2013. június 19., szerda

(#4351) krómX

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ugy éreztem hogy meg kell szabadulni a deep one tol mert olcsob lesz,
hogy hivják a 4orbos twilight lényt meg a shadow 3orbos Xl-t?

van tanács mit érdemes venni?

" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227

(#4352) Rankerz válasza Gyuri27 (#4350) üzenetére

Rankerz
(senior tag)

ez egy varázslat : D

(#4353) phanzetomox válasza Rankerz (#4352) üzenetére

phanzetomox
(őstag)
LOGOUT blog

kipróbáltam nagyon fos... :(((

(#4354) Djuree válasza Gyuri27 (#4350) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

:DDD

ilyenkor rankedet játszol? :Y én örülök ha tudok böngészni kártyákat.
örülhetsz ha holnap tudsz már játszani...

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#4355) Rankerz válasza phanzetomox (#4353) üzenetére

Rankerz
(senior tag)

..ahogy az egész root linkes móka,hihetetlen hogy elszarták az egyik legjobb PvE kártyát/kombót. még a végén enlightenment is kap egy nerfet meg shámán és byebye nature frakció.

(#4356) krómX válasza Rankerz (#4355) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lol most kirtpobáltam, és nagyon komolyan gyenge lett..

" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227

(#4357) Rankerz válasza krómX (#4356) üzenetére

Rankerz
(senior tag)

használhatatlan 6 living a max=6*70 (420) power meg egy razor 260,azaz 680 powerért meg végképp könnyelműség lenne ilyen razorleafet használni védekezéshez..ideje eladni.

(#4358) Gyuri27 válasza Djuree (#4354) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Muszály lenne gyakorolni. Ugyanis overserg kollégával 2v2-ben a 221 helyen tanyázunk. 1-2 mecs múlva ha sikerül bent vagyunk a top200-ba. :B

Rankerz: az már el van b.szva cimbi.

Csak nekem az bántja a csőröm, hogy azért nerfelték a cc-t mert unalmas egyeseknek, hogy levannak cc-ve. De ennyierővel a shadow fönixet is nerfelhetnék, mert nekem meg unalmas, hogy egyszerre 5-t rám robbantanak vele.

Nem értem, hogy Razor ekkora nerf után miért 260 power. Simán lehetne 200-220. Hiszen egy Deepcoil 250 és jobban használható.

[ Szerkesztve ]

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#4359) Djuree válasza Gyuri27 (#4358) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

majd késő este talán. már most sincs lagg a menüben, nyugodtan tudtam nézelődni..sokan írják hogy sucks lost soul :DDD

este én is akarok pvp-zni még :DD kellenek a győzelmek...

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#4360) Rankerz

Rankerz
(senior tag)

atyaúristen

(#4361) Djuree válasza Rankerz (#4360) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

hmmm

(#4362) hokuszla válasza ollie (#4345) üzenetére

hokuszla
(kvázi-tag)

ez nagyon, nagyon nem igaz

(#4363) pachito

pachito
(senior tag)

Hát gyerekek, piszok nagy mázlim van. És nagyot kellett csalódnom az EA-ben. Pozitívan. :) Valószínűleg én vagyok a játék történelmében a legnaivabb játékos, ugyanis nem először viszik el értékes kártyáimat, de én már csak ilyen jószívű hülyegyerek vagyok. Most egy high-level scammer vitt el tőlem kártyákat kb 2500-2600 bfp értékben. Írtam a supportnak, igaz, kellett az erélyes fellépés, de végül visszakaptam az utolsó pontig. :DD Úgyhogy imádom ezt a játékot, és az EA-t is.

HoN ign: Kampec // LoL ign: Kampec // BLC ign: Kampec

(#4364) Murder3 válasza Rankerz (#4360) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pfff
szánalamas bár legalább fair lap de.....

Oké a linked fire gyengytéssel én sem örülök de a cc az nem baj.
razor és még pár lapot elcsesztek az igaz.

amúgy a nature a legerősebb fakció volt eddig msot h gyengítik is elég erős nem tudom miért baj ez.

ui:de szar várni :O még 2 nap de legalább hátha esnek a lapok:)

[ Szerkesztve ]

Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----

(#4365) pachito

pachito
(senior tag)

Egyébként hol tudom megnézni az összes új kártyát?

(#4366) Murder3

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nah mondom én várni kell h lemenjenek az árak:)

mint annó a renegade-nél itt is szörnyen irreálisak.

de lol soakn nem tudják h mi a jó lap necroblastert 2 bfp-ért vettem emg egy banner of gloryt és a 4 bfp-nek annyi.

tényleg goldért vennék necroblastert aki ad el nekem vagy káosz lovagot is.

meg ami még most is olcsó lost soulso vagy renegade lap

Necroblaster(mind2 aff)
waystation(ameik jobb)
knights of chaos(mind2 aff)
lost lapok ami commonok.

(#4367) Gyuri27 válasza pachito (#4363) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Te kész vagy. A multkoriból se tanultál?

Na uraim. Ma gazdagabb lettem néhány tanulsággal és szegényebb néhány illúzióval.

A nature nerf jól sikerült. 1v1-ben szinte értelmetlen naturéval kezdeni, majd még t3 estleg t4-re naturét hivni.
A cc ugyanis jóormán használhatatlan, a deep one nerf is jó lett nagyon (ráadásul ott a fireworm is).
2v2-ben is nagyon megneheziti a dolgot a nerf.

A lost lapok jól sikerültek. Annak is örülök, hogy a bétában bevezetett naturét érintő nerfek megmaradtak. Amig a lostra pl vigilre bevezettet (hogy ne lőjje át a fél pályát) nerfek törölve lettek.

Mielőtt megkapom, hogy sirok közlöm, hogy tényeket irok (murder szépen kérlek ne olvasd és ne is válaszolj). Az rendben, hogy a nagyobb forgalom érdekében a lost és twi erős lett. De!!! A régi kártyákat ennek fényében nem kellene agyatlanul nerfelni is.
Szerintem sok szegényebb játékos akinek volt egy nature-frost-stonekin paklija hamarosan befejezi a játékot. Nekik ugyanis van x lapjuk amiből kihozták a pvp és pve decket. Igy egyszerübb is volt az up is, a charge is meg nem kelett másik fél vagy egész decket őssze rakni. Ugye ezt a deckjét pvp-ben igen korlátozottan tudja használni, pve-meg mapok hiányában lássuk be unalmas.

Szóval szerintem lassan én is visszatérek az imádkozáshoz a Blizznek, hogy tolják ki a játékokat. Addig meg agyatlanul el lövöldözgetek valamelyik cod-l. Ott ugyanis a kezdetek óta az ak47 ugyan akkorát sebez.

Nem mondom, hogy nem fogok játszani, de szerintem nem annyit. Hiszen rossz a szám ize.
Miért nem váltok paklit? Mert én ezzel szeretnék játszani ami van. Csak ép ez most lehetetlen. Nem is gondolok bele mi lesz fél év múlva mikor jön a nature-shadow, és a fire-frost dual.

Mégvalami. A 2v2 ranked táblázat 148 helyét immár overserg és én foglaljuk el. A vereségeket ma szereztük be. 3 lostos volt nem kommentálom. Egy meg meleg volt nagyon. Mert a srácok nagyon erősek voltak (1v1-be is, azt nem nyerhettük).

Szóval akinek tetszik ami történt azok örüljenek (legalább ők). Én ( gondolom más is, tehát mi) meg búslakodunk néhány elveszett illúzió miatt.

(#4368) pachito válasza Gyuri27 (#4367) üzenetére

pachito
(senior tag)

"Te kész vagy. A multkoriból se tanultál?"

Ahogy mondod. Valószínűleg nem éltem még eleget ahhoz, hogy tisztán lássam: az emberek szemetek. A legtöbb az anyját is eladná, ha tehetné. De már kapizsgálom...

(#4369) krómX válasza Gyuri27 (#4367) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sajnálom én is a cc-t még ha annyit nem is használtam, én inkább linked fire miatt vagyok padlon, egyik kedvec lapom a razor és most forgeban, 7 livingel!!!! nem tudott beverni egy bandit walkert... ennyit a root networkről.

amugy azt vettem észre hogy rengeteg PvP. ben használatos lap jött ki kb a pve-hez semmi korszakalkoto. van egy nagyon jo ! shadow spell Benfallen Curse nagyon király. használni fogom. pvp ez is.

4 boostert vettem eddig, és 1ben skycatcher volt másikban lost warlod, aszem most mákom van :DDD

még valami én sem értem hogy miért a régieket kell nerfelni és miért nem ugy megcsinálni az uj kaidást hogy alapbo lerősebb legyen a réginél és akkor talán nem kéne nerf, meg még a cc nerf nem értem mert jott egy csomo olyan lap amivel lehet ellene védekezni spell blockerek stb, nem is egy. na mind1 dehát kik vagyunk mi akik csak játszunk hogy véleményt mondjunk. :)

(#4370) hokuszla válasza Gyuri27 (#4367) üzenetére

hokuszla
(kvázi-tag)

Még vissza kéne kereskedni azt a pénzt amit erre költöttünk, mire meglesz, kijön a a diablo3 és abból meg is lehet venni. :D

Valahol olvastam, a stranglehold 3 ellent fog rootolni.
De nem, így a zöldnek továbbra sincs használható 1 orbos tornya.

[ Szerkesztve ]

(#4371) Murder3 válasza Gyuri27 (#4367) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bár írtad ne válaszoljak azért megteszem.

A CC nerf engem nem érint és örülök is neki miért mert totálisan elbaxxa a játékot, tiszta unalamas ha cc-zik eggymás egyfolytában.
Ezért is nem szeretném ha most a shadowba és a firébe emg a frostba is elkezdenék rakni a sok xar cc-t.
A baj h alapból sok van benne ha nem lenne ennyi taláán nem lenne baj vele.

A linked fire az tényleg hülyeség nem kellet volna.
Bár én sejtem miért csinálták.

A másik hogy az ilyen dual orbos frakciók addig tuti nem kapnak új lapot amíg az összes dual orb lehetőség le nem ment.
Ezt már a renegade előtt tudni lehetett.
A stonekinek meg amúgyis erősek a baditák szívnak ilyenkor:D

Az h Pve mapok nem jönnek az talán a a leggonoszabb döntés.....
a másik h tel van ez a kiadás oylan lapokkal amik csak pvp-be használhatóak.
Mostmár csak az editorral kéne megtanulnom bánni és akkor talán kárpótolna a mapok hiánya bár nekem még jó sok map van én nem unom őket,persze én enm si nyomtam őket le annyiszor.

(#4372) RexpecT válasza Gyuri27 (#4367) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Nem tudom,hogy mi lenne az optimális de azért talán tényleg tulzás,volt hogy egyfolytában lehetett CC-zni.Mondom ezt úgy,hogy én is használom :).

-------------------------------------------------Heisenberg-------------------------------------------------

(#4373) Djuree válasza RexpecT (#4372) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

én meg még azt sem tudom mi az :DDD :P

lost warlord papa bejött nekem is :C 6. boosterből :DD volt még satanea vagy mi is...

[ Szerkesztve ]

(#4374) RexpecT válasza Djuree (#4373) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Crowd Control

-------------------------------------------------Heisenberg-------------------------------------------------

(#4375) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

na még 1 lost warlord ;] és ez a drágább lett :C

játszottam egy shadowos ellen, nagyon durva volt. az a buzi madár idegesítő, meg az a robbanó koponya vagy mi, meg a hülye idézős egységei :W
2x is rommá vert,,,

RexpecT: kezdem kapisgálni

(#4376) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

nem úgy volt hogy lesznek valami dual orbok :F

(#4377) ollie válasza Djuree (#4376) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

dual orbos lapok

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#4378) MZsoltee

MZsoltee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tome-t érdemes venni vagy boostert? Hogyan jövök ki jobban pontból?

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#4379) ollie válasza MZsoltee (#4378) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tome olcsóbb, feltéve hogy eleve vennél 4 boostert.

(#4380) MZsoltee válasza ollie (#4379) üzenetére

MZsoltee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oksa. gondolom csa az új tome-t érdemes venni.

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#4381) RexpecT válasza ollie (#4379) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Azt jól vettem ki,hogy 30 nap után lehet csak felhasználni Collectionbe a Tome-ot?

(#4382) ollie válasza RexpecT (#4381) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

30 nap után magától megszűnik a tome, és a kártyák bekerülnek a készletedbe, de te is bármikor megszüntetheted, akár rögtön, vásárlás után is.

(#4383) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

na most meg egy skycatcher :DD

vettem 8 boostert, abból 2 lost warlord meg 1 skycatcher :DD vissza is jött a 8 booster ára :DDD

[ Szerkesztve ]

(#4384) RexpecT válasza ollie (#4382) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Így tiszta :R .

(#4385) Gyuri27 válasza Murder3 (#4371) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

A CC-hez kell egy kis gógyi meg ritmus érzék. A shadow fönixhez meg csak power kell. Hidd el ugyan olyan unalmas az 5-10-k. Mégse irogatok a fórumba nerfért. De ha már ballansz, gondolom a cc-t azért nerfelték, hogy harc legyen egység az egység ellen, így a romboló spelleket is hasonló képp kellene nerfelni. Minden egy egységre lehivott spell veszetine az erejébő (tehát úgy mint a cc nerf).

(#4386) phanzetomox

phanzetomox
(őstag)
LOGOUT blog

valaki elmagyarázná nekem hogy működik ez a trasformation ? a játékon belül nem a forge-ban :)

(#4387) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Össszesorsolásban PVP-ben deck level-t is nézi vagy csak azt hogy hanyas PVP szinten van az ember?

(#4388) Djuree válasza RexpecT (#4387) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

sztem a deck lvl-t nem nézi. 0-ás deckű gyerek úgy vert el hogy öröm volt nézni :U szóval a deck szint nem jelent semmit sztem

(#4389) PowerBuldog válasza Djuree (#4388) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindenkit lvl0-nak mutat, hogy ne lépjél ki már az elején. ;)

(#4390) RexpecT válasza PowerBuldog (#4389) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Én azt tudom,hogy mindenkit annak mutat,de nézi a deck level-t?

Gondolkozok hogy F-N-F-F felállásra átváltok PVP-ben csak ehhez megint kell egy csomó token :( .

(#4391) ollie válasza RexpecT (#4390) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem, csak a pvp szinteket nézi.

(#4392) Djuree válasza PowerBuldog (#4389) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

jah :DDD akkor így már értem :DD

(#4393) RexpecT válasza ollie (#4391) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Akkor fel kell húznom a deckem vagy 70-80 -ig legalább. ;]

(#4394) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

na azért látszik hogy fejlődök. pve map 2 óra hossza volt, most már ugyanaz csak fél óra :DD

pve szintet hogy lehet a leggyorsabban növelni? találtam egy pályát, 1 személyes, standard szinten 2500xp- ad, 30 percig tart kb. nem tudom advanceden ad-e annyival többet hogy megérje azt a többletidőt ráfordítani. az gondolom lenne vagy 1,5 óra...

(#4395) Gyuri27 válasza Djuree (#4394) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Expert 12 személyes map. Ott van xp is és gold is.

(#4396) RexpecT válasza Djuree (#4394) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Minél magasabb a PVE szinted annál kevesebb XP-t ad.

(#4397) ollie válasza Djuree (#4394) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha gyakorlott vagy, általában nincs nagy különbség időben standard, advanced és expert között.

(#4398) Djuree válasza Gyuri27 (#4395) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

12 személyes :F :Y az komoly lehet, csak arra gondolom sosincs ember :))

akkor nem 4 a max? el vagyok tévedve :B

és a deck lvl mi alapján megy. sztem jó deckem van és 8 pontos csak :DD minél több 3-4 orbos egység van annál jobb a deck?

[ Szerkesztve ]

(#4399) ollie válasza Djuree (#4398) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az upgrade-k száma összeadva a deck level.

120 a maximum deck level, mert minden kártyán 6 upgrade lehet (3 normal és 3 charge upgrade).

[ Szerkesztve ]

(#4400) Djuree válasza ollie (#4399) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

jah vagy úgy. na akkor már ezt is tudom :R

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.