Uppssszzz.... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
pachito
(senior tag)
Sziasztok! Egy hete kezdtem a játékot, azóta összeraktam egy viszonylag ütőképes paklit, viszont szeretném minden hozzáértő segítségét kérni a pakli hatékonyságának növeléséhez!
(mit érdemes még beszereznem, mit érdemes lecserélni, ilyesmi
)
üdv
HoN ign: Kampec // LoL ign: Kampec // BLC ign: Kampec

pachito
(senior tag)
Ja igen, Demiron néven lehet megtalálni a játékban, ha érdekel valakit 
Tunnel minek bele?
Ensnaring roots-ot érdemes lenne bele rakni. Ill. a unity is 4 orbos a paklid szerint.
Ravenheart helyett meg maradjon a sárkány. Az egy nagyon felesleges lap bele. Lassú is, és csak 1 lehet belőle a pályán.
[ Szerkesztve ]
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

pachito
(senior tag)
Melyik sárkányra gondolsz? A nature vagy fire-re?

pachito
(senior tag)
De egyébként sokan mondták, hogy a tunnel felesleges lap, pedig sokszor használtam, ha hirtelen kellett a map egyik feléről a másikra ugranom. Miért felesleges?
Giant wyrm, a fire dragon-t nem tudnád lehozni a 3 fire orb miatt.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
A tunnel hasznos alapvetően, de elveszi a helyet a még hasznosabb lapok elől. A Giant Wyrm mindenképpen legyen benne (Ravenheart helyett), az egyik legjobb T4-es lap. A Tunnel helyett meg mondjuk tedd be a Swamp Drake-et vagy a Fire Stalker-t.
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

pachito
(senior tag)
Hm, értem. A mindweaver-ről mi a vélemény?

pachito
(senior tag)
Végeztem egy kis átalakítást a pakliban, pakli, ez így milyen?
Megpróbáltam a védelmemet erősíteni, egyik gyenge pontom volt, illetve több melee egységnek helyet szorítani, ugyanis többek szerint expert szinten minden ellenséges bázison alap a mark of the keeper.
[ Szerkesztve ]
Alakul. A Ray of Light helyett (nincs nagyon szükség rá) tedd be a Fire Stalker-t (nem árt a siege unit), a Magma Fiend helyett meg kéne valami értelmesebb T4-es egység, pl: Grimvine.
A Primal Defender helyett meg használd inkább a Makeshift Tower-t.

pachito
(senior tag)
Fire Stalker nem hülyeség, de a Makeshift Towert csak 2 orbnál tudnám lehozni, mert nature-rel kezdek ugye 
nem baj az a 2. orbot elég hamar el lehet érni. a magma fiend jo de egy pure fireba valo inkább. a grimvinera én is lecserélném. fire stalker meg must have
ollie ithon leszek már ma este nyomhatjuk. 
" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227
Okok, tegnap este kitapasztaltam az motk+primal elhelyezését, már tutira jó. D1rect-el le is nyomtuk a shard pályát 3x, ebből 1x experten.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Nos urak. Adjatok tanácsot.
Ranked pvp-ben mostanság elég sz.patósan rak össze emberekkel. Ha shadow-l harcolok harvesterrel gyilkol le. Ha firével akkor surenderrel és vagy eruptionnal, esetleg makeshiftel etet meg.
Az ötleteket, tanácsokat szivesen veszem. Az a problémám, hogy tápos 2 orbos nature/frost egységet nem találtam. Ami szvsz jó lenne az a nature mana wing, és a frost mountaineer. Csak ugye mind kettő ultra rare. Az áruk is eszerint van szabva.
Elképzelhető, hogy valami értelmes lap jön majd két orbra frost/nature pakliba?
Elindult!!! http://www.diablohungary.hu
a mana wing nem UR
ott van az aggressor ami talán a legütőképesebb része a frost nature lapoknak, 2orbos és knockbackeli a large!! lényeket is. harvi ellen nem sokat tudsz csinálni semmivel
lyrish knight jo még pvpre 2. orbra de ott fontos hogy rakd mindig épület melett legyen akor kapja a jo képességeit.
" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Igen a shadow ellen talán müködik (már be is szereztem egyet).
A fire meg a firedancer az ami szét csap.
Igen a mana megy a MotK "csak" rara. Az áruk ettől függetlenül horror. 
igen viszont van néhány elég sok expert map mihez must have. a fire dancertől én is megilyedtem az elején de borzaszto egyszerű lecsapni egy lavafield és alig marad hpja, nekem 3ason van a lavafield és egy promo fire dancernek ami ugye max upon van és az upal HP-t kap, marad kb a dancernek 10%élete azt már bármivel leviszed.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
A lava érdekes lenne egy nature (frost és stone beütésű) paklival. 
hu igaz. nehéz lesz egy kicsit
akkor cc-zni kell

Morgomirhun
(újonc)
Az Aggressort gondold meg.PvE-re is kiváló.A Sunderer ellen pl remek,hisz knockbackeli(más kérdés,hogy letudod-e hoznia 2. orbot is és kitartani amíg összejön 150 power és lehívhatsz 1-et
Az ára nemis horribilis,nagyából 50 BFP.
Saját észrevétel: NAGYON megdrágult a shaman
55 átlagról 70-re.Komolyan,ha így erősödnek az árak,nemérem be 
[ Szerkesztve ]

Pandaflosh
(újonc)
Harvestert nature/ frostal a legegyszerűbb megfogni. Ensnaring Roots meg Coldsnap és még Curse of oink aztán távolról nyilazod amivel csak tudod. Ez azért jó mert ha elmúlik az egyik spell hatása akkor rögtön ráteszed a másikat és akkor addig semmit nemtud csinálni.
Sunderert szintén Ensnaring Roots, de elég ha lehívsz pár íjászt és lövöd.
Mana wing nem jó PvP-re, bármelyik íjász leszedi pillanatok alatt.
Nature/Frost az egyik legerősebb PvP-re vannak rá értelmes lapok nyugi ;)
Ott van a burrower, lyrish knight, az elöbb említett 3 spell. (talán ez az alapja)
battleforge.hu

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Már vettem, én is jónak tarton. A stone warrior is remek lap.
Minden drágult. Pár napja a construct 20-30 bfp volt. Most 50. Jön a karácsony vagy mi a szösz.
Pandaflosh: barátom ezt a rák avatart változtasd meg.
Szóval az ensnaring és a burrower aránytalanul drága szvsz.
Szerintem a mana a nomád, dreadcharger ellen nem rossz. Ha hív egy well-t vagy orbot mire ilyászt hívna 2 madár szét kapja. Persze tévedhetek is.
Ami igazán fájó, hogy ezek a lapok 50-60 pontosak.
Naturálnál a wind 70 és a were 80.
[ Szerkesztve ]

Pandaflosh
(újonc)
Nomád ellen semmikép, mert az még a skyfire draket is leszedi (ha nincs rajta unholy power) azért olyan gyorsan nem szednek szét egy well-t, mert például a Sunstriders és a Forsaken is 50 power aztán abból lazán hoz többet is (főleg hogy M-est ütnek).
Avatar: Mért? Szerintem tök aranyosan mosolyog az a rák 
[ Szerkesztve ]
battleforge.hu
Biztos a sunderer-re emlékezteti az avatarod. 
(#1274) Gyuri27: az első up-tól a nomadnak van képessége a repülő lények sebzésére.
[ Szerkesztve ]
elég komoly az a skill a lvl3skyfire drakeemet unholy poerlvl3al ugyanugy megette egyre. valami 600at sebez
(#1278) Morgomirhun válasza Pandaflosh (#1275) üzenetére

Morgomirhun
(újonc)
Ilyen nincs!!!Aggressor II nemakar esni...egyszerüen szétrobbanok,ha jól számolom azonkívül 1 update nem esett még.Pedig reméltem hogy nemsűrün kell majd Encounters with Twilight-osan 25.prbóálkozás után is nekifutni,és nem adja be.Kezdek megtébolyodni 
PvP-zni akkor se fogok.Amíg nincs jobb deckem nem.

pachito
(senior tag)
Igen, én ma csináltam meg azt a mapet körülbelül 15-ödjére (nem túlzás), és csak nem esik a windreaver upgrade, már unom az Infected Wrathgazer pofáját 
[ Szerkesztve ]

Pandaflosh
(újonc)
Csak akkor nem öli meg, ha több mint 300 élete van a skyfirenek és rajta van az unholy. (bár én olyankor rányomok ravaget is nehogy valami más egység ölje le
)
battleforge.hu

Morgomirhun
(újonc)
Hát igen,standardon még megéri a PvP.Főleg ha C a lap.Én ott experten toltam sokat,6x-er egymás után ugyanaza 2 update(Decomposer+Northguards ) azért eléggé idegsítő(kb fél hónapra abbahagytam
).Igazi visszatérő rémálom!És azt az expertet viszonylag könnyűnek nevezném.Sőt!Állati egyszerü,ha belejösz.Csak ugye az idő...
3ason full hpja volt a skyfirenak ami 450 talán 460 és unholy is volt nem értem hogy halt be...
amugy amit szeretek pvpbe a 3as sunderert 3as ravage 3as unholyval nyomni.
azt nehezen szedik ki 
[ Szerkesztve ]

Pandaflosh
(újonc)
lehet kaptál mellé egy eruption vagy nemtom
, de nem kéne belehalnia a skyfirenek mert nekem nem szokott.
[ Szerkesztve ]
battleforge.hu

Morgomirhun
(újonc)
A nightguard nem pont az ilyen esetek ellen tökéletes?A Swap elkaphatja a sunderert is,ugye?
elveheti igen.
panda nem tudom de én is meglepődtem... nem is értem ha lett volna eruption azt láttam volna, tényleg nem értem.. mind1 annyira nem fontos bevertem azzal a bizonyos sundererrel 
Nah, megcsináltam a Slavemaster advanced-et egyedül. Nem volt olyan vészes, persze ahhoz kellettek azért komoly lapok.
Szerencsére pont az aggressor-t dobta, és állítólag az expert sem sokkal nehezebb.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Jöhetnek még a tanácsok. Mondjuk unranked gyakorlásnak is örülnék. Majd keresek mindenkit.
Pandaflosh: nem jó az a rák na. 
Morgomirhun: te írtad már a nick neved?
[ Szerkesztve ]

DeckardCain
(senior tag)
DDeckardCain néven megtalálsz.
Egyéb : sikerült megint az első pálya experten és a defending hope is. Master archers és tremor már 3as szinten ![;]](/dl/s/v1.gif)
a defending hope nagyon könnyű, én sokat farmoltam a magma 3ért régeben. most megcsináltam egyszer standardon talán a frostmage 1ért és nagyon nagyon unalmas
elhatároztam hogy nem fogok standard mapokat csinálni max UR vagy R upokért de uncommon meg commont megveszem tokenből főleg ha 1 playeresen dobja a büdés életbe nem kapom meg.
Ollie slave master nem volt meg neked? az aggressor nem 2esen volt?
[ Szerkesztve ]

DeckardCain
(senior tag)
Nekem is a magma kell expertről, de a frost mage standardról még mindig hiányzik 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Aki bontott boostert az mondja már el, hogy miket talált benne. Ami igazán érdekel az a rare és ultra rare lapok (amiket talált). 
Neki láttam a Mo standard-nak. Persze Mo up.-ot nem ad, de az, hogy még XP-t sem, az már elég durva.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Itthon is megtalálnak az ilyen embrek. De úgy tünik én a kinti fórumokon is csak ilyenekbe futok bele [link] 
boostert csak akkor vegyél és csk akkor ha van fölös 250ed ez olyan mint a szerencse játék kb az élmény a lényeg hogy megveszed meg bontod és reménykedsz hogy lesz benne valami na de az hogy van is annak nagyon kicsi a sansza. nekem egyszer volt benne mounti az volt a legértékesebb de mostanában CSAK olyat nyitok amiben semmi... abba is hagytam.
szoval nem érdemes rá költeni.
én nekem a PvE rangom az skylord és már az adv mapokért sem kapok xp-t

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Mégis miket találtál?
pfu hát már vettem egy párat, nem emlékszem mindre. de legelső egy harvi volt aztán egy Motk aztán volt még mounti, dread, worldbreaker ezek voltak az értékesek volt amok, shrine of war, voodoo shack, blacklash, shadow mage wrathgazer, timeless one, aztán még voltak de nem emékszem rájuk értéktelenek voltak.
az Amoknál ideges voltam, meg kaptam a renegade legértéktelenebb lapját..
[ Szerkesztve ]

pachito
(senior tag)
Tome-ot érdemes venni? Illetve ugyanolyan lapok eshetnek, mint a booster packokban, csak több?
[ Szerkesztve ]

pachito
(senior tag)
Egyébként tegnap megkötöttem életem üzletét: trade csatin árultak kártyákat, gondoltam, megnézem miket, rákérdeztem a Harvesterre és Mindweaverre, elsőre azt mondta (tört angolsággal), hogy 100 bfp, másodikra meg 8-at
Mondanom se kell, ugrottam a direct trade gomb után 

helphelp
(lelkes újonc)
melyik expert mapon esik a legtöbb gold?