Látom itt még mindig ölitek egymást 
Razuel nagyon jó játékos azt azért hozzá tenném. Nem akarok senkit megsérteni, de Gyurit, Gyuribát, Murdeert simán verné... Losttal engem is simán vert. A miheztartás végett... Ezt nem azért írtam, hogy bárkit is megsértsek, hanem azért mert már több meccset is játszottam ellene. Nagyon op deckje van bármennyire is rossz szemmel nézi ezt a kifejezést
T2-n razor és aggressor. T1-en nature, ami a legerősebb ezen a szinten. ...és persze cc orrba-szájba. Naturos és frostos cc-k.
Miért győzi le nature a frost T1-et? Frost erőssége a home soil amit csak épület közelében lehet használni és ma-k kellenek hozzá ami ugye hurricane és hulla. Ha pajzsos fickókat hozol le roots és hulla. Választhatsz. Frost mage lehetne jó counter ww-k ellen, de 1 fecske nem csinál nyarat. A hp-ja nem sok magenek dínó lenyomja simán. Tehát, ha ugyanolyan tudású frostos és naturos játszik T1-en naturos előnyben van. No meg nature healel (shaman, surge). A profik úgy kezdenek, hogy 2 ww és 1 shaman általában.
Naturnek nincs countere eaglere?
Á dehogy, csak van egy íjásza aki a pajzs mögé lő, meg parasite, meg parasite swarm. Swarm szar counter rá?
(vicceseket írtok) Lenyúlsz egy egységet úgy hogy a másik veszít egyet az neked rossz counter?
Ja ha lostot le akarod győzni gyere Stonekinnel. lost bármelyik deck ellen nagyon erős kivéve a stonekint. Vagy nekem nem megy stonekin ellen az a másik lehetőség 
Úgy vettem észre stonekinnek minden lostos lapra bent van a counter egysége.
[ Szerkesztve ]
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi