2013. május 24., péntek

(#20901) Murder3 válasza Rankerz (#20898) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen van itt egy két beton kemény ember akit nem igen lehet elmozdítani a saját igazától...

bár azért én már máshogy értékelem..vagyis nem a shadow mellé állok már..főleg h sztem a shadow spalshbe vannak a legszemetebb húzások amit a fejlesztők baxtak kompenzálni purénak.

Ennek a játéknak egy globál giga nerf kéne úgy lenne értelme nem úgy h kiemelünk 1-1 lapot persze a másik 50 legalább annyira balancoaltlan laphoz hozzá se nyúlunk és itt pl a t3 logikátlansága is megmutatkozik..
talán ha foglalkoznának a játékukkal lenne javulás de így nem lesz..
pl most 1-2 hónapja betettek egy ilyen szavazás 10 random lapról h most mit kéne rebalancolni..
szisztematikusan kellene az egészet nem így random betenni a fórumra h na most melyik lapot..
teljesen látható, hogy a tierek nem jól vannak kiegyensúlyozva legfőképp t3...

ezek a nagy prok vagy egyszerűen be vannak ragadva a saját lapjaikba vagy pedig nem látnak túl a saját hülye felfogásukon...

pl executorra jött a nagy érvelésük:
executor egy jó lap,nagyszerű képeségel minek neki buff...azt már nem fogja fel pl h malee és mire eljut addig h üssön bepusztul, mert a szinek t1-iben tele alap ranged m counterekkel...
pl csak saját színbe nézzük nox trooper...na most el kell dönteni melyik az erősebb?melyik ér többet persze h a nox...ezek után a szűkös deckbe érdemes-e berakni az executort?
eleve van-e értelme ezt használni mikor szinte mindenhol a rangedek lesznek előnybe és akkor megint előjön a lassúság problémája...
és akkor ez a "fine" lap...

meg pl nox carrier..persze tök jó hogy one shot orb(ha nincs frost)na de megint van-e értelme?
tök alap ezzel nagyon el nem jutsz az ellen orbjáig egybe..na modnják h ez tipikusan bandi deckbe való...mert ott ugye banner mellé hozod...ja de 180 és cultist master nem csak hogy sokkal olcsóbb, de még sokkal hasznosabb is...na akkor így van-e értelme a lapnak?
nicns...vagyis gyenge..
persze ezzel sicns semmi baj.

Akkor a frost mage...ez se túl erős....persze
tehát ez egy s counter nagy sebzéssel,nagy radissal és s knockal...na de kérem miért nem kap még long ranget is nem?
a balance akkor működik jól ha a valamit-valamiért elvet követjük vagyis egy egy egységnek kell hátulütő is.
ok minek a mage-nek s count?
hisz a master archer ott van s counternek...
s knock lévén ez egy ilyen stopper egység ok, de akkor ne kapjon már s countot mert így ez túltápolt.
és még sorolhatnám a lapokat
amíg itt ilyen mértéktelen a balance addig felesleges is ezt balancnak hívni..
Eleve rájöhettünk h baromság itt balancolni egyszerű ez a játék akkor lesz balancolt 100%-osan ha midnen színbe mindne lapot jó OP varázsolnak aztán úgy senkinek nem lesz baja mert minden szanaszét szedhet mindent és ez így lenne fair...

Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----

(#20902) Rankerz válasza Murder3 (#20901) üzenetére

Rankerz
(senior tag)

Nem tudom ez hogy jött most elő nálad de akkor én is megosztok valamit ami régen szúrja a csőröm.
Régen minden egyes Upgrade ért sírva kellett játszani az expert mapokat és volt hogy huszadjára se esett ki. A Deck level tényleg azt mutatta meg ki mennyire tud játszani (nagyjából). És mivel az upgradek szintje úgymond a lap erősségét módosítja ezért ez is a balansz aspektusa volt, akinek nem volt u3 dancer például az hátrányban volt vagy ha a shadow lapba nem tudott elég charget rakni mondjuk és kifogyott belőle hamar.

Most meg megy 2 kört battlegroundon és mindenki top 120 as deckkel furikázik anélkül hogy 2 nyilast arrébb tudjon húzni annyi skillje lenne.
Magyarul a lapok legerősebb formáját használja mindenki így az upgradeknek totál semmi értelme sincsen.

Namár most az ilyen balfék pvpsek nagy számmal lepték el a rankedet, hirdették a hülyeséget , reklámozták egymásnak az erősebbnél erősebb lapokat aztán ha valami baj lett sírtak fórumon hogy túl erős nerfeljétek már.

A prok meg legtöbben átálltak a mindenre jó paklikra meg a lapos játékstílusra, mert ennyire unalmas a 20 grigori bomba ellen veszteni. A mai nagyarcú 15 éves prok ide nem tartoznak bele amennyire ők tudnak játszani az régen kb az alapszint volt, komolyan már azért is dicséret jár ha valaki nem használ grigorit milyen szánalmas ez a balanszra nézve.

A fejlesztők meg a watchlistek meg tényleg említésre sem méltóak, szarnak ők bele^^

(#20903) Cr4Zy

Cr4Zy
(fanatikus tag)

bcdhun és netfamouss csatája, itt az első meccs a vesztes ágról. bcd 2:0-ra nyert.

(#20902) Rankerz: 100%-ban egyetértek veled, én is emlékszem mennyit szenvedtem azzal, hogy meglegyenek a pályák... Így most 26-ból 25 van meg advanced-on és 18 experten, mert 1-2 hónapra rá, hogy elkezdtem játszani már bejött a bg, így az 1-személyes pályákkal inkább már nem igazán foglalkoztam... Viszont mostanra meg már csak magában az expert pályák azok, amik nem jelentenek nagy kihívást, valami kis plusz kell, mint pl. hogy időre játszunk, vagy mint a blight-on arra megyünk, hogy minden camp meglegyen időben, sőt, sokszor egy-egy pályarészt inkább szólózva oldunk meg (ascension-t csináltuk már 3-an is, sajnos a végén mindig 1-1 kisebb dolog hibádzott, mint pl. a 3-as mapon lévő csávó elfelejtett olyan dolgokat bepakolni a paklijába, amikkel a másik oldalon lévő kapcsolókat átállíthatta volna (ground presence kell hozzá, azt meg nem olyan könnyű, mint az ember :DDD

[ Szerkesztve ]

IGN: TBPeti

(#20904) Murder3 válasza Rankerz (#20902) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

grigorihoz anynit, h azt vajon miért 200 pwoerért trakták be 4xxx+ élettel meg van neki dezintegráló képessége,taunt meg újraéledő...és sokáig mehetett rá a dupla bomba...

de egybként ez régen is így volt mármint pvp-be sztem sose volt msként az h alap h u3 minden lap.
meg full charge lehetőleg..főleg shadow lapokra.

(#20905) Zotya21 válasza Cr4Zy (#20903) üzenetére

Zotya21
(senior tag)

hát ha időre menne a pve is az összes én belevágnám a fejszét
a bg is rohadt idegesítő amikor végigkinlódjuk és a végén marad egy kemp meg 2 mp istenem de feltud húzni :D

http://www.youtube.com/user/AdmSlayer1?feature=mhum Bf IGN: SlayerZotya

(#20906) Cr4Zy válasza Cr4Zy (#20903) üzenetére

Cr4Zy
(fanatikus tag)

látom, befejezetlenül hagytam a mondatomat: "azt meg nem olyan könnyű, mint az ember gondolná, egy olyan helyre, ahova nem lehet nether warppal sem átmenni: 2 specifikus kártya kell hozzá, melyek orbkövetelményei persze köszönőviszonyban sincsenek egymással :DDD"

(#20905) Zotya21: Úgy gondolja, hogy az Ön komputere elavulttá vált? Bontaná régi, használt számítógépét? Hívja Zotyát, s ő költségmentesen megoldja! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#20907) fantom922

fantom922
(fanatikus tag)

Huhúúúú itt van minden :D Nem vagyok pár napig és máris összekaptok.

Crazy alkalmazta először a láma épületes taktikát itt, aki fel is vállalta :) A játéknak része mindegyik lap amit használ, tehát nem bunda. Ez olyan mintha lebundáznál egy brókert mert kihasználja a piac nyújtotta lehetőségeket. Inkább a készítőknek írogassatok, hogy változtassanak. De amíg nem cheater addig egymást ne lámázgassuk már le pls. Taktikákat lehet lámázgatni, de ne személyeskedjünk. Az elején én is elkövettem ezt a hibát.

A másik. Ricsinek abban igaza van szerintem, hogy mindenki úgy játszik ahogy tud, nem kell leszólni senkit :) Grat minden kezdő vagy kezdőbb játékosnak aki indult!

Emberek, nyugi van! :D

Amúgy mi lett a verseny végeredménye?

Ui.: Phante, ha Ricsit bannolni kell, megy vele még sok ember nem gondolod? :D

Ui. 2: sokan változtak és Murdeer megint írogat, ami jó! Talán visszajössz? :)

[ Szerkesztve ]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#20909) Zotya21 válasza Rankerz (#20908) üzenetére

Zotya21
(senior tag)

hát elég kevesen szavaztak de az eredmény az mindnél tökéletes bár a ripper nemjut eszembe micsoda XD

jah rákerestem téleg má vágom :D

(#20910) Murder3 válasza Rankerz (#20908) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát spitfire nem tudom de a white rangersn kívül a többi rendbe van...

Ripper buff kell neki
Kobold nerf
vigil nerf
void nerf

(#20911) Murder3 válasza fantom922 (#20907) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát szeretnék..bár ugye utóbbi napba megint elérem a fury rangot és ahogy szokott lenni azóta 2 napja megint be se léptemXD

de most szeretnék feljebb jutni legalábbXD

(#20912) Volgafan válasza Richie1984 (#20897) üzenetére

Volgafan
(senior tag)

Akkor másold szépen vissza kérlek,hogy mivel szóltam be???Totál jó lenne...Mivel alapból azzal indult az egész,hogy Rulaz gyerekről beszéltem...a versenyhez szándékosan hozzá sem szóltam,de te nekem estél....el lehet gondolkodni....de most csak a Te kedvedért el fogok menni 1v1ezni,hogy rangba kicsit lehagyjalak...senkit nem szóltam le 1 rohadt szóval se,Peti is azért viszakozott(tudtommal Rulaz gyerek nem jár fel phra....)

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#20913) Rankerz

Rankerz
(senior tag)

Szerver lekapcsolás 50 perc múlva :N

(#20914) gergomester válasza Rankerz (#20913) üzenetére

gergomester
(tag)

Remélem h azt a közel 6k bfp-met akarják vissza adni amit elloptak azok a f@szok :W

(#20915) phanzetomox válasza fantom922 (#20907) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Fantom922 : Nos ha visszaolvasol a Ricsi szólta le smokegyurit, gyuribá-t és engem.Innentől kezdve Ricsi véleménye egy szép paradoxon. Annyiban érthető hogy a többiek kicsit vehemensen értékelték a replayeket, amiben mások szerepeltek.
Én egy szóval sem mondtam rá hogy béna vagy egyebek, ellenben ő nem kicsit sértő dolgokat vágott hozzám, szóval szerintem nem kell megvédeni.
Szerinted mért nem jelentettem a "nyalogasd más golyóit" és az egyéb "szaros"kifejezéseiért ? Mert nem akartam hogy esetleg mások is bant kapjanak személyeskedésért. Engem mondjuk nem érint nem sértettem szabályt.

[ Szerkesztve ]

"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

(#20916) babatag válasza Rankerz (#20913) üzenetére

babatag
(lelkes újonc)

EA bácsi tuti rájött hogyha 2ezren beszólnak nekik h eltünt a bfjük, akk kéne vmit csinálni a szerverrel :D nekem 2k-m lett oda :/ Sebaj Ea-s koma elkérte a netkapcsolatom tipusát, meg a dxdiagot, de csak az idejét vesztegeti vele, ha ben náluk van a probléma :D

Battleforge: Onyeduko // Steam: Beer(HUN)

(#20917) phanzetomox válasza babatag (#20916) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Hát már ideje volt észrevenniük :D

"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

(#20918) Rankerz

Rankerz
(senior tag)

Hello again everyone,

we have some news for you regarding the "Refer a friend" promo of "Grinder" and good ol' Lord Cyrian.
Both cards will be excluded from trading, which is done once the server maintenance is over.

Greetings,

Rosemonday

(#20919) phanzetomox

phanzetomox
(őstag)

Ez mind szép és jó de a pontjaim még mindig nem kaptam vissza. :D

LOL most látom ez mi hogyan lenne jó te úristen. Nem enged többé cserélni promo grindert és lord cyriant, ahból kivették az összesetek a készitők, és nem tudsz betenni se, illetve direct tradebe se cserélni.

[ Szerkesztve ]

(#20920) phanzetomox válasza phanzetomox (#20919) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Hát ezt nem értem elvileg mindkét lapra vonatkozik amit válaszoltak, de a grindert be tudom tenni ahba.

(#20921) phanzetomox

phanzetomox
(őstag)

Egy profi kereskedő mindig feltalálja magát. Jelenleg az egyetlen akinek engedte betenni a Grinder promot az én vagyok, :D Percenként rám ír valaki hogy hogyan csináltam :D. Szóval ha valakit érdekel 5k bfp ;]

Valaki nem tudja kapható-e új lap a friend referrer-ért ?

[ Szerkesztve ]

(#20922) Rankerz válasza phanzetomox (#20921) üzenetére

Rankerz
(senior tag)

És ki adta a tippet na ki? :C

(#20923) Airedhyal

Airedhyal
(kvázi-tag)

Lelőtték a profi miatt a szervert megint? :D

(#20924) Rankerz válasza Airedhyal (#20923) üzenetére

Rankerz
(senior tag)

Ja :D

(#20925) phanzetomox válasza Rankerz (#20922) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Az most már mindegy, mert fogták és lekapcsolták a szervert szó nélkül. Gondolom most javítják a hibát, remélem most már visszakapjuk a bfp-t..

(#20926) Rankerz

Rankerz
(senior tag)

Fél óra múlva pvp bajnokság ezek meg itt bénáznak, mindig tudnak újat mutatni :U

(#20927) babatag

babatag
(lelkes újonc)

Szánalom....refer a friendböl, meg ultimábol 2 promó folyik, amit nem tudsz TRADELNI SE!!! Következő mi lesz? :O Ez nekem most túl magas :D

Még 1 kérdés....szerintetek E-mailben lehet őket küldeni? ;)

[ Szerkesztve ]

(#20928) phanzetomox válasza babatag (#20927) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Hát mikor próbáltuk nem lehetett, (csak nálam :D ) de mindjá nézem újra gondolom javították a hibát.

(#20929) Cr4Zy válasza Rankerz (#20926) üzenetére

Cr4Zy
(fanatikus tag)

Csak fél 8 körül érek haza... nekem a verseny így off...

[ Szerkesztve ]

(#20930) babatag válasza phanzetomox (#20928) üzenetére

babatag
(lelkes újonc)

Már nincs fent a kártyád....a nép azthiszi h az összes promo eladhatatlan!!! megprobáloma danceremet eladni jópézé :D

(#20931) fantom922 válasza phanzetomox (#20915) üzenetére

fantom922
(fanatikus tag)

Igen Ricsi szólta le smokegyurit, mert azt írta hogy ezek a meccsek szarok, ha visszaolvasod. Kicsit feljebb, mint az én visszaolvasásom kéne :D Ezért gondolom, hogy jogosan háborodik fel, ha inzultálják. De, ha nem találod meg bemásolhatom ide, várj.

Megnéztem a 4 feltöltött repet. Kritikán aluliak voltak szerintem.
:W

Ha smokegyuri nem a házi bajnokságos meccsre gondolt, akkor Ricsi nagyon benézte és akkor tényleg nem volt igaza. Mindenesetre erre kapta fel a vizet :) A "nyalogasd a golyóimat" Gyuribától vette :)

Egy szóval szerintem a visszasértegetés helyett egy elnézést kérekkel egyszerűbb lett volna elintézni, mind smokegyuri, mind Ricsi részéről...

[ Szerkesztve ]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#20932) Gyuri27 válasza fantom922 (#20931) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Az első 4 meccs konkrétan siralmas volt. Ezzel együtt korrektül fogalmaztam. Valamint a valóságot írtam le.
Hogy utána emberünk mit trollkodot valós tudás nélkül. Az más tészta. ;)

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#20933) gergomester

gergomester
(tag)

Én nm tudom h ki h van vele de én semmit nm kaptam vissza :F nagyon érdekelne h megcsinálhatják-e ezt h én semmit szabályba ütközőt nm tettem és ezek lenyulják azt amit én nm kevés pénzért vettem?!?!?! leszarom azt is ha bannolnak innen, de ez gecire felbaszott :W :W :W

(#20934) phanzetomox válasza fantom922 (#20931) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

No de az egészhez neki mi köze ? :D Amúgy én a voidos dolog miatt vesztem össze vele... De már kibékültünk, vagy legalábbis harc szünet van. :)

(#20935) phanzetomox

phanzetomox
(őstag)

Úgy érzem magam mint egy információt továbbító központi szerver. Az elmúlt fél órában (megszámoltam ) 18-an írtak rám érdeklődni hogy mi folyik, mi lesz, mi volt, mit kell csinálni , stb stb. :D Tehát ha valakinek nem válszolnék az azért van mert a titkárnőm szabadságra ment. :D

[ Szerkesztve ]

(#20936) Murder3

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ti hogy változtatnátok a jelenlegi wathclisten lévő lapokat?
Ripper,
Spitfire,
Lost Vigil,
Kobold Trick,
Voidstorm,
White Ranger,

(#20937) phanzetomox

phanzetomox
(őstag)

Csak nálam van 10 percenként lost connect ? kezd idegesiteni.... Főleg hogy még mindig nem kaptam vissza a bfp-met.

(#20938) Gyuri27 válasza Murder3 (#20936) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Mondom amit ismerek.
Trick: kevesebb powerért kevesebb javitás (kb mint a tremoron) és hosszabb újrahasznositási idő.
Void: kevesebb sebzés csak a saját voidot vegye figyelembe s talán 20 power +.
Vigi: kevesebb sebzés. Nature aff megszüntetése.
Ranger: képesség aktiválás 0 power (vigilnél sincs, dancernál sincs). Vagy lr-be több sebzés (bár szerintem az első megoldás jobb, és/vagy a dmg felmehetne 600-ra).

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#20939) Murder3 válasza Gyuri27 (#20938) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem a konkrét ötleteim amiket be is írtam kint:D
Ripper:50 power és +5 pont a képességére.
Vigil: Power Up képességet elvenni tőle.
Kobold Trick:75 power költség
Voidstorm:visszaadni az eredeti adatait vagyi csak 1000%-ot számol fel u3-on.
white rangert nem tudom.

most az okokat:

Ripper...eggyértelmű mihez kell mérni darkelf és itt a nagy probléma..a darkelf túlságosan univerzális,ranged és 50 power...
mind2 s counter de a ripper s méretű és malee és amíg nem lesz ugyan olyan költsébe a 2 addig a rippert ugyan úgy senki nem fogja használni mert felesleges.és a ripper malee ami eleve egy nagy hátrány egy rangeddel szembe.

vigil nagy baja az h a power up képesége nagyon erős ami op-á teszi...regennel sincs baj csak nem szabad sokat sebezie...

kobold-nál a kinti retardált sereg véleméynezése beindult...aszondják úúúú +5 cd-t neki még...mintha megoldaln bármit is..
ezzel az a baj h 50 powerért gyógyít sokat..értelemszerű h kell neki több power...

void:alapötlet nem lett volna rossz csak aztán vmi oknál fogva nekik op lapot kellett csinálni és ezért megduplázták az alap értéket...ki se látszottak nyilvání a tesztelésből valszeg ezért tart olyan sokáig egy-egy watchlist...

Spitfirénél meg a jugger a baj és a stampedéje nem a spitfire..
ha a jugger nem lenen olyan jó akkor a spitfirének is jutna szerep...

[ Szerkesztve ]

(#20940) OnSeT válasza Cr4Zy (#20896) üzenetére

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

cookiebp nem használ grigorit, xl nélkül meg nehéz fogni shadow-frostba, de ettől függetlenül jó meccs, illetve ebben a körben esélye se lett vna xl-t hívni :D

freemkas kör is érdekel, jöhet az is, akár privibe is ha ide nem akarod.

tegnap mi is teszteltük brannocot egy közel fél órás meccs során, bár azt kell mondjam wrathgaser hatásosabb volt, grigori ellen mindenképp, nature viszont az OP t2s unitjával fogja replay ^^

Zotya a padavanodnak ismét van egy kérdése. :D
warpal el lehet teleportálni a grigori taunt alatt lévő unitot?

(#20908) Rankerz elég random mód válogatták ki a lapokat listáról. bár nem gond legalább spitfire is felkerült. :D

ripper, white rangers viszont nem tudom mit keres ott, azokat senki sem ajánlotta...
egyébként már a 10 lapos szavazás kiirtásakor írtam nekik hogy külön topic kellene minden lapnak, elég sok időbe telt míg belátták... de hogy miért csak 4 a 10 ből...

BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet

(#20941) Murder3 válasza OnSeT (#20940) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

előre eldöntött volt..

(#20942) mikibm

mikibm
(lelkes újonc)

nem hiszem el emberek mi van ezzel afos BF-el 1 trade folyamán 2400bfp helyet 4700bfp vett el agép mi afaxom van edig 4700bfp kárt okozott a játék mostanság nekem

(#20943) Zotya21 válasza OnSeT (#20940) üzenetére

Zotya21
(senior tag)

nem lehet de a grigorit lehet aztán akkor megunja az eltüntetést :DD

most de befogok égni ha nem az eltüntetés a taunt :DDD

[ Szerkesztve ]

(#20944) Zotya21 válasza mikibm (#20942) üzenetére

Zotya21
(senior tag)

dee ööö minek tradelsz amikor tudod hogy szar ? :F

(#20945) babatag

babatag
(lelkes újonc)

Nekem eddig 2k bfem ment oda, de az EA-nak írtam és az ügyfélszolgálat most vizsgálódik még -.-" dxdiag kellett nekik meg net ellenőrzés, írta h frissítsem a hang és videó drivert, mintha ennek köze lenne a lost connectionshoz meg a játék bughoz :D Meg leírtam neki, hogy mi a nagy helyzet, most az acc adatokat átellenőrzik.....szal legalább 2-3 nap mire újra látom a bfeket....

(#20946) Zotya21 válasza Zotya21 (#20943) üzenetére

Zotya21
(senior tag)

nah 3 2 1 és beégtem :DDD

a tauntot nemtom :D
de a disintegration alól fel lehet szedni ha a grigorit rakod odébb :D

(#20947) Cr4Zy válasza Zotya21 (#20946) üzenetére

Cr4Zy
(fanatikus tag)

A taunt alatt lévő egységeket ki lehet húzni alóla netherrel, de a grigorit nem lehet mozgatni, a dezintegráció alatt a grigorit tudod teleportálni mely megszűnteti azt, a célpontot nem lehet ;)

(#20948) Zotya21 válasza Cr4Zy (#20947) üzenetére

Zotya21
(senior tag)

énis aszontam hogy a grigorit rakod odébb :D

de akkor a tuntot is megtudtuk :D

közbe kipróbáltam grinderrel mert ugyxe azon is van taunt :DDD simán lehet :D

(#20949) fantom922 válasza phanzetomox (#20934) üzenetére

fantom922
(fanatikus tag)

Ja, miért Ricsi nem indult? :)

Na de már mindegy is, a lényeg, hogy ne civakodjatok gyerekek :)

Murdeer:
buff
buff
nerf
nerf
nerf
nerf
:)

White rangersen lehet vitázni, de fal tetején nagyon durva tud lenni... vagy több oldalról, 2v2-ban... Nem tom. Esetleg úgy nerfelni, hogy valamely tulajdonságát erősítjük. Lássuk be gyenge, csak speckója jó. Speckót nerfelni picit és megerősíteni.

De most látom te meg is tervezted már xD

[ Szerkesztve ]

(#20950) Zotya21 válasza fantom922 (#20949) üzenetére

Zotya21
(senior tag)

jaaa hogy az iylen nerf buff lenne ?:D

nemtudom lehet erős de én pl ritkán láttam amit pvpztem jobban :D
lehet csak mert bénáknál nemlátni :D

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.