2013. május 21., kedd

(#6001) LW

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Az elmúlt pár percben olyan makk/enemy-fail sorozatot lenyomtam, hogy ezt meg kell örökítenem. Hamarosan egy újabb érdekes videóval szolgálok a topiklakóknak. :DDD

üdv. D.

(#6002) LW válasza LW (#6001) üzenetére

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Közben felvettem és kikaptam egy mükás momentet.
Miután kiokádtam az összes golyót a 74u-mból, totál beflashelve ujjbalőtem a gyereket ballisztikus késsel.

:DDD Ez egy tipikus WTF arc. :DDD

[ Szerkesztve ]

üdv. D.

(#6003) BigStraw válasza LW (#6002) üzenetére

BigStraw
(senior tag)

Ez lol :N :DDD :DDD Durva lehetett :D

NBA = Where Amazing Happens = :) ------ My belief is stronger than your doubt....

(#6004) ooooobi válasza Sipi1984 (#6000) üzenetére

ooooobi
(fanatikus tag)

Nálam is x4 ketyeg, de fagyást csak a patch előll láttam, akkor is egész 1. prestige alatt max 4-5ször.

steam:ooooobi

(#6005) FikuszKukisz

FikuszKukisz
(lelkes újonc)

sziasztok nem tudjátok nem lesz valami javítás lefagyás ellen mert már nagyon tele a tököm hogy 2-3 party után meghal és persze játék kelős közepén. Valahol sokan azt javasolták hogy oprendszert rakjam újra de nem hozott javulást. Engem nem érdekel hogy csalnak vagy campelnek csak legalább ne fagyna le. :(((

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550@x4 B50, 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

(#6006) Black Dragon válasza ooooobi (#6004) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A prestignek köze nincs a fagyásokhoz.:N

Ray-Ban RB8307 014 AVIATOR Barna lencsés napszemüveg eladó! Gyönyörű állapot, tok, számla, EREDETI !----->30000Ft

(#6007) goodluck

goodluck
(tag)

A rohadék pofátlanul aimozot!!! A bőrt tudnám a hátáról lenyúzni gereblyével, miközben a tökeit sündisznóval vakargatnám. :D

Aimbot - Lais

[ Szerkesztve ]

Dell Inspiron N5110 Diamond Black =+= SGSII =+= LG 42LM660S =+= Xbox 360 Slim 250GB

(#6008) Black Dragon válasza goodluck (#6007) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neeeeeeem!! Ez nem aim, csak a gyerek olyan jó, hogy folyamatosan odaránt a fegyoval, és beadja a fejest! Ez a gyerek egy skilled. ennyi.:D

Ray-Ban RB8307 014 AVIATOR Barna lencsés napszemüveg eladó! Gyönyörű állapot, tok, számla, EREDETI !----->30000Ft

(#6009) goodluck válasza Black Dragon (#6008) üzenetére

goodluck
(tag)

Csak simán PROOOO+ :DD

Dell Inspiron N5110 Diamond Black =+= SGSII =+= LG 42LM660S =+= Xbox 360 Slim 250GB

(#6010) Black Dragon válasza goodluck (#6009) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azaz:DD ;]

(#6011) goodluck válasza Black Dragon (#6010) üzenetére

goodluck
(tag)

Akkor viszont Ő meg über Proooo+ :DDD

Aimbot

(#6012) Black Dragon válasza goodluck (#6011) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD:DDD Ez a gyerek a cb királya.:DDD ;]

(#6013) LW válasza goodluck (#6007) üzenetére

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Volt abban WH is. De az a szégyen, hogy elkezd játszani a játékkal, felszenvedi magát level 20ig, aztán rájön, hogy noob, erre nekiáll AIMozni. Menjen játszon -t ha ennyire nem megy neki.

Igen komoly a kínaigyerekes videó. :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

üdv. D.

(#6014) zH.

zH.
(senior tag)
LOGOUT blog

mi lett ezzel a játékkal basszameg? sok last stand noob.. hogy tudnak olyan perk-et belerakni ,amitől '2x' erősebb lesz a játékos? ráadásul ha 3-4golyó kéne hc-n is.. 1golyó aztán halott vagyok. ez végképp idegesítő mikor háromból kiszedek kettőt ,az utolsóra meg kb. ránézni sem tudok. tudom ,persze ,én vagyok a n00b.
kispistike indít egy rakétát aztán nem baj ha 5méterrel arrébb csapódik be.. a claymore nagyon buta ,hiába a hacker perk ha kb. 2méterről már robban. ha ügyesen teszik le szinte lehetetlen kilőni. sok low blocker csapattárs ,beállok ajtóhoz sniperrel ,erre lazán elém gugol és megáll.. mindenki leszarja a másikat ,én ált. mindig rusholok ,kiszedek pár embert ,az meg szarik rá magasról ,nyomja a gombot és persze ,hogy engem lő el. - általában ennek akkor örülök a legjobban ,ha 1 kill hiányzik napalmhoz/cobrahoz/chopperhez.

na mindegy ,most kiadtam magamból.

just be

(#6015) danilla válasza zH. (#6014) üzenetére

danilla
(őstag)

Ha ennyire eleged van belőle, ne játsz vele ;)

(#6016) JSaN

JSaN
(őstag)

Engem az ilyen noobok es csalok mar nem idegesitenek. Annal jobban a toketlen csapattarsak HQ es foleg SD modban. Tamadunk, meghal mindenki kiveve 2 csipas, Persze ezek a kezdon kemplnek ahelyet hogy plantolnanak. Fel sem tunik nekik hogy mi van, meg akkor sem ha lejar a 3 perc. :U Az ilyenek nagyon tudnak idegesiteni, nem is tudom mit keresnek a TDM-en kivul mas jatek modban.

Life goes on...

(#6017) Black Dragon válasza zH. (#6014) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kb minden játék csak akkor jó, amikor kiadták:) Hogy miért? Azért, mert akkor még mindenki béna, legalábbis abban a játékban még kezdő, ezért nincsenek nagy fölények stb.. Élvezhető a játék. Aztán amikor már rájönnek, hogy van last stand meg egyebek, akkor már elkezdik használni, és egy megállíthatatlan folyamat veszi kezdetét.:(

(#6018) ferero válasza JSaN (#6016) üzenetére

ferero
(tag)

nah ezért ,csak szinte. kizárólag TDM-ezek :) ott nem ér nagy meglepetés. ctf, vagy domiba csapattársal megyek.egyedül nem sok értelme.

"Taurus"

(#6019) Rav3n02 válasza JSaN (#6016) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

HQ-nál még csak csak de SD-ben én is idegösszeomlást kapok tőle...de ennél már csak az a jobb amikor Ghost perkkel nyomulsz, próbálnál egy normális útvonalat találni a planthoz, de a csóka elkezd melletted lövöldözni mint az állat, természetesen egy olyan célpontra amit sosem tudna leszedni az adott helyről, te meg cseszheted az egészet mert lerusholnak a gyökér miatt :DDD

►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ www.villamregeny.blog.hu - ha szeretsz olvasni, de nincs rá időd

(#6020) bognar110

bognar110
(őstag)

Az alkoholista :DDD

[ Szerkesztve ]

"Változnak a dolgok az életben. Mindig tudni kell továbblépni!!!” by:Barna Róbert

(#6021) BigStraw válasza bognar110 (#6020) üzenetére

BigStraw
(senior tag)

Még csak 1 üveg hiányzik a kezéből :)

Az ágyig bezzeg már nem jutott el :DDD

NBA = Where Amazing Happens = :) ------ My belief is stronger than your doubt....

(#6022) bognar110 válasza BigStraw (#6021) üzenetére

bognar110
(őstag)

ja XD. Énis így néztem ki szilveszterkor :))

"Változnak a dolgok az életben. Mindig tudni kell továbblépni!!!” by:Barna Róbert

(#6023) Geryman

Geryman
(lelkes újonc)

Szevasztok

Lenne 1-2 kérdésem a játékkal kapcsoltban. Hány Prestige szint van? A fórumban olvastam az arany fegyverekről. Van e olyan tulajdonságuk az arany fegyvereknek amiért érdemes küzdeni értük? :DD Prestig 10 szintig rendben van a dolog tudom hol kell behozni őket. Ha több Prestige szint van, akkor érdekelne hol tudom behozni őket és milyen előnyökkel jár.
Előre is köszönöm a válaszokat. :))

Gigabyte 990FXA-UD3, PhenomII x4 970 BE 3,5Ghz, CPU FAN Thermaltake Frio, 4x4Gb Kit DDR3 1600Hz, Sapphire Radeon HD 6950 2GB, Corsair TX750Watt, OCZ Agiliti 3 SSD

(#6024) JSaN válasza Geryman (#6023) üzenetére

JSaN
(őstag)

15 prestige szint van, az arany fegyverek a 13as szintol lesznek elerhetok. Es semmilyen bonuszt nem ad azon kivul hogy villoghatsz vele.
prestige 10 utan esetleg azert erdemes kuzdeni meg hogy 13as szintol a klan nevet is lehet szinezni, amugy semmi elony nincsen.

Life goes on...

(#6025) BigStraw válasza JSaN (#6024) üzenetére

BigStraw
(senior tag)

Javítalak :) 14.prestigetől vannak arany fegyverek :D

(#6026) Rav3n02 válasza BigStraw (#6025) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát én nem tudom gyerekek, COD4-ben meg talán az MW2-ben is voltak arany fegyók, ott egész pofásan néztek ki, de a BO-ban, hát hogy is fogalmazzak szépen....kevésbé mutatósak :DDD szerintem

►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ www.villamregeny.blog.hu - ha szeretsz olvasni, de nincs rá időd

(#6027) Black Dragon válasza BigStraw (#6025) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet, hogy onnan vannak, de azok olyan undorítóak, hogy rátudnék hányni a fegyora.:D

(#6028) jozefgucci1 válasza Black Dragon (#6027) üzenetére

jozefgucci1
(senior tag)
LOGOUT blog

Eddig csak az AK-t láttam aranyban ,de az nekem szimpi volt.Szerintem a COD4-ben jól néztek ki a fegyók , meg is szereztem anno mindet.A legnehezebb a shotiból volt összelőni a 100 fejest .Azért jó érzés villogni szerintem vele a sok csiralábú előtt :DDD

WOT Nick .: wlele Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

(#6029) radi8tor1 válasza jozefgucci1 (#6028) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Commando is van aranyban. Nekem arra fáj a fogam, de lvl hack nélkül sosem fogok eljutni 15. prestige-be. lvl hacket meg nem fogok használni.

(#6030) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tegnap ezt sikerült elérnem. :O

Sajnos nem látszik az írás, ezért itt egy nagyobb kép, akit érdekel.:) Kép

[ Szerkesztve ]

(#6031) Rav3n02 válasza Black Dragon (#6030) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

Szívből remélem vmeik nap már tudunk egy jót játszani, már nagyon kíváncsi vagyok ;]

(#6032) Black Dragon válasza Rav3n02 (#6031) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most tolhatunk egyet, mert unatkozok, de tényleg mostanság gyere, mert valamikor 2 fele már átmegyek macre és onnan már csak fórumozni tudok.:)

(#6033) Rav3n02 válasza Black Dragon (#6032) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ha itt a melóhelyi céges gépre fel tudnám rakni a BO-t nyomhatnánk egy pár percig (mondjuk amíg ki nem töltik a kilépő papírjaimat), vagy amíg a beosztottak meg nem lincselnének :C

pedig de jó lenne, de csak késő este leszek fent megint :(

[ Szerkesztve ]

(#6034) Black Dragon válasza Rav3n02 (#6033) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD:(

Hát este én is leszek, azzal nincs gond.:) De akkor én is megyek dolgozni.:)

Akkor majd este játszunk egyet, csak írj rám. ;)

(#6035) Rav3n02 válasza Black Dragon (#6034) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

úgy lesz, jó munkát :R

(#6036) Black Dragon válasza Rav3n02 (#6035) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

neked is.:)

(#6037) zH. válasza radi8tor1 (#6029) üzenetére

zH.
(senior tag)
LOGOUT blog

úgy emlékszem 14. prestige-től elérhető a gold weapon color

just be

(#6038) JSaN válasza BigStraw (#6025) üzenetére

JSaN
(őstag)

ja igen, azt elneztem. Remelem ettol még nem banoltok :DDD
Amugy en a jatekot nulla day vettem, es mar azelso heten ossze szedtem 2 kicket es 1 bant. :))

Life goes on...

(#6039) apropéter

apropéter
(újonc)

nem tudja valaki hogy mikor jön ki uj patch vagy valami friissítés fagyás ellen vagy egyéb problémákal szembe???

(#6040) JSaN válasza apropéter (#6039) üzenetére

JSaN
(őstag)

Szerintem majd a marciusi DLC alkalmaval talan lesz valami patch is.

Life goes on...

(#6041) JSaN

JSaN
(őstag)

Hali, mik a parancs sorok az ip cim hozza adashoz? Marmint a kedvencekbe szerot akarok pakolgatni ip alapjan.

Life goes on...

(#6042) tomic válasza zH. (#6037) üzenetére

tomic
(PH! addikt)

Igy van. Minap találkoztam egy arany fegyóssal.

Keresek Dali Concept 6 szettet!!

(#6043) dagoniat

dagoniat
(lelkes újonc)

Hogyan lehet a Theatre clipjeit kimenteni HD minőségben, vagy jobb minőségben, mint amit a youtube-ra feltölt?

Van ötlete valakinek?

(#6044) Black Dragon válasza JSaN (#6041) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ahoz külön parancs nincsen. De próbáld meg úgy, hogy becsatlakozol IP alapján a szeroba, és onnan elmented.

(#6045) danilla válasza dagoniat (#6043) üzenetére

danilla
(őstag)

Xfire, fraps. A játékkal ha jól tudom nem lehet szép minőségben kimenteni.

(#6046) bul07 válasza dagoniat (#6043) üzenetére

bul07
(őstag)

lehet hogy ez a megoldás számodra
Theater Mode (PC) Render As 1080 To Your PC

furcsa dolog ez lassan egy hete nem játszottam egy percet se a játékkal, itt a fórum is kezd lanyhulni
de rég is volt mikkor a cod4 megjelent fél évig naponta több órát is játszottam mert jó volt élveztem, de most valahogy a játszási inger nem tör rám

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#6047) ferero válasza JSaN (#6038) üzenetére

ferero
(tag)

bant nem nehéz össze szedni, pl. gl-el, némi kemp-el ;]

lennie kéne előbb is pachnak. sok panasz érkezik

[ Szerkesztve ]

"Taurus"

(#6048) tomic

tomic
(PH! addikt)

Minap tesómmal közösen multiztunk, és pálya váltáskor mind a kettőnk gépe kifagyott.
Ez gondolom a véletlen egybeesés műve. :F
Újra is telepítettem az egészet.

Keresek Dali Concept 6 szettet!!

(#6049) Black Dragon válasza tomic (#6048) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1 kifagyás miatt újratelepítetted?:F

(#6050) Rav3n02 válasza tomic (#6048) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

:Y

ha minden kifagyás után újraraknám már kifüstölt volna a CD-ROM :DDD

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.