2013. május 20., hétfő

(#3251) krómX válasza Murder3 (#3247) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

attol pure egy deck hogy csak azok a szinek vannak bene az tök mind1 hogy hány orb kell hozzá a lényeg hogy csak pl zöld legyen.

" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227

(#3252) phanzetomox válasza Murder3 (#3250) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

te kevered a nature sort, a pure nature deckkel szerintem :)
egyébként nekem is van pure nature paklim, a lapok nagy részét goldból vetttem (mivel p4f játékkal nyomom ) és nem érzem magam nagy hátrányban ranked pvp-ben

[ Szerkesztve ]

"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

(#3253) Murder3

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt sme értem miért kell a naurénba tápolni a sok xl egységet.
így is ez előtti kiadás előtt 8 xl egységgel magasan vezette a listát...

Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----

(#3254) Murder3 válasza krómX (#3251) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem nagyon értitek mire akarok kilyukadni.

megpróbálom elmagyarázni nem tudom sikerül e megértetnem veletek de megpróbálom:)

Szóval most a forrest elder az enm hiába 4 teli zöld orb.
mert vegyük a grimvinet az 1 zöld 3 tetszőleges ok de azt ugyanúgy lehet használni fire/nautre/frost/shadow keverékbe is.
de egy forrest eldert vagy egy moloch,shadow worm pl nem lehet csak pure egyzínbe.(enlighmentet most ne nézzük)

most ha én egy pure nature vagyok akkor ha 4 orbon egy forrest elder csak akkor lehe ha 4 zöld orbom van, de egy colossus vagy grimvine megenged más orbot is nem csak zöldet.
Én ezért mondom h "igazi" teljes értékű.

Remélem így érthetőbb mire értem én ezt.. :R

(#3255) phanzetomox válasza Murder3 (#3254) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

eddig is értettük mire érted :U

megnéztem az új lapokat, és úgy nézemsok régi jól bevált lapra már nem lesz szükség :(
már a deep oen se akkora cucc ezek mellett

[ Szerkesztve ]

"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

(#3256) OnSeT válasza Murder3 (#3254) üzenetére

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

egy deckbe 20 lapot tehetsz és ha mind a 20 nature lap, akkor hiába 1 zöld 3 tetszőleges orb a grimvine, nem fogsz más orbot lehívni csak zöldet.
hiszen a fire/frost/shadow orbot lehívni ebben a felállásban értelmetlen lenne.
tehát ez így is pure nature.

én úgy látom itt az a gond, hogy mást értesz te a pure alatt, mint mi.

a forest elder pure kártya mert 4 meghatározott lap kell hozzá.

de a pure decknek az nem feltétele, hogy csak teli orbos kártyákat tartalmazzon.
hiszen ha csak nature kártyát rakok a paklimba, akkor csak nature orbot hívok le.

igen, erre mondhatod, hogy 4. -nek fire/frost/shadow orbot is lehívhatsz, ha nincs 4 teli orbos nature lapod, hiszen ekkor a T4-es lapok lehívásának csak az a feltétele, hogy legyen 4. orb, a szín ilyenkor mindegy.

csak a probléma akkor jelentkezik, ha pl. fire orbot hívsz 4.-nek és lerombolják közben az egyik nature orbodat, ekkor megeshet hogy nem tudsz használni néhány T3-as lapot, annak ellenére hogy te rendelkezel 3 orbbal.

ennek elkerülésére van az, hogy ha csak nature lapjaim vannak a deck-be akkor csak nature orbot hívok le.

[ Szerkesztve ]

BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet

(#3257) Murder3 válasza OnSeT (#3256) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de én meg épp azt akarom mondani hogy amior 3 zöld orb után a 4. mind1 de msot attól eltekintünk h ha az egyiket lerombolják és akkor baj van(ok) de a 4.orb lehívásakor abba a pillanatba mind1 h ha ha nincs 4 zöld orbos léyned.
de pl ha forrest eldered is van akkor már muszáj 4 zöldet hívni.
tegyük fel olyan pályán megyünk ahol nem tudják a korábbi orbjaidat lerombolni...

(#3258) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Melyik Northstar jobb és miért? Melyiket szeressem?

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#3259) OnSeT válasza Murder3 (#3257) üzenetére

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

sztem nem tudjuk egymást meggyőzni. ;)

minden deck amiben van forest elder pure nature, de nem minden pure nature deckben van forest elder. * :))

* Enlightenment-es és orb cserés megoldásoktól most tekintsünk el. :D

(#3260) OnSeT válasza Gyuri27 (#3258) üzenetére

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

a kölönbség a két aff között.

Nature aff: az ellenséges egységek mozgását lelassítja

Frost aff: a ellenséges egységeket a szokásosnál kétszer tovább tudod lefagyasztani

(#3261) krómX válasza OnSeT (#3259) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

minden deck amiben van forest elder pure nature, de nem minden pure nature deckben van forest elder. *

ez nagyon igaz.

én is értettem amit murder mond de elég furán értelmez bizonyos fogalmakat.

" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227

(#3262) pachito

pachito
(senior tag)

Nincs valakinek egy eladó wheel-je? Ahban nem épp baráti áron lehet kapni...(720 bfp :Y ) Annyiért meg vesz, akinek 6 anyja van.

HoN ign: Kampec // LoL ign: Kampec // BLC ign: Kampec

(#3263) Gyuri27 válasza krómX (#3261) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Szerinted a Lost-ba lesz egy jó és gyors valami frostra?

(#3264) phanzetomox válasza Gyuri27 (#3263) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

:D frostra váltasz vagy mi ?

(#3265) Gyuri27 válasza phanzetomox (#3264) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Kölök szeretne egy pure frostot. Ami mondjuk tényleg ütős. De pvp-ben nincs mivel megindulni.

Amúgy meg nem. Hogy képzeled. :DDD
Tudhatod, hogy egy használható pure nature decket szeretnék.

[ Szerkesztve ]

(#3266) hokuszla válasza pachito (#3262) üzenetére

hokuszla
(kvázi-tag)

Még decemberben néztem ki magamnak a wheelt, azóta egy kicsit csökkent is az ára.
Ha ügyes vagy már 699-ért is lehet venni :)
Azt nem tudom, ha többet teszek le, akkor összeadódik?
Mert elég sok embernél láttam 3-4-et lerakva random pve-n.

Tehát ha építek 2 db. wheel of giftet, akkor a csapataim 40%-kal erősebbek, vagy 40%-kal nagyobb életerejűek lesznek?

Ha így van, akkor nem tudom mi értelme van bármilyen új lapnak, felrakok 2-2 erősítő-tápoló wheel-t és t4-en nincs senkinek esélye ellenem.

(#3267) ollie válasza krómX (#3261) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pedig én használtam, nature/fire deckben forest elder-t. A kulcs: enlightenment. :D

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#3268) pachito válasza hokuszla (#3266) üzenetére

pachito
(senior tag)

Régebben asszem tényleg ez ment, de peccselték, nem tudsz 1 képességet stackelni. Merthogy a wheel 3 különböző képességet ad (regeneration, +armor, +strength).

[ Szerkesztve ]

(#3269) pachito válasza hokuszla (#3266) üzenetére

pachito
(senior tag)

Kár, pedig régen 500 körül volt a wheel. :(

(#3270) Murder3

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a Lost souls nagyon állat lesz.
Bár ahogy nézem a shadow lapok használhatóbbak lesznek hozzá de azért kellene most pár frost lap is mert abból sem vagyok túl jó arányba.
az icefang az sztem jó így h nem swift mert elég erős.

már csak a shadow lapokat várom h mik leszenk remélem 3 orbra jön egy xl egység meg 4 orbra is elkélne...még egy.

(#3271) hokuszla válasza pachito (#3268) üzenetére

hokuszla
(kvázi-tag)

Tehát akkor hármat érdemes venni?
Egyik erősít, másik tápol, harmadik nagyobb hp-t ad?
Így működik?

Editke: csak csapatokra érvényes, épületre, varázslatra nem.

[ Szerkesztve ]

(#3272) PowerBuldog válasza hokuszla (#3271) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Isten ments, hogy 3-at vegyél. 1 Wheel-t elég, és ha leraktad, dönthetsz, hogy a 3 tulajdonság közül melyiket aktiválod.

(#3273) pachito válasza hokuszla (#3271) üzenetére

pachito
(senior tag)

Nem. 1 bőven elég lesz. :D 3 bonuszt ad, de 1 wheel képes mindre, max lerakod 3szor.

(#3274) hokuszla válasza PowerBuldog (#3272) üzenetére

hokuszla
(kvázi-tag)

Tehát azt sem lehet már, hogy 2 darabot - egy ilyet, egy olyat - használok?
Így is teccik, de már nem annyira.

(#3275) hokuszla válasza hokuszla (#3274) üzenetére

hokuszla
(kvázi-tag)

Na ok, felfogtam mi a helyzet, természetesen nem 3-at venni, csak lehívni.
(ezért nem szabad telefonálás közben írni, mert az ember vagy hülyeséget beszél, vagy azt ír :D )

(#3276) ollie válasza hokuszla (#3266) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen, a rejuv kivételével a wheel-ek stackelhetőek, de nem úgy, hogy összeadódnak, egy kicsit bonyolultabb. Viszont felesleges pvp-ben, hacsak nem 2v2-őt játszol, mert senki nem fogja megvárni, amíg leteszel többet.

Amúgy így működik védelemnél:
1 wheel 1*0,8 = 80% sebződés
2 wheel 1*0,8*0,8 = 64% sebződés
3 wheel 1*0,8*0,8*0,8 = 51.2% sebződés
4 wheel 1*0,8*0,8*0,8*0,8 = 41% sebződés és így tovább.
Ebből látszik, hogy nem lehet elérni a 0% sebződést.

Támadásnál:
1 wheel 1*1,2 = 120% sebzés
2 wheel 1*1,2*1,2 = 144% sebzés
3 wheel 1*1,2*1,2*1,2 = 173% sebzés és így tovább.
4 wheel 1*1,2*1,2*1,2*1,2 = 207% sebzés és így tovább.

És azt is tudni kell, hogy amint kinyílik a wheel, már nem tudsz még egy olyan típusút kinyitni. Le kell tenni az összeset, majd nagyon gyorsan egymás után aktiválni.

A stackelés egyébként nem működik a juven wheelnél, csak a másik kettőnél.

(#3277) hokuszla válasza ollie (#3276) üzenetére

hokuszla
(kvázi-tag)

Szép.
A random pve-nél nagyon hasznos, és néhány pve-n is el tudom képzelni hogy egyszerűen le lehet vele söpörni az ellent, pl. passage 2 darkness, ocean, nightmare shard, bad harvest.
Szóval kell!

(#3278) ollie válasza hokuszla (#3277) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen, én mindig használom, mint írtam, a pvp-ben felesleges 1v1-nél.

(#3279) phanzetomox

phanzetomox
(őstag)

van valakinek eladó dobozos battleforge , vagy feles bfp-je ?
ha igen érdekelne pénzben, vagy lehet cserélni a következőkre :
- 800 db magyar yu-gi-oh kártya
vagy
-1200 db angol yu-gi-oh kártya
vagy
-600 db angol eredeti hologrammos, versenyeket megjárt yu-gi-oh kártya + a paklim (szereztem vele egy 3. helyezést anno xD )
vagy
-hatalom kártyái kártyajáték, van egy tucat ritka lap ezt minimális bfp-re cserélném
vagy
Mage Knight szerepjáték, 26 figura+ pálya+magyarra fordított szabálykönyv
vagy
-yu-gi-oh fém dobozok több féle színben méretben
vagy
2db Mágus kártya (ritka ) cserélném minimális bfp-re

[ Szerkesztve ]

(#3280) World válasza phanzetomox (#3279) üzenetére

World
(lelkes újonc)

Nem semmi. Mondhatni gyűjteményed van.

(#3281) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vettem egy Tome-ot. Remélem az árát visszahozza. :U
Rogan Kayle, Mo, Agressor (bár ezt szerintem nem adom el.), Amazon, ezek amik úgy érnek is valamit az egészben. :U

(#3282) krómX válasza Gyuri27 (#3263) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát max 2. orbra tehát ott már nem nagyon számit de ott sincs mert szerintem az összes 2orbos lény benn van a betaban, 4darab szerintem annál nincs több.

a Wheelt érdemes megvenni nekem 3ason van max chargeal nagyon sokat ér. :K

(#3283) phanzetomox válasza World (#3280) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

és ez csak az amit eladok ;]

(#3284) OnSeT

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

kész a Twilight/Shadow kártyák fordítása.

(#3285) pachito

pachito
(senior tag)

Azért vicces, milyen árak mennek ahban...wheel 750-ért, forest elder (purple) 900 (!)-ért, és így tovább...miért emelkednek így az árak?

(#3286) pachito

pachito
(senior tag)

JEEEEEEEEEEE!!! Most vettem egy firedancer promot 200 bfpért :)

(#3287) PowerBuldog válasza pachito (#3286) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mákos. Én 880-ért adtam el az enyém. :)

(#3288) pachito válasza PowerBuldog (#3287) üzenetére

pachito
(senior tag)

:)) És szegény gyerek felrakott friend listre, mert rendes voltam és emeltem egy százast a kezdeti 100 bfpről. :DD Tudom szemétláda vagyok, de hát kell a bfp na. :)

(#3289) PowerBuldog válasza pachito (#3288) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ilyet se láttam. Mondom WTB Promo Firedancer. Erre a csávó asszonyja, hogy neki nem kell BFP. :DDD Csak kártya.

(#3290) pachito válasza PowerBuldog (#3289) üzenetére

pachito
(senior tag)

LOL

(#3291) Gyuri27 válasza krómX (#3282) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Hát 2 orbon már nem kell gyors egység. Mint ahogy 2 orbon naturénak sem kell olcsó. Azért ebből a szempontból a tisztelt cég sz.rik az egészre.
Arra azért kiváncsi lennék, hogy a kinti fórumon nem sir senki, hogy naturéval és frostal pvpben nincs mivel megindulni?

(#3292) krómX válasza Gyuri27 (#3291) üzenetére

krómX
(PH! addikt)
LOGOUT blog

biztos de inkább a frost miatt, a naturenek még mindig van amazon swiftclaw ami azért jo mert hiába 80 pwer ha öszecsapásra kerül a sor akkor a többi swiftet beveri. és igy lehet elönyt szerezni.

(#3293) Gyuri27 válasza krómX (#3292) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Az egy dolog, hogy leveri, de ők mivel 20-30 power előnyben van már kutat is húz. Főleg 2v2-l ahol középre kell menni. Utánna ő már well mellé idéz teljes élettel.
Ebbe sokszor bele szaladtam. Naturéval nem lehet rusholni. Meg frostal se.

(#3294) Murder3 válasza Gyuri27 (#3291) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A shadownak meg 3 orbra kell még xl egség és buffolni kéne a wrathgazert is.....

a chaos knight sokba kerül le kellene venni a költségét 50-re a képességét meg 1-2 up után 25-re mint a noxnak van.

(#3295) World válasza Gyuri27 (#3293) üzenetére

World
(lelkes újonc)

Csak 15-20 lehet maximum a power előny ami még mindig nem nagy handicap hiszen az átlagnál erősebb pl a swiftclaw és hogy újra te legyél power előnyben el kell kapnod az egyik egységét úgy hogy a swiftclaw megmarad. Szerintem a meccsek nem ezen a 15-20 poweren múlnak. Azonban nagy pályákon én is hátránynak tekintem hogy a frostnak nincs swift egysége de más esetekben ez nem számít és pure frost deckel is lehet nagyon szép pvp meccseket játszani.

(#3296) World válasza Murder3 (#3294) üzenetére

World
(lelkes újonc)

A knight-al kapcsolatban: a shadow megkapta az első igazi CC-t. Természetesen a másik aff. a jobb hiszen akkor egyik egység sem tud támadni sajna nem jegyeztem meg hány sec-ig. Azonban ezzel az egységgel teljes rush megállítható az orb ellen hiszen leidézel egyet és képesség használ és kész. Az ellenfeleid már csak téblábolni tudnak míg te 100% sebzést tudsz beléjük vinni. Csak annyi korlát van hogy arra kell ügyelned hogy a saját egységeidet ne bénítsd le de ez már shadownál megszokott. Ugyanakkor ha belegondolsz melyik 2 orbos egység kerül 50-be? A nox is első orbos szóval nagyon lehetne spammolni és a képessége is túl olcsó lenne 25-el azonban ha jól emlékszem 60 vagy 65 a képessége. 50-55-ön még elfogadható lenne. De 75-ért kapsz egy egységet is meg egy CC-t is azért ne essünk hirtelen túlzásokba.

[ Szerkesztve ]

(#3297) Murder3 válasza World (#3296) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pl a mage is 50.

de a képességét azért le vehetnék 25-re ha már 70 a lap.így pl a corpses-el egy árba lenne, de így azért a 70+60 vagy +5ide-oda akkor is...
2 up után asszem 20 másodperc.

A lila az sztem jobb jobban illik a shadowhoz, pl pve-be a nagy seregeket jó lehet vele gyengíteni, plussz ha még ráküldsez 2 rippert akkor azok meg még jobban ledarálják.
Elég szívósak szal ők jól bírják a sebzést.

a kék az inkább íjászok mellet jó főleg.

[ Szerkesztve ]

(#3298) World válasza Murder3 (#3297) üzenetére

World
(lelkes újonc)

A képesség costjára tett kalkuláció marad. 20 másodperccel még mindig a leghosszabb ideig tartó sebzés hatására is fent maradó és a sebzést sem korlátozó CC. A shadow mage-nek meg muszály spammolhatónak lenni hiszen majdnem 1x használatos egységnek számít. A kék affot meg azért mondtam mert akkor a bekapott sebzés 0 a te oldaladon míg ha te idézel az adott területre akkor zúzhatsz tovább. A másik affnál meg a tiédet is sebezheti és persze a sajátját is. Stílustól függ ki melyiket használja szerintem mindkettő jó. Azonban ezzel a lehívási és képesség aktivációs cost-al érthető miért common a lap. Szóval én gyorsan felraktam a lapot AH-ba amíg ilyen áron el lehet adni mert ha veszek boostert úgy is sok lesz belőle.

(#3299) Murder3 válasza World (#3298) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lehet h csak 15 mp-ig tart a képessége 2 up után....

(#3300) Murder3 válasza World (#3298) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó h common de a képessége nélkül nem oylan használható.

pl enforcer simán beveri....
és a shadownak ez a lap pure szal nem ártana erősíteni...

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.