2013. május 20., hétfő

(#4651) krómX

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link] Nagyon durva randomot nyomtam az uj deckemmel. érdemes megnézni :)

Amugy ha beláthato idon belül nem jönnek mapok akkor szerintem én abba fogom hagyni mert nem lesz értelme..

Jolvan gyerekek w nekem ingame a promo drake-ért. :DDD

[ Szerkesztve ]

" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227

(#4652) Gyuri27 válasza krómX (#4651) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Na azért csak nem hagyod abba?
Igen hiányoznak az új mapok. Havi szinten kellene 1-2 phenomic map, + ha akad tehetséges map készitő akkor abból is berakni párat.

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#4653) krómX válasza Gyuri27 (#4652) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jo de most ha mondjuk teszem azt 1 honap addig az agyon játszott korábbi meg mapokat meg a már most nagyon unalmas randomot kell nyomni, jo a random most izgi mert uj deckem van de elöbb utobb ez is monoton lesz.

" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227

(#4654) PowerBuldog válasza krómX (#4653) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha meg upgrade-et akarsz a kártyára, akkor csak a random pálya marad... :U

(#4655) ollie válasza Murder3 (#4649) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nos, milyen lap kell?

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#4656) zalika

zalika
(tag)

Nincs ertelme nagy dif es palyakat csinalni 4 en inkabb egyedul mert ugy sokkal konnyebb es ugyis ugyanannyi tokent kapsz... :U

En pl a 7es diff et 4 esben nem tom megcsinalni de a 8ast egyedul kb25 perc alatt igen :K

- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...

(#4657) ollie válasza zalika (#4656) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azért van értelme, mert egy 4 személyes diff 9 kb 20 perc, míg egyedül 30-35. És inkább játszok 10 perccel kevesebb ideig ugyanazért a jutalomért.

(#4658) krómX válasza zalika (#4656) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

meg az egyszemélyes full unalmas mig amikor sokan vagytok az mokás.

(#4659) Gyuri27 válasza krómX (#4653) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Értem én. Azért kezdtem egy új társal a 2v2-t. Cél minnél magasabbra jutni. Nefélj ott van izgalom.
Milyen új decked van?

(#4660) krómX válasza Gyuri27 (#4659) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nézd meg a repet, am Lost Souls ;] :)

(#4661) Djuree válasza Gyuri27 (#4652) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

van pályaszerkesztő nem? akkor? annyi pálya lehet már mint égen a csillag.

én pl. heroes-okhoz meg starcrafthoz rengeteg pályát csináltam. sztem ehhez is van már sok.

krómX: én is lost souls-ot csinálok :) azt nem értem a lost dragon hol van :F nem árul senki ilyen lapot...

[ Szerkesztve ]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#4662) PowerBuldog válasza Djuree (#4661) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van, csak szinte használhatatlan, mert nagyon bonyolult. :(

(#4663) Murder3 válasza Djuree (#4661) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

oylan lap nincs:D

a szerkesztő meg nem épp felhasználó barát.

ollie:Embalmer shrine ami ugye 33k goldba átszámolva madj küldöm a goldot mailbe.

[ Szerkesztve ]

Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----

(#4664) krómX válasza Djuree (#4661) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nincs mert mindig ugy van hogy egység lap jön ki bandit stb.. .ben 4. orbra és a kettő a warlord meg a spirit ship. máskérdés hogy mindenki várta a dragont.

a szerkeszto az egy vicces dolog volt :) fogták és nagykegyesen kibocsátották egy az egybe azt a programot amivel ök csinálják a mapokat, hát nem rendesek, és ugy harangozták be hogy huu most mennyi pálya lesz meg itt a várva várt szerkeszto, kb annyi volt hogy letölthetové kelett tenni a programot meg kellet a worldmapon egy hely ahol meg lehet osztani ezeket. egy délután alatt megvolt szerintem...

(#4665) Murder3 válasza krómX (#4664) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de a legjobb h a logóba emg a lost horror(a.k.a. wrathgazer) és a lost draagon(a.k.a. fire dragon)is benne van....:)

(#4666) Djuree válasza Murder3 (#4665) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

lost dragon a játékban is benne van, meg a horror is :U csak kártyában nincs... :W

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#4667) Murder3 válasza Djuree (#4666) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

meg még benne van 1 csomó átskinnelt lap ellenfélnek és mégsincsennek kártyába.
nem értem mire akarsz ezzel kilyukadni.

szerintem itt terveeztékc sak aztán vmi nagyon komoyl hiba vagy ötlet jutott ezsükbe és ezétr van benne a logóba csak azt nem értem miért nem cserélték le a logót...

(#4668) Djuree válasza Murder3 (#4667) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

sztem lesz még itt valami kieg nemsoká :U

(#4669) ollie válasza Djuree (#4668) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem lesz. Az első kieg után sem jelentek meg új kártyák, ez után sem fognak, és mindkét esetben 60x2 kártyát adtak ki (bár első esetben volt egy plusz promo és néhány legendary lap, most meg 2 extra, de utóbbi esetben ez elég gyér az elős kieg extráihoz képest).

(#4670) phanzetomox válasza Djuree (#4668) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

milyen jó indulatú vagy :) Így legyen !

"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

(#4671) phanzetomox

phanzetomox
(őstag)

küldtem egy levelet egy kezdő barátomnak benne kártyával, viszont rosszul írtam be a nevét cimzettnek és valaki másnak küldtem el véletlen :( Mit lehet ilyenkor tenni ? küldtem neki egy kérvényt hogy küldje vissza nekem a kártyát mert csak véletlen küldtem neki,... egyenlőre bízom benne hogy visszaküldi

"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

(#4672) ollie válasza phanzetomox (#4671) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha nem küldi vissza, akkor semmit sem tehetsz. Esetleg írhatsz a supportnak, de kétlem, hogy ilyen esetben bármit fognak tenni. Milyen kártyák voltak?

(#4673) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most látom, hogy az AH-ban nem lehet még mindig Nature/Fire és Frost/Shadow lapokra rákeresni. Ez milyen gáz... :(

(#4674) Djuree válasza PowerBuldog (#4673) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

hát jah, elég szarság hogy nem képesek megcsinálni :W

(#4675) pachito válasza ollie (#4672) üzenetére

pachito
(senior tag)

Igazából a support tud segíteni, csak egy kis rámenősség és viszonylag jó angol tudás szükségeltetik. (saját példámból kiindulva, eddig 3k bfp értékű kártyák árát adták vissza, igaz, először jöttek a sablondumák, hogy "szólok a felettesemnek", meg hogy "jelentsem ingame, és majd válaszolnak emailben, hogy mi a helyzet"...na persze. Rágni kell a fülüket kicsit, és fognak tenni az érdekedben. :) (nálam utolsó levélben azt is megköszönték, hogy az ő játékukat választottam, meg hogy "have fun ingame")

HoN ign: Kampec // LoL ign: Kampec // BLC ign: Kampec

(#4676) Djuree válasza pachito (#4675) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ja nekem meg nem adták ide az igért ingyen boostert, azt írták a tranzakció még nem történt meg, mondom már a pontokat is rég elköltöttem amiket vettem, de persze a tranzakció még nem történt meg, de rendesek, akkor biztos ingyen adták ide a pontokat, hogy majd biztos kifizetem :DDD de nem értem szart sem, nem adtak ingyen boostert :( :W

(#4677) pachito válasza Djuree (#4676) üzenetére

pachito
(senior tag)

:D Na, ez nem hangzik túl jól, bár az eset részleteit nem ismerem.

(#4678) Djuree válasza pachito (#4677) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

csak annyi hogy vettem 500 pontot a bf.com-ról, a hivatalos oldalról, az ingyen boostert meg nem kaptam meg :U de mind1, tartsák meg...

(#4679) pachito válasza Djuree (#4678) üzenetére

pachito
(senior tag)

Aha, hát én nem hagytam volna annyiban, ami jár, az jár. :)

(#4680) Djuree válasza pachito (#4679) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

hát én sem hagytam annyiban, azért írtam is nekik levelet, de ha nem adják ide akkor bekaphatják, nem fogok könyörögni :((

(#4681) Tyrion válasza Djuree (#4678) üzenetére

Tyrion
(újonc)

Ha jól tudom akkor kapsz ingyen boostert, amikor először veszel egy boostert vagy egy tome-t, nem amikor bft-t veszel.

IGN: kurvaelet

(#4682) RexpecT válasza Tyrion (#4681) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Ez így van.De ha jól tudom akkor Djuree vett boostert.

-------------------------------------------------Heisenberg-------------------------------------------------

(#4683) Djuree válasza Tyrion (#4681) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

igen, vettem a bf pontokból egy boostert :K

(#4684) Gyuri27 válasza krómX (#4660) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Az egyik a volt 2v2-s társam, a másik a jelenlegi. :DDD

(#4685) MZsoltee

MZsoltee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vásároltam pár lapot:
Mo 626
Colossus 22 ill 23
Mortar tower 125
Deepcoil 600

Jó biznisz volt vagy anynira nem?

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#4686) krómX válasza MZsoltee (#4685) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem különösebben extra Mo szerintem kicsit dárga annál lehet hogy van olcsobban is.

az uj PH!-n jol feszit az avatarom :)

[ Szerkesztve ]

(#4687) MZsoltee válasza krómX (#4686) üzenetére

MZsoltee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Grimvine-ért menynit adjak?

(#4688) Djuree válasza MZsoltee (#4687) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

megnézed a legolcsóbbat és annyit. annál kevesebbért nem tudsz venni :DDD

(#4689) MZsoltee válasza Djuree (#4688) üzenetére

MZsoltee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen ez igaz, de monjuk abbólé nincs 10 oldal, és nem muszáj rögtön megvennem....

(#4690) krómX válasza MZsoltee (#4687) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vagy kevesebbet, mint az AH,

most viszont én csináltam egy jo üzletet lost shade frost a drágább az van meg és 95ért vettem egyett mikor 200körül mozog. jo hogy vannak akik nem mindig tudják mennyit is ér a lapjuk :)

(#4691) Murder3 válasza Djuree (#4668) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ősszel:)

Vettem egy boosrtert:)
kép

szerencsére az értékesebb dryad van benne így azt tervezem eladom és bvezse belőle még 1 boostert abba hátah lesz grim vagy warlord esetleg skycatcher:D

ez a dryad am elég jó lap a frost affos.
altat is sebez és védi az egységeket:(

[ Szerkesztve ]

(#4693) PowerBuldog válasza zalika (#4692) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kulturáltabban, ha kérhetném. Nézz körül a saját internet szolgáltatódnál. Nálam mióta játszok a játékkal ha volt 10 Desync.

(#4694) ollie válasza zalika (#4692) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

zalika, a legközelebbi vulgáris kifejezésnél kapsz egy kis pihenőt

[ Szerkesztve ]

(#4695) zalika válasza ollie (#4694) üzenetére

zalika
(tag)

Na persze mert az ember mar egy kicsitt durvabban sem fejezheti ki magat :((( Hathh sajnalatos :o

Lehet hogy veled nem tortennek ilyenek mert hiper ultra szuper neted s geped van,de meglatnam hogy te is mennyire idegesednel fel ha mar harmadikszor lepne ki egy-egy fel oras palya vegen :U

[ Szerkesztve ]

- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...

(#4696) ollie válasza zalika (#4695) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Otthon mindenki azt csinál, amit akar, nyilvánosan nem, mert megsérthet, megbotránkoztathat vele másokat. Ez van.

És ezt ne vedd személyesnek.

[ Szerkesztve ]

(#4698) Juliano

Juliano
(kvázi-tag)

valaki próbálta már a cc nerf óta az ascension pályát experten?Teljesíthető?

(#4699) krómX válasza zalika (#4695) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ismerős de pl a billentyűzeten is le lehet vezetni nem muszáj a forumon :)

(#4700) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

ez hihetetlen!

bad harvest advanced. 1 kilép az elején :W

1-ik nem csinál semmit szinte :W :O

a másik védi a hajót.

én védem a bázist 2 oldalról, a hajót is védem, meg támadok. és még mondják hogy miért nem támadok már jobban? mondom hogy a lóf@szba ha nem segítetek? :O

ki is léptem, egyedül támadtam a healereket, de esélyem sem volt egyedül...

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.