Gyuriba: nekem lenne egy tippem, netfamous nevezetü játékosnak most rabolták le az acc-ját tegnap. Most csinált egy teljesen uj accot, aminek nem jut eszembe a neve, de majd játékban elküldöm. Nála azt hiszem pl jol jnne egy kis segitség.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Volgafan
(senior tag)
Rendben
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

zoli.22
(tag)
Tehát elküldtem akkor az egyik mutim acc-nevét, és ezúton is köszönöm a szerény hozzájárulásodat a játékbeli boldogulásomhoz. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Zotya21
(senior tag)
hogy mennyi adakozó ember van itt
én biztos megtartanám én már csak ilyen önző vagyok 
ha nyerek a lottón akkorse kap belőle senki
![;]](/dl/s/v1.gif)
de mondjuk előbb neki kéne állni lottózni : 
http://www.youtube.com/user/AdmSlayer1?feature=mhum Bf IGN: SlayerZotya

zoli.22
(tag)
Ha nyernék a lottón, én nagy részét szétosztogatnám, mert annyi pénztől meghülyül az ember, az tuti. És ha már annyi pénzem van, elvonulnék a Tisza-tóra(bár akkor már inkább az Everglades mocsárvilágába) és szarnék rá az egész világra. Mert nálam az igazi nagy szabadság az lenne. Egész nap horgászat, természetjárás, ilyesmi. és ha már ott vagyok, valószínűleg a maradék pénzemet a keselyűteknősök megóvására létrejött alapítványba költeném. Mondjuk barátnőm ezen tuti kiakadna hosszú távon 

Zotya21
(senior tag)
én még bweraknám 90% át a bankba kamatozni hogy többlegyen 
aztán megvenném a 4-5 izomautót ami az álmom 
dodge charger 70 es
camaro 69 es
elenor
69 es
meg talán még uj dodge charger
meg 69 es challenger 
de még lehet válogatnék
meg hozatnák egy kamion 100 as benzint aztán elásnám a palotámnál a kertbe XD
de először biztos itt nálunk keménykednék a kocsikkal XD
aztán költöznék el valami szép helyre 
jah meg akkormár lene csajomis pénzért csakszereznék hamrá máshogy nem megy XD 
dióhéjba 

Volgafan
(senior tag)
Akkor ezt most nem teljesen értem...neked kell,vagy a haverodnak?Vagy csak le akarsz nyúlni?

zoli.22
(tag)
Na ez a vicc most akkor túl jós sikerült azt hiszem. Persze, hogy nem magamnak kell, gondolhatod, hogy nekem van elég bf-em, így is már csak osztogatom mostanság. Küldtem ingame egy mail, beszélj vele nyugodtan, rendes gyerek, csak fossa a szót. 
És viccen kívül tényleg ellopták mindenét, szerencsére még kezdő volt, nem volt nála olyan nagyon sok értékes lap.

Zotya21
(senior tag)
különben mit nyertél azon belül hogy cuccot ?
mit nyertél el előlem ?

Volgafan
(senior tag)
Valami kódot,de, hogy jó-e nem tudom....elvileg 1 ingyen booster...többet nem tudok róla..ha elhasználnám többet tudnék mondani,de nem akarom,ezért ajánlottam fel...bár nem tett mindenki így...
Zoli:hazamegyek,felveszem vele a kapcsolatot...
[ Szerkesztve ]

pachito
(senior tag)
Igen, egy kod, ami egy boosternek felel meg. A shopban kell beirni, en eddig 3at hasznaltam fel. Egy Harvester, Sunderer meg Dreadcharger esett emlekeim szerint, illetve masoktol is csak azt hallottam, hogy jo kartyakat kaptak a kodbol.
HoN ign: Kampec // LoL ign: Kampec // BLC ign: Kampec

Richie1984
(kvázi-tag)
Cáfolnám... nekem semmi jó nem esett ebből a kódosból
összértékre kb 25 bfp, de lehet sokat mondok.
Semmiből várat... ez a deckemre értendő. ;) IGN: XjamesfoxX

zoli.22
(tag)
Most ágyaztam be 4l körtepálinkát. 
Asszem pár hét múlva összeülünk tesztelni haverokkal. 

Cr4Zy
(fanatikus tag)
szike továbbjutott a 3. fordulóba, kiütve lightkexet a vesztes ágra.
Szike eddigi lejátszott meccseit linkelem:
- Icepeter elleni
- Lightkex elleni
Hangfal: Ha steert-et látod, akkor szólj neki pls, hogy az ígért időpontban nem jelentkezett! Ha péntek éjfélig nem jelentkezik, akkor Ricsinek (XjamesfoxX-nek) beírom a pontot. Pachito (Demiron) és az én meccsem is pénteken lesz lejátszva, mert megkért, hogy várjak egy kicsit, hadd tudja felhúzni a kártyáin az upgrade-eket.
IGN: TBPeti

HangFalx
(lelkes újonc)
Valószínűleg nem fogja tudni lejátszani, mert hirtelen el kellett utaznia, de a többi meccseit lefogja tudni.
IGN: HangFal

HangFalx
(lelkes újonc)
Megint login failed.... 
IGN: HangFal

zoli.22
(tag)
Azért kicsit csalodott vagyok. Azt hittem a társaságot jobban beinditja egy kis hazai körtepárlat.
Peti, te titetted már a Gerövel játszott meccseinket? Ha igen, akkor nem szoltam, csak nem emlékszek hpgy itt láttam volna. Mondjuk megértem ha kritikán alulinak tartottad és inkább nem osztottad meg a nagyérdemüvel. 
Bocs, a pia beszél belölem.
[ Szerkesztve ]

Cr4Zy
(fanatikus tag)
igazad van, elfelejtettem, de tudom hogy hol vannak a repek a versenyről a gépemen, holnap fel is rakom őket ide

BlackTiger
(tag)
Ájájáj.. miről maradtam le? :S Szerintetek még meg kapom a veteránoknak járó lapokat?
Tigris - http://filmbase.hu

fantom922
(fanatikus tag)
Erről a postodról az jutott eszembe, hogy ájájá koko dzsámbó ájájééééé
így dzs-vel.
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

K3NZO
(senior tag)
Sziasztok!
Nagyon új vagyok és kicsit elvesztem a kártyák rengetegében
.
Kártyákat lehet szerezni az adott pályákon? (Loot?) Mivel találtam ilyen listát az első hsz alapján.
Válazokat előre is köszönöm!
K3NZO
"Per aspera ad astra"

gergomester
(tag)
Szia! add meg az ING. neved és akk segítek szívesen!
Jah és most szólnék minden ismerősnek h a gergomester acc.-ról átmentem 1új accomba, szal ha keresnétek akk "gyoriedes" néven futok mostanság 

K3NZO
(senior tag)
Sajnos most így fejből nem tudom, de ha hazaértem pv-ben megírom.
Előre is nagyon köszönöm!
"Per aspera ad astra"
Miért nem te rakod ki a repeket? 
Ez a kérdés már korábban is felvetődött bennem, mikor láttam hogy TBPeti olyan playerek meccseit linkeli a bajnokságról akiknek van ph-s accjuk...
BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet

BlackTiger
(tag)
Most vettem észre, hogy a nyakamon maradt egy rakat promo grinder, mert nem lehet őket eladni AH-n, sem levélben el küldeni se semmit.. Hogy fogom őket mégis értékesíteni? Komoly BFp-kbe kerültek.. mert vásároltam őket (lehet hülye ötlet volt), hogy majd később eladjam, csak úgy látszik túl sokat vártam.

zoli.22
(tag)
Felvetödött bennem is az ötlet, de elöször azt mondta Peti, hogy majd kirakja, igy meccs után csak neki dobtam át. Azota meg nem vagyok gépközelben, igy leghamarabb is csak jövö héten tudom majd kitenni. De hátso szándékom nem volt ellene. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Ennek mi értelme volt az ea részéről?
Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

phanzetomox
(őstag)
Az hogy már nem lehet farmolni az ajándék lapokat, és abból pontot csinálni 
"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

BlackTiger
(tag)
Gondolom a farmolás korlátozása, de engem ez most kicsit felidegesített.. mert én arra számítottam, hogy amikor már nem lehet hozzáférni a refferer programon keresztül, mert leváltja majd egy másik lap(mint annak idején ez a Promo Mo-t is), akkor az ára emelkedni fog.. De hát most már mindegy. A nyakamon maradtak. Ha valakinek van valami ötlete akkor kérem ossza meg velünk, mert tehetetlennek érzem magam.

Rankerz
(senior tag)
frost orb nélküli kupa, aki akar jöjjön

Cr4Zy
(fanatikus tag)
Mindenképp jelentkezek, de délután pókerezni megyek, lehet nem tudok majd itt lenni rajta, majd meglátjuk... 
HZoli és gergomester meccsei pedig itt letölthetőek, legalábbis ha jól tippelek, akkor ezek azok. A pályák nevei és a lejátszás ideje nagyjából stimmel, de nem ellenőriztem most őket.
@Onset: Ha megkérnek arra, hogy dobjam ki a repeket ide, akkor kirakom őket, csak max. egy kis késéssel, idő-, kedvhiány miatt, vagy csak mert elfelejtem!
De a lényeg az, hogy eredményeket csak és kizárólag azután írok be, hogy láttam a replayeket, anélkül semmiképpen, így az legalább biztos, hogy egy pár szem látta és tudja bizonyítani a meccsek eredményeit.

phanzetomox
(őstag)
Á nem hiszem el egyszer tudok fent lenni a játékban sokáig, akkor nincs fent senki, vagy már játszik....
"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

Coltkotkot
(újonc)
Sziasztok 
Remélem tud majd valaki segíteni :S
Az lenne a gondom (Azé írom ide mert nem láttam más Topicot eme célra), hogy VÉGRE felraktam a játékot és mikor elakarom inditani rányomok az ikonra tölt kb 3 secig és csokolom...Semmi sem történt :S
Mi lehet a gond? Tettem már újra is az se segített eddig a C++ 2005tel szórakoztam az végre jó erre föl jött ez :S Valami 5let? :S Nagyon megköszönöm a segítséget (Nah meg ha jó is).
A laptopra felment gond nélkül tolom is de a PC-re vmiért nem akaródzik :S

mikibm
(lelkes újonc)
nem hiszem el bassza meg ott volt nála az 1ik amii monumentem basszameg kiverem az összes fogát vagy direkt eladta és azt mondta h feltörték ez is már megfordult bennem hogy hívják az ujj accját mert rá akarok írni??????

Volgafan
(senior tag)
Nos az van,hogy van már 1 segédprogi,amit fel kell tenni,ugyanis a patcheket már csak manuálisan tudod feltenni,ha azt felteszed,működni fog...battleforge.comról tudod azthiszem leszedni...

babatag
(lelkes újonc)
Én is kíváncsi vagyok arra, hogy hogyan lehet AH-ba feltenni ezeket. 1-2 user felrakta a cyrianokat meg grindereket ezrekért az ah-ba. Ha rájönnék a nyitjára, lenne kasza 
Battleforge: Onyeduko // Steam: Beer(HUN)

phanzetomox
(őstag)
Nincs nyitja, csak bug annak aki fel tudja tenni. Én is fel tudtam, aztán jött még egy hotfix, akkor már nem.

Volgafan
(senior tag)
cickányt simán kitettem,minden gond nélkül

Volgafan
(senior tag)
Ha megbízol bennem,adj kölcsön 1 grindert,meglesem,ki tudom-e tenni...ha kitudom,eladom őket neked...
szerkesztés gomb fail

[ Szerkesztve ]

zoli.22
(tag)
Hu, az nagyon nem jo dolog. Báz azért ne is adj kölcsön fünek-fának, mert ez az emberke is viszonylag ismeretlen még számunkra. Most sajnos nem tudom megnézni az uj nevét, de most hogy mondod, volt nála komplett nature pakli, végül is a monumentböl futhatta. Nekem azt mondta, hogy havwrjátol kapta a lapokat, reméljük nem rajtunk élöskösik. Mindenesetre gyuribanak megirtam az uj nevét, hátha neki még megvan. Érdekel engem is a dolog, mert akkor nem adok neki több ingyen lapot én sem.

Volgafan
(senior tag)
Elmondom nektek,voltam velük pvpzni,nemkicsit voltak jó lapjai....nem csak nature....deadsoft,vagy mi a neve...
[ Szerkesztve ]

mikibm
(lelkes újonc)
ne is adj neki semmit
az ilyennek még azt sem lehet elhinni amit kérdez
de leszarom a monumentet
én nem szeretem a kibasszott hazug embereket
ha ismerném vagy közel lakna biztos h betörném a hazug képét
úgy "ukrán"módra
ahogy az enyémet is betörték h ölteni keljen![;]](/dl/s/v1.gif)

K3NZO
(senior tag)
Van valami különbség a "dobozos " játék és a játékon belül megvásárolt kártyák között? mindegy, hogy milyen formában szerzem be az új kártyákat?
"Per aspera ad astra"

koshie
(újonc)
Teljesen mind1, hogyan szerzed be..
Alapkartyakert ne adj ki bfpt este irj rám és mondd mi kell van vagy 12k lapom és sokat nem hasznalok belöle.
IGN - Battleforge: Lolmart | Planetside 2 (Lithcorp NC) - Wittou

phanzetomox
(őstag)
Igazából teljesen mindegy. A dobozoshoz adnak 64 kártyát pluszba de semmi extra azokat is meg lehet venni pontból ráadásul azok nem is túl értékesek. Az a lényeg ha kártyákat akarsz venni ahhoz kell battleforge pont amit a hivatalos oldalon tudsz vásárolni.

K3NZO
(senior tag)
Köszönöm a válaszokat! A játékon belül lehet valahogy Battleforge pontot szerezni vagy csak pénzért lehet vásárolni? Amennyiben jól értelmeztem az első hsz-t játékon belül pedig csak bf pontért lehet új kártyát szerezni vagy valamilyen küldetésért cserébe lehet kapni?
"Per aspera ad astra"

koshie
(újonc)
Minden nap 15 perc játékban töltött idő után szerezhetsz 1 BFP-t. Ebből vehetsz 1 BFPs booster pakkot az ingame storeban, amiben common vagy esetleg uncommon kartya lapul.
Ez tud elég addiktiv lenni ugyhogy azt ajánlom h vedd meg/kérdd a konkret lapokat amiket szeretnél használni 

koshie
(újonc)
Ja igen és kártyát más módon (küldetésekért) nem tudsz szerezni csak upgradeket.

K3NZO
(senior tag)
Kérnék én lapokat de még annyira új vagyok, hogy azt sem tudom mi a jó és rossz kártya. Eddig frost és fire kártyákat raktam egy deck-be ezek tetszettek. . .
"Per aspera ad astra"