Nem.
A játék maga ingyenes, de csak 32, többnyire gyenge lapot kapsz ingyen. Lehet vele akár PvP-zni is (igazából nincs is klasszikus single benne, még az egyjátékos pályákhoz is a szerverhez kell csatlakozni).
Ha meg több lapot akarsz, az már nincs ingyen.
(#8499) wtf1sh: az nem orb szükséglet, hanem affinitás. Van egy tulajdonsága a lapnak, ami különbözik a 2 különböző színnél. De csak ennyi a különbség. A lehíváshoz mindkettőnél ugyanannyi és ugyanolyan orb kell. Az, hogy melyik a jobb, mindig szituációfüggő. Az egyik akkor jobb, ha sok saját egység vesz körül, mert minél több hp-jük van, annál többet gyógyít, a másik meg ugyanez, csak ellenségekre vonatkoztatva.
[ Szerkesztve ]
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

ah most már ténylegesen van 1500 bfp-m , kéne egy kis segítség hogyan is költsem el! Elsosorban a pvp erdekel, eddig a nature-el jatszottam leginkabb, eleg szimpatikus az, de vegulis nyitott vagyok másra is.Pl ha vki tudna adni egy lista hogy milyen lapokból állítsam össze a deckemet, az sokat segítene! A nickem wtfish .
oostert, tomeot venni mennyire éri meg?Eddig azt hallottam hogy nagyon nem, csak a szerencsén múlik hogy nem szívod-e meg.Ez mennyire igaz?
. És nem tudom miért, de belépéskor folyton kiírja a már nem is egyszer említett hibát. Előtte már leszedett magától egy pár mb-os cuccot, akkor azt hittem hogy ez az ( vagy az tényleg a legújabb patch volt? ), próbáltam pipálgatni a map-editort, mindhiába. Ha esetleg a patch letöltésével van a bibi, akkor honnan lehet letölteni?![;]](/dl/s/v1.gif)