2013. május 18., szombat

(#19701) Volgafan válasza kovsol (#19700) üzenetére

Volgafan
(senior tag)

Hogy barmennyit teszel le,barmennyit nyitsz ki,egynek szamolja csak.....ergo hiaba nyitsz 8 tamadot,csak 1-nek szamolja..

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#19702) ÖregGondar

ÖregGondar
(lelkes újonc)

Végre ! Van villany 10 percenként kb. 30 percre , most már tudok játszani , valaki nem jönne ?

Ingame név : Samalime

(#19703) OnSeT válasza Gyuri27 (#19674) üzenetére

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

Fire vs Nature t1: auto win nécsörnek ha nincs mortar.
Fireben vannak a leggyengébb és legdrágább range unitok t1en. Mortar már rég nem olyan, mint fénykorában, 2 nerfet is kapott, hp-t csökkentettek valamint már csak oda lehet lőni vele ahol van földi unitom, cliff mortar ezzel kivédve, viszont védelem szempontjából jelentős hátrány, hogy cc tenger közepette kell megközelítenem a célpontot ahhoz hogy használhassam a tornyot. ( ami + power)

Dancer a nature gyengéje ez így van, de ahhoz hogy dancerezzen vki már power előnyben kell lenni. Parasite Swarm egyébként a legjobb counter ellene :)

Jugger gyak. az egyetlen ütőkártya t3on pure nature ellen, többi unitot átveszi swarm, utána meg csak a szívás van olyan egység levadászásával amiben az ellennek nem áll powere.

Pure fire se tud sok mindent kezdeni a nécsör Mo-jával, ugyanúgy ott a stempede, temérdek cc és heal támogatás mellett.

A DO +heal+ heal+ heal .... som Do heal heal ,igen skilles egy taktika. Főképp így hogy nincs egy normális L counter fireben. worn és gladi fire splashben az igazi pürében már nem érnek semmit. DO-nak ~4x annyi a hpja mint egy-egy ilyen unitnak.

Pure Fire vs Pure Nature: Subush ellen ( pure nature hero): [link]
Az itt leírtak nagy része megtekinthető élőben is. :D
Elég jól kitöltöttük a rendelkezésre álló időt, 27 percnél fejeztük be a meccset. Egyértelműen lehet látni mindkét szín gyengéit. 90%-ban t2ztünk, t1et gyorsba lezavartuk, közepet nyertem, nyugatot buktam. ^^

BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet

(#19704) hunkryo válasza Volgafan (#19621) üzenetére

hunkryo
(senior tag)
LOGOUT blog

Gravity (egyelőre mindenből egy) megvéve,dreadcharger megvéve (1db egyelőre bár nem olcsó), grigori piros 1db megvéve, valamint betettem még home soil+ice barrier+lost vigil (lyrish knight kell?)
Ja és Asbone Pyro-t is vettem!
Jelenlegi állás szerint(valamiből van több is, sorrendben mondom, majd segítsetek, esetleg ha tudtok adni lapokat hozzá az is jó lenne. De mindenek előtt tanács, vagy hogy mit csináljak még :) ):
DreadCharger,Nox Trooper,Forsaken,Nightcrawler,Darkelf,Lost Reaver,Silverwind Lancers,Ashbone Pyro,Lost Vigil,Ice Barrier,Home Soil,Life Weaving,Nasty,Glacier Shell,Kobold Trick,Coldsnap,Gravity Surge,Aura of Corruption,Soulshatter
:D:D Még maradt 1 hely, mit vegyek még bele/rakjak ki belőle? Szerintetek?

Szerk: Bocsi nem is maradt hely, Lost Grigori-t kifelejtettem, na de akkor így ez jó? Ha nem mit vegyek ki/tegyek helyette, ha igen miket érdemes először uppolni?

[ Szerkesztve ]

"Nem kell így járnod, ha nem tudsz így menni!"

(#19705) Volgafan válasza hunkryo (#19704) üzenetére

Volgafan
(senior tag)

Lyrish sztem nem art....

Onset:siman lezuzod,ha az elejen,mikor mentek t1-en balra fel,ott felszaladsz es nem csinalsz mast,mint,hogy felhuzod a falat...teljesen lezartad volna a teruletet subush elott,abszolut nem tud wellt venni,ha megis vesz ott baloldalt fent dancerrel kiszeded...

(#19706) Richie1984

Richie1984
(kvázi-tag)

gondoltam megosztom a pure nature deckem kinézetét rPvE és PvE mappokra is jó szerintem persze vannak még lapok uppolva, de ez az alap: [link]

ötleteket javaslatokat szívesen meghallgatnék a deck el kapcsolatban.

a PvP paklim inkább nem linkelem mert eléggé összevissza van de alacsony szinten azért tudok vele érvényesülni.

[ Szerkesztve ]

Semmiből várat... ez a deckemre értendő. ;) IGN: XjamesfoxX

(#19707) fantom922 válasza Gyuri27 (#19692) üzenetére

fantom922
(fanatikus tag)

Nem akarok beleszólni és most Gyuri biztos mérges lesz rám, de a nature T1-nél nincs erősebb, ha jól kombinálod a lapokat. Kérdezz csak meg pro-kat. Akik egyébként T2-n nem do-nak hanem burriznak inkább. Az hatékonyabb és op-abb :)

Mindig a phase-vel jössz. Keress rá youtubon és meglátod hogy kell simán verni phaset naturral, merthogy könnyű.

OnSeT: én szívesen megyek veled 2v2-kat, de nem pure sadóval mint tegnap előtt... :D Abban semmi hasznos a mate-nek. Ja és máskor nem húzok falat mert azt mondod... Azt hittem a 2v2 társam írta :DDD aztán rájöttem, hogy ő nem tud magyarul, de akkor már buktuk a közepét :))

[ Szerkesztve ]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#19708) Volgafan válasza fantom922 (#19707) üzenetére

Volgafan
(senior tag)

Hogyne lenne?:D SOG!! naggyon hasznos a társnak...mi csináltuk Merdával,Ő forst volt T1-en,nature t2-n,sognak köszönhetően gyors Harvi,ment rá a pajzs,life,heal,elbonthatatlan volt...

(#19709) hunkryo válasza fantom922 (#19707) üzenetére

hunkryo
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem nagyon akarok beleszólni, mivel én még kezdő vagyok és nem értek hozzá annyira mint ti, de tegnap mentem haverral 1v1et ő nature paklival én Lost ossal (egyikőnknek sincs upgrade az övé 6szintű pakli az enyém 5 egyelőre) aztán T1 el szarrá vert alig bírtam talpon maradni, ilyen erős lenne a nature? Bár azt is figyelembe kell venni, hogy ő tapasztaltabb az ilyen játékokban, míg én ezelőtt alig játszottam ilyet csak FPS-t toltam :D
Ez csak saját észrevétel de gondolom több tényező is módosíthatja ezt.

(#19710) fantom922 válasza hunkryo (#19709) üzenetére

fantom922
(fanatikus tag)

Hááááát... :) Nem akarlak megbántani, de a ti szinteteken még nem jön ki a különbség nature és sadó között. Ahhoz profin kell kezelni a deckedet, de majd belejöttök. Ja én sem kezelem profin a deckemet, tehát nem nagyképűségből írtam.

Natur T1 legyőzhetetlenségének eszközei:
ww, shaman, gyógyítás, roots, hurricane

Ha ügyesen kezeled és kombinálod őket mindent elvisznek :) Sadó bomba ellen roots, nox roham ellen roots, frost és sadó íjász roham ellen hurricane, fire spellek ellen heal. Aki driadot használ is jó, de nem kell hozzá.

T1-en nagyon jó volt xRyoughi, ezekkel talán 1x tudtam megverni sadóval. Már Csirke is nagymenő lett naturral, őt is lehet kérdezni... ha visszanéz még egyáltalán :)

Phase towert meg úgy kell ölni, hogy míg én megépítek 2-t te lehívsz 2 ww-t. és így tovább. Vársz míg nem mozgatja a tornyokat, ha megteszi 50%-al asszem többet sebződik mozgatás után a torony egy ideig. Akkor szétlövöd őket ww-vel. A tornyok még 1-et sem tudnak leszedni, mert shaman és heal megmenti a ww-ket. Healt 1x kell használnod csak. Ennyi.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#19711) phanzetomox válasza hunkryo (#19709) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Majd ha lesz egy kis szabadidőm mehetünk pár 1v1-t és tanítalak kicsit.
Nem szabad elkeseredni ha az elején nem adja, csak hozzá kell szokni a deckhez, és ki kell tapasztalni hogy az egyes színek ellen milyen előnyeid illetve hátrányaid vannak. Ha ebbe belejössz már csak mikrózás kérdése az egész.

"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

(#19712) hunkryo válasza phanzetomox (#19711) üzenetére

hunkryo
(senior tag)
LOGOUT blog

Rendben köszi! ;)

(#19713) Volgafan válasza fantom922 (#19710) üzenetére

Volgafan
(senior tag)

Én azért a Dryadot a védő képessége miatt nem írnám le,+nem jön az rosszul,mikor valaki benyomja firesworn,forsaken vagy nox képességét,az meg bealtatja...forsakennél külön rossz,ha időt veszít a frenzys ijjásza..

(#19714) phanzetomox válasza Volgafan (#19713) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Egyetértek veled, szerintem a dryad nagyon ütős lap, legalábbis engem marhára zavar ha mikrózás közben még arra kell figyelnem hogy a dryadot szedjem ki elsőnek mert megszivathat.
Nem véletlen hogy mostanra a legtöbb nature t1-ben helyet kap a dryad.

"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

(#19715) phanzetomox

phanzetomox
(őstag)

Egy óra múlva lekapcsol a szerver :F

(#19716) Gyuri27 válasza phanzetomox (#19715) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Oka?

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

(#19717) ricshard444 válasza phanzetomox (#19715) üzenetére

ricshard444
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tegnap is lekapcsolt,érdekes

Vannak dolgok...

(#19718) ricshard444 válasza phanzetomox (#19715) üzenetére

ricshard444
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudnál adni egy Shaman-t , Mark Of The Keeper cserével? :R

Vannak dolgok...

(#19719) phanzetomox válasza ricshard444 (#19718) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Nagyon szivesen adnék, de nincs sámánom :( Csak egy ,de az upgradelt nem akarom eladni .

(#19720) phanzetomox

phanzetomox
(őstag)

Most vissza is kapcsolták.. Nem látok változást csak valami hotfix lehet

(#19721) Cr4Zy válasza phanzetomox (#19720) üzenetére

Cr4Zy
(fanatikus tag)

Olvassatok eredeti fórumot, vagy legalább annak a "Patch announcements" részét, mert ez a találgatás már fáj, mikor ott egy az egyben le van írva, mikor miért állítják le a szervert... :W A tegnapi és a mai amiatt volt, hogy túl sokan panaszkodtak a játék közbeni sok fagyásra, s emiatt optimalizálták a szerver konfigját. Tegnap egy nagyobb lépésben, ma pedig már csak finomítás volt azután.

A link a topichoz, ahol a szerverleállásokat és a patch-híreket közlik itt, míg a mai újraindítással kapcsolat infókat ezen belül is itt találhatjátok meg. És aki nem ért angolul, annak pedig nagyon tudom ajánlani a google chrome-ot, mert lefordítja se perc alatt az egészet (igaz, nyelvtani hibákkal, de ha valaki meg akarja, akkor meg tudja érteni)!

IGN: TBPeti

(#19722) phanzetomox válasza Cr4Zy (#19721) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Olvasnám, régebben olvastam is de most ha megnyitom kifagy (mint sok más oldal) De mivel ez nem saját gép nem tudom újra tenni a plugin-contaniert mert nincs hozzáférésem.
Amúgy ha annyira fáj nem kötelező ide se járni ;) .
Volgafan: Ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#19723) Volgafan válasza Cr4Zy (#19721) üzenetére

Volgafan
(senior tag)

Orulunk,hogy fajdalmat tudtunk neked szerezni.....nem mindenki olyan pro,hogy tudjon dolgokat...miert kell megint oltani embereket?Tudtommal ez a forum azert jott letre anno,hogy,ha valaki nem tud valamit,fel tudja tenni a kerdeset....Ha zavarnak az itt leirtak(mi debilek vagyunk)ne olvasd el oket,es nem fog fajni!!!!

(#19724) Zotya21 válasza Cr4Zy (#19721) üzenetére

Zotya21
(senior tag)

ezek a Bf fórumos majmok olyanok mint a nők leáll a szeró 30 percre aztán lessz belőle 1 óra 2 óra 3 óra

nevetséges

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/user/AdmSlayer1?feature=mhum Bf IGN: SlayerZotya

(#19725) Richie1984

Richie1984
(kvázi-tag)

valaki írja le mik a legjobb nature t1 t2 PvP re
tegnap szereztem swiftclaw t és dyad ot is hurricane viszont nincs.
amugy én fire val szoktam kezdeni ott csak spammolni kell az egységeket és rush olni ha sikerül akkor sima és még olcsó/alap lapokkal is sokat lehet elérni pvp ben.

(#19726) Volgafan válasza Richie1984 (#19725) üzenetére

Volgafan
(senior tag)

Nah,rendeltem új lapot,ha az Isten és a párt is úgy gondolja,ma már leszek..

T1:amazon(frost) vagy swiftclaw,shaman,dryad(frost),windweavers,ensnaring,hurricane,surge of ligth

T2:deep one,energie parasite,parasite swarm,shrine of memory,mauler,ghostspears,burrower,curse of oink,creeping paralize(abszolut nem fontos)
sztem ezek. A mérgező íjjászokat semmirevalónak tartom,bár sokan jó lapnak tarják.

[ Szerkesztve ]

(#19727) Richie1984 válasza Volgafan (#19726) üzenetére

Richie1984
(kvázi-tag)

köszönöm gyors válaszod. azt még megkérdezném h a dryad és az amazon miért fontos h frostos legyen? sok különbséget én nem érzékeltem a káryaleírásoknál. a többi mind megvan még a creeping paralyse is. t3 ra ahogy nézegettem mindenki MO t használ bár azt én nem tartom túl sokra :)

(#19728) Volgafan válasza Richie1984 (#19727) üzenetére

Volgafan
(senior tag)

Mo a legjobb!!!És a som miatt lesz is rá power...nézd meg az adatait...gyakorlatilag heal mellett szinte kinyírhatattlan.És a képeeségei is jók..dryad(frost)ha jól emléxem,de lehet tévedek +25%more damage 25 m körzetben minden szövetséges egységnek.De Onset oldalán találsz magyar leírást minden laphoz.keress rá:bfkártyák magyarul.Most nincs időm megkeresni.

(#19729) Richie1984 válasza Volgafan (#19728) üzenetére

Richie1984
(kvázi-tag)

a MO n még gondolkodom bár nekem abyssalwarder (kék) van t3 ra. elolvasni elolvastam a kártyaleírásokat magyarul már többször is de olyan nagy differencia nincs szerintem h több száz bfpt elköltsek egy aff váltás miatt. én t1 re a werebeasteket is beteszem és dryad(zöld) mellett 50% plusszt gyógyulnak. szerintem ez se rossz.

Ui.: akinek ki volt írva az IGN azokat felvettem a játékban friendlist re. :)

Uiui.: SoM ra és Parasite Swarmra most nincs bfp m sajnos. :)

[ Szerkesztve ]

(#19730) Richie1984 válasza Richie1984 (#19729) üzenetére

Richie1984
(kvázi-tag)

a dryad os rész nem igaz az amazonnál van sajnos :(

(#19731) kovsol

kovsol
(PH! félisten)

Az aukciós házból visszajött levelek amiben a bfp és a kártyák vannak azok mennyi ideig maradnak meg? Csak mert beszart a gépem és laptopomon nincs most fent a játék és nem szeretném ha több ezernyi pontot érő lapom elveszne :(

(#19732) hunkryo

hunkryo
(senior tag)
LOGOUT blog

Boosterból jött Shrine of Memory, mennyire jó lap?

(#19733) Richie1984 válasza hunkryo (#19732) üzenetére

Richie1984
(kvázi-tag)

Nekem pont olyan kell elvileg :) ah ba mindig nézd meg név alapján és bújd végig az árakat.

(#19734) OnSeT válasza fantom922 (#19707) üzenetére

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

kk, de ha lehet ne félévente egyszer logolj be pls. :DDD

(#19726) Volgafan aztán csak óvatosan a beszereléssel ^^ :DDD

(#19735) Cr4Zy válasza Volgafan (#19726) üzenetére

Cr4Zy
(fanatikus tag)

Az amazont én 2v2-re jobbnak tartom a swiftclawnál, 1v1-re viszont a swiftclawt tartom jobbnak (amazon 1v1-ben csak a treespirittel használható jól szerintem). A további t1-el egyet értek.

A paralízist és kihagynám, viszont a nature affos spirit hunterst (mérgező íjász) mindenképpen betenném. Igaz, sajnos nem tudom egyelőre használni, de mindenképpen hasznos egy kártya. Ha nem hiszed, kikeresek neked 2-3 replayt, az egyikben DragonDiablo, a másikban MaranV vertek el unrankeden (egyik sem main paklival jött), s nagyrészt ennek a lapnak köszönhetően: 2 burrowerre már megéri lehívni, mert egy rootal leöli őket... Sajnos videóba (pl. youtube-ra) nem tudom elkészíteni jelenleg, mert nincs fent hozzá egy program sem, de ha igény van rá, akkor kérésre valaki biztos megcsinálja.

(#19729) Richie1984: Azért kell a dryadból és az amazonból is a kék, mert az előbbi mellett az egységek 25%-kal kevesebbet sebződnek, az utóbbi pedig 50%-kal kevesebbet sebződik a beastek ellen (ilyen pl. a nightcrawler, witchclaws, scavenger, scythe fiends, deep one, burrower).

(#19696) Volgafan: Sajnos a disenchant minden debufftól véd, nem csak a spellektől.

U.i.: Jah és még mindig nem értek egyet veled azzal a nature taktikával, hogy instant t2, ep-som-do, mert a do általában sokkal kevesebb powerből fogható, mint a burrowerezés (számomra a shadow-nature miatt konkrétan egy nightguard a deep one ellen, mivel nekem is ugyanúgy megvannak a cc-im amiket te fogsz rajta használni - így lehetett az is, hogy a fent említett dragondiablo ellen volt deep one-om is).

U.i.2.: Az energy parasite nem mindig jelenti azt, hogy a somot is le tudod rakni. Egyszerűen amellett, hogy védekezik az ember az ep-ek ellen folyamatosan nyomás alatt kell tartania az ellenfelét, mert amint le tudja rakni a nature a som-ot, már ténylegesen rohadt nehéz megfogni.

U.i.3.: Ha bármiféle segítség kell a beszereléshez szívesen megyek segíteni! ;)

IGN: TBPeti

(#19736) Volgafan válasza Cr4Zy (#19735) üzenetére

Volgafan
(senior tag)

Nagyon tévedsz!!!!!Próbáld már ki

(#19737) OnSeT válasza Volgafan (#19736) üzenetére

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

Melyik disről beszéltek? :D

Ha zöld dis aktív juggeren, arra nyomhatod nyugodtan paralízist fathommal, nem fog hatni. ^^ lilát term. megfogja, de azt nem jugg tápolásra találták ki.

[ Szerkesztve ]

(#19738) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Kitaláltam a tutit.
Kellene egy pure pvp mód a játékba.
Itt lehetne választani, hogy milyen színnel tolja az ember. 20 fix lap lenne és természetesen ugyanolyan szín lenne az ellen is.
Ezt a deckett az ember nem birtokolná! Ott kijönne ki mennyire szkilles. :DDD

(#19739) Volgafan válasza Cr4Zy (#19735) üzenetére

Volgafan
(senior tag)

Ahogy elnézem,nem olvastad el,amit irtam,mert az amazon és sw között ott a vagy szócska.instant t2ben az a jó,ha az ellen wellt vesz,meg nem védi,ha t2re megy sommal tudsz powerelönybe kerülni késöbbiekben...ha nem mész instant t2re nightguarddal el nem veszed a do-mat..ha te is mész t2re nem feltétlen doval kell menni..T1-en meg mivel cczel,ha nightguarddal akarsz kombinálni?Energi parasitenek mi köze a somhoz?Ep:lehívod,ha már egyszer tud szippantani,jól jársz vele.50ből lehívod,25-öt szippant,fogy a kút és ha meghal,megy a voidba,ami ugye visszajön...A somot arra irtam,hogy az ellen,ha felmegy t2re és késöbb Ő kutat vesz,én somot..na melyik a jobb?Ugye hogy a som..Onnantól kezdve nem rohadt nehéz megfogni,hanem gyakorlatilag a nature játékos tudja elveszteni csak(kivéve,ha Te visszapörgetsz...)

Mostanában nézegettük Krembit,az is csak láma power visszapörgetésből él...valahogy elverekszi magát t3-ra fof és cultist masterekből öli bele az ncket...ha felmegy t3ra, verhetettlen sajna...lehív 1-2-3 esetleg 4 grigorit és hajrá,benyomja mellé az evocatort és ha meg is hal a grigori,benyomja az újjra élesztést,evocator,meg a halott hosszabítást(nem tudom a spell nevét).Emberünknek gyakorlatilag alig van t2-es lapja..Ergo,ha T2-ön nem vered be,már építi T3-at lehet lelépni...

Onset leszel este?

[ Szerkesztve ]

(#19740) OnSeT válasza Gyuri27 (#19738) üzenetére

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

Tome pvp-t nyugodtan lecserélhetnék erre. Az egy picit kihalt. :DDD

(#19739) Volgafan Leszek. Te is? :D

(#19741) Gyuri27 válasza OnSeT (#19740) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Valaki forditsa le angolra pls és felrakom kint. Persze egyből mehet a nagy fórumra is. Aki felrakja azé a dicsőség. :DDD

(#19742) phanzetomox válasza Volgafan (#19739) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Tapasztaltuk onsettel hogy nem csak ő csinálja ezt... Mentünk tegnap valakik ellen szintén top20-ból ugyanezt csinálták, 3-szor buktunk t3-n emiatt, még akkor is ha t2-n még előnybe voltunk.

(#19743) Volgafan

Volgafan
(senior tag)

Nah skacok,ha valaki gondolja,online vagyok!!!!

(#19744) Csokoládéé

Csokoládéé
(újonc)

Üdv mindenkinek
Most kezdtem a játékot és mivel látom hogy ez nem egy kihalt fórum ezért itt szeretnék segitséget kérni tőletek hogy mit kezdjek magamal igy a legelején(a játékban a nevem SportSzelet)
köszi

(#19745) ricshard444 válasza Csokoládéé (#19744) üzenetére

ricshard444
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Biztos nagyon szereted a csokit :P :C

Vannak dolgok...

(#19746) Csokoládéé válasza ricshard444 (#19745) üzenetére

Csokoládéé
(újonc)

inkább nem jutott jobb név eszembe :U de azért szeretem a csokit :P

(#19747) ricshard444

ricshard444
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pure Nature ellen játszottam,full béna volt az arc, a paklija is érdekes volt...Razorleaf...Abyssal Warden ( ez tök jól szaporodott:D)

Vannak dolgok...

(#19748) Volgafan

Volgafan
(senior tag)

Omg tényleg mindenki ezt a void szart csinálja már

(#19749) Gyuri27 válasza Volgafan (#19748) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Éljenek a lámák. Jellemzően lostosok csinálják. :DDD

(#19750) Volgafan válasza Gyuri27 (#19749) üzenetére

Volgafan
(senior tag)

jaham...

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.