek akiknek soha semmijük és senkijük nem volt, és így próbálnak bosszút állni embertársaikon...

[ Szerkesztve ]

(#11011) darál0w válasza maathe (#11008) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ahogy mondod.

ezek erre élveznek el.

A barátok olyanok, mint csillagok az égen...sok van belőlük, de kevés ad a söréből...

(#11012) Scholes9

Scholes9
(PH! addikt)

Eh, az mitől lehet, hogy szaggat a játék? Ami a konfigomat nézve elég vicces, megyek és rángat a kép, darabos igencsak a mozgás, ja és a játék természetesen eredeti :) .

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu <---> Nokia Lumia 710

(#11013) Scholes9 válasza Scholes9 (#11012) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Tárgytalan, rájöttem :)

(#11014) maathe válasza darál0w (#11011) üzenetére

maathe
(fanatikus tag)

Ahogy látom már levették a bant és újra megy a szerver. De az a vicces hogy pár napja mondta az egyik admin hogy nem használnak rcon-t mert hamar törhető, érdekes.

(#11015) coqito

coqito
(tag)

Fehérvári betyárok szervere megnyilt Ex[!]t FeJer PuB néven!
Gyertek csak gyertek! Jófej adminok, jó konfig, és csítermentes a szerver!

Counter Strike 1.6
IP: 79.172.195.191:27141

Weblap

Olajfinomíto? Ekkora pazarlást, 100 éve finomítják, és még mindig borzalmas az íze...

(#11016) Scholes9 válasza coqito (#11015) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Nem vágom az a lowozás miért kell a honlapon, nekem annyira nem szimpi, de lehet csak nekem nem tetszik :)

(#11017) coqito válasza Scholes9 (#11016) üzenetére

coqito
(tag)

Low helyettesítve, .gif azért megmaradt!

Olajfinomíto? Ekkora pazarlást, 100 éve finomítják, és még mindig borzalmas az íze...

(#11018) h.adam.92 válasza coqito (#11017) üzenetére

h.adam.92
(őstag)
LOGOUT blog

"Szerverünkön tilos a kemp, a rush, és mindenféle csalás..." most akkor lehet mozogni vagy nem? xD

u mad ?

(#11019) coqito válasza h.adam.92 (#11018) üzenetére

coqito
(tag)

Persze lehet mozogni de senki ne kempeljen perceket és ne is rusholjon föl első egy perben t kezdőre mert azt nem szeressük ... de mondjuk ezek szerintem alap dolgok! Ha tévednék jöhet az oltás :P

(#11020) Scholes9 válasza coqito (#11017) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Nem rosszból írtam ám, sok sikert a szervereteknek! ;)

(#11021) coqito válasza Scholes9 (#11020) üzenetére

coqito
(tag)

Köszönöm szépen bár nem is gondoltam annak igazából ... ha szoktál 1.6 ozni szívesen várunk téged is a szerón! :)

[ Szerkesztve ]

(#11022) satomee válasza coqito (#11019) üzenetére

satomee
(senior tag)

Most nem azé de néha a rush kifejezetten jó taktika lehet,a camp meg valahol hozzátartozik a CT szerephez szal ezeket tiltani... :U

...villámcsapás keltette indukciós hatás...

(#11023) darál0w válasza maathe (#11014) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

minden törhető...

dion ma vmi gond volt...eszeveszett modon nem adta én meg egyfolytában haltam...régen történt már ilyen velem...2 map után fel is adtam...már tudom milyen az, amikor lelőnek...sokszor :DDD

de nembaj...2.4es KD felett csak pisztollyal enged a server...már közel voltam hozzá...így most lőhetek önfeledten :D

A barátok olyanok, mint csillagok az égen...sok van belőlük, de kevés ad a söréből...

(#11024) darál0w válasza coqito (#11019) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

sosem értettem ezeket a tilos a camp meg rush baromságokat...játszani megy fel az ember...ne szablyák már meg neki, h most te ülj egy sarokban, neked meg ha esik, ha szakad be kell menned azon az ajton, h lelőj vkit...

csinálja, ahogy jolesik...

(#11025) romero28 válasza darál0w (#11024) üzenetére

romero28
(senior tag)

ámen :R

nekem is a halálom amikor egy szerón beszabályozzák , hogy mit tehetek , meg mit nem ...
mindenkinek megvan a saját játékstílusa , játssza azt ami neki fekszik , ne azt ami az adminoknak...

(#11026) darál0w válasza romero28 (#11025) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

idejét sem tudom mikor kempeltem utoljára...CTbe és Tbe is mindig elől vagyok...bemegyek vhova, lelövök 3-4 embert, a többi meg jön utánam ;]

(#11027) coqito

coqito
(tag)

Általában kitartok az igazam mellet, de most legyen meg a nép akarata.
Oda rusholtok ahova akartok, és kempeltek amennyit akartok, de ha úgy ítéljük meg hogy ez nem taktika hanem egyszerű bénázás és több alakalommal előfordul akkor kick.

Ez már mindenkinek jobban hangzik?

(#11028) romero28 válasza coqito (#11027) üzenetére

romero28
(senior tag)

ezzel csak az a gond , hogy a pár hete és hónapja játszó adminok , még a jó játékost is nehezen különböztetik meg a csíterektől , nemhogy a taktikázást a bénázástól... :D :DD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#11029) coqito válasza romero28 (#11028) üzenetére

coqito
(tag)

Bocsi ... ki mondta hogy pár hete játszunk? ( Avagy hónapja ... ) volt egy fél éves kihagyásom ez tény, de ki mondta ezt a hetet meg hónapot? :O

(#11030) romero28 válasza coqito (#11029) üzenetére

romero28
(senior tag)

csak gondoltam ha az 1.6-os szerót a source totyikban hirdeted , akkor nem vagy valami régi motoros... ;) :D

[ Szerkesztve ]

(#11031) h.adam.92 válasza coqito (#11029) üzenetére

h.adam.92
(őstag)
LOGOUT blog

reggel voltam fent és elég nagy a loss, vmit reparáljatok rajta.

u mad ?

(#11032) borgab

borgab
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen..elég laggos :(

Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.

(#11033) coqito válasza borgab (#11032) üzenetére

coqito
(tag)

hát nemtudom, egyelőre sajnos a botok belagollnak pár óra után ha nincs fönt két ember, egyébként szerintem nincs gond ... kifejtenétek miben nyilvánul meg nálatok a lagg?

(#11034) h.adam.92 válasza coqito (#11033) üzenetére

h.adam.92
(őstag)
LOGOUT blog

túl nagy a loss, 20 alá nem megy.

u mad ?

(#11035) coqito válasza h.adam.92 (#11034) üzenetére

coqito
(tag)

Hát az szerintem szolgáltató hiba, jelenleg ezt engedhetjük meg magunknak ...
Bár tudom most mókulnak valamit a szervergépekkel, állítólag szombat a napja a befejeződésének, akkor majd kiderül javul -e a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#11036) shadow7 válasza h.adam.92 (#11001) üzenetére

shadow7
(újonc)

:C

[ Szerkesztve ]

maffiozo nick: Soni

(#11037) Mantaniro

Mantaniro
(lelkes újonc)

Sziasztok! Olyan hibám lenne, hogy amikor csatlakozni szeretnék egy szerverhez, akkor csak annyit ír ki, hogy "Parsing Game Info..." Vártam több percig, semmit sem töltött. Mintha megfagyott volna, viszont kilépni ki tudtam belőle. Tegnap is észlelhető volt ez a hibajelenség, de ha csináltam egy saját szervert és utána próbáltam meg csatlakozni netesre akkor tökéletesen működött. Minden szerverrel ez van, pedig tegnap még játszottam rajtuk. Nagyrészt JailBreak szerók.
köszi a segítséget!

(#11038) nike_

nike_
(PH! kedvence)

valaki konfigolt itt már zBlock 4.4-gyel?

hova kell rakni a cfg fájlokat, hogy a "zb_matchconfig konfigneve.cfg" parancsra előjöjjenek? a zBlock mappájába már beraktam, ott nem jó. a szerver "cfg" mappájából se jó, akkor hova a rákba rakjam? :F

(#11039) nike_ válasza nike_ (#11038) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

mind1, felrakok inkább egy PMA-t... :D

(#11040) Integra

Integra
(Jómunkásember)

végre...
új vas, új steam account, új source, már csak lekell töltenie és mehet újra a csihi-puhi:)
meg valami jóféle mikrofon kéne..

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#11041) Djuree válasza Integra (#11040) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

szar géped lett :DD

[ Szerkesztve ]

(#11042) P00By válasza Integra (#11040) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Egyébként a Source mennyi magot/szálat tud kezelni?

(#11043) Djuree válasza P00By (#11042) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

2 magot

(#11044) P00By válasza Djuree (#11043) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Köszi, nem baj a sok cache-t is szereti :)

(#11045) ferminator7 válasza ^^|CC|^^ (#11000) üzenetére

ferminator7
(lelkes újonc)

hát ha admin vagy beirod console-ba hogy : ma_rcon bot_add :D vagy bot_add a 2. nembiztos hogy jó (remélem még nem tárgytalan :D)

[ Szerkesztve ]

(#11046) borgab

borgab
(senior tag)
LOGOUT blog

Ti am tudtok bunnyhopolni? :)
Én pro vok benne.. de leginkább deathrunra kell(ami nekem az egyik best) ;]

Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.

(#11047) ferminator7 válasza borgab (#11046) üzenetére

ferminator7
(lelkes újonc)

scriptel én is az lennék de sajnos nem élvezhetem eme előnyt :D

(#11048) Djuree válasza borgab (#11046) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

majd bannolnak. haver bunnyhoppolt, felvevették, beküldték a steam-nak, és bannolták örökre az acc-ját, a többi játékával együtt :U

(#11049) zH. válasza Djuree (#11048) üzenetére

zH.
(senior tag)
LOGOUT blog

ez szerintem full hülyeség. scriptelt akkor.

just be

(#11050) Djuree válasza zH. (#11049) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

nemtom, lehetséges.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.