2013. június 19., szerda

(#151) george11 válasza public73 (#150) üzenetére

george11
(senior tag)

wifi blablabla, 400 méter blablabla, hatótáv blablabla, kétcsíknemelég blablabla
buli meg nem volt most, szóval nem idegeld fel magad, mert még valami baj érhet :DDD
e: [link]
mentem alvadni :))

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

(#152) fero02 válasza public73 (#150) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha letolod a képed, akkor mindenképpen! :K

(#153) george11 válasza fero02 (#152) üzenetére

george11
(senior tag)

Te meg mit kavarsz itt SZOMBAT éjjel? :Y :F

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

(#154) fero02 válasza george11 (#153) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bajom van. :( :(((

(#155) littlelion21 válasza fero02 (#154) üzenetére

littlelion21
(VIP)

No! Éspediglen...?

(#156) Devid_81

Devid_81
(PH! addikt)

Joccaka!

.::www.megadanceradio.hu::.

(#157) Geby válasza public73 (#150) üzenetére

Geby
(tag)

Legyen ph buli ? Jönnek a kecskemétiek is ? :))

(#158) Varoz válasza Geby (#157) üzenetére

Varoz
(senior tag)
LOGOUT blog

Ajjajj, ott aztán lesz ne mulass. :D :DDD

„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.”

(#159) fero02 válasza littlelion21 (#155) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem publikus. :U Egészségügyi jellegű... :((

(#160) Stylewars_kp

Stylewars_kp
(fanatikus tag)

Ez van ha bedöglik az Amszterdami táncos meló. :D

2 GB Ingyen tárhely! http://db.tt/nW2tpb7Y

(#161) littlelion21 válasza fero02 (#159) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Aha...akkor jobbulást!

(#162) fero02 válasza littlelion21 (#161) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kösz koma. :R

(#163) Zodicus

Zodicus
(senior tag)

de nagyon pörög a topik. buli van?

®

(#164) fero02 válasza Zodicus (#163) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, 20:39-kor lefújták... :( :O

;] :DDD

(#165) Zodicus válasza fero02 (#164) üzenetére

Zodicus
(senior tag)

you are ;]

:)

®

(#166) fero02 válasza Zodicus (#165) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Áh, de hogy. Csak véletlen egyebe esés, h Te is pont akkor jöttél meg. :U :K

;] :DDD

(#167) Stylewars_kp

Stylewars_kp
(fanatikus tag)

Mission bakancsokról van valakinek tapasztalata?

2 GB Ingyen tárhely! http://db.tt/nW2tpb7Y

(#168) Zodicus válasza fero02 (#166) üzenetére

Zodicus
(senior tag)

meggyógyultál már?

®

(#169) pn199 válasza fero02 (#159) üzenetére

pn199
(senior tag)

jobbulást, én is köhögök....szerintem benne van a levegőbe..

(#170) fero02 válasza Zodicus (#168) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, alapból ilyen köts vagyok. :P :DDD

Ami nekem van az nem a megfázás szintje, sokkal több idő fok kelleni hozzá sajnos. :(

(#171) Zodicus válasza fero02 (#170) üzenetére

Zodicus
(senior tag)

az nem jó :(

igyál sokat, hátha elmúlik, de ha nem, akkor legalább ki megy a fejedből egy kis időre

jobbulást azért.

®

(#172) fero02 válasza Zodicus (#171) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem szoktam inni. :U :DDD

És ráadásul szerdán megyek dokihoz, ha minden jól megy megszabadulok egy kis bőrtől is a fejemen... :DD

Van baj bőven. :D

(#173) george11 válasza fero02 (#172) üzenetére

george11
(senior tag)

hö? :F

(#174) fero02 válasza george11 (#173) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Melyiket nem érted Gyurika? :)

(#175) Devid_81 válasza fero02 (#174) üzenetére

Devid_81
(PH! addikt)

Melyik fejedrol melyik bor megy hova?!

(#176) fero02 válasza Devid_81 (#175) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az igazi/eredeti fejemről vágnak majd ki egy db-ot és szövettanra, utána meg a kukába megy majd.

(#177) Devid_81 válasza fero02 (#176) üzenetére

Devid_81
(PH! addikt)

Olvastam nem publikus a dolog, de azert remelem minden okes veled es semmi komoly! :U
Kibaszottul nem hangzik am jol ez amit irtal... :(

(#178) ErikSon

ErikSon
(lelkes újonc)

Estét UraK!

Noti DDR ramokat keresek 2x1GB-ot, nem lenne hátrány a számlaképesség.

- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...

(#179) fero02 válasza Devid_81 (#177) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az első az nem.

A másik meg arról szól, h van a fejem jobb oldalán 1 (pontosabban 2) anyajegy. Az egyik (a kisebbik) egy hagyományos anyajegy. Sötétbarna, a bőrfelszínből kitüremkedő ojjektum.
A másik egy nagyobb kiterjedésű, de világosabb és a bőrfelszínnel egy szintben lévő. Na most ebbe régebben beletolta a fodrász a hajvágó gép vezetőjét. Ekkor sérült a bőr és burjánzani kezdett. Eleinte csak apró, 1-2 mm-es kinövések voltak, amiket csajom elkötött a hajszálával és másnap magától leesett, vagy épp ledörzsöltem a párnával. Viszont mindig újra és újra nőtt, de egyre nagyobb volt. És elérte azt a szintet, h nem lehetett elkötni (picit fájt is olyankor). Volt amikor én kaptam bele, volt amikor észre se vettem h kapargatom, stb stb és most már a nagyobbacska kinövésből is kisebb kinövések indultak ki.
Már olyan szinten zavar a dolog (és akadályoz a napi cselekvéseimben), h pl egy baseball sapka fel és levételekor figyelnem kell, h nehogy megakadjon és megrántsa, mert olyankor vérzik mint a dög.

Na és most telt be a pohár, most van időm és pénzem pontot tenni a dolog végére. Ezt fogják remélem mihamarabb kivágni és összevarrni a bőrömet. :K

(#180) Devid_81 válasza ErikSon (#178) üzenetére

Devid_81
(PH! addikt)

Mivel uzletelni akarsz itt, dobj be 100Ft-ot a kasszaba!
Mivel picsat kepkent, nem linkkent dobtad ide, igy meg ki is maradsz egy dobasbol! :DDD ;] :P

(#181) george11 válasza fero02 (#179) üzenetére

george11
(senior tag)

Ez simán lehet valami vírusszemölcs féleség is...
Nekem anno a térdemen volt, de mivel a motorbalesetnél azt a térdem tettem gazdasági totálkárra, így ugrott az a darab bőr is belőle műtétnél, és azóta béke van. :D
Minden rosszban van valami ténylegszar :U
De ettől függetlenül jó bulást neked. :K

(#182) fero02 válasza george11 (#181) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom. Az itteni bőrgyógyászat (sztk of korsz) egy nagy 0. A kezemre nem tudtak még értelmes kencét adni, h ne száradjon szarrá.

Így egy Debrecenből ide járó doki magánrendelésére fogok elmenni. Remélem nem zavar és és tűt, cérnát meg szikét ránt azonnal.

(#183) Rolly válasza fero02 (#182) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jobbulást! Csabán van egy bőrgyógyász aki állítólag európai szaktekintély :$ ha esetleg kell tudok telefonszámot amivel eléred és tudsz időpontot kérni hozzá magánba ...

én még nem voltam nála, de kollégámnak már több anyajegyét is leszedte...

appon.hu - domain hosting, ftp tárhely, webfejlesztés, webalkalmazások. Prohardvereseknek extra kedvezmény

(#184) george11 válasza fero02 (#182) üzenetére

george11
(senior tag)

Nekem is basztatta sok doki azokat a szemölcsöket(terjedt ám rendesen), de max időlegesen tudták kiirtani, aztán visszajöttek.
Ellenben a térdsebész, az megoldotta egy életre úgynézki :DDD

(#185) fero02 válasza Rolly (#183) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Netalán Polai Anna? Hallottam már róla (feltéve ha róla van szó), ismerősi körben dicsérték.

Ha az itteni dokival (Dr Szabó András) nem jutok dűlőre, akkor írni fogok az elérhetőség végett. :K

Opp, most nézem, Ő Gyulai.

george11: akkor lehet nekem is takarnom kellene motorral? De ha bebaszom a fejem, akkor az fáj, meg lehet még hülyébb leszek. :N

[ Szerkesztve ]

(#186) Devid_81 válasza fero02 (#179) üzenetére

Devid_81
(PH! addikt)

Nem hangzik tul jol!
Viszont majd hasonlo ugyben nekem is mennem kell ha egyszer haza esz engem a fene.
Bar lehet itt is meg tudnam csinaltatni.
Most annyira nem erdekel, max elvisz a rak :D
Szarok ra, egyszer elek, mindent kibirok egyszer!

(#187) ErikSon válasza Devid_81 (#180) üzenetére

ErikSon
(lelkes újonc)

A képet a távirányító miatt dobtam be, olyat is keresek, de csak kölcsönbe!

- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...

(#188) george11 válasza ErikSon (#187) üzenetére

george11
(senior tag)

Én meg a tartóját keresném ... ha esetleg csak egyben találsz, akkor szólj, és átveszem :DDD

(#189) Rolly válasza fero02 (#185) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dr Bérczi Zsuzsanna főorvos
bőr-, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos
06-66/448-475

appon.hu - domain hosting, ftp tárhely, webfejlesztés, webalkalmazások. Prohardvereseknek extra kedvezmény

(#190) fero02 válasza Rolly (#189) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

thx! :R

(#191) ko9

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A lehető legjobb hétfő reggelt mindenkinek :R

Valakinek nincs esetleg WiFi router eladóba? Jó lenne ha cserélhető antennás lenne, de nem feltétel. :R

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#192) Rolly válasza ko9 (#191) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó, reggel és hétfő? ez nem illik szerintem össze :)

(#193) ko9 válasza Rolly (#192) üzenetére

ko9
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért írtam, hogy lehető ;)

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#194) geza12

geza12
(Ármester)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Beszámításból marad itt egy nagyon szép állapotú ritka kivitelű Technics erősítő, esetleg ha valakit talán érdekelne. :U

[ Szerkesztve ]

Éltem át már szép napokat amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok!

(#195) sanzi89

sanzi89
(őstag)
LOGOUT blog

Ma újabb 1 óra sorban állás a T-Mobile szervizében, harmadjára vittem vissza a csodálatos, üzleti, minőségi E52-őt. :(((

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#196) pn199

pn199
(senior tag)

Notebook hűtőt vennék Lenovo G570hez. :R

(#197) Morris válasza sanzi89 (#195) üzenetére

Morris
(HARDVERAPRÓD)

Üdv az Uraknak!

Sanzi, én is vettem egyet, de aztán másnap túl is adtam rajta. elég gyér teló, pedig én is azt hittem, hogy mennyire frankó lesz. :(

Samsung E2210B (T-m) és Samsung 1190 (Független) kinyitható telefonok eladók csere Nokia C2-01-re

(#198) yohnsee

yohnsee
(tag)

Eladó egy erős, megbízható végfok (2x550W/4Ohm), vagy cserélhető forrasztóállomásra, garis VGA-ra, egyéb PC alkatrészre.
Kép1
Kép2
Kép3

Vegyétek, vigyétek! (akár darabonként is!)

Költözés miatt bizonytalan ideig nem tudok javítást vállalni. / I'm on a seafood diet. I see food and I eat it.

(#199) sanzi89 válasza Morris (#197) üzenetére

sanzi89
(őstag)
LOGOUT blog

Nézd meg az E52 topikot, ott mindenki el van tőle ájulva. Mocskod drága volt számomra, fél évig spóroltam rá, szóval óvom, vigyázok rá, mégis sorra jönnek elő a gondok. A topikban meg mindenki azt hiszi, hogy dobálom, csapkodom meg fordítva beleerőltetem az USB-t.

Váltanék is a francba, ha lenne hasonló áron ilyen készenléti idővel és ilyen frankó GPS csomaggal másik készülék. Sajnos nincs, mindenki ezeket a tapicskolós szarokat hajtja. :(

[ Szerkesztve ]

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#200) moha bácsi válasza yohnsee (#198) üzenetére

moha bácsi
(tag)

Te építetted?

Képek alapján szépen összerakott masinka.

"Gondolkodom, tehát vagyok, ha nem gondolkodom, úgy jobban vagyok" -=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.