amúgy a somból ha több van folyamatosan lehet téríteni a voidot, cd meg 60 sec nem?
30 mp-ig hat, és 60 mp-enként használható. Tehát 2 db van, akkor már lehet felválltva, folyamatosan használni.
[ Szerkesztve ]
amúgy a somból ha több van folyamatosan lehet téríteni a voidot, cd meg 60 sec nem?
30 mp-ig hat, és 60 mp-enként használható. Tehát 2 db van, akkor már lehet felválltva, folyamatosan használni.
[ Szerkesztve ]

Hát gyerekek érdekes ez a játék és érdekes a fórum is. Mindig sirnak, hogy majd az összes nature lap op. Bezzeg más imba kártyát nem is találunk a játékban.
Srác frost-fire-shadowot játszik. Húzza az időt aztán jön a soulhunter. 3 spikével és 2 lordal nem tudom leütni annyi rajta a buff + coldsnap megy ezerrel. Azért az is hihetetlen, hogy 4500-t sebez + l bonus. Bezzeg ha én enli + shakert vagy bloodot használnék én lennék a legnagyobb gyökér.
Elindult!!! http://www.diablohungary.hu
Látod, ezért nem értettem (értem) továbbra sem, hogy miért gyökér az aki mondjuk Shade-el játszik. Minden színnek megvannak a maga lapjai, akárhogy válogatod a szineket, mindig lesznek jó kombók. Valahogy úgy érzem ilyenkor, mintha direkt szivatni akarnák magukat a játékosok.
Shadow-ban AoC-t hívni gyökérség.
Fire-ben Mortar-t használni gyökérség.
Nature-ben Enlizni gyökérség
Kékben nem tudom mi az, de biztos van...
Lost-ban Shade-et használni gyökérség
Twilightban Roots-ot és Lavat használni gyökérség
Banditban a Soulhunter gyökérség
Stonekin-ben az új raptor lesz a gyökérség
Szerintem játszon mindenki a Free 32 lappal, és akkor nem lesznek ilyen problémák. Vlahogy úgy csinálunk, mintha véletlenszerűen osztotta volna ki a lapokat a gép. Gondolom Te is nem kis pénzt nyomtál az Enli-be, erre ne használd mert gyökérség. (Vagyis használd, nyomass vele mondjuk Twilight Pestilence-t, nem leszel gyökér, viszont lenooboznak).
Ebben az olvasatban 3 féle játékos van:
1. Aki nem játszik elég jól, nem úgy használja a lapkat, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, ő a LAMA
2. Aki úgy használja a lapokat, ahogy kell, kihasználja az előnyüket, és sikeresen alkalmazza őket, ő a NOOB
3. Aki kihagyja az OP lapokat (egyébként, ami már nem szar, az már úgyis OP), állandóan szív e miatt, és dühöng, hogy mennyi a NOOB, na, ő a nagybetűs JÁTÉKOS.
Ennyi. Szerintem tényleg hagyni fogom az egész PvP-t a rákba'. Ahogy nézem az egész közösség erre van berendezkedve. Úgy csinál mindenki, mintha neki nem lenne lehetőség olyan lapot, és arra használni, amire akarja.
Nasty-vel egységet robbantani lamaság, de Surge-val gyógyítani nem az. MIÉRT? A Nasty nem arra van, hogy felrobbantsam egy egységem? Vagy a Surge-t is oda kell nyomni, hogy ne legyek noob, ahol nincs egységem?
Ez nem 1 embernek - semmiképpen sem kimondottan neked, Gyuri - hanem inkább konkrétan a játékosoknak szól. Azért lehet nyavajogni, ha valami 1 színben túl erős a többe színnel szemben. De az, hogy lassan már minden színről azt mondja mindenki, hogy túl erős, az már elég vicces. Tényleg kellene csinálni egy P4F PvP-t, ott lehetne játszani azoknak, akik szerint minden op, és mindenki lama.
Konkrétan neked:
A linekiller-el folytatott vitátokkal kapcsolatban:
A. Nincs igazad, mert a lehetőség elötted is áll, hogy Shadow-al játsz. Ha nem szeretnél, szíved joga, de a Te döntésed, viseld a következményeit.
B. A másik kérdésben igazad van, ugyanis attól, hogy nem játszol Shadow-al, normál esetben ugyan annyi esélyednek kellene lennie nyerin, mint a másiknak. Ha valaki úgy gondolja, hogy így van, akkor természetesen - ahogy írtad is - mutassa meg, hogy hogy kell mondjuk nature-al jól csinálni.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

Nos. A baj, ott kezdődik, hogy az ea dobálja ki a lapokat észnélkül. Nincs tesztelve, kipróbálva. Pistike felkel csinál egy lapot a megálmodottak szerint és kész. Ha jó, jó, ha nem úgy is jó.
A másik baj, hogy az ea értékteleniti el a kártyákat. Vagy nerfel, vagy azzal, hogy sokkal erősebb kártyákat hoz ki (vagy azzal, hogy egy drága lapot berak a sneak deckbe). Ez tény, ezzel nem lehet vitatkozni. Pesze ez nem most kezdődött, de most lett mindenkinek elege belőle. Mivel mostmár nagyon látványos.
Felvetettem kint, hogy nem furcsa hogy ennyi shadow játékos van (más is felvetette). Az volt a válasz, hogy ez nem azért van mert shadow alapokon, könnyebb játszani. Példának hozták az scII-t. Mert ott meg mindenki terrannal játszik.
Halkan teszem hozzá, hogy ott már nagyben megy a nerf, csinálják a ballanszt. Ugyanis ha egy játékban ennyire tulsúlyos egy szin, egy faj, egy frakció akkor ott valami nem stimmel.
Ott a mini booster. Az is buherálva van, ebben biztos vagyok. Nem azért mert szar lapokat dobál. Hanem mert eddig 4 bandit és 2 stone lapot dobott nekem.
Én és még néhány ökör javarészt az első kiadás lapjaival játszik. Nálam is dryad, do, spirithunters ami nem az alap kiadás.
Így a pakli nem verseny képes. Nyilván ez nem csak a naturére igaz, mert igaz ez még a firére is (pure pakliról beszélek). Jó példa erre a deepcoil. Teljesen elavult. Pvp-ben, pve-ben egyaránt. Mikor megvettem sokat használtam, mások is (repeket is láttam róla). Mostanában meg egyáltalám nem láttam senkinél.
Nasty (egyéb támadó spellek): nincs arányban a power költsége a rombolással. Nyilván nem arról beszélek mikor a noob berobbant egy chargert egy ww ellen. De egy lava pl campnél ledobva ahol van még 2 unit is már sokat sebez az árához képest.
Játszottam elég legendel (és más magas rangú emberrel) hidd el nem azok vannak magasan a listán akik játszani tudnak. Hanem azok akik op kombókat, imba kártyákat használnak. Legyen az enli + shaker, grigori bomba, soulhunter.
Nyilván meg kell érni ehhez a játékhoz, fel kell nőni hozzá. Nekem sikerült úgy gondolom. Akkor elhagytam az enli + shakert, és a bloodot is.
Válaszolok a konkrétan nekem szóló részre is.
Nincs igazam? Lehet. Annyi minden esetre bizonyos, hogy a top 200-ban nem sok nature t1-t látsz. Azoknak is a zöme pure. Tehát kénytelenek naturéval kezdeni.
Nilván játszhatnék shadowwal. Mások is játszhatnának vele. Így mindenki shadowwal tolná és egy nagy boldog család lennénk.
Nincs annyi esélyed és ez is tény. Sokan felhozzák a nature legendeket. Álljon itt példaként stoxx. De egyet ne feledjünk, vannak kivételes képességű játékosok. Én az átlagos képeséggű játékosokról beszélek. Ha vesszük Pistikén és Mórickát akik ikrek.
Az fogja többre vinni aki bizonyos szinnel és kombóval játszik.
Nem kevés játékos van aki vált mikor kijön egy új edition, vagy egy új op lap. Miért? Nyilván egyrészt kiváncsiságból, de többségük azért mert ezzel előrébb jut. Emlékezzünk csak vissza mikor minden hülye shade és launcherrel tolta.
A probléma gyökerét már többször leirtam. Nem szabad a szineket ilyen szinten keverni.
Példa, hogy nature is legyen. Egy do pajzsal meg home soillal és cc-vel leüthetetlen. Mondjuk ki lámaság. Egyrészt az ea részéröl, hogy ezt lehet. Másrészt a játékos részéröl aki máshogy nem tud nyerni.
Kezdetben ez a játék olyan volt mint a sakk. Ez megváltozott. Gondolj bele, ha egyik pillanatról a másikra a gyaloggal olyan dolgokat lehetne csinálni mint a vezérrel.
Probléma még, hogy sok esetben nincs counter egy lapra. Ezt nem ragozom, mert már mindenki leirta, melyik szinből mi hiányzik.
A megoldás az, hogy az alapszineken túl a dual orbokat is definiáljuk. Majd erre készitünk egységeket, épületeket, varázslatokat. A régi lapokat petig t2-től hazsnálhatatlanná tesszük. Pl lava már egy fire-nature, fire-shadow deckbe már nem férne be, mert pure fire lenne. Így a játékos csak dual orbos lapokat tudna használni.
Az ea nem akar, vagy nem tud a játékkal foglalkozni ez biztos. Ennek az az eredménye, hogy a játékosok nem játszanak a játékkal. Még akkor is, ha nem kevés pénzt költöttek rá.

Először is a teljesség és tisztánlátás kedvéért:
a mortar cliffmortar, wallmortar és hasonlók esetében
a roots + lava esetében sztem a roots+mine-ra gondoltál
ezekkel általában az a baj, hogy egyszerűen nem lehet őket még csak megközelítőleg sem power arányosan counterelni
Ezzel át is térnék pár kiegészítésre Gyuri gondolataihoz, mert nagyrészt egyetértek vele:
ahogy ő is mondta, a baj itt az egyensúly hiányával van. Tudom, hogy tökéletes egyensúlyt nem lehet elérni, nem is ez a cél. De az kéne, hogy minden színnek legyen reális esélye minden ellen. Nem pedig az, hogy egy pure fire vs. pure frost, vagy egy pure frost vs. pure nature előre lefutott meccs hacsak valaki nem teljesen kezdő.
Az EA pedig már elég régóta bizonyítja, hogy nem a játék javítása a céljuk, hanem a pénzszerzés minél kevesebb munkával.
Gyuri: enli+bloodot sztem meg nem lámaság használni, mert nagyon drága és ugyanúgy verhető, ha jó anti-xl taktikája van az ellennek. Az enli+shaket mondjuk én is hagytam egy idő után, mert tényleg nem volt egy szórakoztató dolog.
Ja és Jer1cho, sztem a noob és a láma fordítva van ^^

Igen, igazad van talán én ezért is hagytam abba 3 hónapig. Amúgy mi az a do meg az op lap?
Tigris - http://filmbase.hu

Üdvözlet mindenkinek újra elkezdtem a játékot, nem tudom emlékeztek-e rám de fel is tenném az 1. kérdésemet: nem tudja valaki hogy mikor váltják át promo grindert valami más promo kártyára a refer a friendnél? mert ha valaki tudja és a válasz a 'közeljövöben' lesz akkor nem adom el hanem kivárom és eladom majd drágábban később előre is köszi a választ. 

Igen, valószínűleg a közeljövőben amikor megjelennek az új lapok.
Amúgy szerintem most már igazán jöhetne új egyjátékos kampány is mert a BF csak egyre inkább romlik...

DO =deep one
OP = arra a lapra mondjuk ami túl erős.
Közösen válaszolnék:
Amit leírtatok, az mind igaz, viszont ezért nem a játékos a hibás. Az, hogy az EA nem képes rendes supportot biztosítani, az az ő hibájuk, ami rajtunk csattan. (És most tök mind1, hogy milyen support). A lapok elértéktelenítése teljesen normális fogalom az ilyen játékokban, ez a fizikai gyűjtögetős játékokban is így van.
Gyuri írta a DO esetét. Szóval szerintetek jelen esetben az a normális, ha ott van Pistike lehívja a DO-t, és inkább nézze végig, ahogy szétcsapod, majd elhullik, minthogy buffot tegyen rá (esetleg jó sokat)? Szóval inkább nézze, ahogy meghal a DO, csak, hogy ne azt mond, hogy lama? Pedig ott vannak a lapok a "kezében"?
Vagy egyszerűen a választott színből hagyja ki a - szerinetek - op lapokat és oldaja meg úgy? Ja, hogy úgy neki nem jó? Játszon más színnel? Okos dolog, de akkor megint ott vagyunk, ahol a part szakad. Miért ő játszon más színnel, ha ő nyer. És ez jogos.
Az, hogy legend-ek között mennyi a jó játékos? Teljesen mind szerintem. Biztos vagy benne, hogy a F1-es autókban a világ legjobb pilótái ülnek? Sem a TOP200, sem a Legend rang nem arról szól, hogy én így tudok játszani, vagy úgy. JELENLEG benne vagyok a TOP X-ben, azt örülünk, ha Te vagy az első, akkor méginkább, de ez múlandó. Úgy gonodolom, hogy büszke lehet magára, aki megcsinálja, de azért nem ez a mérce.
1 dolgot gondolj meg azért: lehet, hogy sokan játszanak Shadow-val, és egy részük azért mert "könnyű", de mi van azokkal az emberekkel akik azért játszanak lilával, amiért Te zölddel? Őket nem kellene leírni. Gondolj bele, neked, hogy esne, ha holnaptól mindenki lamazna minden játék után, mert pure zölddel nyomod...
[ Szerkesztve ]

Erre valaki választ?
Battleforge IGN: Zedroxine ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"

Nyilván a lapoknak van egy természetes értékcsökkenése. De ezt mesterségesen gerjeszteni nem szép dolog.
Értem én, hogy rátol minden okosságot a do-ra. De ettől még a do fire, shadow felállásban nagyon imba volt. Nem véletlenül volt ez a cirkusz kint.
Nyerni és nyerni között van különbség. Ennek az ellenkezőjéről nem gyözöl meg. Persze ha csak a végeredményt nézzük akkor igazad van. De az oda vezető út lehet korrekt vagy inkorrekt.
Hiszem, hogy nem sok őslilás van manapság.
Nem olvasol kinti fórumot? A shadowosok állandóan fikázzák a pure naturésokat. A legújabb sláger a hurrikán, roots, oink, som nerf. Azért érzed ennek a súlyát.
Az is bosszantó, hogy kint is minden a shadowos játékosok körül forog. Értem én, hogy a többség igényét akarják kielégiteni. De nem csak shadowos jétékosok vannak!
Zedroxine: randomra frostal érdemes kezdeni. A lényeg, hogy lostspirit-l tudj nyomulni.
[ Szerkesztve ]
A többségével egyet értek, de:
Nyerni és nyerni között van különbség. Ennek az ellenkezőjéről nem gyözöl meg. Persze ha csak a végeredményt nézzük akkor igazad van. De az oda vezető út lehet korrekt vagy inkorrekt.
Ez a Te álláspontod. (Meg még egy jópár emberé, akár lehet az enyém is) De ez csak egy nézőpont. Mint Te is írtad, szerintük meg az Oink az inkorrekt. Kinek van igaza? Talán senkinek, talán mindenkinek, de igazság nem lesz.
[ Szerkesztve ]
Ezt már akartam kérdezni:
A játékon belül lehet valahogy screent csinálni, vagy csak külsős programmal?
[ Szerkesztve ]

Ah,tehát Gyuri akkor az OP az Over Powered lehet?
én print screen-el szoktam másolni képernyőképet aztán egyből szerkesztem paintben mentés előtt.
viszont van bf-nek beépített képmentője.
azt akkor szoktam használni ha gyorsan kell sok képet csinálni pl vki mutat egy jó decket (ezt csak 3 részletben lehet lementeni)
hátránya hogy PNG-ben ment ~2.5 MB / kép
a képeket a C:\Users\Documents\BattleForge\screenshots ba rakja
gyors bill. a mentéshez alapértelmezés szerint Ctrl+O
( beállításoknál lehet módosítani )
[ Szerkesztve ]
BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet
Köszönöm. Nem is gondoltam volna, hogy működik játékon belül a PrtScreen... 
A Ctrl + D-t meg megjegyeztem, köszönöm, nagyfelbontású kép kellene.
[ Szerkesztve ]

Csak az a különbség, ha én mondok valamit mint naturés akkor hülye vagyok. Ha egy shadowos sir kicsit jön a többi és megmagyarázzák a shadow miért gyenge és a másik miért erős. Ezt nem én találom ki, hanem kint így müködik.
nem ctrl +d hanem ctrl +o 
a felbontás az fix. ( annyi amit épp használsz a játékban) ilyen szempontból mind1 melyikkel mentesz.
Jól megjegyeztem. 
A png jobb lesz, azzal lehet tovább dolgozni.
[ Szerkesztve ]

Egy időben én is játszottam DO-val, amikor még enli+shake volt a t3. De számomra egy idő után az már nem volt öröm, hogy lehívok 2 DO-t és szétverik gondolkodás nélkül az ellent.
Vannak olyanok, akik csak a győzelemre játszanak, ezek tipikusan azok, akiket a többség lelámáz. Ha nekik ez okoz örömet, akkor csinálják nyugodtan.
Nekem speciel külön öröm ha egy-egy ilyet leverhetek, kedvenceim a Lost Reaver robbantók és a shade spammerek ... csodálkoznak, amikor nem az én wellem hullik, hanem az övék.
Én személy szerint olyan vagyok mint Gyuri, hogy győzelem és győzelem között is van különbség, az utóbbi időben arra játszottam, hogy vagy nyerjek t1-en, vagy valószínűleg veszítek. Az meg hogy kinek mennyi az elo-ja, nekem mindegy. Az elo számítás módszerével sem értek egyet, ez a kinti fórumon is jópárszor volt téma, hogy a base elo és a szorzók rá nem a legszerencsésebben vannak elosztva.
Összességében azt mondom, hogy ha valakinek csak a győzelem számít, hogy egy pici szám hogyan változik, annak szíve joga, nyugodtan játsszon olyan lapokkal amilyennel akar.
Én maradok annál, hogy egy-egy jó meccs, ami még szoros/fordulatos is, az többet ér mint egy győzelem. DO nekem például még akkor kikerült, amikor megjött Moon, mert egy idő után már csak DO és vile counternek használtam, de arra meg Moon jobb volt. Viszont Moon-t se hívtam le soha amíg nem hozott az ellen DO/vile/shade-t, aztán meg csodálkoztak, hogy megy rá egy ravage és simán szedi a welleket. Na ezért nem szeretem igazából Moon-t se, de ez egyéni vélemény.
Még egy összegzés akkor, mert kicsit hosszúra nyúltam, úgy játssz, ahogy neked jól esik. Nem a te hibád az ilyen dolog, hanem az EA hibája.
"Hiszem, hogy nem sok őslilás van manapság."
pont ezek azok az emberek akik nem úgy látják a játékot, mint sok ilyen mindig azzal játszok amivel könnyebb nyerni.
Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----

Erről beszéltem. De erről a ballansz hiánya tehet. Ha egy új frakció nem lenne sokkal erősebb mint a régiek ilyen nem lenne.
Láttam egy dekka repet joedemoe ellen. Dekka csak joethenoobnak titulálta. Semmi mást nem csinált a pro mint reavert robbantott és annak a revivjét. [link]
muszáj mert máskülönben a játékosk előbb utóbb elunják ha nicns új frakció gyenge meg nem lehet mert akkor emg alig játszanak vele.
[ Szerkesztve ]

De elég lenne ha ugyan olyan erős lenne. DioII, sc majd 10 évig csak ugyanazok voltak. Mégis többen játszanak velük a mai napig mint a bf-l.

khm ... Blizzard ... khm

Kérlek nézzétek meg ezt a pvp matchet és mondjátok el a véleményetek a paklimról, meg a taktikámról. A videó végén van a paklim bemutatója.
http://tv.gamestar.hu/video/battleforge-ranked-pvp-levitiger-vs-rusrt

Én nem pártolom a korai makeshiftet, mert powert köt, el lehet kerülni. De ha már leraktad, ami ugye csak S ellen értelmes, akkor ne hozz még egy scavvy-t a már meglévő ellen, mert csak S countered van így lent, miközben a swift M counter.
Több mikró, egy roots 4 egységedet is megfogta, majd idéztél a rootsba egy swornt.
Ugyan nem látom az ellen bázisát, de sztem fölöslegesen mentél vissza amikor középen a 2. wellt húztad. (tovább nézve, valóban a t2 orbhoz előbb odaértél volna)
A makeshift a mortar mellé nem kell, a swornok knockolnak helyette.
Az a dazed swift 2:30 környékén nagyon lol volt.
Nem vagyok egy mortar használó, de sztem ha a wellek mögé építed ugyanúgy eléri még az ellent. És jobban védve van.
Első blikkre ennyi, Gyuri meg majd kommentálja a nature kolléga teljesítményét XD
[ Szerkesztve ]

Te jó voltál. Az ellenfeled meg csapnivaló. Ep-t hivott, meg az oink nélküli egyéget nem ütötte, az oinkosat igen stb-stb. Ha nem muszály launcher, mortar akkor ne hivj, inkább unitott vagy euruptiont.
A deck rendben van szerintem. De majd jönnek firések és megmondják.
Nálam sorba vannak a lapok. Balról jobbra tier szerint. A te decked tiszta káosz volt nekem. Mondjuk ha te egyből mindent megtalálsz akkor nem szóltam.
(#9882) linekiller válasza BlackTiger (#9879) üzenetére

Annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz hogy ha már nincs szükséged egy towerre akkor bontsd le, csak leköti a powert. Itt enélkül is megnyerted de ennél jobb játékos ellen esetleg neccesebb lett volna a túl sok lekötött power miatt.
Amúgy ha rootsba idézel S méretű egységet akkor nem lehet knockolni időnként van olyan nature player aki benézi ezt és rányom egy hurricanet az íjjászokra 
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/bejegyzes/onset/i_battleforge_pvp-s_komboverseny/friss.html

Az kritikán aluli volt. Nyom egy roots pl a swiftre és ott marad. 
Levi: ez nem a legjobb taktika nature ellen. Egyrészt mert a tower ott marad és vele 60 powered. Ha a srác jól használja a roots akkor úgy tudja megfogni az egységeid, hogy a swift elöl az nyilasok lőtávolon kivül. Már buktad is a játékot. A hurrikán miatt csak s unittal nem jöhetsz le. Ha meg swiftet hivsz az megint meg lesz ütve. A sworn rush jó tud lenni, de akkor piszkosul kell skubizni. Mert ha sorba mennek és ott kapsz egy roots akkor az első 2 ki lesz nyirva mire észbekapsz.
Amit javaslok: swift, nyilas 2-nél nem több és wrecker. Azzal teli élettel tudod hozni az egységeket. Másrészt a rootson kivülre is tudod spammalni.
öö rootson kívül hogy lehet idézni?
mert én ahányszor próbáltam oda nem engedte, csak olyan távolságba ahol meg a roots befogta...
én amúgy azt vettem észre h amikor leonkozta a többi egységet, pont a firesvonot nem támadta aminek már csak kevés élete volt, ha azt leüti akkor lehet onnan tudott volna nyerni.
[ Szerkesztve ]

Ha pont a roots közepében van az egységed, akkor nem lehet rootson kívülre idézni.
De van hogy taktikai szempontból megéri idézni egy olcsót és annak a presence mellé a lényeget.
Én pl. Haladuron többször is előadtam, hogy kint volt egy nagyobb serege az ellennek középtájt ami kötötte a powert ezerrel és burrowert próbáltam elvinni a kezdő orbjához, hogy ott is támadjak, és rootsot rádobta, ilyenkor jön mondjuk egy strider 50ért a roots szélére és rootson kívülre mehet a másik burrower.
striker az 90 power.
shadownál nem igen van olyan lap ami-re érdemes egy tölteléket elpazarolni.
nox,executor vagy vmi m unitot érné meg elvileg de sok értelme nincs ha a fő sereg meghal a rootsba.
meg amúgy is haamr meghal ha well közelébe vagy akkor meg nincs annyi power hogy töltelék+a lényeg ami ha túl éli és eljut a wellhez amit felhúzol talán, de még akkor is kell lenni annyi pwoernek h tudj spamelni rögtön.
legtöbbször egy egységet ha le tudok hívni ilyenkor bár windek miatt nem éri meg.
sajnos t1-re megint egy pocsék lap jön aminek értelmét nem látom,
használni meg végképp értelmetlen ha csak nem a dread helyére...t2-re az eliminator ha nem fog változni remélhetőleg akkor az jónak néz ki, csak azon meg kevés az undead egység...
csak harvira meg nem túl fun meg túl spéci a használhatósága akkor...
rippert használnám, de gyenge dmg output,drága,sok counterje van+mindne knockos lény.

strider = sunstriders, bocsi ha nem volt elég egyértelmű, strikers benne sincs a paklimban ... amúgy is nagyon kevés embernél látom pakliban, általában scavengert cserélnek rá O.o
ja, azt hittem elírtad.
pedig elég jó kis lap a charge miatt elég erős tud lenni.

Csak hát 90 power t1-n sok. Meg aztán roots, hurrikán miatt nem az igazi.
ilyen alapon elég sok s egység kuka ami nem range unit.
én pl szeretem őket de pl nem érdemes használni, kevés a leadott damage,sok counter,knockolja minden szar őket,s egység révén lassaban oszlik el a dmg.
persze pont a striker az ami ebből kivétel mert a charge abilitás a legjobb s egységek közé tereli.
ezért kell h ilyen drága legyen mert sokkal jobb a dmg leadása a többinél.

Nem volna rossz lap ,de 90 power sok érte , és ha meglátom hogy az ellenfél azzal indít akkor máris elkönyvelek magamnak egy fél győzelmet t1-en
. Igazából t1-n nagy rizikó drága egységekbe fektetni a powert.(legalábbis ha könnyen védhető )
[ Szerkesztve ]
"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

Facebook info.
BattleForge We will be taking both servers offline on Wednesday (22nd Sep) in order to carry out server maintenance. Follow the link for more info.
[link]
Aki nem tudna angolul:
Szeptember 22-én mind2 szervert lekapcsolják mert "karbantartást" végeznek.
Lehet hotfix vagy új lapok vagy tényleg csak valami gebasz van bár mostanság voltak elég durva laggok.
[ Szerkesztve ]
Battleforge IGN: Zedroxine ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"

Ja én is láttam a hivatalos fórumon.
Sztem 99% hotfix ... EA-t ismerve ...

Már nem emlékszem kinek tetszettek az AceofSpades reppek annyira, de az ezt értékelni fogja ...

Hát jöhet is a hotfix, Onset-el tapasztaltam hogy olyan 1-2 percig tart belépni egy rpve-be vagy unrankedbe, ready lenyomása után is 20 seces lagg, a marketplace meg kész őrület, folyamatosan akad.
(ja és a hotfixen kívül nem volna rossz egy béta szeró se xD, bár az csak akkor lesz ha már tudjuk az új edition megjelenési dátumát )
"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

Hát a bétát én még nem tartom valószínűnek, nagyon húzzák-halasztják az EA-sek ... remélem tévedek

De reménykedni lehet 
Tegnap pont ezt beszéltük phanzevel, hogy kéne egy server restart vagy hotfix, mert egyszerűen hihetetlen hogy milyen lagok vannak meccs indítás előtt. 
Amint nézem kb. 5 órára lövik le szerókat, ez egy hotfixhez képest túl soknak tűnik, remélem jön mellé vmi meglepi is 

De mitől van megint ez a lagg és a lostconnect?
Mondjuk nincs min csodálkozni. Patch után mindig hotfix jön.