Nekünk az Ascension advanced ragadt be 2x is egy héten belül, az már mellékes, hogy az egyikben 4 személlyel kezdtünk, s 3-mal fejeztük be egy desonc miatt, s a másikon 4-en simán végigtoltuk, de a végén nem lehetett bemenni középre a 2-es maptab-en. Próbálkoztak minden portál nyitogatásával-zárásával, még a 3-as maptab-en lévő srác nether warppal sikeresen át is teleportálta magát a térkép másik felére, szóval ott még a nem kötelező portálokat is sikerült bezárni, mégsem lett semmi haszna...
Mi lehet az oka? Túl gyorsan végeztem volna azzal a 200 avengerrel talán? Mert már én készen voltam a részemmel, mire a maptab 3-on a srác felhúzta a 3. orbját... Aztán pár percre rá a maptab 1-ről is írtak, hogy elkészültek. Ezután meg szimplán vártunk, de nem történt semmi.
Esetleg ha valakit érdekel, van egy 1 óra és 17 perces replay (amúgy meg nemtom, valahol 20-30 perc környékén lehetett a játékom vége, onnantól csak a grigorikat helyeztem el a kijáratoknál és unatkoztam) a maptab 2 -ről, hogyan kell egyedül megcsinálni advanced szinten. A lényeg, hogy nat/frost-nat-shadow orbokat használva (t1-en először lehívtam pár sámánt, majd orbot cserélve frosttal mentem tovább) simán végig lehet csinálni - az már mellékes, hogy húztam még egy nature orbot és leraktam pár wheelt, nem lett volna rájuk szükség.
U.i.: Valahogy fél éve sokkal nehezebbnek tűnt az advanced is, most meg csak úgy jött az egész rutinból, és pár perc után úgy éreztem, simán menne az expert is egyedül (a maptab 1 -el nem vagyok teljesen biztos, de csak azért, mert olyan régen játszottam azon a részén a pályának)...
U.i.2.: Azt hiszem a Green Portal ragadt most be, mert bár kikapcsolták, az animáció után kb. 10°-ot forgott jobbra-balra.
IGN: TBPeti