2013. május 19., vasárnap

(#6501) Gyuri27 válasza Murder3 (#6499) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ott a mage. 50 power és 1800-t sebez.
Meg az a szitu, hogy shadowwal t1-n kell vtézkedni. :DDD
CC: a második után nincs értelme. Power pocsékolás.

BlackTiger: a decked ismerete nélkül nehéz bármit is mondani.

[ Szerkesztve ]

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#6502) Simid válasza Murder3 (#6497) üzenetére

Simid
(tag)

Azért te megint (nem) kicsit elfogult vagy. Máshol is vannak ám használhatatlan lapok, és a pure shadow szerintem mostanra nagyon jól használható lett, sőt sokszor bosszantóan egyszerű vele nyerni.
Én érdekes módon nem a bandit vagy lost souls deckektől szoktam látni a shadow+embalmer kombót (ha nincs frost színed akkor sokszor kivédheteten). Mivel csak shadow lapok kellenek hozzá nem is értem miért számít az hogy mi a másik szín mellette...
A másik érdekes lap az Undead Army. Azt ugye te is előszeretettel használod folyamatosan nyomkodva az ellen bázisánál. Engem ez a taktika mondjuk nem zavar frost-firerel, de pl a pure fire az ég világon semmit nem tud ellene csinálni, neked fél percenként egy gombnyomás, neki meg előbb utóbb megsemmisül a bázisa bármekkora előnyben is volt előtte.
Szóval a lényeg, hogy a saját színed is nézhetnéd néha kicsit kritikusabban.

(#6503) Murder3 válasza Simid (#6502) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na de pure firén kívül senki ellen nem éri meg használni:D
főnixel jó még max.

Jó akkor ott a pure firébe a wildfire ami megint enm egy túl fair lap és semmit nem lehet ellen tenni.
amikor állandóan ezt dobálja rá a welljeimre az ellen én sem tudok mit tenni.
most ilyen alapon sok ilyen lap van:D

Na de a Voidstomon kívül mondj már 1 olyan lapot ami semmire nem jó...

Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----

(#6504) Simid válasza Murder3 (#6503) üzenetére

Simid
(tag)

A wildfire szerintem egy teljesen fair lap. Vedd bele, hogy a pure firenek ez az egyetlen lap ami valamennyire használható CC-ként. Semmi más nincs neki. Vagy támad agresszíven és folyamatosan vagy ha védekezni kell akkor max egy wildfire van, amiből persze ki lehet sétálni és a wellek orbok ellen nagyon keveset sebez.
Ráadásul ezt nem tudod a pálya másik feléről nyomkodni, mint az UA-t.

(#6505) Murder3 válasza Simid (#6504) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ennyi erővel az UA meg egy spéci shadow lap nem:D
az se tud cc-zni meg nincs is nagy sebzésű agresszív lapjai mint a firének.
szal sztem ez egy kutya.

Meg az UA-t ki tudod védeni.

Kéne segytség Executor kellene goldért van nektek?
3 kéne ha van vkinek attól szeretnék venni ha ad el.

(#6506) BlackTiger

BlackTiger
(tag)

A pvp paklim pure fire és a lapok benne:
Sunstriders(lvl2),Sunderer(lvl1),Scavenger(lvl3),Firesworn(piros, lvl1),Mortar Tower(lvl1),Makeshift Tower(lvl1), Eruption(lvl2), Enfrocer(lvl1), Firedancer(lvl1), Mine(lvl1), Skyfire Drake(lvl2), Gladiatrix(zöld, lvl2), Wildfire(lvl1), Rallying banner(lvl1), Scorhed Earth, Virtuoso, Juggernaut(lvl1), Ravage(lvl2), Lava field (lvl1) és Magma Hurler(lvl1), amit majd egy Spitfire-re fogok lecserélni.

Tigris - http://filmbase.hu

(#6507) Simid válasza BlackTiger (#6506) üzenetére

Simid
(tag)

Szerintem egész jó.
T1n kicsit sok lapod van talán. Én a makeshift towert vagy a scorched earthöt kivenném, hogy beférjen a scythe fiends. Az nagyon kellene mert vannak olyan S egységek amiket máshogy nem fogsz kinyirni (Imperials, Defenders, Commandos) és amúgy is kell egy S counter. Talán a diseenchant lehet még hasznos csak itt már kérdés, hogy mi helyére.
Konzultálj OnSettel ő a pure fireös, de szerintem nagyjából jó a paklid.

(Ja bocs, most látom, hogy a kérdés nem az volt jó-e a paklid, hanem hogy hogyan játsz vele.)

Murder: A pure shadow teli van CC-val, ráadásul a jobb fajtákból -> Nether Warp, Kinight of chaos, Aura of Corr. Ezek közül kettő még ki is nyirja neked az ellent ha jól használod, ráadásul nem klasszikus CCk így felváltva folyamatosan használhatod őket. Egy pure nature vagy stonkin meg csak resistet lát előbb-utóbb és még az ellenfelet sem sebezte.

Sebző spell van csak kicsit az is másképp (lényegében a phoenix is olyan mintha spell lenne). Arra kiváncsi lennék, hogy az UA-t, hogy véded ki pure firerel vagy akár fire-nautrerel (az, hogy néha rádob egy oinkot az nem megoldás mert az kellhet közben másra is).

[ Szerkesztve ]

(#6508) BlackTiger

BlackTiger
(tag)

A Makeshift towert szeretem, szerintem nagyon hasznos lap. Azzal szoktam bevédeni a Mortar toweremet, az ijjászok és egyéb egységek ellen, mivel S méretűekre még knoksback-je is van. Akkor a Scorhed Earht-et kiveszem, azt úgysem szoktam használni.

Tigris - http://filmbase.hu

(#6509) Murder3 válasza Simid (#6507) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az igaz de ezek nem direkt damage stylusú spellek.
fire-nek meg mind az.
arról nem beszélve h shadow spalshel meg nagyon erősek.

oink az jó ellene nekem vagy azt csináélják vagy fagyaszt vagy knockos egységet hív.

na mind1 msot mentem pár 1v1-et
felrakom kukkanstd meg hogy hol mit csinálok rosszul.ha van időd majd rá.
itt
remélem jókat raktam bele.
mondjuk kb 3X uygan azzal sorsolt össze aki szintén pure shadow volt de volt 1bandit az volt a leghosszab de az már az elején elveszett.

(#6510) Simid válasza BlackTiger (#6508) üzenetére

Simid
(tag)

Igen Mortart védeni tényleg jó, engem külön idegesít mert imperialst nagyon szeretem használni. Nem is azért mondtam ezeket mert nem jók (scorched is nagyon jó, lehet vele fordítani egy-egy meccsen ;] ), csak a scythe fiends szerintem nagyon kell és akkor valamit ki kell venni.

Murder: Szerintem rosszat raktál fel, ezek mind patch előttiek így nem tudom őket megnézni, pedig érdekelne.

[ Szerkesztve ]

(#6511) Rankerz

Rankerz
(senior tag)

Hűha,itt kitört a világháború :_DD

Watchlisthez:

Mana wing nek annyi kéne hogy 1 eruption ne üsse be,meg M counter
Soulhuntert nerfeljék statban meg a minet
Shadow phoenix meg tényleg balanszos..bár ugye breeding meg firedancer is balancedet kapott aztán tessék.

Guns Of lyr experthez:

Mentünk pár kört aki online volt,Murder téged involtalak de gondolom valamit csináltál mert nem fogadtad el a meghívást. Btw holnap sztem megyünk majd,szóval aki akar jöhet(nem csak gunsra)

BlackTiger:

Menj pár meccset,és érezd ki mi a stílusod,mi az a lap amit favorizálsz. hiába adunk elméletben erre meg erre countert,a gyakorlatban más tészta plusz ugye szituáció függő is.

Deep onehoz
Még mindig imba a statjáhot képest,ha megnézzük szerencsétlen lost reavert vagy a twlight vilebloodot mindkettő gynegébb pedig 2 orbszükségletük van. nem mellesleg nature magas élettel rendelkezik,a 1650 támadása" nem a mi stílusunk"..

De még így is van bőven counter hozzá,a legújabb ugye,Moon meg még harvester ellen is jó..és legendary.öhm.

asszem mindent elmondtam amit hirtelen akartam ^^

(#6512) Murder3 válasza Rankerz (#6511) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sztem épp a fórumot olvastam sry:S

Simid::S felrakom újra.
itt
ezeknek már annak ekll lennie

[ Szerkesztve ]

(#6513) OnSeT válasza Murder3 (#6503) üzenetére

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

az UA erősen egy op lap.

Simid-el teljes mértékben egyetértek, ahhoz nem kell tehetség hogy benyomd az ua-t sorban egymás után, még hozzá egy olyan területen ahol már nincs is saját! egységed.

cc-vel simán bevédhető, de ugye az nincs pure firebe, lava fieldből meg 2-3 kéne hogy kivigye, de annak darabja annyi mint az ua-nak. szal így esélytelen, egyiket leszedem jön a kövi.

arra én is kíváncsi vagyok hogy mivel védenéd ki az ua-t pure fire pakli esetén.

erre is mehetne annyi nerf hogy az undead army megsemmisülésekor felszabaduló életerőpontokból ne lehessen új sereget idézni.

embalmer + phoenix szintén op.

ma pl vagy 4-5x támadt fel 1szem főnix ami levitte a bázisom, ( mivel ugye irtottam a gyalogságot is spellel így volt hp )

szal várjuk azt a phoenix nerfet :K

ami még felettébb zavar az a grigori robbantás. illetve az hogy a grigori képessége ellen nem hat a disenchant, (amit ha aktiválnak odavonzza az egységeimet, és nem lehet őket irányítani amíg ki nem szedem a grigorit)
ma így kaptam egy aoc-t az így "bénított" juggerrre , coldnapot feloldotta a disenchant de ezt a képességet nem.

robbantásra visszatérve, van egy nerf javaslatom hozzá, csak annyi kéne hogy a feltámadt alakot ne lehessen robbantani.

a wildfire meg pure lap, ami ellen csak annyit kell tenned hogy kisétálsz arról a területről ahova belőttem. mivel nincs cc-m nem állít meg semmi. well+ orb ellen meg alig sebez,
a phoenix álttal bevitt sebzés töredékét okozza csak. és ezt mindig! újra kell hívni ami mínusz powert és chargeot jelent.

(#6506) BlackTiger a disenchant dobd be a paklidba, jugger mellé feltétlen kell, nélküle esélyed sincs t3-on, kapsz egy cc-t és már le is szedték.

ha jól állsz bfp-vel akkor a nature affosat vedd, az immúnissá teszi a kövi cc-kre is
nekem shadow aff-van, vészhelyzetre ( pl. bekapsz egy aoc-t a cc- mellé, mondjuk ez is jó)

BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet

(#6514) Murder3 válasza OnSeT (#6513) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

érdekes h nekem akkor h tudja leszedni a wildfire a bázisom?
gyengébb vagy mi?
ugye mivel scythe fiendel jön rámbasz egyből 1 wildfirét aztán mégegyet a scythe-t meg revegezi.
nincs amivel kivédjem mert ilyenkor még a widlfirének köszönhetően ha maget hívok amivel van esély 1 revagézett scythe ellen azt is seperc alatt kiszedi.

UA meg csak a fire ellen jó úgy hogy leszedje az orbot a többi szín ellen csak hátrányba keülsz mert uyge ha nem embalemrerzel a főnix is csak 1X tud belőlük újraéledni.
az meg nem visz le orbot.

(#6515) OnSeT válasza Murder3 (#6514) üzenetére

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

az több mint 300 power amit felsoroltál , annyiból meg lehet védekezni.

ua + phenix: az engem nem vigasztal hogy a többi szín ki tudja védeni, ezzel eddig is tisztában voltam,itt a kérdés az volt hogy a pure fire mit tud ellene felhozni, mert pl. nature vonalt nézve, egy oinkal pl. fele annyi powerből ki lehet védeni az ua-t mint amibe annak a lehívása került.

fire oldalról semmi opció ellene, ami van ( pyromaiac) azt egy tapasztalt shadow játékos könnyen kijátssza.

és ugye ez épület ami időbe telik míg megépül, s ezalatt nagyon sebezhető, azért meg nem fogok minden helyet bevédeni előre egy - egy toronnyal, mert az ellennek 2 shadow orbja van.

a normál phoenixel nincs is bajom, de azt írtam is hogy a probléma az embalmeres verzióval van.

BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet

(#6516) Murder3 válasza OnSeT (#6515) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ott meg van dieschant ami meg ugye mien jól jönne a shadownak harvi supportnak.
pure fire meg ki tudja védeni a cc-t is 2 orbon.

Hát jön 1 scythe fiendel rögtön rámdob 1 wildfirét ez a jobb eset vmelyik eleve 2vel idnít és keresztbe dobja h még véeltlen se tudjak egységet hozni ha olyan a map.

a scythe kap 1 revaget ilyenkor kb tripla annyi power kell ha ki akarom nyírni aztán jön ilyenkor mégegy wildfire vagy eruption lava field attól függ.
vége is a bázisnak.

a revage is nagyon erős és Bandit lapoknál vagy egyes frostra vetve egymaguk kinyírják a bázist úgy h te me g sem tudod ölni őket.

(#6517) Simid válasza Murder3 (#6514) üzenetére

Simid
(tag)

Megnéztem a replayeket.
A három pure shadow elleni, ugye lényegében ugyan úgy zajlott. Nem vagyok túl jó shadowval de szerintem ezeknél jól játszottál, sokkal jobban mint mikor utoljára játszottunk.
Az egyetlen amit furcsáltam, hogy van resource boostrered mégis nagyon szétszórtad a welleket, ha egybe építgetted volna őket akkor oda is mehetne booster. Itt azért még megjegyezném, hogy bár azt írtad az UA csak fire ellen jó, lényegében itt is nagy segítség volt... :)
A fire játékos ellen nem volt nehéz dolgod, hatalmas hibákat csinált és ki is használtad.
A bandit ellen viszont nagyot néztem. Mintha nem is ugyan az a személy játszotta volna. Ez első rohamot szépen védted, de utána csak hibák voltak. Kutat építettél amikor inkább a már meglévőt kellett volna javítani (nem voltál kút hátrányba szóval nem volt sürgős), ha van sundyja akkor valszeg mindkét kutat elveszted. Aztán T2n számomra érthetetlen volt, hogy miért próbálsz egy felbuffolt scythe fiends S egységekkel megállítani, mikor ott a nightcrawler aminél talán nincs is jobb lap erre a célra. Gondoltam csak leblokkoltál, de aztán az ellen lehívott egy commandost (S egység M-es támadással, ami gyógyul ha sebez) a scythe fiends mellé, erre hírtelen elkezdtél nightcrawlereket hívni a commandos ellen, nem nagyon értettem. Azokat a támadásokat pillanatok alatt visszaverhetted volna, meg volt minden lapod hozzá, le is hívtad őket csak épp mindent fordítva csináltál.
Ebben nem vagyok biztos, de amikor elkezdett harmadik orbot húzni, akkor lehet inkább Harvyt kellett volna hívnod ahelyett hogy te is orbot építhetsz, engem párszor megszivattak már így, ilyenkor a legveszélyesebb a nagy behemót.

(#6518) Simid válasza OnSeT (#6515) üzenetére

Simid
(tag)

Amit a végén írtál szerintem nagyon fontos!
Mindenki a phoenixet utálja de nem azzal van a baj! Normál esetben elég sok hulla kell, hogy feléledjen így ebben a formában egy specifikus, taktikus lap, amit jól kell használni. Ilyenkor az is nagyon ritkán fog előfordulni, hogy kétszer feléled, nem hogy 4-5x.
Az embalmerrel viszont egy nagyon gusztustalan combo.
Félek, hogy megint valami teljesen felesleges elbénázott nerfet kap egy egyébként korrekt lap (ala Mortar Tower), pedig csak annyit kellene csinálni, hogy az embalmer bónuszt lényegesen csökkenteni (mondjuk 50-80%ra 30secig) és cserébe mondjuk ingyenessé tenni az aktiválását. Ezzel több gondot is megoldanának.
Azzal teljesen egyet értek, hogy a feltámasztott lényeket ne lehessen robbantani illetve ne lehessen UA-t a saját hullájából idézni. Ezek teljesen logikus változtatások lennének, nem is értem eddig miért nem csinálták meg (ja de, talán kezdem érteni...).

[ Szerkesztve ]

(#6519) Murder3 válasza Simid (#6518) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom miért gondoljátok h az UA op.
nature,frost spalsh ellen nem éri meg.
mellesleg csak a fire az ami nem tud jól kijönni belőle, mert ugy az UA countereli magát:D

a grigoriba eggyetértek, érdekes az árnyékokra lehet varázsolni.
Azé nem értem miért mert pl az ua-s summonál skeletonra max motivate-t tudsz rakni de pl nem engedi nastyzni meg stb.
akkor a grigori árnya meg miért?

(#6520) Murder3 válasza Simid (#6517) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát most h mondod ténleg, a nightcrawlereket azért használtam a commandos ellen mert korábban azzal sikerül 1 revegelt változatot megölnöm.
Assasin meg még nincs u3-on.
Meg mikor a windhuntereket hozta azok ellen bexartam és azé hívtam asassint csak nem mindig azt támadta sajna ilyen bajaim az irányítással vannak.

Szóval scythe ellen a Crawler a legjobb?Akkor ezentúl azoakt hívok majd ellene csak, csak ilyenkor eléggé zűrzavar támad meg elizgulom :F

Gondoltam hátha előnyt csikarok azért húztam kutat meg h közelebb viszem a frontot hozzá és forsakenekkel elintézem a hangyáit.

amikor orbot húzott már teljesen elvesztem főleg mikor lehívta a vigilt:D
így utólag harvi kellet volna.

Hát a kutakat még msot sem ismerem sajna eléggé....
így azokkal vagyok a leginkább nem megbarátkozva.

Bevallom azt próbáltam elérni h sok helyen legen kutam így több helyről tudjak madj támadni.
Annó a fórumon olvastam h a mapcontrollra érdemes törekedni,meghát azt tapasztaltam h a booster az ha 1-el kevesebb kutad van pótolja ha egyenlő akkor meg kb előny de általába ha arra koncentrálok többhelyre is szoktam de abban a szakaszba már nem volt rá szükség.

a badnit meccs is érdekes volt az elején már azt hitem vége aztán visszajött a remény csak utánna lett probléma.

a pure shadow ellen élveztem e leginkább, főleg az uccsó amikor a meccs feléig paliba voltunk.
megnéztem az volt a kuclsmomentum h ő nem húzott orbot, pontosabban a 3. orbját azután próbálta felhúzni mikor már középen leromboltam, a végére már ő teljesen kifogyott a charge-ból.

ui:
a grigorit meg úgy az összes ls egység árnyaira meg kell tiltani h varázsolhassanak, max offering vagy iylen de ne lehessen mást rányomni akkor megoldódnak és enm is kéne gyengíteni a lényt.

[ Szerkesztve ]

(#6521) Gyuri27 válasza Murder3 (#6520) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Keress meg mikor online vagyok. Játszom veled párat, hogy gyakorold a nature-frost-stonekin elleni harcot. Mert adhatunk mi itt ötleteket, de a tapasztalatot semmi nem pótolja.

(#6522) Simid válasza Murder3 (#6520) üzenetére

Simid
(tag)

Szóval scythe ellen a Crawler a legjobb?
Így van. Csak arra kell figyelni, hogy egyből frenzyzd ha lehívod, utána néhány ütésből leszedi még akkor is ravage van rajta.
Az assasinokkal nem csak az a baj, hogy nem M támadású és így nem fog eleget sebezni, hanem az is, hogy S mértű amit a scythe két másodperc alatt szétszed.
A windhunter ellen talán a legjobb megoldás, ha knightot robbantasz rá amikor nincs rajta az unholy power, de ha ügyes a játékos akkor nem tudsz ellene semmit csinálni. Itt látszik mennyire kellene a deckedbe a nightguard. Bandit vagy pl pure frost ellen az alap támadó lapjukat tudod átvenni, úgy hogy nem is nagyon tud mit csinálni ellene. A többi szín ellen meg kicsit trükkösebbnek kell lenni, de ha ügyes vagy, akkor egy nature-frost játékost egy az egyben ki tudsz kapcsolni csak a nightguarddal (DO és Agressor nélkül bajba van).

A map controll tényleg fontos és szerintem jól is csináltad a Simai-n csak ott is volt olyan, hogy megvolt a közép és utána nem oda húzogattad a welleket. Ez csak egy apróság volt, nem olyan fontos.

Még annyit, hogy fire T1 ellen szerintem ne nagyon próbálj plusz kutat húzni. Az összes többi ellen meg lehet lépni, mert hátrányból is be tudod védeni magad, de fire ellen szerintem jobb ha csak "követő" stratégián vagy, mert különben nem tudod bevédeni a Sunderert. Kicsit tapasztaltabb fire játékosok büntetni fognak, ha rosszkor húzol wellt.

(#6523) Gyuri27 válasza Simid (#6522) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Azért nem addig az. Hivhat annyi nightguardot amennyit akar. A stromsinger reggelire megeszi (én így szoktam védekezni ellene). Ha meg már van két singer simán behívom az aggressort vagy deep one-t. Akkor meg a fönix sem segít, singer lehozza.
Annyi bizonyos, más a taktika ha van a pályán guard.

(#6524) pachito

pachito
(senior tag)

A nightguard swift változat helyettesíti a dreadchargert? Szóval gond, ha nincs charger a pakliban?

[ Szerkesztve ]

HoN ign: Kampec // LoL ign: Kampec // BLC ign: Kampec

(#6525) Gyuri27 válasza pachito (#6524) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

A charger olcsóbb és s count. Nagy előny, hogy tudsz mellé hivni egy noxot vagy forsit. A night 75 power és az amazonnak nem ellenfél, de a fire is simán beüti. Iceguardian ellen lehivni meg a világ legnagyobb balgasága.

(#6526) Simid válasza pachito (#6524) üzenetére

Simid
(tag)

Nem.
Gyuri nagyrészt leírta miért. A dreadcharger nem csak azért kell mert swift. Valami kell S egységek ellen és a wrathblades lassú és knockbackelhető, lassabban is ér oda az ellenfélhez ezért gyorsabban hal. A chargernek a képessége is egész használható sokszor.

(#6527) pachito

pachito
(senior tag)

Ok, köszönöm a válaszokat! :R Akkor kénytelen leszek beszerezni egyet. :)

(#6528) Gyuri27 válasza pachito (#6527) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Lehet charger nélkül is játszani, mint ahogy naturéhoz sem kell az amazon. Csak az már egy másik játékstilus.
Próbálgasd unrankedbe veled egyenrangú vagy kicsit erősebb játékosokkal. Meglátod megy-e a dolog vagy nem.

(#6529) Murder3 válasza Simid (#6522) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az a baj nem fér be:D

azt a paklit szépen megszoktam és használom is bőven a lapokat ezért nincs szívem ahhoz a paklihoz hozzányúlni:D
Max az embalemret kiehetem sosem használtam főnix spamhez pedig annak raktam be:D

Másik decket csinálok amibe furnanc+embalmer is lesz.
abba már benne van, csak hát az még nagyon szűz deck...

(#6530) Murder3 válasza Gyuri27 (#6521) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

OK majd megkereslek

(#6531) Gyuri27 válasza Murder3 (#6529) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Vagy azt vagy Moont rakd be. Sok kényelmetlen perctől kiméled meg magad.

(#6532) pachito

pachito
(senior tag)

shadow deck (annyit hozzáfűzök, hogy sima helyett promo harvester van, bár most nem lényeg.) Shadowban jártasakhoz szólnék elsősorban, szerintetek van valami, amin változtatni kellene? Felesleges lap?

(#6533) Murder3 válasza pachito (#6532) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Soul Splicer illetve a blood healing nem feltétlen szükséges.

lehet többet érsz ha inkább t2-t raksz még be vagy 1 t3-at.

(#6534) Gyuri27 válasza pachito (#6532) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Én a t2-t gyengének tartom. Ha nem tudsz harvit hívni mással meg nem uszod meg a t2-t.

(#6535) Rankerz válasza pachito (#6532) üzenetére

Rankerz
(senior tag)

Nightcralwer nélkül el se indulj.
Blood healing meg kell snapjawsokhoz(satanelt tápolni)
ashbone szintén nem kell ebbe a pakliba teljesen más taktika vele támadni
soul splicert hagyd benn nyugodtan shadow mage mellé atomerős
soulshatter helyett meg evocator woe szerintem

(#6536) pachito

pachito
(senior tag)

Oks, köszönöm akkor nightcrawler be. Épp most kaptam ki egy pure firetől, eljutottunk mindketten t3-ig, de a magma hurlerekkel nem tudtam mit kezdeni, phoenixet másodpercek alatt szétszedték, knight of chaost szintén. Én még egy infectre, vagy mutating frenzyre gondoltam, hogy esetleg hasznosak lehetnek.

[ Szerkesztve ]

(#6537) pachito válasza Rankerz (#6535) üzenetére

pachito
(senior tag)

Én is a splicer+mage/cultist master kombón gondolkoztam, hogy egy előretolt bázisnál esetleg hasznos lehet.

(#6538) Rankerz válasza pachito (#6536) üzenetére

Rankerz
(senior tag)

Magma hurler L counter így L es egységeknek nem sok esélye van ellene. Akármennyire is knockol M egységeket cultist még mindig a legjobb esélyed,frenzis nightcrawlerek beszedik hamar. Infect semmiképp,de mutating frenzyt bátran beteheted. Mellesleg ha a stílusod T3 ra fókuszál akkor Harvestert vedd ki nyugodtan,nem lesz hasznos.

(#6539) pachito válasza Rankerz (#6538) üzenetére

pachito
(senior tag)

"Mellesleg ha a stílusod T3 ra fókuszál akkor Harvestert vedd ki nyugodtan,nem lesz hasznos." Pont ezen szoktam vacillálni, hogy akkor most harvit hozzak le, vagy nyomás t3-ra. Általában azért próbálom harvival megoldani, ha nagy a gáz, akkor nether warp+ vissza az előretolt splicerhez.

(#6540) pachito válasza Rankerz (#6535) üzenetére

pachito
(senior tag)

Ja igen, evocator's woeból melyik aff.?

(#6541) Rankerz válasza pachito (#6539) üzenetére

Rankerz
(senior tag)

A legtöbb pakli T3 mon rendelkezik xl counterrel ,ahol harvit hamar beütik.(ha kapsz egy cc-t simán eléri t3 mat mire odaérsz).Ha meg túléli az 300 kötött power ami t3 mas ellenfél ellen komoly hátrány. Sőt ugye lyrish knight már t2 ön be tudja szedni,az új Moon meg egész egyszerűen megeszi reggelire. Ezzel nem azt mondom hogy gyenge de tapasztalat,erős t2 és egy kis szerencse sem árt egy sikeres harvy támadáshoz. Általában akkor a legkritikusabb használni ha az ellenfelet pont orb felvételekor támadod be vele,mert nincs powerje kivédekezni és ugye Harvy siege(ostrom) egység. De ugye ez nagy pályán nem kivitelezhető,csak kis pályán.

Evocatorból az amelyik blokkolja a varázslatokat,hogy az egységeid ne kapjanak cct vagy az ellenfél buffot. Hirtelen nem tudm melyik az,de a zöld affra gyanakszom.

Megnéztem, a zöld aff az.

[ Szerkesztve ]

(#6542) pachito válasza Rankerz (#6541) üzenetére

pachito
(senior tag)

Szóval az a legjobb taktika, ha megpróbálom megakadályozni a 3. orbjának megépítését?

(#6543) Rankerz válasza pachito (#6542) üzenetére

Rankerz
(senior tag)

Nem feltétlen,bármelyik orbot betámadhatod, ameddig az orbja épül power hátrányban van.

(#6544) pachito válasza Rankerz (#6543) üzenetére

pachito
(senior tag)

Aha, értem, hát, akkor megpróbálom megfogadni a tanácsokat, köszönöm mindenkinek. :R

(#6545) phanzetomox

phanzetomox
(őstag)

mi volt ez a szerver leállás ? :F

"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

(#6546) Gyuri27 válasza phanzetomox (#6545) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Gondolom a szokásos. :K

(#6547) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Aktuális lenne, hogy az ae kiadjon egy-egy swift olcsó egységet naturéra és frostra.
Most játszottam fire ellen. Ő gyíkot hivott. Mire a második kutat felhuztuk 50-60 power előnybe volt. Ez meg így nem kerek. Hiszen az amazont egy gyík és egy nyilas simán beüt. Így bukta a parti. Mert neki a nyilasok mindenképp megmaradnak.

(#6548) Rankerz

Rankerz
(senior tag)

Ez az ember trú kocka.

[link]

(#6549) Murder3

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

olyan fordult már elő veletek h középen szemtől szembe húztatok welt?
most oylan stálingrádos behatása volt ennek a meccsnek:D

(#6550) phanzetomox

phanzetomox
(őstag)

nem tudjátok mitől van az hogy néha kidob egy error feliratot valami "quickmatchmaker " szöveggel és kidob a játékból ? ( nem csak az éppen folyó pvp-ből hanem az egész game-ből )

"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.