2013. május 23., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 2

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:41:32

IT café

Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren

Összefoglaló kinyitása ▼

(#2501) Fastercowboy válasza Balancee (#2500) üzenetére

Fastercowboy
(kvázi-tag)

Akkor sorry, tévedtem. :))

Viszont ezt az éledést hogy gondolod, marad a normál F lenyomásával? Mert úgy tényleg nem lesz értelme a CTF-nek. Tegnap még csak-csak elboldogultunk vlhogy 4-5-en, de ha lesz 10 fő, akkor már érdekesebb lesz a helyzet.

(#2502) knbs

knbs
(senior tag)

Gondoltam megnyilvanulok a sok inaktivitas utan a pro es cfg-s temaban :D

Mar joideje cs:s-el foglalkozom,de ellement a cod1 es cod2 par evig. Az elozo honapban vegkepp felhagytam a komoly e-sporttal. :s
Ennek kivalto oka, a par honappal ezelott megindult profi nemet es par brit csapatban csalas vadjaval fennakadt jatekos esete.
Most nem irom le ki hogy merre, csak egy pelda a sok kozul:
Nfacult jatekosa: a csapat aki nemismerne,verprofi nemet multigaming, 1.6 es source csapattal is,a jatekos az 1.6-os csapatban volt.
ESL online liga, war lemegy, a sractol kertek volna a demojat mert gyanus volt... ez meg nem gaz tolem is elkertek mar kismillioszor elofordul egy makosabb napon...
Srac reakcioja: ESL reg torlese,klanbol kilepes es totalis felszivodas... adminok nemtudtak mit tenni csak a HLTV demot megnezni, meg is tettek es 10-bol 10 admin kijelentette,hogy a jatekos csalt, volt tobb cucc is de a legsulyosabb a !!!WH!!! volt...
Ez azert ut akkorat,mert a srac nem egy LAN-on is szerepelt mar es eleg komoly hirnev all mogotte...
Paran elcsiptek egy forumban tole egy kommentet az esethez,ami kesobb torlesre kerult,most ezert nemtudom belinkelni :( tomoren: ''Azert eltem a szabalytalan segitseggel,mert az ellenfel csapataban is csaltak!''....
ezek utan alljal neki profi szinten(napi 8 ora jatek minimum mindennap) jatszani persze tisztan!
Ilyen esetbol lement kozel fel tucat az utobbi 2 honapban,majdhogynem mind top csapatbol... ezert lealltam vegleg,nem latom ertelmet ugy beleolni valamibe,ahol aztan tisztatlanul alaznak majd a porba!!!
Erre reagaljatok! :)

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#2503) Balancee válasza knbs (#2502) üzenetére

Balancee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

2484 hsz. :) Ezzel te is megerösited az én álláspontomat és szerintem az égész nyitott szemmel élő játékos társadalmat.
Valoban érdemes e ugy belemelegedni, hogy tudhatod, hogy aki elened játszik lehet vagy talán biztos, hogy csal? :((

Aki nem tud uszni, ne mászon fára mert elütí a vilamos!

(#2504) Savanya

Savanya
(PH! addikt)

Végtelenségig megy servercsatlakozásnál az idő , azaz mintha nem tudna csatlakozni . Pingeléskor tökéletes ,de csatlakozni nem tudok .
Találkozott valaki hasonló próblémával ?

(#2505) ádyz

ádyz
(PH! addikt)

sziazstok.

Lenne egy hatalmas gondom

cod2-ben ha felrakom a grafikát directx 9-re, akkor akadozik a játék, és kilép valami 2d amcsis hibával a vga a rossz, vagy a gép nem birja?

a most wanted fullon meg megy

(#2506) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

PH! feka007 néven futok most! :C :DD Adjatok meg jó szerverek IP-jét, ahol ti is szoktatok zúzni!

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#2507) CPT.Pirk válasza feka007 (#2506) üzenetére

CPT.Pirk
(Szakértő)
LOGOUT blog

Én a 21st'AG szerverén tolom, ctf megtalálod pl. all seeeing eye-vel.

Ádzy: kellene egy fénykép a kornkrét hibaüziről!

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... © Dead Kennedys

(#2508) feka007 válasza CPT.Pirk (#2507) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Majd benézek :R

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#2509) eastsider válasza Savanya (#2504) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is csinálja néhány szerveren

képeim: https://www.facebook.com/mateee.photo + http://www.flickr.com/photos/mateeee/

(#2510) Balancee válasza Savanya (#2504) üzenetére

Balancee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csao! probálj más drivert és mivel tört a gamed más törést is is.

ádyz Hát a gép configod kevés hozzá mint kemping sajtban a sátorvas. Dx9 ben az én gép configom multiban 640x480 30 fps és nekem is nlha beszaggat. Megoldás:TOLD DX7-ben

(#2511) CPT.Pirk válasza Balancee (#2510) üzenetére

CPT.Pirk
(Szakértő)
LOGOUT blog

Azért azt a 30fps-t keveslem, annyit csinált az én 7300GT-m alapon 1280*1024-ben.
Vmodos tuning után meg 60-70 körül, közepes textúrákkal a 128MB ram miatt..

Feka: ott Csupasz Pisztoly néven vagyok... :))

[Szerkesztve]

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... © Dead Kennedys

(#2512) cor válasza Balancee (#2510) üzenetére

cor
(őstag)

hi
lesz egy darabig only rifle a szerveretek? :B

...gyenge kezdés után erős visszaesés...

(#2513) priti

priti
(őstag)
LOGOUT blog

üdv, a COD 2-őt el tudta valaki indítani VISTA 64 alatt? Ha igen, akkor hogy sikerült feltelepíteni? Nekem kék halállal kihal :(
...sajnálnám abbhagyni :(

Hardverlesen

(#2514) Balancee válasza priti (#2513) üzenetére

Balancee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Feljebb olvashatad volna, hogy xp-ben futasd és az elsö hsz-ben is benne van. :)

CorTervezem. Adig meg a B of B t nyüstöld. :))

CPT.Pirk Egy minimum átlagot irtam,de eszembe jutótt, hogy ott a szürö is on on volt 4x esen. Megnéztem nekem volt mod nélkül 1024x768 szürök és texturák off dx9 40-50 fps

[Szerkesztve]

(#2515) Fastercowboy válasza cor (#2512) üzenetére

Fastercowboy
(kvázi-tag)

Mi van, eleged lett a Ppsh-s tunkolásból? :DDD
Nem mondom, Chateau-n már engem is kiakasztott, úh. mérgemben beválasztottam, és v. 10 percig azzal nyomtam. De megint rá kellett jönnöm, h. nem az én fegyverem...

(#2516) cor

cor
(őstag)

Balancee: de en nem sd-zni akarok :B :U

Fastercowboy: jaja ;]
meg az eleje annak a mapnak ugyahogy jol indult aztan sorban mindenki valtott arra szemet fegyora...a legvegen mar en is :B

(#2517) Balancee válasza cor (#2516) üzenetére

Balancee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

csinálok egy 14 slotos only rifrle ctf et jÓ? admiral riflést. :))

(#2518) ádyz válasza CPT.Pirk (#2507) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

[link]

itt a hiba :F

(#2519) Balancee válasza ádyz (#2518) üzenetére

Balancee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kevés a ramod.

(#2520) ádyz válasza Balancee (#2519) üzenetére

ádyz
(PH! addikt)

és az miatt nem vált át?ne viccelj már :Y

amikor először elindítottam, valami kevés virzuális memória izé jött ki :F

(#2521) cor válasza ádyz (#2520) üzenetére

cor
(őstag)

probáld meg elöször a virtuális memoriad 1gb környékére beállitani... :U

vezpult/rendszer/speciális/teljesitmeny beáll/spec/virtualis mem

(#2522) athomi

athomi
(PH! kedvence)

Én nem igazán csípem mikor mindenki ppsh-val rohangál. Le sem veszik a kezüket az egérről. Amúgy iszonyat könnyű vele fejlövést adni.

Ide most nem tudtam mit írni.

(#2523) C4mp3r válasza athomi (#2522) üzenetére

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A gépfegyver a lámák fegyvere. Kar98k, az igen a kedvenc fegyverm. :R Csak úgy osztom a headshot-okat.

(#2524) feka007 válasza C4mp3r (#2523) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én is azzal szoktam adni a heccsatokat :D Nem is szeretek géppityuval menni, mert azzal túl könnyű, meg nincs benne élvezet :D

(#2525) Atomgeszi

Atomgeszi
(őstag)

Jó kis magyar jump szerver:
195.70.62.16:28970
Csak egy baj van, nappal tele van, éjszaka meg senki nincs rajta. Hol itt az igazság??!!

*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! *-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica ||

(#2526) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tegnap nyomultam egy kicsit a 42 fős magyar zombi szerveren, természetesen nem maradhatott ki egy-két veszekedés sem, mert beírtam, hogy ne nyomassatok már folyton a szuperminőségű tezkós mikrofonotokon keresztül ilyen gyenge musicot, mert rohadtul idegesített... Hajnali 3-kor léptem ki, a szerver majdnem tele volt még akkor is, azért jól küldik a kis 10-12 éves létükre, szüleik rájuk szólhatna, hogy a fejlődő szervezetnek nem egészséges ilyen későn lefeküdni :P

(#2527) Fastercowboy válasza feka007 (#2524) üzenetére

Fastercowboy
(kvázi-tag)

Azért az erős túlzás, h. könnyű lenne gépfegyverrel menni. Ez helyzettől függ. Egy tömegben persze, h. jobban érvényesülsz vele, mint egy puskával. De mindjárt más a helyzet egy olyan pályán, ahol nagy terület van. És azért valljuk be, több tapasztalat kell MP44-gyel fejeseket osztogatni nagy távolságból, mint akármilyen puskával. A Thomiról már nem is beszélve. Azzal nem kell messzire menni, h. kevés legyen a sebzése, ergo nem nagyon hibázhatsz, pontosan kell célozni.
Ettől függetlenül én is inkább puskapárti vagyok, pontosabban Garandpárti, de nem vetem meg a gépfegyvereket sem, ha úgy hozza a szükség.

(#2528) feka007 válasza Fastercowboy (#2527) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, akkor más a helyzet, nagy nyílt terepeken én távcsővel felszerelt kar98 hívő vagyok :D

(#2529) Atomgeszi válasza feka007 (#2526) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

Igen! Azt az idióta zenéket majdnem mindig nyomatják, és ha beszólsz, akkor még ő van felháborodva... hajnali 5-kor fejeztem be a codozást, és még akkor is 22-en voltak a szerveren :D A sok hívő

*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! *-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica ||

(#2530) feka007 válasza Atomgeszi (#2529) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na és milyen nickkel voltál? :))

(#2531) Atomgeszi válasza feka007 (#2530) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

Nem. A zombis szerveren nem játszottam. Csak jump-oltam,meg egy kis lődözés ;] . Éjszaka már nem volt energiám a zombikhoz :D
Amúgy A' ]['OM(piros-fehér-zöld). De most valami olyasmit akarok, ami utal a PH!-ra! :B
mod:azt a hülye szmájlit beletette a nevembe

[Szerkesztve]

(#2532) Balancee

Balancee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Cor és only rifle megszálottak!!

Csináltam egy 14 slotos only rifle ctf szervert, az admiral mod segitségével :)) . 3 fegyver van kar,enfield és mosin. Katonánként 1 füst és 2 gránát. A pályák végén listábol szavazás a következö mapra.letöltés 4és fél mega teljes sávszélességgel. 15 eredeti map.

IP: 193.202.63.15:28978

(#2533) feka007 válasza Balancee (#2532) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az biztos jó, majd megyek! :C
(#2531) Atomgeszi: nekem PH! feka007, szval utal a PH-ra :B (P->red,H->blú, nevem pedig sárga színben pompázik :D )

[Szerkesztve]

(#2534) Balancee

Balancee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csináltam 2 képet a gép configommal dx9-ben 1280x1024 full texturákkal kivéve tükrözödés az alapon és AA nélkül. Üres modos szerveren.

[link]
[link]

(#2535) eastsider válasza Atomgeszi (#2531) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jéé veled má játszottam soxor, emléxem a nevedre, ne kérdezd melyik szerveren és mikor :))

Balancee: amint lesz VGA-m megyek, imádom only riflet, lehet szop@tni a jónépet, h közelmész hozzá és nem bír lelőni, és 1 nozoommal szevasz van neki :)) (hacsak nem lemakkol :) )

[Szerkesztve]

képeim: https://www.facebook.com/mateee.photo + http://www.flickr.com/photos/mateeee/

(#2536) cor

cor
(őstag)

ki volt a SIE-n az aki rámkérdezett? :B :D

(#2537) priti válasza Balancee (#2514) üzenetére

priti
(őstag)
LOGOUT blog

gondolhattam volna rá :W kösszépen :R

Hardverlesen

(#2538) eastsider válasza cor (#2536) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vácc hiz néjm?

[Szerkesztve]

(#2539) chungee válasza Balancee (#2532) üzenetére

chungee
(őstag)

:R :C

(#2540) athomi válasza Balancee (#2534) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Van a szerverünkön orosz map is, de szeretnénk a ppsh-t kiszedni, mert mindenki eszeveszettül lődös vele. Ezt hogyan lehet megtenni?

(#2541) Atomgeszi válasza eastsider (#2535) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

Milyen néven tolod?

(#2542) cor válasza eastsider (#2538) üzenetére

cor
(őstag)

nemtom,talan Konstansa,v vmi hasonlo :F
ritkan figyelem a chatet,csak feltünt h mindkét nevemet irták egy kerdömondatba :B :)

(#2543) Balancee válasza athomi (#2540) üzenetére

Balancee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a szerver cfg-ben ez legyen: set scr_allow_ppsh ''0''

(#2544) Boci_83 válasza cor (#2536) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Én voltam, csak asszonykám játszott előtte, és elfelejtettem átírni a nevem.... Sorry.

********** Angol nyelv területen keresek CNC forgácsolói munkát! ********* Programozással elég jól elboldogulok! (Pl.: Siemens 840D 3+2 tengely)

(#2545) chungee válasza Boci_83 (#2544) üzenetére

chungee
(őstag)

Ilyen asszony kell nekem is :DDD

(#2546) Boci_83 válasza chungee (#2545) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Aha, akkor van gond mikor én nem tudok játszani, mert nem tudom kiszedni a gép elől. Korábban az én nevem játszott sokat, mostanában Kontu, vagy Konstansa néven ratatázik.... :)

********** Angol nyelv területen keresek CNC forgácsolói munkát! ********* Programozással elég jól elboldogulok! (Pl.: Siemens 840D 3+2 tengely)

(#2547) athomi válasza Balancee (#2543) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Köszi szépen. :R
Gondolom az 1-essel meg beállítom.
Be is állítottuk csak vmi miatt nem tudjuk restartolni a szervert.

[Szerkesztve]

(#2548) cor válasza Balancee (#2532) üzenetére

cor
(őstag)

:R :C :R
csak sajnos meg senkivel se találkoztam:(

(#2549) Boci_83 válasza cor (#2548) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Én is benéztem, nem volt senki sem....

(#2550) Balancee válasza athomi (#2547) üzenetére

Balancee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mikor a szerver cfg-ben átirsz valamit nem kell a szervert restartolnod. elég a cfg-t consolba beolvastatni. Restart csak akkor kell ha valamit leszedsz a szerverül. Ha raksz rá iwd-t akkor is csak a cfg-t olvastatod be.
Igy: exec akármi.cfg

KÜLSÖ RCON-nak jo az ASE consolja is vagy a hlsw rcon része. A játékban is betudod olvastatni, csak elöte be kell loginolnod.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 2
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.