Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz McLaca #1828 üzenetére

    A sztori folytatódik: újabb adategyeztetés, kiderült, hogy múlt héten elírták a szig. számát anyámnak, bár nem az volt az elutasítás oka. A telenor ügyintézője szerint baj, ha náluk utca van, a blue-nak meg u.-ot küldtünk. Oké, küldünk utcát.
    Amúgy először elegánsan le akart pattintani az ügyintéző és a telefonos üsz.-re irányítani, aztán amikor kiderült, hogy egy adategyeztetésen túl vagyunk már, akkor mégiscsak érdeklődő lett, főleg arra pazarolta az energiáit, hogy bebizonyítsa nekem, hogy a telekomnál a 3000 Ft-os feltöltés fél év elérhetőséget ad. Mondtam neki, hogy nem, de ő ragaszkodott hozzá, hogy de. Telenor munkatársaként. Ráhagytam. Tenyérbemászó volt, és még propagálta is magát, hogy ha sms-ben értékelést kérnek majd róla, akkor a 8-as az már rossznak számít, szóval legyünk jó fejek. Szánalmas. Főleg, hogy igénytelenül mocskos volt minden körme és így kiengedik ügyfelek közé. Elképesztő, hová süllyedt a színvonal a telenornál, amúgy egy szimpatikus, bizalomgerjesztő ember sem volt ott az ügyintézők közül, kivéve a pénztáros lányt. Örülök, hogy 2008-ban otthagytam őket.
    Ha sikerül a hordozás végre, majd beszámolok róla.

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Aktív témák