motion blur-t OFF-ra tedd be és meglátod
► HeRmAn EzReDeS ™◄ ► BMW 1M ♥◄ ► BMW PoWer ◄►BMW Lifestyle Termékek Nálam + ÚJ Gyári / Utángyártott Alkatrészek Minden ami BMW + Egyéb Autótípusokhoz is !!!!! ◄
motion blur-t OFF-ra tedd be és meglátod
► HeRmAn EzReDeS ™◄ ► BMW 1M ♥◄ ► BMW PoWer ◄►BMW Lifestyle Termékek Nálam + ÚJ Gyári / Utángyártott Alkatrészek Minden ami BMW + Egyéb Autótípusokhoz is !!!!! ◄

igen, igy viszont furcsa, hogy 1-2 pont elfoglalasa utan jon az ossze-vissza rohangalas pubon... Nem bannam ha lenne esetleg mind2 fajta
Lehetne Rush assault a neve
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
egy pro helis jelentkezhetne... kiszeretném húzni a helis cuccokat.. de én csak gunnerként tudok közreműködni. Valaki esetleg? 
BF3: Anzani-HUN [[ Leon TDI 2.0 Sports Limited ]]

Ha nem szoktam volna rá a WOT-ra, akkor segítenék... 
Közben kiderült, hogy nem orosz meteor volt, csak Chuck Norris Oklahomában beleütött egy golflabdába....

Szépen elmész egy üres pályára és lehúzod a zászlókat és ha " véletlenül " az ellenség a barátod lesz akkor rögtön 2-szer több pontot szerzel ( a barátod is) , de ez működik repcsivel is Caspien Borderen az antennát és Operation Firestorm-on pedig a Ru team előtt lévő zászlónál le tudsz szállni vele , bár így nincs sok kihívás benne . és nem jelenti azt hogy tudsz is repülni vele , de kilehet lockolni mindent

A CQ assault nem csak annyiban különbözik a sima CQ-tól, hogy az egyik csapat kezd az összes zászlóval a másiknak meg több tickete van, hanem abban is, hogy ha a támadó csapat megszerzi az összes zászlót, akkor automatikusan nyernek, nem kell 0-ra lemennie a védők ticketjeinek.
Szerk. : és éppen ezért szükséges a visszafoglalás lehetőségét meghagyni.
[ Szerkesztve ]

jaaaaa, en ezt nem is tudtam
Azert meg nem lenne rossz egy cq rush 
(#859) fornettisuti válasza scope2007 (#854) üzenetére

nem kell üres szerverre menni, szűrj rá a flag szóra szerverkeresőben, csak olyan szerverek lesznek, ahol tilos ölni. mindenki csak zászlót foglal sokpontért, megszerezhető helihez is sokminden és még heli vezetéshez is jó gyakorlás.
Prestigio 8" MultiPad 5080C Pro; Alcatel OneTouch 918D; Acer Aspire 5742Z; BF3: black_Umbrella; BF:BC2: withu0q6; BF2: fornettisuti; PS3 SuperSlim 500GB; PSN-ID: withu0q6
(#860) Ribi válasza fornettisuti (#859) üzenetére

Sőt ha szerencséd van, akkor csak belépsz egy squadba, bespawnolsz a helibe amit vezet valaki és elmész enni 
Ugyanez tankkal is lehet. Csak repcsivel van gond.

Tegnap John Carter a Marson-t játszottam BF3-ban:
Leszálltam a jettel a senki földjén (már a piros mezős rész
), mert javítani kellett, betalált egy szerencsétlen szerencsés rakétája
Kiszálltam a gépből, és javítottam 1000-rel. A 10sec lejárta előtt visszaszálltam a gépbe, majd megint kiugrottam, hogy tovább javíthassam. Viszont ez utóbbi tényleg ugrás, és nem kiszállás volt, mert eldobott a géptől jó messzire, mintha katapultáltam volna (lehet azért, mert domboldalon állta gép, és nem "értette" a motor a helyzetet)
Esélyem sem volt 10sec alatt visszafutni a géphez, ezért távolról beleeresztettem egy rakétát, nehogy az ellen megszerezze véletlen 

Mi a f@szért nem menti el a játék az adott kört??? 
Nem dobott ki, normálisan végigment, erre látom, hogy semmi nincs mentve... 
Egyébként az melyik bug, mikor egyszerre lövitek le egymást?Megtörtént vagy 10-15 alkalommal egy kör alatt..
LG Optimus 4X HD | AKG 518 LE
Majd elmenti. Nem veszik el semmi. Máskor is, másnál is előfordul, hogy később íródik jóvá.
Az meg nem bug. Az ilyen direkt.
(#864) fornettisuti válasza Viper26 (#862) üzenetére

az az, ami bc2-ben is már bőven megvolt 
és az melyik bug/fícsör, hogy ha rajta vagyok a MAV-on akkor meg sem mozdul? 
[ Szerkesztve ]
Prestigio 8" MultiPad 5080C Pro; Alcatel OneTouch 918D; Acer Aspire 5742Z; BF3: black_Umbrella; BF:BC2: withu0q6; BF2: fornettisuti; PS3 SuperSlim 500GB; PSN-ID: withu0q6
(#865) Runo válasza fornettisuti (#864) üzenetére

Nem bug, az új patchet élveheted 
Közben kiderült, hogy nem orosz meteor volt, csak Chuck Norris Oklahomában beleütött egy golflabdába....
(#866) Chrys_ válasza fornettisuti (#864) üzenetére

Fogyjál ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tegnap TDM-n volt egy player 800+ pinggel, halommá lőtt mindenkit. Van olya prg, amivel beállíthatsz manual nagyobb válaszidőt? Mert az full előny.

Szerintem csak hátrányt jelenthet a magas ping. 
Torrentnek hívják azt a programot full sávszélen! Le és feltöltesz, közben garantáltan megugrik felfele a pinged. 
De az is lehet, hogy cheater a user és a saját régiójából már mindenhonnan banolták, ezért átugrott másik földrészre "kalandozni" 
CoD Modern Warfare 2 Steam nick:SipiHun74 ||| CoD4: =OLD= S!pi ||| Battlelog: SipiFresh ----------> "Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

Patch előtt is létezett ez a bizonyos X-elés. Nem kell mindent a patchnak felróni.
Origin/Steam: TavasziTekercs // GW2: TavasziTekercs.8319

Ha jól sejtem, akkor azt írta, hogy a patch-el megszüntették a MAV-on álldogálás és repkedés lehetőségét. Ezért nem mozdul.
CoD Modern Warfare 2 Steam nick:SipiHun74 ||| CoD4: =OLD= S!pi ||| Battlelog: SipiFresh ----------> "Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

Szerintem a kollega "és az melyik bug/fícsör, hogy ha rajta vagyok a MAV-on akkor meg sem mozdul?" kérdésre valaszolt, amikor rafogta a patchre.
Csak akarták, de nem szüntették meg. Még mindig lehet a MAV-on utazni, csak kicsit máshogy kell csinálni, mint eddig.
www.tacticalgamer.com

Mivan az X-eléssel? Miről beszélsz? 

A patch miatt van. Ha olvastad volna, hogy mit javít... 
| www.diablohungary.hu
Avass be, mert eddig se tudtam, de más kipróbálnám.. 
Battlefield 3: M1128 Tank Destroyer Legend
Persze, hogy aztán a háztetőre felliftezett sniper hordákkal kelljen harcolnom 
youtube-on egy perc alatt találsz róla videót 
www.tacticalgamer.com
Néztem már még patch előtt is, de akkor sem sikerült mindig lehullottam róla 
Amúgyse vagyok nagy Reconos, csak bohóckodni akarok vele 
Battlefield 3: M1128 Tank Destroyer Legend

sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ sɪɪ @ under construction
(#880) maskimx válasza fordfairlane (#879) üzenetére
Miért visel egy orosz(?) építőipari munkás neonzöld topot? MIÉRT?? 
www.tacticalgamer.com

Battlefield 3 trailer Modern Warfare 3 trailer alákeveréssel
"Did I ever tell you the definition of insanity?"
(#882) fordfairlane válasza maskimx (#880) üzenetére

Ezek azok a dolgok, amikre egyszerűen nincs válasz. 

fordfairlane: Volt már párszor, de még mindíg király
.
maskimx: Miért neonzöld top? Ez lesz az új patch-ban, szóval ez egy kis bemutató, mi vár ránk
.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n
(#884) Neoteric válasza Illusion1010 (#878) üzenetére
Hát ez kész. 
BF3: ne0teric_sAN
(#885) Gyufaaa válasza Illusion1010 (#878) üzenetére

Ez nagyon beteg! 
ELADÓ !!! Intel XEON L5638 (1366) OEM vadonat új !!!! Battlefield 3: Gyufaaa -----> Eladó cuccok: http://href.hu/x/j9w1

Ezt ma kipróbálom........ ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jelenleg eladó dolgaim ---> http://href.hu/x/kkfx
Szerencsére régi a videó, ez a technika már nem működik. 
#888) busman: próbáld ki, meglátod.
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com

Én akkor is teszek egy próbát....
Tuti nem megy?
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ sɪɪ @ under construction

Azt nem figyeltem......Ne baccál át ! 
Jelenleg eladó dolgaim ---> http://href.hu/x/kkfx
(#890) LLD válasza fordfairlane (#879) üzenetére

Illusion1010: Need for BF3!!Nagyon ökrök!!!

[ Szerkesztve ]
"Isten megteremtette az embert, mert a majomban csalódott. Aztán inkább felhagyott a kísérletezéssel."
(#891) Zoli1222 válasza Illusion1010 (#878) üzenetére

Vót'má'!
(#879) fordfairlane: ez is vagy 5x!
És a vót'má' is vót'má'! 
[ Szerkesztve ]
////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan /////////// http://hardverapro.hu/apro/core_i5-650-es_gep_elado_2/hsz_1-50.html

Jó a mömoárja a kollégának ennyi link közül amennyi itt megfordult má!!
(vagy csalsz és kimásoltad őket
)
[ Szerkesztve ]
"Isten megteremtette az embert, mert a majomban csalódott. Aztán inkább felhagyott a kísérletezéssel."

Vót'má' is vót'má'

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

multigaming.hu szerveren direkt nem lehet leszedni a BIRD-öt, vagy az IGLA szar a játékban? 
|| Dell Latitude E4300 || Nokia E72 || HTC One S ||

Jaj hát félrenyomtam mert Viper 26 hozzászólására akartam válaszolni na, mindenkivel megesik egyszer kétszer.
"Egyébként az melyik bug, mikor egyszerre lövitek le egymást?Megtörtént vagy 10-15 alkalommal egy kör alatt.."
Erre volt válasz az X-elés ami nem mást jelent mint, hogy egyszerre lövitek le egymást. Ez a jelenség létezett a patch előtt is.

en meg mindig azt mondom, hogy az nem bug amugy... mar leirtam korabban az okat is 
csak az idezetbol vettem a bug-ot 
[ Szerkesztve ]

Nem mondtam, hogy bug. Mind1
Bizony, mitől lenne bug? A ping meg a hitreg pont úgy adta, hogy egyszerre lőtték le egymást. Megesik.
www.tacticalgamer.com

semmi
[ Szerkesztve ]