2013. május 25., szombat

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Colin McRae DIRT 2

(#201) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Nah én is kipróbáltam, az irányítás egy kicsit nehézkes, vagyis én könnyen csúszkáltam ide oda, a patchet felrakta vki, mert én nem, számít e valamit?

[ Szerkesztve ]

(#202) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Nemtudom miért küldi kétszer...ezt megoldhatnák már hogy hiába megyek vissza és utána szerkesztek és újnak érzékeli.

[ Szerkesztve ]

(#203) Sonja

Sonja
(PH! kedvence)

Van benne benchmark. :D

WayteQ xTAB-70dci (Android 4.2.2), Kindle Touch (FW 5.3.2.1)

(#204) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na én is kipróbáltam: [link] [link]
Jól van optimalizálva, 8xAA-val tökéletesen fut. Bár mondjuk sztem nem történt nagy előrelépés a DiRT-höz képest grafikában, de legalább jól fut

[ Szerkesztve ]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#205) Keldor papa válasza feka007 (#204) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Honnan szedted, hogy ilyen hamar lejött?
Egy Benchet néznék, akinek HD5000 van az is nézhetne...

Microsoft Xbox One & Sony Playstation 4

(#206) Pala

Pala
(PH! kedvence)

Wow, nem hittem volna, hogy ez még kijön a teljes előtt. :) Let's check it out!

(#207) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Amúgy fura hogy Dave Mirra is nyomatja, meg még a Travis Pastrana, ezek nem rallyznak, max hobby szinten inkább.

(#208) Kartács

Kartács
(fanatikus tag)

Első benyomásra nagyon pöpec a gém!
Jó az irányítás grafika bámulatos (bár semmi eget rengetőt nem látni).
Vagy nagyon jól van optimalizálva a cucc vagy bika a gépem, de 1680*1050 Extra beállítások mellett (+full élsimítások) 40-50FPS+.

Kedvcsináló:

[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/091129/dirt2_2009-11-29_02-08-27-15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

[ Szerkesztve ]

Gigabyte MA790XT-UD4P ::::: Phenom II X4 965 @ 3,8GHz ::::: G.Skill 4GB 1600Mhz ::::: Asus 6950 DCII/2DI4S/2GD5 ::::: Corsair TX750W ::::: HAF932 - SimonYana @ Black Style ::::: Scythe Grand Kama Cross

(#209) Kartács válasza Kartács (#208) üzenetére

Kartács
(fanatikus tag)

Hogy kell ide kis-nagy képes linket bevágni?

Kép

Gigabyte MA790XT-UD4P ::::: Phenom II X4 965 @ 3,8GHz ::::: G.Skill 4GB 1600Mhz ::::: Asus 6950 DCII/2DI4S/2GD5 ::::: Corsair TX750W ::::: HAF932 - SimonYana @ Black Style ::::: Scythe Grand Kama Cross

(#210) Lauda válasza Kartács (#209) üzenetére

Lauda
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Inkabb a PH!-ra vagy ide toltsel fel kepeket, sokkal tartosabb. A PH!-s kepeknel alapbol linkel kis kepet a rendszer, a masiknal nem, de az is megoldhato, ha nem megy tudunk segiteni. ;)

(#211) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elkezdtem tölteni én is! Az ivás helyet inkább itthon kelet volna maradni, és már rég lent lenne.
De sebaj, elindítottam a letöltést, remélem nem lesz valami hb ase a telepítőnél se a játék, alatt, sokan panaszkodnak hogy vacak és hibával kidobja őket az asztalra.
Valószínű ez az a bug amiatt eddig még nem akarták kiadni a demot.
Valószínűsíthatő hogy ez még a rosszabbul futó beta verzió, habár abban meg kéne lennie, multinak, ebben meg nincs.
Majd jövő héten megálapítjuk a teljes verzió után hogy ez mi is lett volna.
Ha nem szagatt mint ez akkor demo, ha igen és az eredeti is, akkor valszeg nem Origi demo.

Family Guy Online - Closed Beta - Sikeresen kifejlesztetted a "kúszókendert"

(#212) No-kia

No-kia
(őstag)
LOGOUT blog

este meguntam h 60 al jön, most elindíto és jön 15-el :W

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#213) {Zodiac}

{Zodiac}
(senior tag)
LOGOUT blog

:))

min fps: 44

avg fps: 56

1680*1050, high, 4xaa

hálaégnek ezért nem kell fejlesztenem, grat a codemastersnek.

-= live-for-speed.hu =-

(#214) Pala

Pala
(PH! kedvence)

Mint többen is írtátok, tényleg elég jól van optimalizálva. Gyorsabban fut, mint az első rész, ráadásul szebb is. Igaz nem sokkal, de szvsz a Codemasters már egy ideje házon belül versenyez a legszebb grafikájú PC-s autós játék címért (Dirt, Dirt2, Grid). Az irányítás meg teljesen olyan, mint a Sega Rally 2-ben, legalábbis a kétszáz méteres sodródások nekem azt juttatták eszembe. :D

(#215) Csabee. válasza BalaNce87 (#207) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Majd meglátod a játékot ha végigvitted hogy még kik lesznek benne :))

Üdv! Csabee.

(#216) {Zodiac} válasza {Zodiac} (#213) üzenetére

{Zodiac}
(senior tag)
LOGOUT blog

ugyan ez ultra beállításon 40/51... kellemes meglepetés. simán játszható, nem hittem volna.

-= live-for-speed.hu =-

(#217) Jaka

Jaka
(senior tag)

A játék irányítása milyen billentyűzettel?

(#218) Pala válasza {Zodiac} (#216) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Jah, a korábban kihirdetett ajánlott gépigényben szereplő i7-re úgy látszik, nincsen szükség (gyanítom, hogy dx11-re se nagyon :) )
Csont maxra téve mindent, 1280x1024-ben 8xAA-val 42/54 lett az eredmény.

A menü szerintem gagyi lett, átestek a ló túlsó oldalára vele. Szépnek szép, de nehezen átlátható. A kevesebb több lett volna, mondjuk a GRID menüje még pont jó, ott a dizájn nem megy a használhatóság rovására.

Jaka: röviden: Jó! :) Mondjuk az véleményem nem biztos, hogy mérvadó a témában; nincs az az autós játék, amit ne tudnék billentyűzettel irányítani (ugyanakkor nincs olyan se, amit kormánnyal képes lennék)

[ Szerkesztve ]

(#219) front3r

front3r
(őstag)

Nálam 1080p-ben minden Fullon, 4xAA:

min_fps=39.6
av_fps=45.4

Elég szép eredmény ettől a VGA-tól. De hát itt a programozók voltak azok akik tényleg optimalizáltak.

[ Szerkesztve ]

Xperia S - Jelly Bean-re várva...

(#220) Jaka válasza Pala (#218) üzenetére

Jaka
(senior tag)

Köszi a választ, akkor megnyugodtam :) Amúgy sok rally-s játék van, amelyek szinte irányíthatatlanok billentyűzettel (pl: Richard Burns Rally)

(#221) Pala válasza Jaka (#220) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Azért jobb, ha kipróbálod magad, hiszen ez szubjektív. Nekem teljesen kézre áll, de lehet, hogy valaki más meg szenved vele. A teljesben bizonyára lehet majd finomhangolni a járművek viselkedését (lehet, hogy a demóban is, de nem néztem körül a menüben, csak feltoltam a grafikát, aztán go race!), szóval valamilyen szinten testreszabható.

(#222) feka007 válasza Keldor papa (#205) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A csájníz direkt linkről, nekem lejött gyorsan. :)

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#223) Sonja

Sonja
(PH! kedvence)

Már torrentre is fel lett téve és onnan gyorsabban jön! ;)

Szerk.: Össze kellene pakolni a kormányt és megnézni vele. :) Érdemes? Valaki próbálta már kormánnyal? Milyen lett? Vezethetőbb, mint az első rész volt? :F :R

[ Szerkesztve ]

(#224) RI/OS válasza Keldor papa (#205) üzenetére

RI/OS
(őstag)

Szedem épp a demot, azt jön a dx11 CF benchmark

[ Szerkesztve ]

(#225) Zoliwrc válasza Sonja (#223) üzenetére

Zoliwrc
(fanatikus tag)

1 órán belül lent lesz nálam, Logitech Momo-val próbálom majd ki, csak induljon el a gépemen. Amd X2 7750BE (2.7Ghz), 4gb ram, sapphire hd4830 512mb,

(#226) Csabee. válasza Sonja (#223) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy rally-s játék kormánnyal sokkal jobb alapból! Billentyűzettel közel sem olyan jó mint kormánnyal! Nyugodtan összepakolhatod: )

Üdv! Csabee.

(#227) Sonja válasza Csabee. (#226) üzenetére

Sonja
(PH! kedvence)

Csak én soha nem használok billentyűzetet autós játékhoz. :) Mindig gamepad-dal tolom (analóg karokkal nyílván), mivel csak az arcade játékokat szeretem. Ellenben az NFS: Shift-et jobban tudom irányítani kormánnyal, mint gamepad-dal. Szóval, ezért kérdezem. ;)

(#228) dunc válasza Sonja (#227) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

X-360 gamepad nekem ez jött be,pc-n is semmit nem kell állitani,és minden a helyén van.
Analog gáz+fék elengedhetetlen.

Kilépéskor kifagy a demo... :((

PSN ID JupixHUN

(#229) Csabee. válasza dunc (#228) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Xbox gamepadot csatlakoztattad a pc-hez??

Üdv! Csabee.

(#230) dunc válasza Csabee. (#229) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen,de ebben mi az extra? Sima usb.

PSN ID JupixHUN

(#231) front3r válasza Csabee. (#229) üzenetére

front3r
(őstag)

Van olyan változata is hogy for Windows... Nekem is olyan van, ez a legkompatibilisebb gamepad PC-hez. Főleg G4WL-os játékoknál.
Mondjuk nekem wireless van, 15k-ba került, nem olcsó de nincs vezeték, és ez sokat jelent számomra.

[ Szerkesztve ]

(#232) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Van már olyan link, ahonnan lehet szedni rendes tempóban?

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#233) ANW2

ANW2
(tag)

Most reggel is játszottam vele és most lettem rá figyelmes hogy DX9 módban fut a játék pedig minden high/ultrán van kivéve a post processing mert azt mediumnál nem tudom feljebb rakni. Szóval akkor ebből kihagyták a DX10-et vagy mért nem úgy fut? Nálatok hogy van akinek csak DX10-es kártyája van? Én ezt most nem értem :)

Várom a válaszokat! :R

(#234) front3r válasza ANW2 (#233) üzenetére

front3r
(őstag)

Az a helyzet adott hogy konzoloknál DX9 van és ezért ugye tuti a DX9 verziós, a másik hogy azért késett a játék mert raktak bele DX11 feature-öket, és ezért van ez a 2 lehetőség, nincs DX10.
De ahogy láttam a DX11-es képeket, nem hiszem hogy most azért vennék egy HD 5870-et. :)

(#235) dunc válasza Motion_Blur (#232) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Torrent oldalakon már fentvan.

PSN ID JupixHUN

(#236) Csabee. válasza dunc (#230) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Várj, de akkro ez PC-re szánt xbox külsejű gamepad igaz?
Merrt nekem vezetéknélküli xbox controllerem van xboxhoz! Az gondolom nem csatlakoztatható!

Üdv! Csabee.

(#237) - = Zk = - válasza ANW2 (#233) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez engem is érdekelne:C

feltettem, maxra minden, ami a szem előtt volt, és go játék. nagyon körbe sem néztem.
50+FPS átlaggal futott le a bench, fullhd-ben, 2Xmsaa-val.
jóérzés, hoyg majdnem grid feeling köszön vissza, dehát családon belül vagyunk:C
ha vki ráakad egyéb graf beállításokra, visszateszem. hisz már leis töröltem :))

Eladó Cooler Master V8...!

(#238) dunc válasza Csabee. (#236) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vezetékes természetesen,de nem x 360 külsejű,hanem x 360 kontroller gyári.

PSN ID JupixHUN

(#239) gamerkiller

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Na, nekem is jön le a játék, izzik a modem hál istennek.. Várom a végleges verziót, nem félek tőle hogy ne tudnám irányítani billel.. Xbox-on gyönyörű, akkor PC-n mi lesz? Na, 30 perc és megtudom..:)

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#240) Csabee. válasza dunc (#238) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jaah.. azt jó tudni! Nem is tudtam hogy jó a pc-hez..
Ha van pc-hez egy rumblepadom azt érdemesebb lecserélni egy xbox360 vezetékes controllerre? Mert az kényelmesebb mint a rumblepad!

Illetve az én vezetéknélküli xbox kontrollerem hozzá lehet csatlakoztatni valahogy a gépemhez?

Üdv! Csabee.

(#241) tkesy

tkesy
(őstag)
LOGOUT blog

1680*1050, 8xMSAA, High & Ultra:

47.7 / 55.3 (min / avg)

E8400@3.6 + 5870

Dirt2_I Dirt2_II

(Az ATT-al nézve a cpu 75-85 és a vga 80-90% terheléssel dolgozott a demó alatt végig... a 100% egyik sem érte el egy pillanatra sem. )

[ Szerkesztve ]

>> McLaren 1966-2012 Drivers’ Titles:12; Constructors’ Titles: 8; Victories: 182 << >>>> “Life is measured in achievement, not in years alone.” - Bruce McLaren <<<< >>>> So Say We All --- The Truth Is Out There - I Want To Believe --- Indeed <<<<

(#242) dunc válasza Csabee. (#240) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen de kell hozzá valami adapter ami többe kerül mint egy vezetékes x360 gamepad,amibe úgy nem kell elem se,és könnyebb mert nincs benne akku,jah én 2.7 méter vezeték van hozzá. :)

PSN ID JupixHUN

(#243) rocket

rocket
(PH! nagyúr)

Osszehasonlitaskent nem jo a beepitett benchmark mert nem fix, eloszor a 2. helyen vegzett a gep, aztan meg a 4. helyen :)

(#244) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

1440x900 felbontáshoz egy 9600gt elég ha mindenfélét felkapcsolok ?

Eladó: chieftec dragon nagytorony

(#245) Csabee. válasza dunc (#242) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hm, nem is tudtam erről.. :) Utánanézek!:)

Üdv! Csabee.

(#246) ANW2 válasza front3r (#234) üzenetére

ANW2
(tag)

Köszi a gyors választ! :R Így már világos. Gondolom sok időt megspóroltak így a fejlesztésnél :) Nekem így DX9-ben is nagyon tetszik és szerintem sokkal szebb mint a dirt 1
úgyhogy a DX11 még várat magára meg pénzem se lenne rá :DDD

(#237) - = Zk = -: Nincs más grafikai beállítás se DX10 ezek szerint. :)

(#247) - = Zk = - válasza ANW2 (#246) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát,. ez megnyugtató:C
márcsak azért is, mert nincs kedvem újra feltelepíteni :C

Eladó Cooler Master V8...!

(#248) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyébként én Xbox-on végigvittem nagyon klassz a játék, de maga a Rally picit átalakult, mert ez a játék nem csak a tipikus rallyról szól! vannak elég extrém pályák és körülmények :)

Üdv! Csabee.

(#249) dunc

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amugy nekem ez a világ nem nagyon tetszik,túl márcos,és nem igazi rally,a demoba szereplő kategoria se tetszik,jobban szeretem a grid szerű versenyeket,a forzát,a gt világát,az egész egy színpompás csilli villi lett azzal a 2 nyálasszájjú köcsöggel akinek nem sok köze van a rally világához :) Nem éreztem az igazi versenyhangulatott.
A dx 10-11 hiánya majd késöbb csúnya meglepetéseket fog okozni,nyílván ez egy kész játék már,akkor viszont szándékossan hagyták ki a dx 10-11 et,mert szerintem durva teljesitmény csökkenés lesz a teljes verzióba.

[ Szerkesztve ]

PSN ID JupixHUN

(#250) Csabee. válasza dunc (#249) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én azért nem mondanám annyira roszznak!: ) Végigvitted már?

Nem találom azt az vevőt, betudnál linkelni?

Üdv! Csabee.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Colin McRae DIRT 2
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.