2013. május 20., hétfő

(#1) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

bo

Közeledik a Call of Duty hetedik részének megjelenési ideje, amely egész pontosan 2010. november 12.-én fog megjelenni. Ezt a részt ismét a Treyarch készíti, 2008-ban ők csinálták a World at War-t is, viszont ezúttal nem a II. világháborúba csöppenünk vissza, hanem a hidegháború időszakába. A játék egyébként a Black Ops nevet viseli, még nem tudjuk pontosan ez mit takarhat, de majd biztosan kiderül.
A játék elvisz majd minket Vietnámba, Dél-Amerikába az Északi-sarkra és még Kubába is.
Főhősünk Frank Barnes, aki a valóságban is létezett Military Assistance Command, Vietnam - Studies and Observations Group jeles tagja volt. Barnes a II. világháborúban edződött igazi veterán, aki gyorsan képes reagálni a legváratlanabb helyzetekre is. Szereplő továbbá még az erős fizikumú huszonéves Joseph Lewis, a 15 éves harcászati tapasztalatokkal és kiváló taktikai érzékkel megáldott Jason Hudson, valamint az orosz származású CIA alkalmazott, egy bizonyos Kristina Ivanova.

Várhatóan visszajönnek a dedikált szerverek, és a havidíjas multiplayer-t se lépik meg, tehát marad az "ingyenes" multiplayer.
A kampányban viszont nem lesz co-op mód.

E3 gameplay videók.

[ Szerkesztve ]

(#2) Sonja

Sonja
(PH! kedvence)

Call of Duty: Black Ops - Multiplayer Teaser!

WayteQ xTAB-70dci (Android 4.2.2), Kindle Touch (FW 5.3.2.1)

(#3) Steve-S

Steve-S
(tag)

Hát remélem a kampány inkább a MW1-2 -re fog hajazni mint a WaW-ra, azok jobban bejönnek. A II. vh-t meg már ideje volt eltenni sztem, már kezdett unalmas lenni.

Set The World On Fire!!!

(#4) Doki16 válasza Sonja (#2) üzenetére

Doki16
(őstag)

Én már nagyon várom. Lesz benne egy két érdekes kütyü, főleg az a távirányítós kisautó volt vicces :)

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*

(#5) BalaNce87 válasza Steve-S (#3) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Az baj hogy már a az mw1-2höz hasonló játékok is kezdenek unalmasak lenni, mert dunát lehetne rekeszteni velük annyi van. Ez talán valamivel jobb lesz, mint az elődök az új környezet miatt.

(#6) szabod válasza Doki16 (#4) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

A számszeríj is odab@sz :D

Mente et Malleo

(#7) Doki16 válasza szabod (#6) üzenetére

Doki16
(őstag)

Elég komoly cucc lesz az biztos. Nézem, eltalálja, mondom de szar nem öli meg egy lövésből, aztán felrobban a gyerek :D

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*

(#8) szabod válasza Doki16 (#7) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

jaja, lesznek itt ínyencségek :)

Mente et Malleo

(#9) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"A játék elvisz majd minket Vietnámba, Dél-Amerikába az Északi-sarkra és még Kubába is."
Dél-Amerika kezd elég lerágott lenni már, MW2-ben is volt, BC2-ben is, lehetett volna inkább vmi ázsiai vagy akár kelet-európai helyszín.

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#10) Sonja

Sonja
(PH! kedvence)

Mégis lesz fizetős Black Ops multiplayer?

(#11) ViTaZi válasza Sonja (#10) üzenetére

ViTaZi
(senior tag)

Csak Petyka semmi egyéb. Nem lesz fizetős multi.

braner00 kerüljétek!

(#12) Sonja

Sonja
(PH! kedvence)

Call of Duty: Black Ops Prestige Edition comes with working RC spy car

Csupán csak 150$ lesz. :Y :K

[ Szerkesztve ]

(#13) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link] Egész jó lesz így dedikált szerókkal. :R

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#14) Madn!ght válasza feka007 (#13) üzenetére

Madn!ght
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem nagyon tetszik a látott video alapján! :C

A CoD: WaW volt az egyik kedvencem (a 2 után). Ha a Treyarch a WaW-hoz hasonlóan jópár map-packkal örvendeztet meg minket, akkor vélhetően sokáig elleszek vele. :K

Hajrá-hajrá!

BattleTag: madnight#2761 ツ

(#15) ViTaZi

ViTaZi
(senior tag)

Néhány új video:

Wager Match Montage

Wager Match Multiplayer Modes Featurette

Team Deathmatch Montage

és a megjelenési dátum is más: 11/09/10 vagyis 3 nappal hamarább jelenik meg a játék! :U

Jónak tűnik :C

[ Szerkesztve ]

braner00 kerüljétek!

(#16) ViTaZi

ViTaZi
(senior tag)

Nagyon sok jó hír érkezik a Call of Duty: Black Opsról, sőt az eladásait is 10 millió főlé prognosztizálják.

Először is, akinek tele a hócsukája Vér Istvánnal és barátaival (vérpistikék), az botokkal is próbára teheti magát - ezt a játékmódot hívják Combat Trainingnek - s ennek a rendszernek is megvan a saját fejlődési fája.

Emellett érkezik majd egy újfajta gránátvető és egy minigun is, ami elég ijesztő. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy a Call of Duty: Black Opsnak saját "pénzneme" van, a COD Points. Ezeket a pontokat olyankor kapod, amikor játszol és speciális kihívásokra illetve úgynevezett wager meccskre költheted, illetve teheted fel a fogadásodat. Ez a játékmód az adrenalinfüggő junkienak van kitalálva.

Négy új játékmód van a Black Opsban, amely különbözik a normális fejlődési vonaltól - ezekre mind fogadhatunk is. Amennyiben klasszikus alkat vagy és nem a tömepusztító fegyverzet híve, úgy válaszd a Sticks and Stones-t, amelyben mindenki egy számszeríjat és egy kést kap - egyenlőek az esélyek - egy tomahawk dobással még be is lehet csődöltetni az ellenfelet. A Gun Game egyre fejlődő fegyverarzenált ad attól függően, hogyan haladunk a játékmódban (magyarán mennyit öltünk eddig). MInden kill után újabb (jobb) fegyvert kapunk - az nyer, aki először a fegyver-sor végére ér.A One in the Chamber mód igen érdekes: ebben egy szál pisztollyal szaladgálunk, amelyben összesen egy lövedék van. Szóval nagyon oda kell figyelni, kire és mikor lőjük el. A negyedik mód a Sharpshooter, ahol minden játékos ugyanazokkal a fegyverekkel indul, de minden fegyvert csak adott ideig használhat - ha ez az idő lejár, az adott fegyvert nem használhatja többé.

Az utolsó fontos dolog a fegyver testreszabhatósága - a fegyvered ezentúl beboríthatod matricákkal, klánlogókkal és egyebekkel - mindezen "díszek" átméretezhetőek és forgathatóak lesznek.

by GameStar (Az eredeti cikk itt tekinthető meg)

[ Szerkesztve ]

braner00 kerüljétek!

(#17) ViTaZi

ViTaZi
(senior tag)

Call of Duty: Black Ops Facebook Oldal

Call of Duty: Black Ops Twitter oldal

Black Ops forum

A Call of Duty: Black Ops Prestige Edition csak és kizárólag Xbox360-ra és PS3-ra jelenik meg!

braner00 kerüljétek!

(#18) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

(#19) ViTaZi válasza Keldor papa (#18) üzenetére

ViTaZi
(senior tag)

Teljesen felesleges ez a kommented. Én már belinkelnedm ezeket a videókat itt! Tessék visszaolvasni és nem leírni ugyanazt az info-t 2x! Thx

[ Szerkesztve ]

braner00 kerüljétek!

(#20) Edem05

Edem05
(senior tag)

Ez viszont tényleg új video! [link]

Steam: edem05 / Origin: IIEMSII

(#21) BalaNce87 válasza Edem05 (#20) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

A hangok még mindig gagyik, semmi térhatása sincs hogy nagyot szólna a fegyver, mint valami játékpisztoly.

(#22) Keldor papa válasza ViTaZi (#19) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez a hsz hozzám ugyanolyan felesleges volt. Priviben is lehetett volna.

[ Szerkesztve ]

(#23) ViTaZi válasza Keldor papa (#22) üzenetére

ViTaZi
(senior tag)

Akkor ezt a HSz-ed miért nem privibe írtad? :B Uyanlyan felesleges mint az elözö..

Off vége

braner00 kerüljétek!

(#24) Tom6 válasza Edem05 (#20) üzenetére

Tom6
(fanatikus tag)

Úgy látom még vetődni is lehet majd. :DDD 2:00-nál a viden.

(#25) Edem05 válasza BalaNce87 (#21) üzenetére

Edem05
(senior tag)

Nekem nincs semmi bajom a hangokkal.

Tom6: Majd lehet Superman-ezni időnként. :D

[ Szerkesztve ]

Steam: edem05 / Origin: IIEMSII

(#26) Kanczy

Kanczy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végre tele újításokkal a játék. A contract feature és a Gun játékmód zseniális. Emellett persze ott van a customization és a dedicated server... Előrendelve :C

[ Szerkesztve ]

Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

(#27) ViTaZi válasza Kanczy (#26) üzenetére

ViTaZi
(senior tag)

Lehet én is előrendelem. De még az új moh-ra vagyok kíváncsi (bár mivel bf: bc2 nem jött sztem ez se fog) De addig már kibírom. A MW2-t is csak a sok csaló miatt hagytam ott. De ebben úgy nézni ki minden javítanak és még tele van újításokkal! Szuper! :))

braner00 kerüljétek!

(#28) Kanczy válasza ViTaZi (#27) üzenetére

Kanczy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amíg nem láttam a wager játékmódokat, én is vacilláltam, hogy Black Ops v. MOH legyen-e, de most már nem kérdés. Eleve nagy CoD-fan vagyok, de ez... pfff :Y

Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

(#29) Madn!ght

Madn!ght
(őstag)
LOGOUT blog

Ebbe beletették már a rombolható környezetet? (BFBC2-ben eléggé megszoktam. :) )
Nagyon vacilálok én is a MoH és e között. Mind2-re biztos nem invesztálok be 10k-t. :N

BattleTag: madnight#2761 ツ

(#30) Palesz191

Palesz191
(tag)

Call of Duty: Black Ops "Customization" Commentary

Sony Xperia Z // Egy üzenetre illik válaszolni... :)

(#31) BalaNce87 válasza Madn!ght (#29) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Nincs rombolhatóság azaz fizkája sincs ennek a motornak, pedig dobna rajta.

(#32) BalaNce87 válasza BalaNce87 (#31) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Ez mondjuk nem rossz, 0:59-től.

(#33) ViTaZi válasza BalaNce87 (#31) üzenetére

ViTaZi
(senior tag)

Nincs rombolhatóság=nincs fizika? :F

Nem kell fikázni a cod:bo-t! Tudjuk h neked nem jön be és 1ft-ot nem adnál érte. De ne a te hülyeségeiddel legyen tele a topic! Thx

[ Szerkesztve ]

braner00 kerüljétek!

(#34) BalaNce87 válasza ViTaZi (#33) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Miért cod4-be milyen fizika volt? nem azért mondom ezt mert utálnám, de normális fizikája sose volt ennek a motornak. Például jó pár mapon ott állt pár hordó azokba belelőttél semmit nem mozdult ha gránát robbant mellette akkor se. Egyszerűen fizikában nincsen ott a játék, ami a 6 éves hl2-be van, nah az fizika és mind a mai napig elég jó. Régi a motor így egyre nehezebb fejlődni a korral, mert már 4. rész óta csak ici pici változások voltak grafikailag.

[ Szerkesztve ]

(#36) VAN der BOSS

VAN der BOSS
(PH! addikt)

Idézet egy hétvégi közleményből PC-re igy fog kinézni

1.) Csak a ranked szervereken kapunk XP-t és CP-ket, az unrankedeken nem. Utóbbi viszont teljesen egyediesíthető.
2.) A profilok egy központi szerveren tárolódnak.
3.) A játék Steam-exkluzív lesz
4.) A játék VAC anticheat rendszert fog használni
5.) A szerverfájlokat nem fogják kiadni
6.) Black Ops szervereket kizárólag a GameServers.com szolgáltat majd

totalcod

«-o-B1zarre-o-»»

(#37) ViTaZi válasza VAN der BOSS (#36) üzenetére

ViTaZi
(senior tag)

Én nem értem már ezt az egészet. Punkbuster I love u :DDD :O

[ Szerkesztve ]

braner00 kerüljétek!

(#38) Kanczy válasza ViTaZi (#37) üzenetére

Kanczy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

PB egy rakás szar. Minden 2. updatenél elromlik, sokkal könnyebb átverni, mint a VAC-ot, úgyhogy én örülök a változtatásnak.

(#41) feka007 válasza VAN der BOSS (#36) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor most ez is Steames lesz?

(#42) ViTaZi válasza feka007 (#41) üzenetére

ViTaZi
(senior tag)

"3.) A játék Steam-exkluzív lesz"

Igen :O

braner00 kerüljétek!

(#43) sNORh válasza ViTaZi (#42) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

és ebben mi a baj? a steamnek az anticheat védelme az egyik legjobb.. az iwnet kavarása miatt lett ilyen undurító amilyen az mw2.. dedikált szerókkal ugyanjólessz az steamen..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#44) feka007 válasza sNORh (#43) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én se vagyok Steam fan, de mondjuk jobban tetszik mint az elején mikor elkezdtem használni, már nincs bajom vele.
Mondjukhiába a VAC, ugyanúgy lehet cheatelni.. De viszont lesznek adminok

(#45) sNORh válasza feka007 (#44) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

így van.. bár amióta kijött az mw2 a steamre, azóta van ez a nagy cheatelés VAC alatt, előtte senki nem mert cheatelni, már mindenki tudta, VAC = BAN ha cheatelsz, max x22 vagy vmi profibb privát, de nem sokkal találkoztam css-ben..
amióta kijött mindenféle buzi hekker állt rá a VAC-ra, a VAC Blockeren már kiégtem mikor meghallottam hogy van ilyen.. nameg a sok ingyenes vec undetectes cheat.. undorító..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#46) ViTaZi válasza sNORh (#43) üzenetére

ViTaZi
(senior tag)

Remélem igazad lesz. De azért megvárom még valaki ki nem próbálja h milyen! ;]

braner00 kerüljétek!

(#47) sNORh válasza ViTaZi (#46) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

egyből úgysem lessz cheater..

(#48) Keldor papa válasza sNORh (#47) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem tudhatod. CoD2-nél már a megjelenés előtt volt hack a játékhoz a demo segítségével előre elkészítették. Most ha megjelent a játék nem adok neki 2 napot lesz már hacker.

(#49) ViTaZi válasza sNORh (#47) üzenetére

ViTaZi
(senior tag)

Hát nem tudom... Az ember a hibákból tanul. Most mégegy ilyen steam exclusive Vac-os cod... hát én félek... :O MW2-öt is a sok csaló miatt hagytam ott :O

braner00 kerüljétek!

(#50) sNORh válasza Keldor papa (#48) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

Persze, nem tudhatjuk, de egy dedikált serverrel kicsit több esélyünk lessz a cheaterekkel szemben..
Mert itt most cheatert látsz le szülőzöd, és szépen lejátsza a játékát kiélvezi magát, és folytatja.. de dedikált szerón majd meggondolja hogy kikapcsolja a 10. ban után..
Most el kell tűrnünk, de novembertől nem :)
jaja tudom x22 oldalán előrendelhető volt például..

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.