B2K?
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

B2K?
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

nagyjából ilyesmire gondoltam én is.esetleg lehetne egy repülős pálya majd egy városi pálya felváltva.
szerk.: B2K szerintem nincs mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Origin: bifidusessensis /Steam: bifidus essensis
(#653) SVLaller válasza Cybertrone (#647) üzenetére

úgysem lesz egyhangú döntés, döntsd el Te, már úgyis megszoktad hogy szidnak a szerver miatt
![;]](/dl/s/v1.gif)
ha számít, nekem jöhet cq karkand, oman, caspian vagy akár metro is, mindenhol szarul játszok 
[ Szerkesztve ]
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
(#654) xavix13 válasza Cybertrone (#651) üzenetére

Nem tudom hogy megvan-e mindenkinek... Nekünk igen szóval szerintem mehet a mapok közé egy két btk map is. Többieken múlik...
Szerk.: Legyen összes map felváltva és nincs vita! CQ small mivel a létszám kicsi és vmi közepes számú ticket. 
(#655) asuspc96: Akkor BTK kilőve. Alap pályák felváltva, Cq small 500 ticket? Vélemények?
[ Szerkesztve ]
Yesterday is history, tomorrow is mystery, today is a gift... Origin ID: Xirith SC2: Xirith#618

nem rendelkezem B2K-val... 
Szóval rátok bízom, döntsetek mi legyen.... 
szerk:
Igen ez a minden map ez jó ötlet (elméletileg kivétel b2k)...a többit meg már említettük...szóval cselekedj Cyber kérlek ! 
Jó és akinek nincs b2k annak azok a map-okat, hogy rendezi le ? (egyáltalán be tud szállni) nem csak én leszek így...nem tartom vita témának..de szerintem(!) csak az alap bf3 pályák legyenek...szerintem....
Köszönöm, hogy kivetted !
asuspc96
[ Szerkesztve ]
..........................ELADÓ: http://href.hu/x/h53z.............................
(#656) Cybertrone válasza xavix13 (#654) üzenetére

Elindítottam 32 fővel, jó sok pályával... B2K is van Oman, és Wake
Jó szórakozást.. a ticketszám nem sok, úgy hogy fog pörögni, am ki CQ 
asuspc96:
B2K-t kiveszem, mert ha bent marad te fel se tudsz jönni...
[ Szerkesztve ]

1000 fő? 
Am nekem:
Strike at Karkand
Conquest
iPhone 4S,iPad 3,Xbox 360 Slim

Lehet felfelé áramlani, a szerver készen áll!
norbi2010:
Csak neked külön:
B2K mapokat kivettem mert nincs meg egyeseknek, így azok nem lesznek a mapok közt real? 
[ Szerkesztve ]
(#659) norbi2010 válasza Cybertrone (#658) üzenetére

Oh bocsánat 

"Fenn" találkozunk, Capafogxy néven megtaláltok ingame 

gyertek...már vagyunk néhányan...izgalmas lesz
asuspc96
..........................ELADÓ: http://href.hu/x/h53z.............................

Megvan 
Van vmi Teamspeak vagy Mumble vagy vmi?
[ Szerkesztve ]
(#663) doggie válasza orichalcos (#633) üzenetére

Hátha van aki még nem látta... meg is nézem még1x.
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP

Kipróbáltam, szar, már ki is léptem.
Laggol, vagy nem tudom mi, de ez a 1s elet 10 s várakozás mérsékelten szórakoztat....
(#665) Cybertrone válasza freeapro (#664) üzenetére

Kicsit tobb ram erosebbvproci jobb vga csodakra kepes olykor
(#666) ProciVettel válasza Cybertrone (#665) üzenetére

Kick time lehetne picit nagyobb, de am jó eddig minden. Csak kajáltam és kivágott. 

Cybertrone...!
Lejjebb kellene venni az 500-as limitet pl 300-250-re......kérlek...
előre is köszönöm, asuspc96

Azért az egyik pohos squad nyugodtan átállhatott volna... 

Meizu MX2 32GB

Nem írtad,hogy milyen felbontásban,és grafikai beállítások mellett akad nálad.
4GB RAM tényleg nem ártana,mert a videókártyád 512MB-os,és az is a rendszermemóriából vesz el ha kevés.A procit is megránthatnád 3-3,2 GHz-ig ha bírja a hűtőd,de lehet nem tetszene a játéknak,ki kellene próbálni.
Egyedül vagy a neten? Wifi,és egyéb nem megy mellette?
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
Nem volt rossz a szerver 
dilipok
Ott kapták az ívet rendesen
Jó voltál 
[ Szerkesztve ]
► HeRmAn EzReDeS ™◄ ► BMW 1M ♥◄ ► BMW PoWer ◄►BMW Lifestyle Termékek Nálam + ÚJ Gyári / Utángyártott Alkatrészek Minden ami BMW + Egyéb Autótípusokhoz is !!!!! ◄

jo volt amikor beettuk magunkat az emeletes hazba ketten 
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

khmm....nagy valósínűséggel kijelenthetem, hogy ez besült...?
Én úgy voltam az elején, hogy rendben megcsináljuk szórakozunk egy kicsit és mindenki JÁTÉKnak veszi majd....
Én annyira meglepődtem, hogy ilyen sok gond volt, hogy egyszerűen nem ment a játék...stresszes voltam amikor a ravaszt kellett meghúzni...
![;]](/dl/s/v1.gif)
de ez van..ez egy játék...
Végső soron mindenkit megértek...nem így képzelte el...én sem, ezzel nincs egyedül...Pedig jó lenne így esténként 1 órára így összelövöldözni egymást mert sok mindenkiben volt közös...a harcmodort illetően...
Ha ezt még megtudnánk spékelni egy teamspeak-kel vagy skype-al akkor egyből "real-time"-ban lehetne a bajokat közölni...nem a chaten írogatni ami nekem is nehézkesen ment... 
Szóval most kérem írjátok le mi tetszett és mi nem...(gyanítom az utóbbi előnyben lesz)
szerk:
H.Ezredes ; dilipok
Kaptam igen jól említed...addig jártam a nyakadra amig végül ugyan úgy kaptam... 
asuspc96
[ Szerkesztve ]
skype / ts jöhet !!! Az hiányzott csak...
► HeRmAn EzReDeS ™◄ ► BMW 1M ♥◄ ► BMW PoWer ◄►BMW Lifestyle Termékek Nálam + ÚJ Gyári / Utángyártott Alkatrészek Minden ami BMW + Egyéb Autótípusokhoz is !!!!! ◄

Ők már csak ilyenek. Mindenhova tömegestül járnak! Ráadásul egy oldalra állnak az esetek többségében és mindenkinek elrontják a játékát. Szemetek. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Origin/Steam: TavasziTekercs // GW2: TavasziTekercs.8319

az volt a baj, h elfogyott a municio 
amugy foleg azert tetszett, mert nem feltetlen esztelen rohangalas volt mint amugy publicon. Legkozelebb menjunk TS/Skype-ra es, es akkor megjobb lesz.
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
Azért írtam,hogy menjünk onnan
Írtam gyere megvárlak csak menjünk 

Azért mondtam. 
![;]](/dl/s/v1.gif)
Meizu MX2 32GB

Nekem tetszett,igaz csak egy 10 percig voltam 

a tridef.com-on a támogatott játékok között csak a béta szerepel. Milyen cuccaid vannak?
////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan /////////// http://hardverapro.hu/apro/core_i5-650-es_gep_elado_2/hsz_1-50.html

Amíg nem toltam online a gammát, csak a SINGLE részt játszottam (másik "változattal", gondolom így is érthető
), addig 3D-ben tudtam tolni.
Amióta feltettem eredetiben és az Origin stb van, azóta nem engedi. Tehát működik(ött) a TRIDEF addig.
Most egy LG 3D-s monitorom a passzív megoldások közül, miért?
Szerintem az,h kijelölte már egy másik squad parancsnok.... Mert mikor én is kijelöltem akkor mindig eggyel több csillagot írt fölé
[ Szerkesztve ]
akkor ez is új nekem.. gondolom a patchhal jött... akkor a patch óta senki se jelölte? mert ma láttam először.
publikon még az ammo, medkit, repair se divat
sajna [legalábbis ritka kifogni olyat a squadba
[ Szerkesztve ]
BF3: Anzani-HUN [[ Leon TDI 2.0 Sports Limited ]]

ez a patch óta van, itt olvastam, hogy ez azt jelenti,hogy egy másik squad leadere már bejelölte azt a pontot. aztán hogy ez igaz vagy nem azt már nem tudom 
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
Igen-igen
Ezek szerint ennyire játszanak össze az emberek.......

Az utolsó kép rohadt jól néz ki!! 
"Did I ever tell you the definition of insanity?"
(#690) - = Zk = - válasza scope2007 (#688) üzenetére
jársz TDM-ezgetni? én patch óta hetente 1x-2x játszom
....
Eladó Cooler Master V8...!
Ilyenekbe én nem szoktam belefutni 
(#692) - = Zk = - válasza H.Ezredes (#691) üzenetére
hát igen, Ezredes Maga egy tálentum! Erre rá kellett jönnöm, no...

(#693) H.Ezredes
óóó, akad. sőt!
csak annyira ideges vok a patch miatt, hogy én annak tudom be
... kárálok játék közben, mint nyugdíjas a Híradó alatt 
[ Szerkesztve ]
(#693) H.Ezredes válasza - = Zk = - (#692) üzenetére
Miért nálad van ennyi szar bug ?
Én vagy nem figyelek erre vagy tényleg nincs nálam ennyi bug

Kifejezetten gusztustalannak tartom................
(#695) - = Zk = - válasza H.Ezredes (#694) üzenetére
egyetértek....
nagyon a pénzre mentek. nem volt elég nekik az a bevétel, igy háát léptek ez ügyben
[ Szerkesztve ]

A nagyarcú magyar klánok ismét megmutatták ki a legény a gáton 
nem baj,maradok a multi-gaming szervernél.
Origin: bifidusessensis /Steam: bifidus essensis
aki hülye vegye meg, aki játszani jár, az nem fogja megvenni 
szerintem nem a kisujjukból szopták ki hogy egy ilyen kéne 
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Nem rossz dolog ez...DE én úgy csinálnám,hogy legyen megjelölve,hogy ki mit ért el és mit vett meg.
Igaz lehet a legszuperebb felszereléssel is bénázni...
Nomeg talán annyi előnye lehet még,ha a Pistike ezt veszi meg,akkor hátha nem költ a rohadt aimbotra,WH-ra,hogy mindent gyorsan unlockoljon,a fosósabbját legalább a "legális" csalás felé terelik ezzel.
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

"Did I ever tell you the definition of insanity?"