Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:41:32

IT café
Fastercowboy
(kvázi-tag)
Akkor sorry, tévedtem. 
Viszont ezt az éledést hogy gondolod, marad a normál F lenyomásával? Mert úgy tényleg nem lesz értelme a CTF-nek. Tegnap még csak-csak elboldogultunk vlhogy 4-5-en, de ha lesz 10 fő, akkor már érdekesebb lesz a helyzet.

knbs
(senior tag)
Gondoltam megnyilvanulok a sok inaktivitas utan a pro es cfg-s temaban 
Mar joideje cs:s-el foglalkozom,de ellement a cod1 es cod2 par evig. Az elozo honapban vegkepp felhagytam a komoly e-sporttal. :s
Ennek kivalto oka, a par honappal ezelott megindult profi nemet es par brit csapatban csalas vadjaval fennakadt jatekos esete.
Most nem irom le ki hogy merre, csak egy pelda a sok kozul:
Nfacult jatekosa: a csapat aki nemismerne,verprofi nemet multigaming, 1.6 es source csapattal is,a jatekos az 1.6-os csapatban volt.
ESL online liga, war lemegy, a sractol kertek volna a demojat mert gyanus volt... ez meg nem gaz tolem is elkertek mar kismillioszor elofordul egy makosabb napon...
Srac reakcioja: ESL reg torlese,klanbol kilepes es totalis felszivodas... adminok nemtudtak mit tenni csak a HLTV demot megnezni, meg is tettek es 10-bol 10 admin kijelentette,hogy a jatekos csalt, volt tobb cucc is de a legsulyosabb a !!!WH!!! volt...
Ez azert ut akkorat,mert a srac nem egy LAN-on is szerepelt mar es eleg komoly hirnev all mogotte...
Paran elcsiptek egy forumban tole egy kommentet az esethez,ami kesobb torlesre kerult,most ezert nemtudom belinkelni
tomoren: ''Azert eltem a szabalytalan segitseggel,mert az ellenfel csapataban is csaltak!''....
ezek utan alljal neki profi szinten(napi 8 ora jatek minimum mindennap) jatszani persze tisztan!
Ilyen esetbol lement kozel fel tucat az utobbi 2 honapban,majdhogynem mind top csapatbol... ezert lealltam vegleg,nem latom ertelmet ugy beleolni valamibe,ahol aztan tisztatlanul alaznak majd a porba!!!
Erre reagaljatok! 
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
2484 hsz.
Ezzel te is megerösited az én álláspontomat és szerintem az égész nyitott szemmel élő játékos társadalmat.
Valoban érdemes e ugy belemelegedni, hogy tudhatod, hogy aki elened játszik lehet vagy talán biztos, hogy csal? 
Aki nem tud uszni, ne mászon fára mert elütí a vilamos!

Savanya
(PH! addikt)
Végtelenségig megy servercsatlakozásnál az idő , azaz mintha nem tudna csatlakozni . Pingeléskor tökéletes ,de csatlakozni nem tudok .
Találkozott valaki hasonló próblémával ?

ádyz
(PH! addikt)
sziazstok.
Lenne egy hatalmas gondom
cod2-ben ha felrakom a grafikát directx 9-re, akkor akadozik a játék, és kilép valami 2d amcsis hibával a vga a rossz, vagy a gép nem birja?
a most wanted fullon meg megy
PH! feka007 néven futok most!
Adjatok meg jó szerverek IP-jét, ahol ti is szoktatok zúzni!
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Én a 21st'AG szerverén tolom, ctf megtalálod pl. all seeeing eye-vel.
Ádzy: kellene egy fénykép a kornkrét hibaüziről!
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... © Dead Kennedys
Majd benézek 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Nekem is csinálja néhány szerveren
képeim: https://www.facebook.com/mateee.photo + http://www.flickr.com/photos/mateeee/
Csao! probálj más drivert és mivel tört a gamed más törést is is.
ádyz Hát a gép configod kevés hozzá mint kemping sajtban a sátorvas. Dx9 ben az én gép configom multiban 640x480 30 fps és nekem is nlha beszaggat. Megoldás:TOLD DX7-ben
Azért azt a 30fps-t keveslem, annyit csinált az én 7300GT-m alapon 1280*1024-ben.
Vmodos tuning után meg 60-70 körül, közepes textúrákkal a 128MB ram miatt..
Feka: ott Csupasz Pisztoly néven vagyok... 
[Szerkesztve]
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... © Dead Kennedys

cor
(őstag)
hi
lesz egy darabig only rifle a szerveretek? 
...gyenge kezdés után erős visszaesés...
üdv, a COD 2-őt el tudta valaki indítani VISTA 64 alatt? Ha igen, akkor hogy sikerült feltelepíteni? Nekem kék halállal kihal 
...sajnálnám abbhagyni 
Hardverlesen
Feljebb olvashatad volna, hogy xp-ben futasd és az elsö hsz-ben is benne van. 
CorTervezem. Adig meg a B of B t nyüstöld. 
CPT.Pirk Egy minimum átlagot irtam,de eszembe jutótt, hogy ott a szürö is on on volt 4x esen. Megnéztem nekem volt mod nélkül 1024x768 szürök és texturák off dx9 40-50 fps
[Szerkesztve]

Fastercowboy
(kvázi-tag)
Mi van, eleged lett a Ppsh-s tunkolásból? 
Nem mondom, Chateau-n már engem is kiakasztott, úh. mérgemben beválasztottam, és v. 10 percig azzal nyomtam. De megint rá kellett jönnöm, h. nem az én fegyverem...

cor
(őstag)
Balancee: de en nem sd-zni akarok

Fastercowboy: jaja ![;]](/dl/s/v1.gif)
meg az eleje annak a mapnak ugyahogy jol indult aztan sorban mindenki valtott arra szemet fegyora...a legvegen mar en is 
csinálok egy 14 slotos only rifrle ctf et jÓ? admiral riflést. 

ádyz
(PH! addikt)
[link]
itt a hiba 
Kevés a ramod.

ádyz
(PH! addikt)
és az miatt nem vált át?ne viccelj már 
amikor először elindítottam, valami kevés virzuális memória izé jött ki 

cor
(őstag)
probáld meg elöször a virtuális memoriad 1gb környékére beállitani... 
vezpult/rendszer/speciális/teljesitmeny beáll/spec/virtualis mem

athomi
(PH! kedvence)
Én nem igazán csípem mikor mindenki ppsh-val rohangál. Le sem veszik a kezüket az egérről. Amúgy iszonyat könnyű vele fejlövést adni.
Ide most nem tudtam mit írni.
A gépfegyver a lámák fegyvere. Kar98k, az igen a kedvenc fegyverm.
Csak úgy osztom a headshot-okat.
Én is azzal szoktam adni a heccsatokat
Nem is szeretek géppityuval menni, mert azzal túl könnyű, meg nincs benne élvezet 

Atomgeszi
(őstag)
Jó kis magyar jump szerver:
195.70.62.16:28970
Csak egy baj van, nappal tele van, éjszaka meg senki nincs rajta. Hol itt az igazság??!!
*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! *-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica ||
Tegnap nyomultam egy kicsit a 42 fős magyar zombi szerveren, természetesen nem maradhatott ki egy-két veszekedés sem, mert beírtam, hogy ne nyomassatok már folyton a szuperminőségű tezkós mikrofonotokon keresztül ilyen gyenge musicot, mert rohadtul idegesített... Hajnali 3-kor léptem ki, a szerver majdnem tele volt még akkor is, azért jól küldik a kis 10-12 éves létükre, szüleik rájuk szólhatna, hogy a fejlődő szervezetnek nem egészséges ilyen későn lefeküdni 

Fastercowboy
(kvázi-tag)
Azért az erős túlzás, h. könnyű lenne gépfegyverrel menni. Ez helyzettől függ. Egy tömegben persze, h. jobban érvényesülsz vele, mint egy puskával. De mindjárt más a helyzet egy olyan pályán, ahol nagy terület van. És azért valljuk be, több tapasztalat kell MP44-gyel fejeseket osztogatni nagy távolságból, mint akármilyen puskával. A Thomiról már nem is beszélve. Azzal nem kell messzire menni, h. kevés legyen a sebzése, ergo nem nagyon hibázhatsz, pontosan kell célozni.
Ettől függetlenül én is inkább puskapárti vagyok, pontosabban Garandpárti, de nem vetem meg a gépfegyvereket sem, ha úgy hozza a szükség.
Igen, akkor más a helyzet, nagy nyílt terepeken én távcsővel felszerelt kar98 hívő vagyok 

Atomgeszi
(őstag)
Igen! Azt az idióta zenéket majdnem mindig nyomatják, és ha beszólsz, akkor még ő van felháborodva... hajnali 5-kor fejeztem be a codozást, és még akkor is 22-en voltak a szerveren
A sok hívő
*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! *-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica ||
Na és milyen nickkel voltál? 

Atomgeszi
(őstag)
Nem. A zombis szerveren nem játszottam. Csak jump-oltam,meg egy kis lődözés
. Éjszaka már nem volt energiám a zombikhoz 
Amúgy A' ]['OM(piros-fehér-zöld). De most valami olyasmit akarok, ami utal a PH!-ra! 
mod:azt a hülye szmájlit beletette a nevembe
[Szerkesztve]
Cor és only rifle megszálottak!!
Csináltam egy 14 slotos only rifle ctf szervert, az admiral mod segitségével
. 3 fegyver van kar,enfield és mosin. Katonánként 1 füst és 2 gránát. A pályák végén listábol szavazás a következö mapra.letöltés 4és fél mega teljes sávszélességgel. 15 eredeti map.
IP: 193.202.63.15:28978
Az biztos jó, majd megyek! 
(#2531) Atomgeszi: nekem PH! feka007, szval utal a PH-ra
(P->red,H->blú, nevem pedig sárga színben pompázik
)
[Szerkesztve]
jéé veled má játszottam soxor, emléxem a nevedre, ne kérdezd melyik szerveren és mikor 
Balancee: amint lesz VGA-m megyek, imádom only riflet, lehet szop@tni a jónépet, h közelmész hozzá és nem bír lelőni, és 1 nozoommal szevasz van neki
(hacsak nem lemakkol
)
[Szerkesztve]
képeim: https://www.facebook.com/mateee.photo + http://www.flickr.com/photos/mateeee/

cor
(őstag)
ki volt a SIE-n az aki rámkérdezett?

gondolhattam volna rá
kösszépen 
Hardverlesen
vácc hiz néjm?
[Szerkesztve]

athomi
(PH! kedvence)
Van a szerverünkön orosz map is, de szeretnénk a ppsh-t kiszedni, mert mindenki eszeveszettül lődös vele. Ezt hogyan lehet megtenni?

Atomgeszi
(őstag)
Milyen néven tolod?

cor
(őstag)
nemtom,talan Konstansa,v vmi hasonlo 
ritkan figyelem a chatet,csak feltünt h mindkét nevemet irták egy kerdömondatba

a szerver cfg-ben ez legyen: set scr_allow_ppsh ''0''

Boci_83
(őstag)
Én voltam, csak asszonykám játszott előtte, és elfelejtettem átírni a nevem.... Sorry.
********** Angol nyelv területen keresek CNC forgácsolói munkát! ********* Programozással elég jól elboldogulok! (Pl.: Siemens 840D 3+2 tengely)

chungee
(őstag)
Ilyen asszony kell nekem is 

Boci_83
(őstag)
Aha, akkor van gond mikor én nem tudok játszani, mert nem tudom kiszedni a gép elől. Korábban az én nevem játszott sokat, mostanában Kontu, vagy Konstansa néven ratatázik.... 
********** Angol nyelv területen keresek CNC forgácsolói munkát! ********* Programozással elég jól elboldogulok! (Pl.: Siemens 840D 3+2 tengely)

athomi
(PH! kedvence)
Köszi szépen. 
Gondolom az 1-essel meg beállítom.
Be is állítottuk csak vmi miatt nem tudjuk restartolni a szervert.
[Szerkesztve]

cor
(őstag)

csak sajnos meg senkivel se találkoztam

Boci_83
(őstag)
Én is benéztem, nem volt senki sem....
Mikor a szerver cfg-ben átirsz valamit nem kell a szervert restartolnod. elég a cfg-t consolba beolvastatni. Restart csak akkor kell ha valamit leszedsz a szerverül. Ha raksz rá iwd-t akkor is csak a cfg-t olvastatod be.
Igy: exec akármi.cfg
KÜLSÖ RCON-nak jo az ASE consolja is vagy a hlsw rcon része. A játékban is betudod olvastatni, csak elöte be kell loginolnod.