2013. május 20., hétfő

(#19401) gergomester

gergomester
(tag)

eeehh haver!! :DDD ezt a meccset lessétek meg :C
Nagyon fan csatákat toltunk benne, jah a sandstorm bekaphatja... :D :D
véleményezzétek, hogy milyen volt :) [link]

(#19402) Zotya21 válasza gergomester (#19401) üzenetére

Zotya21
(senior tag)

vélemény : jóvolt :DDD

bővebben nagyon jó volt :DDD

különben nem is gondoltam még az amii ritual-ra hogy pl sandstrom ellen jó és megvédi a cuccokat mert ugye bárhol le lehet rakni nem csak épp ott ahol kell :D

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/user/AdmSlayer1?feature=mhum Bf IGN: SlayerZotya

(#19403) gergomester válasza Zotya21 (#19402) üzenetére

gergomester
(tag)

ohh köszi :DDD
ugye h ugye :DD nagyon jó kis dolog az az amii ritual :K

(#19404) zoli.22 válasza gergomester (#19403) üzenetére

zoli.22
(tag)

Az biztos, hogy az amii ritual nagyon megtette a hatását, szerintem azért hoztuk a meccset.
De azért a northland drake+ ward of the north sem volt semmi. Arról nem is beszélve, hogy Gerőnek sem éppen a megszokott paklija volt, meg én is átvariáltam teljesen most a bandit paklimat(hátha használhatóvá tudom végre tenni).

Amúgy olvastam még fentebb, hogy mindenki csak lámul a különböző noob kombókkal akár milyen színnel is legyen. Akik nem akarnak nagyon noob paklit azoknak csak ajánlani tudom a banditot. 1v1-ben magasabb szinten nem nagyon találkozni vele, mert nagyon sok mindennel meg lehet szívatni. Pesze 2v2-ben szerintem teljesen használható, de ott is csak azért, mert a t3-a már erős.

(#19405) hunkryo válasza OnSeT (#19375) üzenetére

hunkryo
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia rendben, most felteszem aztán játszogatok vele egyelőre singleben! Csak haverom tántorít el mindig, mert azt mondja, hogy 1 év kifarmolni 1 lapot mert minden nap kapsz 1 pontot vagy mit mondott. Szóval azt mondta ezzel, hogy ha nem fizetek a játékért akkor semmit sem érek!

"Nem kell így járnod, ha nem tudsz így menni!"

(#19406) fantom922 válasza hunkryo (#19405) üzenetére

fantom922
(fanatikus tag)

Nem akarlak elijeszteni, de elég összetett játék és én pl. fél évig toltam pve-t mire elkezdtem pvp-ni. Persze előbb is elkezdheted, de felturbózott lapok nélkül mindig az ellennél lesz az előny. Fél év alatt meg lesz annyid, hogy vegyél 1 jó lapot... mi persze nem mindig elég a pvp-hez :)

Viszont! Az alap lapokból is össze tudsz rakni olyan lapot ami jó lehet pvp-re, csak hátrányból indulsz... én speciel szeretek hátrányból indulni.

Régi szép időkben milyen jó volt egyedül verni 2 ellent 2v2-ban :D

[ Szerkesztve ]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#19407) zoli.22 válasza fantom922 (#19406) üzenetére

zoli.22
(tag)

Számomra nem tűnik egyáltalán összetettnek, vannak ennél ezerszer összetettebbek is. Sőt, én azért is szeretem a bf-et annyira, mert végre egy olyan stratégia, ahol nem kell 20 helyre figyelni egyszerre, nem izzadok bele 20 perc alatt a zoknimba mert 200-as apm-et valahogy produkálni kell. Messze nem tökéletes játék, de még egy komoly meccsnél is megmarad játék szinten, ami szerintem nagyon jó.
Emellett persze itt is lehet taktikázni, még amennyire a játék irányítása megengedi mikrozhat is az ember. Már 100-szor leírtam de a véleményem ugyan az maradt; ha egy kicsit balanszolnák a mapokat, kártyákat akkor egész komoly pvp is lehetne ebből. Viszont a játék alapötlete ver miden mást az tut :D

(#19408) phanzetomox válasza fantom922 (#19406) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Grinder farmolással pillanatok alatt össze lehet szedni egy jobb paklira szükséges bfp-t, persze nem full charge-el de az minek kéne hisz ugysincs upja. Utána meg mehet a szokásos kereskedés, szerintem nem nehéz nulláról is sok pontot szerezni.
Amúgy érdekes én mikor elkezdtem a játékot, a pve pályák felét ha végig vittem, utána meg csak 2v2 pvp-t toltam. Mindegy mit játszasz, csak a lényeg hogy sokat aztán beletanul az ember :D

"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

(#19409) fantom922

fantom922
(fanatikus tag)

Tanult kollégáim megmondták a frankót :) Szóval lehet gyorsabban is mint ahogy én csináltam.

Viszont, lehet rosszul fogalmaztam. Arra gondoltam, hogy sokáig tart mire eléred azt a szintet és ismersz annyi stratégiát és eléred a sok uppot ami pvp-re kell... így értettem.

A játék maga tényleg egyszerű és nem összetett.

Azért azt hozzá tenném, hogy pvp-n 1v1-be nem érsz el semmi nagy eredményt, ha nem tudsz egyszerre több helyre figyelni :)

A 2 v 2 az más, az a 1 v 1-hoz képest éightosabb és könnyebb.

[ Szerkesztve ]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi

(#19410) Evildep válasza fantom922 (#19409) üzenetére

Evildep
(kvázi-tag)

2 v 2 nem könyebb mert ott már az elején is nagyokat kaphatok még 1v1 be szépen lassan mész fel és ugy jönnek skillesebb játékosok

battleforge id: evildep

(#19411) phanzetomox válasza fantom922 (#19409) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Nem tudom. de én épp forditva látom :D szerintem a 2v2 jóval összetettebb és több helyre kell figyelni ,hisz a társad helyett is kell gondolkodnod, támadnod, védekezned ha ő power hátrányban van, vagy mással van elfoglalva.
Arról nem is beszélve hogy a nagyobb pálya és több játékos miatt előfordulhat hogy egyszerre 5-6 helyen megy a harc, ahol neked mikróznod kell, figyelni kell hogy elkapd a jó pillanatot mikor cc-t vagy dd dobsz, a társad welljeit is nézned kell hogy mikor tegyél rá bp-t, szal szerintem sokkal többrétűbb mint az 1v1 . Nem véletlen hogy sok komoly 1v1 játékos már csak a 2v2-t tolja.

"Gravírozás és egyedi ajándékok a linkre kattintva: facebook.com/3bdesign.hu "Ahol frissítheted a tudásod az IT világáról" www.techplus.hu

(#19412) Predatorkill válasza Evildep (#19410) üzenetére

Predatorkill
(tag)

az egyáltalán nem számít hogy, az a lényeg hogy akár letudnak 2v1ezni téged, a másik meg hogy sokkal több helyre is kell figyelni.

http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Bf ign: Predatorkill, Minecraft: Predi43, CoD4: -=FaLkNeR=-, CoDMW2: -=FaLkNeR=-, Borderlands: -=FaLkNeR=-, Battlefield Bad Company 2: -=FaLkNeR=- elég? :D

(#19413) HangFalx válasza hunkryo (#19405) üzenetére

HangFalx
(lelkes újonc)

Nyugi fizetés nélkül is lehet játszani, én sosem fiztettem be, csak kaptam haveromtól 50bf-et, meg még a napi 1bf se volt akkor, de folytonos kereskedésből abból az 50-ből most már egy paklit simán full chargolok:)

[ Szerkesztve ]

IGN: HangFal

(#19414) Evildep

Evildep
(kvázi-tag)

srácok van ph-s ts szeró?

(#19415) Volgafan válasza Evildep (#19414) üzenetére

Volgafan
(senior tag)

Nem tudok rola....

Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba

(#19416) Evildep válasza HangFalx (#19413) üzenetére

Evildep
(kvázi-tag)

158. :D

(#19417) phanzetomox válasza HangFalx (#19413) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Jah, nekem meg lett 110k bfp-m :D

(#19418) ricshard444 válasza phanzetomox (#19417) üzenetére

ricshard444
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

;] Egy jó paklit pve-re kilehet hozni pár százból,de pvp-re általában kell egy ütős 1k +-s lap,nem mintha drága lenne a bfp,főleg nálad :P

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok...

(#19419) Evildep válasza ricshard444 (#19418) üzenetére

Evildep
(kvázi-tag)

pvp paklit is ki lehet hozni olcsón, attol függ hogy milyen,lost se drága pölö

(#19420) Volgafan válasza ricshard444 (#19418) üzenetére

Volgafan
(senior tag)

PVEre kihozok neked jo paklit alap lapokbol :P

(#19421) phanzetomox válasza ricshard444 (#19418) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Amúgy igen, ha a charge-ket nem nézzük akkor az én pvp paklijaim is kijönnek 1k-ból kb. Ami 3 grinder farmolással összehozható.

(#19422) Evildep válasza Volgafan (#19420) üzenetére

Evildep
(kvázi-tag)

exp mapokra? :DDD

(#19423) Airedhyal válasza phanzetomox (#19421) üzenetére

Airedhyal
(kvázi-tag)

Hogy farmoltok össze 3 Grinder -t?
Csináltok még 8 másik accountott és úgy?

(#19424) Volgafan válasza Airedhyal (#19423) üzenetére

Volgafan
(senior tag)

igen......

Evil:Nagyon sok map expen is lehozhato alap lapokkal!!!!!!!

Phanze:Minden mapot letoltam mar expen...szted mitol van pve szintem maxon?
Evil:pont most irtam az Iponnak,mi lesz mar?le telt a 15 nap...olyan elvonasi tuneteim vannak...

[ Szerkesztve ]

(#19425) phanzetomox válasza Volgafan (#19424) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Majdnem mind :K

Airedhyal Igen, csinálsz még több accot, és referreként nem a sajátod adod meg hanem az egyik új accountod nevét, és arra csinálod meg a grindert.

(#19426) Evildep válasza Volgafan (#19424) üzenetére

Evildep
(kvázi-tag)

mikor lesz géped? kérnék majd 1-2 tippet a paklijaimhoz

(#19427) Volgafan

Volgafan
(senior tag)

epp neztem,miota win7-em van (par honapja)1200 orat bfeztem......

(#19428) MagyariTibor

MagyariTibor
(újonc)

Rohadt jó játék, csak ajánlani tudom. :)
Aki megtalál nyugodtan kérdezhet, felhasználó nevem MagyariTibor.

Mye

(#19429) Evildep válasza Volgafan (#19427) üzenetére

Evildep
(kvázi-tag)

függö?

(#19430) ricshard444 válasza Evildep (#19429) üzenetére

ricshard444
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az is egy kifejezés rá ;] Régen én is sokat toltam,de se időm ,se humorom a sok lámához :U :P

Vannak dolgok...

(#19431) ricshard444

ricshard444
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Charge-t csak úgy lehet szerezni,hogy veszek még 1 olyan lapot vagy ha kifarmolom az upgrade-t az dobja vele eggyütt a charge-t is? :U Nemvagyok jártas ilyenbe neharagudjatok

Vannak dolgok...

(#19432) Evildep válasza ricshard444 (#19431) üzenetére

Evildep
(kvázi-tag)

veszel még 1 ugyanolyan lapot

(#19433) ricshard444 válasza Evildep (#19432) üzenetére

ricshard444
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az gáz :W :U

Vannak dolgok...

(#19434) ricshard444

ricshard444
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nemtudom mi van itt emberek,nem adja be már megint a full gamet :F :F :F Lvl 4 pipa és nem :F Azért neszórakozzunk már...nem a semmiért akarom elb@szni az időmet :W

Vannak dolgok...

(#19435) ricshard444

ricshard444
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van ötlet miért bugol be? :( Ledaráltam még1t gyorsba és az sem lett full game. Na ez már WTF :((( :(((

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok...

(#19436) Predatorkill

Predatorkill
(tag)

[link]

TROLOLOLOLOOOOOOOO.....

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Bf ign: Predatorkill, Minecraft: Predi43, CoD4: -=FaLkNeR=-, CoDMW2: -=FaLkNeR=-, Borderlands: -=FaLkNeR=-, Battlefield Bad Company 2: -=FaLkNeR=- elég? :D

(#19437) HangFalx válasza Predatorkill (#19436) üzenetére

HangFalx
(lelkes újonc)

:C gratula :C

IGN: HangFal

(#19438) Predatorkill válasza HangFalx (#19437) üzenetére

Predatorkill
(tag)

köszi :)

(#19439) Evildep válasza Predatorkill (#19436) üzenetére

Evildep
(kvázi-tag)

nagyon szép :D

(#19440) Predatorkill válasza Evildep (#19439) üzenetére

Predatorkill
(tag)

thx :)

(#19441) ricshard444

ricshard444
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az én bajommal írjak a supportnak,vagy van rá valami magyarázat?

Vannak dolgok...

(#19442) Predatorkill válasza ricshard444 (#19441) üzenetére

Predatorkill
(tag)

Ezzel a problémával úgy gondolom hogy ne..

(#19443) ricshard444 válasza Predatorkill (#19442) üzenetére

ricshard444
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor mitcsináljak? Adjam fel az egész pontgyűjtési tervem? :((( És miértne?

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok...

(#19444) phanzetomox válasza ricshard444 (#19443) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Mert a szabályzatban le van irva hogy egy játékosnak egy accountja lehet :D

(#19445) ricshard444 válasza phanzetomox (#19444) üzenetére

ricshard444
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk jogos, de ha azt írom,hogy ismerősnek nem akarja a lvl4 unlockolni a gamet... :DDD Ezt pedig megkell oldani valahogy :N

Vannak dolgok...

(#19446) Volgafan válasza phanzetomox (#19444) üzenetére

Volgafan
(senior tag)

ilyen szabaly nincs!!!!!!!BFben akarhany accod lehet!!!Hol van ez leirva?miert ne lehetne barkinek is tobb accja?szted akkor obesity,stb miert jatszhat?mindenki tudja,hogy tobb accjuk van...De azert ne irj nekik,hogy csinaltal tobb accot,max ugy,hogy letoltottem a gamet es nem tudom aktivalni...ennyit irj ...es azzal a newel irj,amelyiken nem adja be...

[ Szerkesztve ]

(#19447) pachito válasza Predatorkill (#19436) üzenetére

pachito
(senior tag)

Lehetek a baratod? :DDD

Nagy gratula neked is es Shooternek is! :R

HoN ign: Kampec // LoL ign: Kampec // BLC ign: Kampec

(#19448) phanzetomox válasza Volgafan (#19446) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

Tudod mit nem mondok semmit,semmiféle tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban, szóval irja csak meg nyugodtan, én is csak azért mondtam mert vicces srác vagyok ;) :)

Kicsit idegesitő hogy beirok ide valamit rögtön valaki nekem ugrik, valahogy a régi társaságot jobban kedveltem.

(#19449) Predatorkill válasza pachito (#19447) üzenetére

Predatorkill
(tag)

Mért is ne :D

Köszi neked is :)

(#19450) Volgafan válasza phanzetomox (#19448) üzenetére

Volgafan
(senior tag)

Nem estem neked!!Felre ne erts...csak fars volt az info...nem bantani akartalak!!Ha annak vetted bocsika!!!!

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.