Bár nem egészen ide tartozik de........
Elmondom egy apróságot, hogy én hogy jártam!
Ott volt a haverom aki berakta azt amiről beszéltem, évi 300.000 Ft-ot tett be a Brokerneten kersztül a Kínai Shanghai részvényalapba! 87%-kal zárt!
Mikor ezt megtudtam és láttam is, elkértem azonnal a telefonszámát, hogy akkor beszélgessek vele! Egy beszélgetésen még nem veszíthetek semmit!
Elmondtam, hogy menni pénzem van, és hogy évente nagyobb összeggel tudnék beszálni és lekötni "úgymond" ! Meghatároztam ezt az összeget, ami milliós nagyságrendű évi berakásról szól! Azután az eseti számlára vagy taktikai számlára (ki hogy hívja) is tettem annyi összeget, ami akár optimális esetben esetleg még fedezheti is azt az összeget amit évente kell beraknom! Szóval ez a kombináció ellátja egymást! Vagy nem, ahogy alakul ugye 
Erre az történt, hogy azt mondta, hogy OK, kössük meg a szerződést, és utánna hozzátette, hogy a kötés után lépjek be, és legyen én is ilyen broker, mert lát bennem fantáziát, nem vagyok hülye, jó a beszélőkém stb! Remélem nem csak duma volt 
Ezután pedig az történt, hogy vele miután szinte mindent megbeszéltünk, csak úgy szimpla érdeklődés képpen, szerettem volna találkozni és beszélgetni egy másik brokerrel is, csak kíváncsiságból!
Erre Ő, ez a msáik Úr azt mondta, hogy amit a másik bácsi ajánlott az kicsit gáz, már arra kis apróságra gondolok, hogy előbb kössek szerződést és utánna lépjek be vagy fordítva
Ugyanis az történt volna, hogy ha megköti velem a szerződést, akkor ő kap jutalékként kb 600.000 Ft-ot! Viszont ez a 2. Úr, elmondta, hogy Ne, Előbb lépjek be, végezzem el a "sulit", oktatást, papírokat stb! Aztán ha már üzletkötő vagyok akkor kössem meg magammal az első szerződésemet
És az előbbi 0 Ft felállás helyett 320.000 Ft a saját jutalékom a kötésem miatt! Ami szerintem kurvára nem elhanyagolható! Ez nem csak egy apróság amit az első Úr kifelejtett! Őt is megértem végülis hiszen ez üzlet, csk ez kicsit gátlástalan módszer! Szerintem! Persze ezzel az egyes szintről azonnal kettesbe lépek át, de ez már más tészta és másik történet!
Huhh ez kicsit hosszúra sikeredett!
Röviden hihetetlen külömbségek vannak ember és ember között! Valaki a másért van, van aki csak magáért, attól függetlenül mind a 2 nagyon nagy szakember, ebben biztos vagyok, sőt tudom! De a 2. Úr figyelmessége, eelég sok pénzt nyom vissza a zsbembe, perrsze ős is kap, csak nem 600.000a jutaléka csak 200k mondjuk, de erre azt mondta, hogy hossszabb távon többet hozok neki, mintha most lehúzna, és hogy ő hosszabb távon gondolkodik előre! Így helyes szerintem!
[ Szerkesztve ]
A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál.