2013. május 19., vasárnap

(#3351) Thrawn válasza zalika (#3347) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy kicsit kultúráltabban, ha kérhetem... :U

Different songs for different moods. Diablo 3: Thrawn#2856 łłł Demon Hunter's Club: http://href.hu/x/iisz

(#3352) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Asszem betan összefutottam egy csalóval. Lehívott egy Nomadot az elején, aztán mire odaértünk a közepére lehívott mellé 4 sunstriderst. Ez bárhogy is számolom 275 power. Kizárt, hogy kb 30mp alatt ennyi powerje legyen. :U

(#3353) ollie válasza PowerBuldog (#3352) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Lementetted a replay-t? Mert az ilyet könnyű ellenőrizni, ha megnézed a replay-t. Ha ott nem jön le 4 sunstriders, akkor csalt, ellenkező esetben nem. De még az is láthatod, hogy mennyi powere volt és hogyan nőtt. Egyébként meg elvileg nem lehet csalni, csak az egyszemélyes pályákon.

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#3354) PowerBuldog válasza ollie (#3353) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mégsem az. Ennyit számít, hogy most kipróbáltam a nature indítást. Ennyivel drágábbak az egységek. :(

(#3355) phanzetomox válasza PowerBuldog (#3354) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

ugye-ugye nemhiába panaszkodunk Gyurival :DDD

"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

(#3356) Gyuri27 válasza PowerBuldog (#3354) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Érdemes átszámolni. Ha ő nyit egy 50-60-s egységgel akkor hamarabb lesz kútja. Persze ez nem tünik soknak. De a másidok és harmadik kút is hamarabb lesz meg neki és amennyivel hamarabb lesz meg annyival több powere lesz. Ez 3 wellnél már egy fél orb előny kb (ugye 70-80 power). Plussz még a spórolt 20-30 power. Máris ott a sunderer vagy robbantás. Kapásból leszedi a te egyszem amazonodat, swiftedet. Ami neked megin 80 - mire lehivsz másikat.

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#3357) Simid válasza Gyuri27 (#3356) üzenetére

Simid
(tag)

Ez nem hiába van így. Ugye pvpben szinte soha nem építenek 4. orbot az elsőt meg megkapod ingyen így csak kettőt kell építeni szóval az a 70-80 power az nem is annyi.
Ami ennél sokkal fontosabb, hogy a nature sokkal kevesebb egységet veszít a játék folyamán, mint a shadow vagy fire (a nature felhealeli ahelyett, hogy beáldozná és újat idézne ugyanannyi powerből). Azt meg tudjuk, hogy az egységek power költségének csak 90%át kapod vissza ha meghal. Tehát 10% permanens power veszteség van minden leidézett egység után. Ez az olcsó shadow egységek esetében lehet, hogy csak 5 power, de a játék során az önpusztító shadow vagy a kis HPs fire esetében ez elég sok lesz.

(#3358) zalika

zalika
(tag)

Helosztok:))
Volna egy par kerdesem!!

-ma megnyertem 4 pvp meccset azonban egyikert sem kaptam semmilyen rewardot:(
-mit jelent az attack-nal az xl vagy a nap szimbolum,stb. jelzes??
-miert van az hogy pl:egy 3500 as tamadoju egyseg ugyanannyit sebez mint mondjuk egy 5500 as?

[ Szerkesztve ]

- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...

(#3359) Gyuri27 válasza Simid (#3357) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Annyi az. Dereadcharged 50 power, Scavenger 60 power. Amig az össze jön telik az idő. Általában 3 orb és 6-9 kút egy pvp. Alapból van 2 kút. Tehát 4 kútnál már jelentős a lemaradás. Első orbon minnél több egységet hivsz le, annál több a deficit.

A heal egy dolog. Ha egységre megy az eruption vagy a fönix akkor ok. Viszont épületnél az meg is kell javitani. Újabb power hátrányba kerülsz.

Persze T2-n nem ennyire drasztikus a helyzet, mert ha az ember nem pure naturéval játszik vannak jó és olcsó egységek, meg van bredding is (szerintem nem véletlenül).

De egy veled egy szinten lévő fire és shadow deckes ellen már egy orbon elég hátrányt össze szedsz.

(#3360) Murder3

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Timeshifeter Spirit kell vkinek 170 bfp-ért?

Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----

(#3361) krómX válasza zalika (#3358) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

-valszeg ott van csak nem írta ki
-a napot bevallom nem tom pontosan, de a pl ott van hogy XL a támadásánál akkor az az egység az XL unitokra 50%al többet sebez. és ha L van akkor Lre stb.
-ami a kártyára van írva támadás érték az a 20mp alatt leadott sebzést mutatja

" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227

(#3362) hajsza

hajsza
(fanatikus tag)

A nap jelzés a mágikus támadás jele. Semmi különöset nem jelent, csak annyit, hogy minden egységre egyformán sebez, nincsen egy kiemelt méret, amire 50%-kal többet.

(#3363) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem megint nehezítettek a random mapokon. Már szabályosan vért izzadunk diff9-eken, iszonyat, ami ott megy. És persze csak akkor sikerül, ha valóban 4 profi játszik együtt.

Itt van a 3 utolsó meccs replay-e, ha van kedvetek nézzétek meg, tanulságos.

[link]
[link]
[link]

És ne felejtsétek el a versenyt, már csak 4 nap van, és még senki sem adta le a jelentkezését.

(#3364) hokuszla válasza ollie (#3363) üzenetére

hokuszla
(kvázi-tag)

Az elsőt néztem meg,
szerintem ez egy teljesen átlagos menet volt, semmi extra nehézség.
Az okozta a gondot, hogy a jobb szélső gyerek kétszer is bukta a 2. orbját.
Így a jobb oldal lassabb is lett + valakinek energiát kellett adni a túléléséhez.
Ezen kívül az is nehezítette, hogy a vége tele volt grimvine-nel.
Grinderes tagokkal sokkal könnyebb.
Sőt hogy kötekedjek egy kicsit, szerintem a MOTK teljesen felesleges energia pazarlás a 2.-3. orbok között. Egy jó mozgással hatékonyabban lehet a két oldalról jövö ellent megfogni.
diff9-en a legnehezebb a 3. orbok bevétele, de ez nálam ritkán gond, 4-5 sámán a 2. orbra rááll, előttük 6-7 windravers, közben 2 deepone lebontja a két tábort, őket kell folyamatosan gyógyítani. Persze frosttal ez a rész nehezebb.

(#3365) hokuszla válasza ollie (#3363) üzenetére

hokuszla
(kvázi-tag)

Olvastam a versenyről, azt írod, a 2. orb nehéz, utána már könnyű :D
Szerintem a 3. a gázos, amikor a kiszabaduló nyomik köpik a zöld gázt, és szétsebzi a csapatokat, miközben egy ágyu lő rád a sarokból.
Előre is gratulálok annak, aki a feltételek szerint megcsinálja experten.

edit: bár belegondolva, ha valaki pirossal megy neki, a lava field + fire stalker hamar szétkapják a sziget közepét, utána már könnyű

[ Szerkesztve ]

(#3366) ollie válasza hokuszla (#3365) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A harmadikkal soha nem volt gondom, különösebb veszteség nélkül, nagyon egyszerűen meg lehet ott oldani mindent (most nem írom le a verseny miatt). A másodiknál viszont ott van az a bandit waypoint, ami ugye gyógyítja az ellenfeleket, meg a nox trooperkek, melyek messziről irtanak. Na ott meg lehet szenvedni, különösen úgy, hogy csak common és uncommon lapok használhatóak, és pl. shaman egyáltalán nem.

(#3364) hokuszla: én már többszáz diff 9-et megcsináltam, és egyikkel sem szenvedtem annyit, mint az elmúlt 2 napban. Továbbá, a patch előtt gyakoriak voltak a jóval könnyebbek is.

[ Szerkesztve ]

(#3367) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Erősen nerfelik a knockbacket (frost mage, hurricane), meg a linked fire-t (razorleaf) az új kiadásban. :(

New Features
Linked fire reworked
Currently all the linked fire support only goes to the one node which is fighting and closest to the action. This has changed in the beta.
Now the support is evenly distributed among the fighting nodes, where each node can receive support from a maximum of up to five nodes (depending on upgrade level).

Knockback reworked
Currently units that receive knockback all receive the same amount of knockback – independent from the distance to origin of the knockback. This has changed in the beta.
Now the units receive less knockback the further they are away from the knockback’s origin. As a result the troops are spread less across the map after being pushed back.

(#3368) krómX válasza ollie (#3367) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na jo ennek mi értelme volt? azt a két dolgot baszogatják ami normálisan működik? ilyen nincs...

amugy a frost sárkánnyal tuti lesz valami mert igy nagyon gyenge most láttam hogy a lost girorgi csak 200! power és mennyivel erősebb a sárkánynál lehet hogy rare de akkor is.

" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227

(#3369) pachito válasza ollie (#3367) üzenetére

pachito
(senior tag)

Mondjuk tényleg kicsit vicces ez a hurricane, tegnapelőtt vettem, és pvpben 20-30 métereket söpört. Szerintem így is korrekt.

HoN ign: Kampec // LoL ign: Kampec // BLC ign: Kampec

(#3370) Gyuri27 válasza ollie (#3367) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nekem van üldözési mániám szerintetetek? Megnit nature és frost nerf?
Lehet tudni eddig miket nerfeltek?

(#3371) ollie válasza Gyuri27 (#3370) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Knockback: a távolságtól fog függeni a knockback "ereje" (és ez értinti a Hurricane-t is)

Linked fire: már csak max 5 egység/épület ereje fog összeadódni egy támadó egységnél

Ennyit írtak le eddig.

(#3372) Gyuri27 válasza ollie (#3371) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nem ezt kérdeztem (bár jó hogy leírtad). Eddig milyen lapokat nerfeltek (összesen)?

(#3373) krómX válasza Gyuri27 (#3372) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

roszul értetted, a képességet nerfeléték a linked fire-t meg a knockbacket általában tehát minden gyengül ami ezeket használja...

(#3374) ollie válasza krómX (#3373) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pontosan. Bár valaki kommentbe megjegyezte, hogy ez pont jó lett Frost Mage esetén, mert nem löki irdatlan messzire az ellenséget, és így nem kell minden egységnek utánamásznia, hogy le tudja lőni. Mindenesre ki kell próbálni a beta szerveren. Hurricane-nál állítólag nagyon nagy nerf, látványos a különbség.

De a legjobban a linked fire miatt aggódok. Eddig elég volt 1 razor + 10 living tower védelemnek, mindent leszedett. Most viszont fele annyit fog csak sebezni a razor, és 2 kell belőle, ami több power. De persze ez vonatkozik a többi linked fire egységre is.

(#3375) Gyuri27 válasza krómX (#3373) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Na még egyszer. Eddig milyen lapokat nerfeltek? Menjünk hátulról. Lyrish, Firedancer, Stromsinger.

Értem, hogy gyengül a Spikeroot, Thonbark stb-stb.

[ Szerkesztve ]

(#3376) ollie válasza Gyuri27 (#3375) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jaaa, hogy így...

itt megtalálod

(#3377) Morgomirhun

Morgomirhun
(újonc)

Hát ahogy látom sokminden történt az elmúlt 25 napban(megadta magáta videókártyám :DD ).A bétának örülök,az új lapok vernek...de nemtudom melyik ***** találta ki hogy nerfeljék a linket meg a knockot...Egyre csak rontják a játékot ezek a "felesleges" balanszolások!

1.Kérdés: Deckem:
http://bfcards.info/search.php?i=deck&deckid=15151
Igen,semmit se változott a legutóbbi óta(spóroltam).A megjelenés miatt az árak a padlón lesznek,szerintetek mi lenne most a legfontosabb(PVE)?

2.Kérdés:A promo Viridya dolog még működik?Nagyon sajnálnám,ha lekéstem volna róla...

IGN:Morgomirhun(az 1. hsz-be)

[ Szerkesztve ]

(#3378) ollie válasza Morgomirhun (#3377) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Vegyél Burrower-t, most a padlón van az ára, kb. ötödére esett (az új kiadásig lesz így). A Shaman és a Frost Mage árai is estek, ezeket is beszerezheted, ha kellenek.

A Viridya promo még mindig működik.

[ Szerkesztve ]

(#3379) krómX válasza ollie (#3378) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

amugy most akartam én is burowert venni és megint több mint 60bfp a multkor 30 volt csak akkor nem vettem mert hülye voltam.. szerintem ebbol a sneak peak bol nem fogy annyi mint az elözökből.

(#3380) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Leszakad a képem. Szerintem tényleg nehezítettek a random PvE-n.
5-ből 5x-ör Lost Souls-t adott 2p Diff9-en. :W

(#3381) PowerBuldog válasza PowerBuldog (#3380) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csúnyán kikaptunk, de érdemes megnézni:
[link]

(#3382) World

World
(lelkes újonc)

Látom megint nerf lesz. A beta szervereken lehet tesztelni miben és hogy változott mondjuk a knockback? Csak azért hogy érdemes-e még időben túl adnom a hurricane lapomon.

(#3383) zalika

zalika
(tag)

Huuu hat ilyen nincs:((

Ma megint megnyertem 2 pvp meccset (9es deckel 60 asok ellen),azonban nem kaptam semmilyen rewardot mint a tegnap sem.Azt irta volt valaki itt a ph-n hogy csak nincs kiirva de en nem latok semmibol utolag tobbet mint amennyi volt, sot a statisztikamban azt irja ki hogy az osszes pvp meccsemet elvesztettem:(((

[ Szerkesztve ]

- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...

(#3384) ollie válasza World (#3382) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen, ott már él a kockback és linked fire változtatás. Bár hozzá kell tenni, hogy ugye ez sem feltétlen végleges.

(#3385) PowerBuldog válasza zalika (#3383) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1: Ha látod a másiknak a deck lvl-jét akkor az nem ranked PvP
2: A ranked PvP az a sötétkék "Duelling Grounds", ott garantáltan nem fogod látni, hogy a másiknak hányas a deckje.
3: Ott kapsz tokent, a másikon nem.

(#3386) ollie válasza zalika (#3383) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jaja, ahogy PowerBuldog írja, te a gyakorló pályán játszottál, ott meg nincs semmi jutalom.

(#3387) krómX válasza ollie (#3386) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na nee most látom hogy modi lettél, :Y GRAT. priviben ha van kedved leírhatod a részleteit a kinevezésnek érdekel :)

én kiprobáltam a frost maget sok különbséget nem tapasztaltam. a linket még nem.
amugy a régi betanak több értelme volt, annyi lapot tudtál venni amennyit akartál és olyat amilyet akartál itt mindenbol van 1. jo az tény hogy mindenbol de a régi jobban feküdt.

[ Szerkesztve ]

(#3388) zalika

zalika
(tag)

Na jolvan...En mar azthittem hogy vmi bug :W

Amugy kosz a segitseget :C
Es gratula hogy moderator lettel :R

[ Szerkesztve ]

(#3389) PowerBuldog válasza ollie (#3386) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Júj, tényleg. Modi a közelben. Vigyázni kell akkor most már. :R
Grat! :C

Egy előzmény jöhet nekem is PM-ben, ha nem baj. :B

[ Szerkesztve ]

(#3390) phanzetomox válasza ollie (#3386) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Grat :R

[ Szerkesztve ]

"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

(#3391) RexpecT válasza krómX (#3387) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Engem is érdekelne ez a modis dolog,ha nem baj! :R
Persze én is gratulálok :C .

[ Szerkesztve ]

-------------------------------------------------Heisenberg-------------------------------------------------

(#3392) pachito

pachito
(senior tag)

pvp deck Na, itt az új pvp deckem, ma sikerült vele 5/6 meccset nyernem. :) Mondjuk egyszer elvertek a társammal, mint a szemetet, gyerek odaköltözött a falak elé, church+megidézett egy rakás mutating frenzyt, de úgy, hogy jött vagy 20, és alapból frenzyvel, mielőtt behaltak, elnyomott egy soulshattert...ezt egymás után kb 8-szor, tovább nem bírtam visszatartani...nemkicsit téptem a hajam.

[ Szerkesztve ]

HoN ign: Kampec // LoL ign: Kampec // BLC ign: Kampec

(#3393) zolo96

zolo96
(tag)

Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy windows 7 alatt hogyan lehet elindítani a játékot? Ráklikkelek a play gombra és nem csinál semmit.

(#3394) Murder3 válasza Gyuri27 (#3370) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem akarok kötekedni de ez most pont ugyan az h én t3-ra sírok shadow xl egységért...

(#3395) OnSeT válasza ollie (#3386) üzenetére

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

Grat hogy modi lettél! :R
legalább nem kell a modis topikba írni ha az 1.hsz-t módosítani akarjuk :P

(#3393) zolo96 admin módban kel futtatni, de megoldható úgy is, hogy lekapcsolod a felhasználói fiókok felügyeletét. valszeg egy korlátozott hozzáféréssel rendelkező fiók alól próbálod indítani. telepítsd a fő fiók alá, vagy állíts be nagyobb jogosultságot a jelenleginek.
(ezt a fő fiók alól lehet megtenni.)

volt már hasonló probléma, megoldást itt találod: 1916.hsz-től

[ Szerkesztve ]

BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet

(#3396) zolo96 válasza OnSeT (#3395) üzenetére

zolo96
(tag)

Ez a lehetőség kilőve. Eleve admi joggal használom a wint.
Valami más ötlet?

(#3397) hokuszla válasza zolo96 (#3396) üzenetére

hokuszla
(kvázi-tag)

Regisztráltál EA accountot?
Ha igen és a jelszót beírod, utána a play-nak működnie kell.

(#3398) Murder3 válasza hokuszla (#3397) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem lehet h az van neki a baj h amiután letölt egykisseb patchet és utánna nem csinál semmit?
Nekem is volt amikor letöröltem h letöltött egy patchet majd újra el kellet indítani az egészet h letöltse a következő patchet....

(#3399) zolo96 válasza hokuszla (#3397) üzenetére

zolo96
(tag)

De nem működik :Y

(#3400) zolo96

zolo96
(tag)

Azt csinálja, hogy rányomok a playre tölt valamit és leáll.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.