attol pure egy deck hogy csak azok a szinek vannak bene az tök mind1 hogy hány orb kell hozzá a lényeg hogy csak pl zöld legyen.
" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227
attol pure egy deck hogy csak azok a szinek vannak bene az tök mind1 hogy hány orb kell hozzá a lényeg hogy csak pl zöld legyen.
" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227

te kevered a nature sort, a pure nature deckkel szerintem 
egyébként nekem is van pure nature paklim, a lapok nagy részét goldból vetttem (mivel p4f játékkal nyomom ) és nem érzem magam nagy hátrányban ranked pvp-ben
[ Szerkesztve ]
"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu
Azt sme értem miért kell a naurénba tápolni a sok xl egységet.
így is ez előtti kiadás előtt 8 xl egységgel magasan vezette a listát...
Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----
nem nagyon értitek mire akarok kilyukadni.
megpróbálom elmagyarázni nem tudom sikerül e megértetnem veletek de megpróbálom
Szóval most a forrest elder az enm hiába 4 teli zöld orb.
mert vegyük a grimvinet az 1 zöld 3 tetszőleges ok de azt ugyanúgy lehet használni fire/nautre/frost/shadow keverékbe is.
de egy forrest eldert vagy egy moloch,shadow worm pl nem lehet csak pure egyzínbe.(enlighmentet most ne nézzük)
most ha én egy pure nature vagyok akkor ha 4 orbon egy forrest elder csak akkor lehe ha 4 zöld orbom van, de egy colossus vagy grimvine megenged más orbot is nem csak zöldet.
Én ezért mondom h "igazi" teljes értékű.
Remélem így érthetőbb mire értem én ezt.. 

eddig is értettük mire érted 
megnéztem az új lapokat, és úgy nézemsok régi jól bevált lapra már nem lesz szükség 
már a deep oen se akkora cucc ezek mellett
[ Szerkesztve ]
"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu
egy deckbe 20 lapot tehetsz és ha mind a 20 nature lap, akkor hiába 1 zöld 3 tetszőleges orb a grimvine, nem fogsz más orbot lehívni csak zöldet.
hiszen a fire/frost/shadow orbot lehívni ebben a felállásban értelmetlen lenne.
tehát ez így is pure nature.
én úgy látom itt az a gond, hogy mást értesz te a pure alatt, mint mi.
a forest elder pure kártya mert 4 meghatározott lap kell hozzá.
de a pure decknek az nem feltétele, hogy csak teli orbos kártyákat tartalmazzon.
hiszen ha csak nature kártyát rakok a paklimba, akkor csak nature orbot hívok le.
igen, erre mondhatod, hogy 4. -nek fire/frost/shadow orbot is lehívhatsz, ha nincs 4 teli orbos nature lapod, hiszen ekkor a T4-es lapok lehívásának csak az a feltétele, hogy legyen 4. orb, a szín ilyenkor mindegy.
csak a probléma akkor jelentkezik, ha pl. fire orbot hívsz 4.-nek és lerombolják közben az egyik nature orbodat, ekkor megeshet hogy nem tudsz használni néhány T3-as lapot, annak ellenére hogy te rendelkezel 3 orbbal.
ennek elkerülésére van az, hogy ha csak nature lapjaim vannak a deck-be akkor csak nature orbot hívok le.
[ Szerkesztve ]
BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet
de én meg épp azt akarom mondani hogy amior 3 zöld orb után a 4. mind1 de msot attól eltekintünk h ha az egyiket lerombolják és akkor baj van(ok) de a 4.orb lehívásakor abba a pillanatba mind1 h ha ha nincs 4 zöld orbos léyned.
de pl ha forrest eldered is van akkor már muszáj 4 zöldet hívni.
tegyük fel olyan pályán megyünk ahol nem tudják a korábbi orbjaidat lerombolni...

Melyik Northstar jobb és miért? Melyiket szeressem?
Elindult!!! http://www.diablohungary.hu
sztem nem tudjuk egymást meggyőzni. 
minden deck amiben van forest elder pure nature, de nem minden pure nature deckben van forest elder. * 
* Enlightenment-es és orb cserés megoldásoktól most tekintsünk el. 
a kölönbség a két aff között.
Nature aff: az ellenséges egységek mozgását lelassítja
Frost aff: a ellenséges egységeket a szokásosnál kétszer tovább tudod lefagyasztani
minden deck amiben van forest elder pure nature, de nem minden pure nature deckben van forest elder. *
ez nagyon igaz.
én is értettem amit murder mond de elég furán értelmez bizonyos fogalmakat.

Nincs valakinek egy eladó wheel-je? Ahban nem épp baráti áron lehet kapni...(720 bfp
) Annyiért meg vesz, akinek 6 anyja van.
HoN ign: Kampec // LoL ign: Kampec // BLC ign: Kampec

Szerinted a Lost-ba lesz egy jó és gyors valami frostra?

frostra váltasz vagy mi ?

Kölök szeretne egy pure frostot. Ami mondjuk tényleg ütős. De pvp-ben nincs mivel megindulni.
Amúgy meg nem. Hogy képzeled. 
Tudhatod, hogy egy használható pure nature decket szeretnék.
[ Szerkesztve ]

Még decemberben néztem ki magamnak a wheelt, azóta egy kicsit csökkent is az ára.
Ha ügyes vagy már 699-ért is lehet venni 
Azt nem tudom, ha többet teszek le, akkor összeadódik?
Mert elég sok embernél láttam 3-4-et lerakva random pve-n.
Tehát ha építek 2 db. wheel of giftet, akkor a csapataim 40%-kal erősebbek, vagy 40%-kal nagyobb életerejűek lesznek?
Ha így van, akkor nem tudom mi értelme van bármilyen új lapnak, felrakok 2-2 erősítő-tápoló wheel-t és t4-en nincs senkinek esélye ellenem.
Pedig én használtam, nature/fire deckben forest elder-t. A kulcs: enlightenment. 
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

Régebben asszem tényleg ez ment, de peccselték, nem tudsz 1 képességet stackelni. Merthogy a wheel 3 különböző képességet ad (regeneration, +armor, +strength).
[ Szerkesztve ]

Kár, pedig régen 500 körül volt a wheel. 
Ez a Lost souls nagyon állat lesz.
Bár ahogy nézem a shadow lapok használhatóbbak lesznek hozzá de azért kellene most pár frost lap is mert abból sem vagyok túl jó arányba.
az icefang az sztem jó így h nem swift mert elég erős.
már csak a shadow lapokat várom h mik leszenk remélem 3 orbra jön egy xl egység meg 4 orbra is elkélne...még egy.

Tehát akkor hármat érdemes venni?
Egyik erősít, másik tápol, harmadik nagyobb hp-t ad?
Így működik?
Editke: csak csapatokra érvényes, épületre, varázslatra nem.
[ Szerkesztve ]
Isten ments, hogy 3-at vegyél. 1 Wheel-t elég, és ha leraktad, dönthetsz, hogy a 3 tulajdonság közül melyiket aktiválod.

Nem. 1 bőven elég lesz.
3 bonuszt ad, de 1 wheel képes mindre, max lerakod 3szor.

Tehát azt sem lehet már, hogy 2 darabot - egy ilyet, egy olyat - használok?
Így is teccik, de már nem annyira.

Na ok, felfogtam mi a helyzet, természetesen nem 3-at venni, csak lehívni.
(ezért nem szabad telefonálás közben írni, mert az ember vagy hülyeséget beszél, vagy azt ír
)
Igen, a rejuv kivételével a wheel-ek stackelhetőek, de nem úgy, hogy összeadódnak, egy kicsit bonyolultabb. Viszont felesleges pvp-ben, hacsak nem 2v2-őt játszol, mert senki nem fogja megvárni, amíg leteszel többet.
Amúgy így működik védelemnél:
1 wheel 1*0,8 = 80% sebződés
2 wheel 1*0,8*0,8 = 64% sebződés
3 wheel 1*0,8*0,8*0,8 = 51.2% sebződés
4 wheel 1*0,8*0,8*0,8*0,8 = 41% sebződés és így tovább.
Ebből látszik, hogy nem lehet elérni a 0% sebződést.
Támadásnál:
1 wheel 1*1,2 = 120% sebzés
2 wheel 1*1,2*1,2 = 144% sebzés
3 wheel 1*1,2*1,2*1,2 = 173% sebzés és így tovább.
4 wheel 1*1,2*1,2*1,2*1,2 = 207% sebzés és így tovább.
És azt is tudni kell, hogy amint kinyílik a wheel, már nem tudsz még egy olyan típusút kinyitni. Le kell tenni az összeset, majd nagyon gyorsan egymás után aktiválni.
A stackelés egyébként nem működik a juven wheelnél, csak a másik kettőnél.

Szép.
A random pve-nél nagyon hasznos, és néhány pve-n is el tudom képzelni hogy egyszerűen le lehet vele söpörni az ellent, pl. passage 2 darkness, ocean, nightmare shard, bad harvest.
Szóval kell!
Igen, én mindig használom, mint írtam, a pvp-ben felesleges 1v1-nél.

van valakinek eladó dobozos battleforge , vagy feles bfp-je ?
ha igen érdekelne pénzben, vagy lehet cserélni a következőkre :
- 800 db magyar yu-gi-oh kártya
vagy
-1200 db angol yu-gi-oh kártya
vagy
-600 db angol eredeti hologrammos, versenyeket megjárt yu-gi-oh kártya + a paklim (szereztem vele egy 3. helyezést anno xD )
vagy
-hatalom kártyái kártyajáték, van egy tucat ritka lap ezt minimális bfp-re cserélném
vagy
Mage Knight szerepjáték, 26 figura+ pálya+magyarra fordított szabálykönyv
vagy
-yu-gi-oh fém dobozok több féle színben méretben
vagy
2db Mágus kártya (ritka ) cserélném minimális bfp-re
[ Szerkesztve ]

Nem semmi. Mondhatni gyűjteményed van.
Vettem egy Tome-ot. Remélem az árát visszahozza. 
Rogan Kayle, Mo, Agressor (bár ezt szerintem nem adom el.), Amazon, ezek amik úgy érnek is valamit az egészben. 
hát max 2. orbra tehát ott már nem nagyon számit de ott sincs mert szerintem az összes 2orbos lény benn van a betaban, 4darab szerintem annál nincs több.
a Wheelt érdemes megvenni nekem 3ason van max chargeal nagyon sokat ér. 

és ez csak az amit eladok ![;]](/dl/s/v1.gif)
kész a Twilight/Shadow kártyák fordítása.

Azért vicces, milyen árak mennek ahban...wheel 750-ért, forest elder (purple) 900 (!)-ért, és így tovább...miért emelkednek így az árak?

JEEEEEEEEEEE!!! Most vettem egy firedancer promot 200 bfpért 
Mákos. Én 880-ért adtam el az enyém. 

És szegény gyerek felrakott friend listre, mert rendes voltam és emeltem egy százast a kezdeti 100 bfpről.
Tudom szemétláda vagyok, de hát kell a bfp na. 
Na ilyet se láttam. Mondom WTB Promo Firedancer. Erre a csávó asszonyja, hogy neki nem kell BFP.
Csak kártya.

LOL

Hát 2 orbon már nem kell gyors egység. Mint ahogy 2 orbon naturénak sem kell olcsó. Azért ebből a szempontból a tisztelt cég sz.rik az egészre.
Arra azért kiváncsi lennék, hogy a kinti fórumon nem sir senki, hogy naturéval és frostal pvpben nincs mivel megindulni?
biztos de inkább a frost miatt, a naturenek még mindig van amazon swiftclaw ami azért jo mert hiába 80 pwer ha öszecsapásra kerül a sor akkor a többi swiftet beveri. és igy lehet elönyt szerezni.

Az egy dolog, hogy leveri, de ők mivel 20-30 power előnyben van már kutat is húz. Főleg 2v2-l ahol középre kell menni. Utánna ő már well mellé idéz teljes élettel.
Ebbe sokszor bele szaladtam. Naturéval nem lehet rusholni. Meg frostal se.
A shadownak meg 3 orbra kell még xl egség és buffolni kéne a wrathgazert is.....
a chaos knight sokba kerül le kellene venni a költségét 50-re a képességét meg 1-2 up után 25-re mint a noxnak van.

Csak 15-20 lehet maximum a power előny ami még mindig nem nagy handicap hiszen az átlagnál erősebb pl a swiftclaw és hogy újra te legyél power előnyben el kell kapnod az egyik egységét úgy hogy a swiftclaw megmarad. Szerintem a meccsek nem ezen a 15-20 poweren múlnak. Azonban nagy pályákon én is hátránynak tekintem hogy a frostnak nincs swift egysége de más esetekben ez nem számít és pure frost deckel is lehet nagyon szép pvp meccseket játszani.

A knight-al kapcsolatban: a shadow megkapta az első igazi CC-t. Természetesen a másik aff. a jobb hiszen akkor egyik egység sem tud támadni sajna nem jegyeztem meg hány sec-ig. Azonban ezzel az egységgel teljes rush megállítható az orb ellen hiszen leidézel egyet és képesség használ és kész. Az ellenfeleid már csak téblábolni tudnak míg te 100% sebzést tudsz beléjük vinni. Csak annyi korlát van hogy arra kell ügyelned hogy a saját egységeidet ne bénítsd le de ez már shadownál megszokott. Ugyanakkor ha belegondolsz melyik 2 orbos egység kerül 50-be? A nox is első orbos szóval nagyon lehetne spammolni és a képessége is túl olcsó lenne 25-el azonban ha jól emlékszem 60 vagy 65 a képessége. 50-55-ön még elfogadható lenne. De 75-ért kapsz egy egységet is meg egy CC-t is azért ne essünk hirtelen túlzásokba.
[ Szerkesztve ]
pl a mage is 50.
de a képességét azért le vehetnék 25-re ha már 70 a lap.így pl a corpses-el egy árba lenne, de így azért a 70+60 vagy +5ide-oda akkor is...
2 up után asszem 20 másodperc.
A lila az sztem jobb jobban illik a shadowhoz, pl pve-be a nagy seregeket jó lehet vele gyengíteni, plussz ha még ráküldsez 2 rippert akkor azok meg még jobban ledarálják.
Elég szívósak szal ők jól bírják a sebzést.
a kék az inkább íjászok mellet jó főleg.
[ Szerkesztve ]

A képesség costjára tett kalkuláció marad. 20 másodperccel még mindig a leghosszabb ideig tartó sebzés hatására is fent maradó és a sebzést sem korlátozó CC. A shadow mage-nek meg muszály spammolhatónak lenni hiszen majdnem 1x használatos egységnek számít. A kék affot meg azért mondtam mert akkor a bekapott sebzés 0 a te oldaladon míg ha te idézel az adott területre akkor zúzhatsz tovább. A másik affnál meg a tiédet is sebezheti és persze a sajátját is. Stílustól függ ki melyiket használja szerintem mindkettő jó. Azonban ezzel a lehívási és képesség aktivációs cost-al érthető miért common a lap. Szóval én gyorsan felraktam a lapot AH-ba amíg ilyen áron el lehet adni mert ha veszek boostert úgy is sok lesz belőle.
lehet h csak 15 mp-ig tart a képessége 2 up után....