2013. május 23., csütörtök

(#7001) BigStraw válasza radi8tor1 (#6999) üzenetére

BigStraw
(senior tag)

Őszintén nem néztem még körül ! Elképzelhető hogy vannak majd böngészgetek hátha ráakadok valamire és szólok, hogy találtam-e valamit !!!!

Köszi Mindenkinek :)

radi8tor1: utánna néztem keresgéltem, de nem találtam semmit szóval ha mondod merre kell menni a menüben, akkor talán közelebb járok majd hozzá !

[ Szerkesztve ]

NBA = Where Amazing Happens = :) ------ My belief is stronger than your doubt....

(#7002) HunterFero

HunterFero
(újonc)

sziasztok, most röhögni fogtok rajtam :O ,de nem tudom a rövidítéseket. (játék rövidítés)
Írjátok már le pontosan hol mit kell csinálni, vagy valami honlap címet ahol ott van minden. A játék mód rövidítésekre gondolok, a tdm az ok :C de= hq, hc, sd, ...stb pontosan mi :Y

azér nagyon ne toljatok le köszi előre is :R

[ Szerkesztve ]

Ha ellenségeid lőtávolságon belül vannak, akkor te is. + Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is.:-)

(#7003) BigStraw válasza HunterFero (#7002) üzenetére

BigStraw
(senior tag)

Hali na szóval :

HC- Hardcore mód: nincs állandó térkép eltűnik a célzó nem mutatja mennyi lőszered van stb

SD- Search and Destroy : Itt nincs újraéledés egy körben 1 életed van ! A cél van hogy támadsz és meg kell semmisíteni (A,B) pontokat és van, hogy védesz, akkor pedig ezt a két pontot kell bevédeni nehogy lerakják ! A támadó csapatnak 1 bomba áll a rendelkezésére ! Ez úgy megy, hogy valaki el kell hogy érje a 4 megnyert kört !

DOM- Domination : területfoglalás 3 zászló áll rendelkezésre és minél több zászló van befoglalva annál gyorsabban jönnek a pontok 200-ig megy !

DEM- Demolition : Ez körülbelül ugyanolyan mint az sd csak itt újraéledsz és ha támadsz akkor az egész csapatnak van bombája !! Itt a győzelemhez mind a két pontot meg kell semmisíteni és akkor nyer a csapat, védőben meg mind a kettőt be kell védeni! Itt meg 2-ig megy szóval valakinek 2 nyerte köre kell hogy legyen !

CTF- Capture the flag : Itt van az ellenfélnek a zászlója és nekünk is van egy zászlónk ! 2 körös az egész 1 körben a max behozható zászló 3 szóval ha behozol több zászlót mint az ellen akkor nyerted azt az adott kört! Itt is 2 a határ !

HQ- Headquarters - Ez olyan mód hogy időközönként vált egy objektumot amit be kell foglalni a jobb felső sarokban mindig írja hogy online(lehet már foglalni) vagy offline (még nem lehet foglalni) ez 250-ig megy! Értelem szerűen akinek több pontja van az nyerte a játékot!

SAB- Sabotage : Itt az ellenfélnek és a mi csapatunknak is egyetlen egy bombája van és hogyha valaki felveszi a bombát akkor időközönként mutatja, hogy merre jár szóval erre vigyázni kell! Itt 1-1 lerakó van aki felrobbantja a másikét az nyer ! :)

Remélem tudtam segíteni, ha valamit még nem tudsz nyugodtan kérdezz :D

[ Szerkesztve ]

NBA = Where Amazing Happens = :) ------ My belief is stronger than your doubt....

(#7004) jozefgucci1 válasza HunterFero (#7002) üzenetére

jozefgucci1
(senior tag)
LOGOUT blog

Helló !

Ha ki Goglizod lehet találsz pár oldalt amúgy.Cod4 Multi játékmódok Ugyan ezek vannak a Black Opsban is.

Azaz még van pár plussz .:Black Ops + játékmódok

Amúgy ami még kellene azt pl A totalcod.hu-n megtalálod .

Bigstraw megeleőzött ,de én ügyesebben csináltam mert lusta voltam bekopizni :DDD
Mindezt két telefon között munkaidőben , így nekem jár az önkéntes segítő érem ...

[ Szerkesztve ]

WOT Nick .: wlele Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

(#7005) BigStraw válasza jozefgucci1 (#7004) üzenetére

BigStraw
(senior tag)

Ezt mind én írtam :) :) :) Gondoltam hátha így érthetőbb lesz :D

(#7006) wwenigma válasza believil (#6996) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Fog az menni. Kb. 20-22 óra 1 prestige level szvsz.

#7007: Huhh, Pure playlist az csak only P15-ösöknek fenntartott. :D Csak PRO-k és levelhacker noobok. :U Nice.

[ Szerkesztve ]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Elektromos cigaretta fórum-apróhirdetés-chat | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma ---- | ---- OT995 utolso gyari ICS rom: http://d-h.st/users/wwenigma

(#7007) radi8tor1 válasza BigStraw (#7001) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Ezen az oldalon a következőket találtam:

Prestige 10: Prestige Hardcore

Prestige 15: Prestige Pure

Közben megtaláltam a keresett infót:
Prestige Hardcore is absent from the PC version of the game.

Grr

(#7008) BigStraw válasza wwenigma (#7006) üzenetére

BigStraw
(senior tag)

Hogyha hétvégén mindenki ráfekszik és odafigyel akkor szerintem simán össze lehet kaparni még +2 prestiget :)

(#7009) wwenigma válasza BigStraw (#7008) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Magyar idő szerint mikortol kezdodik? Csak a szombatom szabad. Meg elotte 2 nap.

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Elektromos cigaretta fórum-apróhirdetés-chat | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma ---- | ---- OT995 utolso gyari ICS rom: http://d-h.st/users/wwenigma

(#7010) BigStraw válasza radi8tor1 (#7007) üzenetére

BigStraw
(senior tag)

:O :O
Amúgy én láttam már 1 boxos videót és ott meg olyan wager match volt hogy a legkisebb tét amit berakhattál az 10000-20000 volt és azt meg bírtad duplázni vagy triplázni persze ezt kerestem PC-n , de semmi nyoma !

(#7011) BigStraw válasza wwenigma (#7009) üzenetére

BigStraw
(senior tag)

Konkrétan nem tudom ! Szerintem szombat reggeltől vasárnap estig talán :F

(#7012) radi8tor1 válasza wwenigma (#7009) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Steam oldalát figyeld. Biztos kiírják.

(#7013) radi8tor1 válasza BigStraw (#7010) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Még örülhetünk is, hogy van PC-re ez a játék. Manapság mindent konzolra írnak, csak tudnám miért. Én soha a büdös életben nem fogok egy controllerrel bénázni FPS játékot. Need For Speed vagy GranTurismo 5 még csak-csak, de FPS nem controllerre való.

(#7014) wwenigma válasza radi8tor1 (#7013) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De ott legalabb van beepitett autoaim. :)

(#7015) believil válasza wwenigma (#7006) üzenetére

believil
(tag)

Hát kolléga azért van mit tanulnom tőled még... A múltkori class fabrikálási ötleteid nagyon bejöttek, szóval jövök egyel. :DDD
Nem is tudtam, hogy téged takar a POD név. :DDD Mondjuk megkérdezhettem volna (FAIL). :C :W
Igen úgy számoltam én is kb.. 68 óránál tarok, és most fogok 3. prestigebe lépni, bár elég bárgyún megy mostanság a játék, de néha meglódulok. :)

(Battlefield 3): ngthemask; (COD:MW2; COD:BO): medokacod ; (COD:WAW; MW; 2 ): believil87

(#7016) BigStraw válasza radi8tor1 (#7013) üzenetére

BigStraw
(senior tag)

Hát az biztos !! Múltkor volt a szerónkon egy gyerek a Xbox controllerer nyomatta és hát elég siralmas volt nézni is, de nagyon rosszul játszott tényleg nem Fps-ekre való az xbox!

Mintha direkt írnának jó játékokat boxra, hogy átcsalogassanak !

(#7017) wwenigma válasza believil (#7015) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elejen sokaig nem leptem, sajnalom is. 258 ora jatekido es csak eddig jutottam... :DDD Amugy a PoD a kulturaltabb nevem, ahol van message filteres kick. De haver ugy szokott koszonni: "H iPoD" :)

Gyurjal a classoknal a Pro perkekre, sokat szamitanak, amiket mondtam azokkal lehet gyakni rendesen. ;) Nezz be jatekban a filesharemba ha erdekel szép meccs. Multkor SnD-be csapatot legyakták, 7 embereke ellen hoztam le a meccset. Nemkicsit makosteszta volt. :DD Csak neztek, de mar nem kickelhettek mert VIP lettem addigra.... ;]

[ Szerkesztve ]

(#7018) believil válasza wwenigma (#7017) üzenetére

believil
(tag)

:DDD Ez komoly, hogy kinyomnak egy szeróról a neved miatt. ;]

Az a gond, hogy nem találom a fegyverem, nagyon elkényelmesedtem a MW2 SCAR-H -es időkben. Galil+Silencerrel+SoH-el jónak tűnik. Ak47 és 74 Steady-vel gyilok, de sztem dukál mellé a Lightweight, hogy tudjak gyorsazni, viszont akkor kimarad a Hardline adta előny. :U :W
Nekem személy szerinte nem tetszik a FAMAS, de sokan azt mondják, hogy jó nagyon.
Az M16-hoz noob vagyok, és kb minden "2." lövésem ér célt. FN FAL hc-ben nagyon hozza.
De valahogy egyik sem az enyém.

Valakinek tipp, hogy melyik hajaz legjobban a MW2-es SCAR-ra?

(Battlefield 3): ngthemask; (COD:MW2; COD:BO): medokacod ; (COD:WAW; MW; 2 ): believil87

(#7019) goodluck válasza believil (#7018) üzenetére

goodluck
(tag)

Probald ki a commandot. :) Baromi pontos, csak sokara adja be...
En perkek kozul a kovetkezoket favorizalom: Flak Jacket, Sleight of Hand, Marathon az, En jatek stilusomhoz ezek allnak a legkozelebb. Na meg a pici AK rapiddal. Nagyon adja :D

[ Szerkesztve ]

Dell Inspiron N5110 Diamond Black =+= SGSII =+= LG 42LM660S =+= Xbox 360 Slim 250GB

(#7020) goodluck

goodluck
(tag)

Kinek hogy van beallitva az egere?

Az enyem pl:

Dell Inspiron N5110 Diamond Black =+= SGSII =+= LG 42LM660S =+= Xbox 360 Slim 250GB

(#7021) HunterFero válasza jozefgucci1 (#7004) üzenetére

HunterFero
(újonc)

köszi mester :R

Ha ellenségeid lőtávolságon belül vannak, akkor te is. + Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is.:-)

(#7022) HunterFero válasza BigStraw (#7003) üzenetére

HunterFero
(újonc)

köszi perfekt :R :R

(#7023) HunterFero válasza goodluck (#7020) üzenetére

HunterFero
(újonc)

mivel késelsz? ;] melyik gomb. Egyébként sok ötletet adtál ezzel a beállítással, csak képes legyen felfogni az egér ami akarok tőle :U max adok neki sajtot :C

(#7024) radi8tor1

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Ez is egy nagyon jó alternatíva lehet márciusban:

Homefront - Part II

(#7025) goodluck válasza HunterFero (#7023) üzenetére

goodluck
(tag)

Sajtot! :DD
Az e beture van allitva, igazabol nekem igy van kezre.

(#7026) jozefgucci1 válasza goodluck (#7020) üzenetére

jozefgucci1
(senior tag)
LOGOUT blog

Ahol neked a clay van nekem ott a kés és a spec gránát a másodlagos fegyver.Amúgy az enyém nem ilyen vérprofi egér egy sima A4 Tech X750 -van .[link]

[ Szerkesztve ]

WOT Nick .: wlele Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

(#7027) BigStraw válasza jozefgucci1 (#7026) üzenetére

BigStraw
(senior tag)

Nekem is ilyen van :) Elég jól meg vagyok vele elégedve :D

(#7028) HunterFero válasza goodluck (#7025) üzenetére

HunterFero
(újonc)

bocs az első üzenetnél privátot nyomtam, a lényeg nekem a kés ott van ahol a clay neked, de mögötte lévő gombot én nem tudom hozzárendelni semmihez :O Lehet rosszul van felrakva az egér :((( A típust ne kérdezd melozok nem tudom :W

(#7029) HunterFero válasza jozefgucci1 (#7026) üzenetére

HunterFero
(újonc)

Az a gomb működik ott :F az egy gomb ott elől az egeren az a sárga bigyó :))
Mert ha gomb akkor jó helyen van.

[ Szerkesztve ]

(#7030) goodluck válasza jozefgucci1 (#7026) üzenetére

goodluck
(tag)

Pofas kis darab a Te egered is, amikor En vettem lassan 2 eve akkor meg ezt talaltam a leg elfogadhatobbnak. Az egerhez kepest kicsi a tenyerem, ezert is arra gombra raktam a clayt. Igaz ritkabban is hasznalom mint a kest. :)

(#7028) HunterFero

Melozok En is. :)
A lenyeg az egerhez adott lemez amin a driveren kivul a beallitasok is vannak maga a remalom, de komolyan. :(
Meg az a szerencse, hogy tartalmaz 8kb memoriat igy, uj oprendszernel nem kell ujra gorcsolnom. Jatek elott csak at kell allitanom a billentyuket az eger gombjaira.

(#7031) boogie84 válasza HunterFero (#7029) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Anno volt ilyen egerem, szerettem, nagyon jól működött egészen addig amíg a görgője csúszkálni nem kezdett. Magától váltott fegyvert :). Kicsit kicsi az egér, kis kezűek előnyben. Az a narancssárga gomb az egy olyan gomb, amit ha lenyomsz akk 3 bal klikknek felel meg.

[ Szerkesztve ]

Honda - The power of dreams! Crysis 3: bugipetya

(#7032) HunterFero válasza boogie84 (#7031) üzenetére

HunterFero
(újonc)

akkor csipások szeretik biztos :)) habár lehet nagyon elhúzott emiatt a célról :K

(#7033) boogie84 válasza HunterFero (#7032) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Csak automata fegyverrel működik a 3as lövés, mert csak azok tudnak rövid idő alatt többet lőni. Félautomatával természetesen nem megy. Ergo sniperrel nem lehet 3at lőni egyszerre :B

[ Szerkesztve ]

(#7034) danilla válasza radi8tor1 (#7024) üzenetére

danilla
(őstag)

Én már régóta nézegetem ezt a játékot, amúgy már van róla jó pár nem traileres multiplayer bemutató is és ígéretesnek tűnik. DE, pont az a bajom vele mint a BC2-vel, MOH-al és a COD-okban a SD-n kívül minden játékmóddal. Ha nem egy jó csapattal vagy, ha nem barátokkal, ismerősökkel játszol, akkor megfeszülhetsz is, akkor nem fog nyerni a csapatod kivéve ha nagyobb marhák az ellenfeleid mint a csapatod, és ezen én nagyon fel tudom húzni magam, így én COD-okban is csak SDzek. (ott lehet egyedül is érvényesülni, nem egyszer volt, egyedül öltem meg mindenki és még a bombát is leraktam)

http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-walkthrough-homefront/709514?type=flv

(#7035) HunterFero

HunterFero
(újonc)

Újabb okos kérdés tőlem nektek :DD :F

Tegnap próbáltam elöszőr más játék típust. Eddig nobb TDM voltam :C

Tehát ez egy német sero volt, és mindenkit kevés lövéssel simán lehetett őlni azaz nem kellett telepumpállni ólommal ;]
A és B kellett védeni vagy foglalni.
De ...kérdés létezik e az, hogy ha nem tdm-be játszol akkor hamarabb meghal a kölök :DD :F (más játék módokba)
Most nem a csak egy pisztolyos játék módokra gondolok. Bármilyen fegyverrel lehettem amit bírt a classom de mindenki pár lövéstől megpunnyadt :DDD

Megint elmaradottságommal kell szembesülnöm :O vagy valami más

köszi :R

[ Szerkesztve ]

(#7036) radi8tor1 válasza HunterFero (#7035) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Ha hamar hal mindenki, az a Hardcore mód (röviden HC). Ilyenkor nincs HUD sem (tölténykijelző, csapatok pontja a kép alján). Én speciel csak HC módban játszom, szeretek spórolni a lőszerrel :D

(#7037) HunterFero válasza radi8tor1 (#7036) üzenetére

HunterFero
(újonc)

Értem, ilyenkor nem megy át kemp-be a játék?Nem annyira élethű a dolog, persze ez az én kezdő véleményem,.......... mivel egy "picit" :D rásorozol azt kész punnyad, legalábbis én ezt tapasztaltam :C Sőt eddig mindig az "alján" volt a nevem pedig megjelenés óta tolom most ezen a hc szeron bent voltam az első 3-ban :K

De akkor ez is leesett tudom köszi a helpet ,lehet rászokom én is erre a HC típusra a tdm után :))

Régebbi napokba olvastam, hogy nem nagyon érdmemes magyar servert keresni, tisztelet a kivétel.(admin gondok miatt főleg, ha jó vagy azért rak ki ha nem azért ;] ) HC server kit kerüljek, vagy alapba melyik servereket kerüljem :( :W

[ Szerkesztve ]

(#7038) boogie84 válasza HunterFero (#7037) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Kerüld -> [HUN] SEXY HC CD , [HUN] SEXY HC MIX szervereket ha nem akarsz jót játszani !! ;]

danilla Ez egy jobban kivitelezett BC lesz... reméljük :D

[ Szerkesztve ]

(#7039) HunterFero válasza boogie84 (#7038) üzenetére

HunterFero
(újonc)

na ez az :DD látod, ezt a servert már régebben is kerestem, egyszerű lenne megtalálni a neve miatt :DD :(( De nem lett meg. Meddig kell pergetni a keresőt 9.000-ig? :O Biztos van valami ip beírási lehetőség? :Y remélem

köszi az infót, kipróbálom legrosszabb esetbe jó leszek céltáblának :C :W

(#7040) radi8tor1 válasza HunterFero (#7039) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Lehet rendezni név szerint, úgy picit könnyebb megtalálni.

(#7041) danilla válasza boogie84 (#7038) üzenetére

danilla
(őstag)

Szerény személyem inkább a Battlefield 3-ra kíváncsi inkább.(az nem konzolport lesz majd)

(#7042) danilla válasza danilla (#7041) üzenetére

danilla
(őstag)

-inkább

Bár, a homefortra azt mondják a készítők, hogy figyelni fognak a pc verzió elkészítésekor, hogy ne kövessék el azt a hibát, mint mostani codoknál, és lesz mod tools és dedicated szerver is.

(#7043) Zohan válasza boogie84 (#7031) üzenetére

Zohan
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem is ilyen gondom volt vele 2,5 év után.. szétszedtem wd40es befujtam és most jó... hibátlan nagyon jok ezek az egerek3at ló i nyomásra de sajna ezek sosem forroták ki magukat :D

Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD

(#7044) boogie84 válasza Zohan (#7043) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Nálam nem ez volt a gond, hanem h elforgott a műanyag gumi a görgőn. Ezt még tudtam javítani, de az érzékelőjét már nem, mert ha hozzányúltam a görgőhöz már váltott is, véletlenszerű irányba. Ott az érzékelővel volt gond. Imperator-nál már nem használom gombként a görgőt! Arról leszoktam.

[ Szerkesztve ]

(#7045) Zohan válasza boogie84 (#7031) üzenetére

Zohan
(senior tag)
LOGOUT blog

dupla :O

[ Szerkesztve ]

(#7046) tomic

tomic
(PH! addikt)

Érdeklődnék ,hogy lehet egy szerverre csatlakozni ha csak az ip címe és a neve van meg?

Keresek Dali Concept 6 szettet!!

(#7047) jegenye77

jegenye77
(őstag)

Én meg azután érdeklődnék hogy cimborákkal nem lehet egy csapatba kerülni?

Mindig is néptáncos akartam lenni, de rájöttem, ahogy én táncolok olyan nép nincs!

(#7048) BigStraw válasza jegenye77 (#7047) üzenetére

BigStraw
(senior tag)

Sajna erre csak a change team képes, de úgy mint MW2-ben hogy partiba mentek ugy nem !

(#7049) jegenye77 válasza BigStraw (#7048) üzenetére

jegenye77
(őstag)

:O
Pedig jó lenne barátokkal együtt lövöldözni.Kár hogy ez kimaradt ebből a részből.

[ Szerkesztve ]

Mindig is néptáncos akartam lenni, de rájöttem, ahogy én táncolok olyan nép nincs!

(#7050) Zohan válasza jegenye77 (#7047) üzenetére

Zohan
(senior tag)
LOGOUT blog

lehet.. de csak arögtön a join után ha küldessz neki invitet-t a gameban a szerora.. és most induln a akör akkor egybetesz titeket.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.