2013. május 20., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 2

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:41:32

IT café

Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren

Összefoglaló kinyitása ▼

(#12651) W!nman válasza sicklife (#12616) üzenetére

W!nman
(újonc)

Sziasztok!

Mi az a pamhack pontosan?

Üdv.

(#12652) W!nman válasza W!nman (#12651) üzenetére

W!nman
(újonc)

Közben láttam egy vidit, de azért részletesebben is érdekelne... -nem csalni szeretnék, sosem akartam... Lehúztam annó UO-ban 2évet sportszerűen (EU top10), aztán Cod2, de az nem ment... Most páran szoktunk néha funolni a régi klánból és tervezünk újra cb-zni, de így azért elment a kedvem...
Mindenesetre szívesen képben lennék milyen csiteket hogyan lehet felismerni...

Ja és csít: UO-ban egyetlen nap az egész klán whzott pubon, aztán soha senki! Cod2: még cska képen láttam wh-t/aimet, stb dolgot...:D Ja meg vidin...

(#12653) po1son válasza W!nman (#12652) üzenetére

po1son
(őstag)

Sicklife kolléga biztos tud válaszolni a kérdésedre, mivel ő ismeri és használta is. :K

Észrevenni, hogy lehet?
Hát, ha látványosan csinálják, akkor még a kezdő játékos is rájön, hogy vmi nem stimmel.
Pl: láthatatlanság, falon átlövés .

Viszont cb-én már más a helyzet, mivel ott nem merik ezt megcsinálni és így nehezebb is észre venni.
Pl: a hitbox rendszer átírása (erre van saját tapasztatalom is, amikor egy srácnak elkértük cb-én a demóját, mivel csalt az egyik körben mellette robbant a nade 1 méteren belül és no hit.)
A végeredményt nem kell részletezni. ;]
Aztán példaként van még a mindent be add neki és nem lő mellé, de ez össze keverhető más csalással is.
Hát én ennyit tudok róla.

[ Szerkesztve ]

"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol." PC Játékbazárom - http://goo.gl/Cq1xw

(#12654) W!nman

W!nman
(újonc)

Sziasztok!

Hogy indítjátok Win 7, 64bites rendszereken a cod2mp.exet? Rendszergazdaként+kompatibilitási módban? Ha igen, utóbbinál mit választotok?

Off:
(Csak mert pl a napokban jöttem rá azon idegesítő problémám megoldására, hogy se skypeon, se msn-en nem tudtam drag&droppal fájlt küldeni. Konkrétan a komaptibilitási módnál win xp sp2-ről átállítottam vista SP2-re és újra megy a drag and drop! :P:))

(#12655) W!nman válasza W!nman (#12654) üzenetére

W!nman
(újonc)

Az kimaradt, hogy kérdésem elsősorban azokhoz szólna, akik Win 7, 64bit-es oprendszeren, az 1.3-as COD2-vel tünetmentesek, azaz gond nélkül fut nekik a cod2.

Az én problémám, hogy indítást követően kb 1percig látom az indítóképernyőt, azaz a kis képernyőn, a fekvő katonát... Utána belép a menübe és minden jól működik, hiba nélkül...

A probléma okára eddig nem tudtam rájönni sehogy sem...:S

[ Szerkesztve ]

(#12656) pr1mzejEE válasza W!nman (#12655) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Kicsit lejjebb egy kollégát foglalkoztatott a dolog. Nálam is jelen volt ez a probléma az előző gépemnél és most is, bár mérsékelten. Xfire-s indításnál azonnal berongyol játékba.
Amúgy, ha jól emlékszem valami netes bizbaszig jutottunk el.

Football More Than Just a Game ..

(#12657) W!nman válasza pr1mzejEE (#12656) üzenetére

W!nman
(újonc)

Szerintem én voltam az, pár héttel ezelőtt...:) De azóta se sikerült megoldanom! Nálam érzése xfire-os indítással is 1perc körül van az indulás... De majd lemérem. (Viszont jó lenne tudni az előző előtt hsz-omban lévő kérdésre a választ, mivel a további hibakeresésem így lenne biztosabb...)

(#12658) pr1mzejEE válasza W!nman (#12657) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor bocsánat :B Nem volt időm utánakeresni :D

(#12659) W!nman válasza pr1mzejEE (#12658) üzenetére

W!nman
(újonc)

NP! :)

Amúgy igen, ha nincs net, hibátlanul indul... Amint él a netkapcsolatom, a játék ~1perc alatt lép be a menübe...

(#12660) cashback válasza W!nman (#12655) üzenetére

cashback
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam Win7 x64 ATI Gamer Edt fut. Gond nélkül... nem észleltem ilyesmi hibát.

Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.

(#12661) csibe1 válasza W!nman (#12655) üzenetére

csibe1
(őstag)

Fura,nekem nincs beállítva semmi a kompatibilitási módnál,és nem is rendszergazdaként futtatom.A betöltéskor nem látom az Activision stb lógót,de megy minden gond nélkül szerverre fellépve is.Nem X-fire-t használok a játékindításhoz.

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#12662) pr1mzejEE

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Ha játszanátok egy diVision nevű clan ellen division.clan pub&war servere | Powered by synhosting.eu
Szerver IP 80.249.166.34:29001
ezen a szerveren, előre szólok, hogy büdös nyomorult pamhackerek. (tört volna az anyjába)

(#12663) po1son válasza pr1mzejEE (#12662) üzenetére

po1son
(őstag)

Nah teszem is fel őket a szégyenfalra... :DDD

"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol." PC Játékbazárom - http://goo.gl/Cq1xw

(#12664) pr1mzejEE válasza po1son (#12663) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Áhh olyan ideges lettem, hogy csaltak és még nagy volt a pofájuk is, hogy egy kis feszültséglevezetésképp beírtam ide. Pfejj undorító.

(#12665) cashback válasza pr1mzejEE (#12664) üzenetére

cashback
(őstag)
LOGOUT blog

Csak nem figyelemmel kísérik...? :C

Akkor lehet cáfolni ha nem értenek egyet. Viszont a némaságból ítélve nálad a pont. :U

(#12666) pr1mzejEE válasza cashback (#12665) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Úgy kezdték a war-t, hogy "demot elküldjük majd?" Aztán az 5-ből 4 mp-vel felfutott középen és nozoomban lőttek minket ugrásból 2 golyó 2 head. 2 kört játszottunk és léptünk.
Pam nélkül úgy odalettek volna alázva, hogy úristen.

(#12667) dulifiO

dulifiO
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hello!

Haverokkal akarunk LAN-ba játszani. Minden működik, de szeretnénk felrakni egy két modot. Mivel nincs szerverünk, csak az egyik gépről csinálunk, hol találom a server.cfg-t. Van mód modot telepítésére?

apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c

(#12668) W!nman válasza csibe1 (#12661) üzenetére

W!nman
(újonc)

Köszi az infókat!

Még mindig nem tudtam megoldani a problémát... Alaplapomon két USB kivezetés van -de 1 chip-, letiltottam az egyiket biosból, de az sem segített... Kompatibilitási módot ha bekapcsolom és bármire és állítom, a tünet fent áll ugyanúgy, mintha nem nyúlnák a beállításokhoz...

Valami netes cucc van a dolog mögött, mivel ha kihúzom UTP-t, simán megy. -viszont a hardvereim és a szűz windows között fent állt már a hiba... Mivel format után elsők között került fel a cod2, direkt, mert sejtettem, hogy nagy szívás lesz XP után a 7... Az is lett...

(#12669) csibe1 válasza W!nman (#12668) üzenetére

csibe1
(őstag)

Szívesen!

Akkor sajna nincs tippem,hogy mi lehet a nálad a gond.
A CoD2-4-et nem szoktam újratelepíteni a rendszertelepítés után,mert fut anélkül is.
A telepítés előtt kimentett regkulcsot hozzáadom,PB telepítés ha kell,aztán ennyi.
Most nézem,hogy kb egy éve fent van a vinyón.Akkor szoktam újratenni ha meghülyül a modok miatt,ez a 3 év alatt egyszer volt a CoD2-nél,mert az akna helyett egy szőrös paca volt,meg érdekes csíkok voltak a levegőben,gondolom a modok kavartak be valamit.

Nálam hang szórakozott,mert nem volt jackdugó a mikrofonkimenetben,de utána segítettek,és csak be kellett állítani,ment anélkül is.

[ Szerkesztve ]

(#12670) wertz555

wertz555
(újonc)

csákány valaki tudna nekem segíteni abban hogy mért írja ki ezt a cod 2 DirectX 7 rendering path will not be available.
Video card or driver doesn't support direction lights in the fixed-function előre is kösz

(#12671) cashback válasza wertz555 (#12670) üzenetére

cashback
(őstag)
LOGOUT blog

Nem támogatott videókártya.
Esetleg, ha mégis támogatott, akkor driver frissítés, directx frissítés.

(#12672) W!nman

W!nman
(újonc)

Sziasztok!

Azt tudjátok, hogy egyes parancsokat miért felejt el a cod2 WIN7 alatt? Tehát belépek, átállítok pár dolgot, pl snapsot 30ra, majd kilép/újra belép és újra gyári 20-on van... Rendszergazdaként indítom...
És az se jó, ha a cfgben átírok néhány dolgot, mivel ott TÖREDÉKE parancs van, mint amit lehetne állítani és amit a console is felkínál...

(#12673) cashback válasza W!nman (#12672) üzenetére

cashback
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Nálam ezt akkor csinálja ha x-fire-ből indítom a játékot.
Elindítom, beállítok, kilépek, elfelejti.

Viszont ha asztalról, magáról a gyári parancsikonról indítom... belépek, beállítom, kilépek... és csak utána futok szerverre, akkor megjegyzi.

(#12674) Vanir válasza W!nman (#12672) üzenetére

Vanir
(fanatikus tag)

Minden mod mappájába másold be az alap config-mp.cfg-t és meg fogja jegyezni azokat, amiket oda írsz.

XPERIA X8 | MiniCM7-2.2.1 | nAa-14

(#12675) Danielssss

Danielssss
(senior tag)
LOGOUT blog

Srácok,azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek elég lenne-e ez a 200FPS hez?

A gépem elég erős:Proci AMD Athlon Dual Core

Vidkártya:Nvidia9600GT 512mb (nincs xtreme tuner,de használok gameboostert)
RAM:4GB (bár ebből 3-at érzékel az xp)
Táp:550W
OP rendszer:Windóz XP
Alaplap bőven elbír mindent.

Próbáljak meg egy xtreme tunert feltenni?

(#12676) W!nman válasza Vanir (#12674) üzenetére

W!nman
(újonc)

Ez nem megoldás számomra, mivel pl r_multiGpu, ami nálam pl kb 20fpst hoz nem a cfg-ben van...

Xfire: kösz, majd meglesem!

(#12677) W!nman válasza W!nman (#12676) üzenetére

W!nman
(újonc)

Közben rájöttem, hogy hogy működik! :) Thx mindenkinek!

(#12678) Danielssss

Danielssss
(senior tag)
LOGOUT blog

Vannak még szánalmas szerverek....Ma felmentem gamelni 1 kicsit pubra,belövöm admint,erre kirug...gratulálok "kedves" TcA Team.

Itt a szerverük,hozzáteszem még az is ocsmány...

81.0.104.106:28290

Ezt a szervert kerüljétek el szerintem,tipikus 11 éves admin...

(#12679) po1son válasza Danielssss (#12675) üzenetére

po1son
(őstag)

250-en is meg van ilyen konfigal (csak füstben nem)...
gamebooster nevű programnak egyébként meg nincs sok értelme...
lehet mondani egy parasztvakítás a program...

[ Szerkesztve ]

(#12680) Danielssss

Danielssss
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem jó ha 110 megvan füstben...

Esetleg Nvidia driver lehet a hiba?Vagy a procihoz kell valami illesztőprogram? (Net Framework,Visual studio fent van)

(#12681) Grave444 válasza Danielssss (#12680) üzenetére

Grave444
(őstag)

Nem fikázni akarok, de a géped manapság már nem mondható "elég erősnek".
Driverrel se tudsz több fpst kihozni.

Nekem 250fps dx9-el, 4x-es élsimítással hd felbontáson fix.
Füstbe talán 200-ra leesik, de saját szerón játszok csak, ahol nincs füst.

[ Szerkesztve ]

(#12682) Danielssss

Danielssss
(senior tag)
LOGOUT blog

költöttem eleget a gépemre,sajnos erre tellik...Egyébként nehogymár egy 2006 (asszem ekkora jelent meg) játéknak ne legyen elég ez.Régebbi ATI vidkártyámmal semmi gond nem volt,azzal is ment 120 fps,pedig gyengébb volt.Régi procim pedig 1 ősrégi AMD volt,nem dualos.

(#12683) pr1mzejEE válasza Grave444 (#12681) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyjából ugyanaz a konfigunk van (az adatlapod alapján), nem tudom neked mi van meghúzva, nálam személy szerint csak a vga (765->920 / 1000->1200) Bár igaz én 1920x1080-ban játszok, de nekem nem fix a 250 az általad említett beállításokkal, csak mondjuk b hosszún, vagy éppen egy fal mellett, zárt helyen stb.. Nyílt terepen 160-200 fps, füstben meg 90, nem értem nálad, hogy lehet ennyi. :U

[ Szerkesztve ]

(#12684) Grave444 válasza pr1mzejEE (#12683) üzenetére

Grave444
(őstag)

Semmi nincs húzva nálam.

Danielssss Futni 30fps-el is fut egy játék... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12685) Danielssss

Danielssss
(senior tag)
LOGOUT blog

Vágom,csak Garandal gázos :D

(#12686) korcsi

korcsi
(őstag)

Jól ment a játék, erre kirúgtak. :W

42; Eladó intel i5-3550s alaplappal és Radeon 7870-es VGA: goo.gl/jHqwT

(#12687) po1son

po1son
(őstag)

Aki már rendelt szervert valaha a mrzaptól az felvehetné velem a kapcsolatot, mert lenne pár kérdésem.

[ Szerkesztve ]

(#12688) csibe1 válasza W!nman (#12676) üzenetére

csibe1
(őstag)

"pl r_multiGpu"

Ez nem ugyanaz,mint az Optimize for SLI?

A CoD2 nem jegyzi meg a konzolba írt parancsokat,talán max addig amíg játszol,érdemesebb a cfg-be beírni a dolgokat pl snaps,rate stb.

(#12689) pr1mzejEE

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Én úgy tudom, hogy /quit-el minden elvész. /disconnect a nyerő és megmarad. Nálam legalábbis mindig. Viszont, ha a szerver külön mappát készít a CoD2-mappába magának, akkor az éppen akkori cfg-d fog oda mentődni, szóval, ha felmész egy másik szerverre és ott beállítasz dolgokat, azok nem érvényesek a külön szerveres mappára. Viszont fordítva nem így működik, mert ott mindig az a cfg fog megmaradni, ami a mappa kreálásánál volt.
Nem tudom mennyire érthető. :U

(#12690) pr1mzejEE válasza pr1mzejEE (#12689) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Csak én nem tudok cb-ről demot tölteni?

(#12691) po1son válasza pr1mzejEE (#12690) üzenetére

po1son
(őstag)

már hetek óta rossz :(
mindenki megaupload-ra tölti stb. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12692) pr1mzejEE válasza po1son (#12691) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Mikorra várható a javulás van erről valami hír? Bár én már 1 hónapja nem cbztem csak érdekelne :D

(#12693) po1son válasza pr1mzejEE (#12692) üzenetére

po1son
(őstag)

Hát én nem tudok semmit...

(#12694) W!nman válasza csibe1 (#12688) üzenetére

W!nman
(újonc)

Szia!

De-de!
Végre egy konfigolni tudó ember! :) Így van, ez a megoldás, vagy a paraméterezett exe indítás... Tehát parancsikon tulajdonságainál a célnál az aposztróf után szóköz és: +set, vagy +seta és a parancs a paraméterével... setaval bekerül a parancs a cfg-be, tehát talán könnyebb, ha egyből jegyzettömben kerül módosításra a cfg.

(#12695) cashback válasza W!nman (#12694) üzenetére

cashback
(őstag)
LOGOUT blog

Az a baj csak 1ilyen ember kell és a sok blindeléssel kinyírja a játékot. :C

(#12696) gYaLo

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Hát én már régóta nem cbztem, sok a csaló :(

iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!

(#12697) Kassadin válasza gYaLo (#12696) üzenetére

Kassadin
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Cb-n mikor nem volt sok csaló? ;]

(#12698) po1son válasza Kassadin (#12697) üzenetére

po1son
(őstag)

Lámáknak mindenki csaló. ;]

(#12699) Kassadin válasza po1son (#12698) üzenetére

Kassadin
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk én sose voltam prő, de az azért vicc kategória már, hogy 1100 pontos ellenfelek is simán csalnak. Sőt, sima nc-n is lecsaltak anno. Nem is tudom, a cod2-ben miért van ennyi csaló. Talán a korosztály teszi, vagy nincsen rá jobb tippem.

(#12700) Vanir válasza Kassadin (#12697) üzenetére

Vanir
(fanatikus tag)

Mindig. 1200 pont körül napi 2-3 csalót kifogtunk, és nem egyet banoltattunk le.

XPERIA X8 | MiniCM7-2.2.1 | nAa-14

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 2
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.