2013. május 25., szombat

(#4001) Simid válasza ollie (#3999) üzenetére

Simid
(tag)

Az a lényeg, hogy két winget egyből elküldesz a bázisra és még egyet utánuk amint lehet. Így letudod ölni a spawn épületet mielött légi egységek jönnének belöle. Egyedül egy nyilas fog jönni, de ha azonnal elindulsz akkor azt is pont le lehet ölni, csak egy heal kell a wingekre. Onnantól azok szépen lassan írtják a földi egységeket, amíg elvagyok a markok felállításával.
Én elég sokszor elrontom, mert egy meghatározott ívben kell megközelíteni az épületet, ha kicsi az ív akkor leszed a légvédelem, ha túl nagy akkor behúzod a swarmokat.
Sajna az expert replayt elfelejtettem lementeni, de egy előtte csinált adv még megvan, ha gondolod felrakhatom (a mana winges rész és lényegében a teljes első pár perc ugyan az advon mint expen).

[ Szerkesztve ]

(#4002) Simid válasza krómX (#3997) üzenetére

Simid
(tag)

Az hagyján, hogy ez akár 300 power is lehet és még így sem biztos a haláluk, de ráadásul ehhez T2 kell, míg én T1en vagyok mindössze két egységgel.
Egyébként tényleg nem tudom mit lehet ellene csinálni, ha az ember Fire-rel vagy shadowval kezd. Nagyon szívósak és elég csak néha rádobni egy shieldet, ezért mondtam, hogy noob taktika. :)

(#4003) ollie válasza Simid (#4001) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Köszi, az adv is jó lesz.

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#4004) Simid válasza ollie (#4003) üzenetére

Simid
(tag)

Parancsolj!
Természetesen nem saját taktika, a mana wingezést replayekben láttam, a Motk trükköt pedig Rankerz mutatta meg.

Experten annyival nehezebb, hogy van swarm amit könnyű behúzni, ha nagy ívben kerülsz.

[ Szerkesztve ]

(#4005) Murder3 válasza Gyuri27 (#3970) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én átlagba általániosan nézem a lapokat.

Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----

(#4006) Murder3 válasza ollie (#3972) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kipróbáltam és jó xarok lettek.épp ezért mondom hogy ha az alap játéktól ilyen lenne no problem nem lenne vele csak így most benerefelni....

főleg h ez korábban drága lap volt.

(#4007) Murder3 válasza krómX (#3980) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem az a baj csak h amikor ezeket írom akkir ti állandóan azt hiszitek h én nature,fire,frost lapokat várok átskinnelve a shadowba...

(#4008) ollie válasza Murder3 (#4006) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor félreértettelek, mert azt hittem, hogy szerinted így nerf után is nagyon jó.

(#4009) OnSeT

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

a betan küldtek új kártyákat a restart óta?

BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet

(#4010) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

na asszem erre benevezek. szeretem az ilyet. rts a kedvencem, kártyás dolog megint csak az :DD

még jó hogy véletlen megláttam ezt a gamet netezés közben. amúgy lemaradtam volna róla.

holnap meg is veszem. majd valaki játszik velem? lesz legalább ingyé győzelmetek :DDD

habár annyira rá vagyok izgulva hogy mindjárt kocsiba pattanok és leugrok nyíregyre az 576 shopba :C csak ne esne ez a tetves hóóó... :W :O

[ Szerkesztve ]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#4011) RexpecT válasza Djuree (#4010) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Persze,ha ráérek fent vagyok szívesen játszok veled.Tényleg jó játék, én eddig csak bfp-t vettem de gondolkozok rajta hogy megveszem dobozosban is :).

-------------------------------------------------Heisenberg-------------------------------------------------

(#4012) ollie válasza Djuree (#4010) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Persze, játszunk veled. Vannak többszemélyes PvE pályák, először azokkal rédemes nyomni, mielőtt PvE-re adnád a fejed. :)

(#4013) Djuree válasza RexpecT (#4011) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

steamen én is megtudnám most venni. de dobozosat akarok, még egy ezressel olcsóbb is :DD

nem bízok ezekben a digitális cuccokban, meg a dobozt csak jó fogdosni/nézegetni. a régi nagy papírdobozos játékokat sajnálom :(

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#4014) RexpecT válasza Djuree (#4013) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Én is ma néztem,hogy hol a legolcsóbb, aztán durva ,hogy steamen még drágább is... :U .

-------------------------------------------------Heisenberg-------------------------------------------------

(#4015) Gyuri27 válasza Djuree (#4013) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Bizony jó ám a dobozos. Nyilván öregszünk és a végére szentimentális vén hülyék leszünk. :DDD
Majd szólj, hogy mi a neved a játékban.

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#4016) Djuree válasza Gyuri27 (#4015) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

jah :DDD

az lesz ami itt :DD mindenhol az :C

mi Gyurik tartsunk össze :C

[ Szerkesztve ]

(#4017) ollie válasza Djuree (#4016) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Amikor létrehozod a nicked, az egyikünk játékbeli nevét add meg mint referer, mert annak jó lesz. :)

Konkrétan az illető fog kapni upgrade tokeneket, ha megadod a nevét, és játszol is egyet vele. A játékosok listáját az 1. hsz-ben találod.

Csak azért írtam ezt neked, mert semmibe sem kerül, és tudsz egy kis jót tenni valakivel.

(#4018) Djuree válasza ollie (#4017) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ok, ez megoldható :)

majd csukott szemmel rábökök valakinek a nevére :DD

(#4019) RexpecT válasza ollie (#4017) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Az enyém még nincs fent:
IGN: Blairen

[ Szerkesztve ]

(#4020) Gyuri27 válasza Djuree (#4016) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Annyit javaslok, hogy gyorsan vedd meg a játékot. Gyorsan játsz vele, hogy tudd melyik szin irányába indulsz el (erre a free pakli kiválló + a 64 lap amit kapsz a játékkal).
Mivel most jön az új kiegészitő a régi lapoknak esik majd az ára (tehát ne költekezz). Így a 3000 bfp-d jó esetben kb 4500-t fog érni (képletesen persze).

RexpecT: ismerek egy modit, aki ráadásul ügyünk iránt elkötelezett és be rakja a neved. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#4021) RexpecT válasza Gyuri27 (#4020) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

:DDD

Egyébként milyen 1 orbos nature towert ajánlotok PVP-re?Vagy inkább 2 orbosat :F

[ Szerkesztve ]

(#4022) Djuree válasza Gyuri27 (#4020) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

fagy vagy nature lesz. a "jó" oldalt favorizálom :DD

jah hogy kapom azt a 3000 pontot, meg még alapból 64 lapot? akkor a 3000 pontot ne is költsem el? gondolom pve-re elleszek darabig abból a 64 lapból is.

[ Szerkesztve ]

(#4023) phanzetomox válasza RexpecT (#4021) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

hát 1 orbra tower csak a primal defender (légi ,földi egységre egyaránt jó ) más nincs tudtommal :) Mire kell ? én PvP-ben inkább Mark of the keepert használok talán a legjobb védelem ,mégha nem is sebez :)

"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

(#4024) OnSeT válasza RexpecT (#4021) üzenetére

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

én inkább +egységet vagy spellt raknék be.
de 1 orbon épületek közül a Stranglehold egész jó, betan 3 egységet bénít és sebez, normál szeron egyelőre még csak egyet. ( a lost hivatalos megjelenéséig)

drágább lap de egész jó a motk is 1. orbon pvp-re.
hatásos orbvédelem, egyik alkalommal az ellenfelem nem tudott mit kezdeni vele mert csak távolsági egységei voltak (darkelf assists, lost dhade) :DDD

de a legszebb ha támadásra használod, igaz ehhez szerencse is kell hogy még időben felépüljön, az ellenséges orbnál ha felhúzod nem tud új egységet lehívni az ellenfeled, ezt párszor már sikerült összehozni. ;]
de még gyakorolni kell, mert az esetek 90%-ában nem jön össze. :DDD

(#4025) Gyuri27 válasza RexpecT (#4021) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nem használok már tornyot. Inkább dobok egy Windet és kész (vagy a baj előtt egy mMoTK-t). Ha mégis kell valami akkor Lila affos Stranglehold szerintem jó cucc.
T2-re megint nem kell semmi. Ott a Skyfire (+Ravage), Breedingnél még nem is drága a sari.

Djuree: így van. Akkor költs mikor többet kapsz a pénzedért.
Ha meg nature-frost-stonekin lesz a fő csapás iránya meg a kapott lapok nagyrésze jó lesz pve-re. [link]

[ Szerkesztve ]

(#4026) phanzetomox válasza OnSeT (#4024) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

alapból motk rush jó csak ha épp fire deckest fogsz ki akkor szívás :DDD

[ Szerkesztve ]

"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

(#4027) RexpecT válasza phanzetomox (#4023) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Közben én is utánajártam,igazad van csak a primal defender van,de tényleg lehet,hogy egy mark of the keeper jó választás lenne,majd megnézem mi mennyibe kerül AH-ban.

(#4028) OnSeT válasza Djuree (#4022) üzenetére

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

Darth Maul átáll a jó oldalra. ;] :P :DDD

(#4029) Gyuri27 válasza Djuree (#4022) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nyilván lesznek alap lapok mind pve-re mint pvp-re ill olyan lapok amik mindkettőre kellenek. De itt majd segitünk és akkor a 3000 bfp-l egy jól használható pvp és pve paklid lesz. Amit ha jól forgatsz örömöd lesz a játékban.

OnSeT: ez akkor müködik, ha neked power felesleged. Hiszen neked tudnod kell cc-ni a lehivott egységeket. Firénél meg az euruption miatt elég merész taktika.

[ Szerkesztve ]

(#4030) Djuree válasza OnSeT (#4028) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

simán dezertál :DDD

(#4031) Rankerz

Rankerz
(senior tag)

sikeresen eladtam 93 darab nomádot,köcsög tome paklikból felhalmozódott : D

engem is fel lehet írni nyugodtan. IGN : Rankerz ; igen meglepő módon^^

[ Szerkesztve ]

(#4032) OnSeT válasza Gyuri27 (#4029) üzenetére

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

igen ez fire ellen kockázatos.
de még akkor is megérheti, a motk lehívása 70 power, az eruption meg 80 (3.up-al 75). tehát neki a védelem többe kerül, mint nekem a támadás.

[ Szerkesztve ]

(#4033) krómX válasza Rankerz (#4031) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

poén hogy nem tudjuk összehozni az ascension expertet :)

na még egy uj player ebből látszik hogy nagoyn jo a game alapötlete és ezért boszantoak a kis "bénázásaik" hogy igy finoman fogalmazzak.

most olvasok vissza hogy kié volt a 4000. post mert látom hogy már fölötte vagyunk és csak nem az enyém :DDD

[ Szerkesztve ]

" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227

(#4034) Rankerz

Rankerz
(senior tag)

van pár elég jó játékos Ascensionre, pölö Alucardo-val összvissz ketten megtudtuk csinálni map 2 t tegnap. Tinkerfan,Godsanger,MadSpartus,Adita( a hivatalos fórum modi személyesen) is pro,Khing is az(amikor még játszott) map 2 -n. Pannenlap,Jiipee,Utarid pöpecjó map 1 en.

[ Szerkesztve ]

(#4035) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Újabb csúszás, újabb csalódás. :(
Érkel valakit? Várom a PM-eket. Van ~7800BFP-m. A továbbiakban max P4F-ként kívánom folytatni.

(#4036) phanzetomox

phanzetomox
(őstag)

mit lehet csinálni ezzel a metionobezimmel ? megint árul serial keyt, én beírtam párszor a chatbe hogy ne vegyenek tőle a hülyék mert átverés, erre a metionobezim küldött az anyámra pár szép szót meg kaptam tőle egy report-ot is :((( ilyenkor mi a teendő ?

(#4037) ollie válasza phanzetomox (#4036) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

te reportold le őt és banolják

(#4038) phanzetomox válasza ollie (#4037) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

hát már küldtem kb 1 hete de nem történt semmi :( , de ezek szerint engem is bannolni fognak ??

(#4039) Simid válasza phanzetomox (#4038) üzenetére

Simid
(tag)

Ha egy fusizós belsősbe kötöttél bele akkor biztos. ;]

Azt jól tudom, hogy ha ketten kezdünk egy többszemélyes pályát és a társam kilép akkor az orbjait tudom használni? Csak mert akkor, így lehet egyszerűsíteni a solo-zást egy kis segítséggel.

[ Szerkesztve ]

(#4040) ollie válasza phanzetomox (#4038) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

csak akkor banolnak, ha valami rosszat csináltál, pl. szidtad az anyját, de akkor is csak ideiglenesen

(#4039) Simid: igen, tudod használni az orbjait.

Most hirtelen milyen fontos lett mindenkinek, hogy bekerüljön az első hsz-be. ;]

(#4041) Gyuri27: beletettem

[ Szerkesztve ]

(#4041) Gyuri27 válasza ollie (#4040) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ha megtennéd, hogy mégy egy nevet beraksz az első hsz-be itt a ph-n Neró, odaát Jampec. Köszönöm. :R

(#4042) RexpecT válasza ollie (#4040) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Én már multkor is észrevettem! :P

(#4043) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

hát ez hihetetlen. egy nehéz pályát csináltam, erre a végén lefagy ez a [moderálva] gépem. megőrülök esküszöm :W ááááááááááááááááááááááááááá :W

[ Módosította: ollie ]

(#4044) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

most meg már a pályát sem tölti be, lefagy a betöltésnél :W :O

[moderálva]

[ Módosította: ollie ]

(#4045) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

sry csak idegesítő nem kicsit :B

újrahúzom majd holnap, mindig lefagy a betöltés...nem is ugyanott...valami sérült a progiban...

(#4046) RexpecT válasza Djuree (#4045) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Van egy olyan opció,hogy full file check(ahogy elfogagod az Eula-t).

(#4047) Djuree válasza RexpecT (#4046) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

á nem jó így sem :( azért kösz.

na majd holnap újrahúzom.

(#4048) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Basszus nekem sem megy a játék,tegnap vettem egy új winyót újraraktam a Windows-t miután ellenőrzi a fájlokat kiírja hogy battleforge has stopped working :S.

(#4049) hokuszla válasza RexpecT (#4048) üzenetére

hokuszla
(kvázi-tag)

win7?
mert nekem az írja szinte minden régebbi programra ezt
szerencsére bf kivétel

(#4050) RexpecT válasza hokuszla (#4049) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Aha,eddig ment rendesen de mivel a játékokat D partícióra telepítem ezért most nem szedtem le újra.Most a hivatalos fórumról találtam 2 megoldást.Az egyik a config fájl átírása,ez nem jött be a másik a directx update(ez most van folyamatban).

Egyébként a hivatalos fórumra ugyanazzal az accuontal lehet belépni mint a játékba(engem nem akar azzal beengedni, szóval gondolom nem)?

Király ez sem vált be :( .1 megás nettel meg azért nem 2 perc mire lejön újra a játék.

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.