2013. június 19., szerda

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Bioshock

(#2351) Lexo

Lexo
(újonc)

Kössz a segítséget true, de a demó sem indul. Az pedig nem illegális. Esetleg más ötlet?

(#2352) Sirandrish

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

nah közben már valami Repture central Control-nál vagyok:)
Nagyon nagy game bár az előzőpályán a bombával nemtudtam mit kezdeni ugyanis seemi utalást nem találtam arra nézve hogy a Big Daddykből később ki kell szedni 4 akármit ami kell hozzá..de végülis megoldódott ugyhogy királyság van:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! <> Kockák Mottója: Ami nem öl meg.....az EXP-t ad!

(#2353) True válasza Lexo (#2351) üzenetére

True
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mi is a konfigod paramétere..?

Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál...

(#2354) kem válasza True (#2353) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

* Type: Gaming, General Purpose, Media
* Operating System: Microsoft Windows Vista Ultimate
* Processor Name: Intel Core 2 Duo T7300
* Processor Speed: 2 GHz
* RAM: 2 GB
* Screen Size: 15.4 inches
* Screen Size Type: widescreen
* Graphics Card: nVidia GeForce 8600M GT
* Storage Capacity: 200 GB

ezek a paraméteret nagy valószinüséggel.
Bár nem értem, hogy ennyi pénzből
miért nem vett inkább x-box360-at, egy ps3-at,
egy projektort hozzájuk meg egy barkaszt az egészhez:D

(#2355) kem

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bioshock képek 8600GT-vel készítve, nekem így fut a játék, szal nyugodtan lehet 8600GT-t venni, bírja a dx10-et.

(#2356) True válasza kem (#2354) üzenetére

True
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

És te mindezt honnét tudod..? :Y Csak nem tölled vette a motyót? :DDD

(#2357) kem válasza True (#2356) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

(#2358) True válasza kem (#2357) üzenetére

True
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Aham... Ezek alapján, én a Vistára, és a notira együtt gynakszom, hogy nem csippantják... :DDD

(#2359) kem válasza Lexo (#2351) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindenből tedd fel a legújabb nem beta drivereket.
és nem feltétlenül a gyártó oldalán vannak a legújabbak.

(#2360) Sirandrish válasza kem (#2355) üzenetére

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

A Bioshocknál lehet hogy birja de pl a krájzisznél megfő mint a sz*r:DDD

amugy sko kül-t (sőt semmi) nemlátok dx9 és dx10 között...első ránézésre semmivel nem szebb mint pl nálam:)

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! <> Kockák Mottója: Ami nem öl meg.....az EXP-t ad!

(#2361) Angmar

Angmar
(tag)

Erre valakinek ötlete :F [link] Ezen probáltam XP Pro SP2; C2D E6600; 8800GTS (163.71); 2GB; DirectX9 Aug; Hangkártya a legfrissebb driverrel

Ja, és természetesen a játék újratelepítése sem oldotta meg a próblémát

[ Szerkesztve ]

(#2362) Sirandrish válasza Angmar (#2361) üzenetére

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

hát nemtudom de ha az a konfig nem megfelelő akkor nemtudom miaz

(#2363) Angmar válasza Angmar (#2361) üzenetére

Angmar
(tag)

Közben megoldodott, a telepített játék mappájában volt, egy "vcredist" nevezetű mappa, innét kellett a Microsoft Visual C++ 2005-öt feltelepíteni. Csak azt nem értem, miért nem ajánlotta fel ezt automatikussan :F Na, mindegy megyek játszani :D

[ Szerkesztve ]

(#2364) Z.m.Z

Z.m.Z
(fanatikus tag)

Itt warez cucchoz ne varj segitseget, pfuj meg na."

[MODERALVA]

[ Módosította: tiv83us ]

Ohh... Régi szép idők.... Amikor az SP még azt jelentette South Park.... :-(

(#2365) Sirandrish

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

Ide milyen kód kell?
nemtaláltam sehol kódot amit beirhatnék és biza erre kéne továbbmennem:(

(#2366) Lexo

Lexo
(újonc)

Hát az a helyzet hogy volt Xbox 360-om. De el kellet adnom me fősuliba mentem és szükségem volt egy normál notira. Amúgy nagyon faszájos gép, ja és 2.2 proci van bene és 512-es geforce 8600m gt.

(#2367) Speed(R) válasza Sirandrish (#2365) üzenetére

Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

5744 Egy üzenetben mondják.

Z.m.Z
Ha tudod hogy pfuj, akkor minek kérdezed? Itt nem kapsz választ.
Mégis: vedd meg.

Lexo
Hát az a helyzet, hogy rajtad kívül ebben a topikban mindenki a Bioshockról ír.

Ki kéne már találni regisztrációhoz egy szűrőt/IQtesztet :U

[ Szerkesztve ]

★ HD7850 2GB 40k http://tinyurl.com/m5bkm97 ★ 206+ http://href.hu/x/hjiv ★

(#2368) Sirandrish válasza Speed(R) (#2367) üzenetére

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

hát pedig az összes üzit meghallgattam és ujraolvastam...akkor nem találtam meg azt az üzit ugynézki.

Köszönöm szépen. :R

(#2369) Lexo

Lexo
(újonc)

Bocs a zavarásért. Azt gondoltam valaki ki segít de látom nem inkább hagyom az egészet a f@szba!

(#2370) Rover623 válasza Lexo (#2369) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Inkább semmi...haszna úgy sem lenne...;]

[ Szerkesztve ]

primus inter pares

(#2371) Speed(R) válasza Lexo (#2369) üzenetére

Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Az előzményekben írtak tippeket, ha nem segített, gondolkodhatnál esetleg te magad is..ha legrissebb driverekkel is változatlan a helyzet én megpróbálnék egy WinXPt Pityu helyett. Lehet sok mindenre jó már, de játékra kevésbé..
~99%ig biztos vagyok benne, hogy az eredeti játék hibátlan lesz. Vedd meg.

A stílusodon finomíthatnál, ingyé helpdesk, mit hisztizel?

★ HD7850 2GB 40k http://tinyurl.com/m5bkm97 ★ 206+ http://href.hu/x/hjiv ★

(#2372) Crus

Crus
(kvázi-tag)

HELP!

A 2. pályától ha felveszem a dollárokat azonnal kilép a játék?
Van megoldás?

(#2373) Sirandrish válasza Crus (#2372) üzenetére

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

ne vedd fel a dollárokat:DDD

(#2374) Sirandrish

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

ismét kéne egykis help:(
itt mit csináljak még?látni hogy bejártam mindent..a 3kiscsajból is kiszedtem azt a cuccost..már körbejártam mindent 3szor de semmi.

(#2375) True válasza Sirandrish (#2374) üzenetére

True
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Felraktad mind a 4 általad készített fotót a helyére..? Ennek hatására a lépcsőn lefelé érkező taggal is végeztél..? Ha igen irány a kabin, ami 1X már itt hagyott, az most újra szolgálatkészen kell hogy álljon...

(#2376) Sirandrish válasza True (#2375) üzenetére

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

ez már azután van...már a pálya is más:)
skubizd a térképet...azok már megvannak amugy persze:)

(#2377) True válasza Sirandrish (#2376) üzenetére

True
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:DDD ...vájjál... Ez nem a "légy te is Big Daddy"?... Mert most igy térképről nem ugrik be "keveset használtam" viszont "Spoiler"... :DDD

Mod: Tuvábbi PÜ-ben...

[ Szerkesztve ]

(#2378) Sirandrish válasza True (#2377) üzenetére

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

rePÜ:)

(#2379) Sirandrish

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

nah megvan:)
Sikerült is végigtolni:)
Nagyon jó kis game...végig állat és nem laposodik el...ajánlom mindenkinek aki még nem játszott vele mert hatalmas élmény:)

Ésutólag is köszönöm mindenkinek a segitséget!!! (persze aki segitett annak) :))

(#2380) kem válasza Sirandrish (#2379) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor eladó?;)

(#2381) Sirandrish válasza kem (#2380) üzenetére

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

nem azért vettem meg hogy egy végigjátszás után eladjam:)
Nem vagyok én Milkós hogy egy gamet egyszer végigtolok aztán 5K-s bukással tuladjak rajta:)

(#2382) True válasza Sirandrish (#2381) üzenetére

True
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

...há mé?... :DDD

kem ugye csak viccelsz, és mégegyet akartál a már meglévő eredeti mellé..! Na azért! ;]

[ Szerkesztve ]

(#2383) Sirandrish válasza True (#2382) üzenetére

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

mert pont azért vettem hogy meglegyen...és így első végigjátszásra a Diablo szintjére jut...megérdemli hogy meglegyen:)

(#2384) kem válasza True (#2382) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

áhh nekem már megvan, csak öcsémnek vettem volna :D
2gép/személy=2 liszensz ugye:D

(#2385) mattheus

mattheus
(senior tag)

Sziasztok!

Komoly problémám van.
A héten szereztem meg a programot. Sajnos nem problémamentesen, mert elindul rendesen,
az elején úszok a "világító toronyig" majd bemegyek az épületbe, beszállok a járműbe, lemegyek a víz alatti városba és mikor dokkolok, akkor azután rendszeresen kifagy.
Nem értem miért. Esetleg van valakinek ötlete, hogy mivel akadhat össze?

A gépem:

4600+ X2
1950 XT Ati
2 GB RAM
Xi-Fi

és a legújabb drivert használom, mivel arra gyanakodtam az elején, hogy biztosan a korábbi video meghajtóval lehet a gond, de sajnos ez nem segített.

Köszi

(#2386) Sirandrish válasza mattheus (#2385) üzenetére

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

mész és kifagy? mindig ugyanott?

(#2387) mattheus válasza Sirandrish (#2386) üzenetére

mattheus
(senior tag)

igen.

mikor megérkezem a dokkolóba és elkezd emelkedni felfele a jármű.
Ha minden igaz, ekkor egy újabb intró következne, de nekem mindig itt lép ki :(

(#2388) Sirandrish válasza mattheus (#2387) üzenetére

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

más gépen próbáltátok már?

(#2389) mattheus válasza Sirandrish (#2388) üzenetére

mattheus
(senior tag)

Egyik barátomtól kaptam, hogy próbáljam ki.
Neki Inteles rendszere van, E4300, 8800 GTs 640MB.
Neki nem volt gondja.

(#2390) Sirandrish válasza mattheus (#2389) üzenetére

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

a konfigod tuti elég /jó neki nem azzal van a baj...
Legujabb driver...másnak megy...konfig bőven jó...hm ötletem sincs:(
próbáltad már ujrarakni?(em valószinü hogy segit de egy próbát mindenképp megér)

(#2391) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

El olvastam egy ismeretetőt róla. Hát inkább kihagyom. Nekem ez a sötét Doom feeling már nem jön be.

(#2392) Sirandrish válasza AMD Power (#2391) üzenetére

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

ehhez csak annyit tennék hozzá hogy a Doom3at kb 1 óra játék után meguntam ezt pedig végigélveztem és fogom is még mert tuti végigtolom még párszor. :U

(#2393) AMD Power válasza Sirandrish (#2392) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nekem a Doom3 kb 10 percig tartott. Akkor lehet ,hogy teszek egy próbát vele.

(#2394) Sirandrish válasza AMD Power (#2393) üzenetére

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

nah azért mondom...a Doomot énis hamar meguntam de ahogy mondtam ez teljesen más..legalábbis engem nagyon megfogott:)

Egy próbát megér...ha nem jön be ez se akkor uninstall:)

(#2395) mattheus válasza Sirandrish (#2394) üzenetére

mattheus
(senior tag)

Kiadsz érte 10 ezer pénzt, max. uninstall :O
szomorú :(

(#2396) Sirandrish válasza mattheus (#2395) üzenetére

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

nálam a warezzal voltak gondok...egyszerüen nem tudtam elinditani..aztán megvettem...az erdetivel én nem tapasztaltam hasonlót pedig a konfigom is gyengébb...nemértem milehet a baj...ha más nem segit akkor win format..ha már 10K-ért vetted akkor annyit megér..

amugymeg nem éppen erre gondoltam...pl egy ismitől megszerzi vagy egy netkávézóba ahol játszani is lehet kipróbálja...én is szoktam ugy...bemegyek..leülök egy órára aztán kipróbálom..ha bejön mgveszem akár ott is.

Meg amugy mire való a demo?

[ Szerkesztve ]

(#2397) mattheus válasza Sirandrish (#2396) üzenetére

mattheus
(senior tag)

Lehet, hogy a Shader Modell-t kellene állítanom 3->2?
MIntha rémlene, hogy valaki ilyesmit ajánlott volna. Bár nem hiszem, hogy ez lenne az igazi megoldás egy 1950XT esetén.

(#2398) Sirandrish válasza mattheus (#2397) üzenetére

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

nem valószinü...ez a game pont SM3.0ra készült..és nekem ha az X1950GT megtudjahajtani akkor gondolom az XT is.

meg én ugytudom hogy SM3.0 nélkül el se indul vagy ha mégis akkor semmit se lehettessz látni..

(#2399) kem válasza Sirandrish (#2398) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

öcsémnek 6600GT-n megy, az sm3-as?
sőt pár hsz-el alattunk írják, hogy 9600se-vel ment a gamer laptopos srácnak.

(#2400) Sirandrish válasza kem (#2399) üzenetére

Sirandrish
(Szakértő)
LOGOUT blog

a 6600GT kezeli az SM3.0-át igen...az hogy 9600al megy azt csak azért kétlem mert nekem X850XT-PE-n indult el ugy hogy egy poligont se láttam csak villódzó fényeket...pedig mintha picit bivalyabb lenne az a kari.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Bioshock
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.