Lemondok! 

AEK...
2 méteren belül talán. Azért az m16-tal messzire is lehet pötyögtetni. Egyébként, meg sokkal lassabb a tárcsere... Amennyiszer én tárat cserélek egy meccsen, összejönne kb. +1perc... 
Meizu MX2 32GB

Lemondok! 

AEK...
2 méteren belül talán. Azért az m16-tal messzire is lehet pötyögtetni. Egyébként, meg sokkal lassabb a tárcsere... Amennyiszer én tárat cserélek egy meccsen, összejönne kb. +1perc... 
Meizu MX2 32GB

úgy-úgy! Üljél csak vissza a helibe...
Komolyan most már lemérem stopperrel, h mennyi 1 tár csere.
////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan /////////// http://hardverapro.hu/apro/core_i5-650-es_gep_elado_2/hsz_1-50.html

Meizu MX2 32GB

Az AEK jó fegyver a maga mezőnyében. A tárcsere és a távolra zabolázhatatlan célzás tényleg elvágja. De közelre jobb is talán az m16-nál.
Az m16 egészen egyszerűen: OP! 
[ Szerkesztve ]

Na bazz... El is felejtettem, h már csináltam ezt a táblázatot... 
////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan /////////// http://hardverapro.hu/apro/core_i5-650-es_gep_elado_2/hsz_1-50.html

► HeRmAn EzReDeS ™◄ ► BMW 1M ♥◄ ► BMW PoWer ◄►BMW Lifestyle Termékek Nálam + ÚJ Gyári / Utángyártott Alkatrészek Minden ami BMW + Egyéb Autótípusokhoz is !!!!! ◄

Nekem végülis elég lenne ha a "sztárpilóták",akik rendszeresen egy oldalra állnak és még 50-0-ás statnál sem veszik észre magukat,"mondanának le". Mellesleg a jetesek között mintha kicsit nagyobb arányban lennének a baseraperek.
Origin: bifidusessensis /Steam: bifidus essensis
Ma sikerült Jettel két potyakillt szereznem
Az egyik egy ejtőernyős volt, szerencsétlen elkaptam a levegőben a repülővel
A másik ugyanez csak szárazföldön, kicsit közel repültem a földhöz és beleakadtam egy enemybe 
Battlefield 3: M1128 Tank Destroyer Legend
(#459) - = Zk = - válasza Laraxior (#458) üzenetére
" a hülyének van szerencséje" 
Eladó Cooler Master V8...!

Itt az új battlefield friends vidi: KATT
BF3/BFBC2/Origin: HalyHUN

[link] srácok itt egy tök jó bemutató arról, hogy működik a Suppression. Érdemes megnézni. Így végre nem csak dísznek vannak a "perkek".
Engineerként: G36C és SG553 megy nálam.
[ Szerkesztve ]
"We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi

Tudnátok abban segíteni, hogy amennyiben másik gépre (laptop) is fel akarom tenni a BF3-at és azon is játszani (persze nem egy időben), hogyan tudom megtenni, illetve a mentéseket átmenteni oda és hol találom ezeket?
Kerestem, de nem találtam az ide vonatkozó hsz-t.

Kapcsold be az originben a felhőszolgáltatást.
És akkor ilyen másolgatásokkal nem kell foglalkozni.
tudtommal nem csípik egymást nagyon, szerintem hanyagolja 
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Semmi probléma nincs vele.

Alakul ez a shotis dolog, egy lövéssel 2-3 ember, majd rájönnek, hogy ne futkározzanak falkában. 
LG Optimus 4X HD | AKG 518 LE
hm, akkor lehet kijavították, a kezdetekben nem volt százas a cloud, ajánlott volt kikapcsolni 
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a
ugye - ugye ... 
All Hope Is Gone
(#469) nagybá válasza Doki-HUN1978 (#401) üzenetére

A-91 vagy 94, nem tudom már mi a neve, na az nagyon tutkós.
A fal nem lehet átlátszó.

Köszi polonic! 
És ez mit csinál, mit jelent???
► HeRmAn EzReDeS ™◄ ► BMW 1M ♥◄ ► BMW PoWer ◄►BMW Lifestyle Termékek Nálam + ÚJ Gyári / Utángyártott Alkatrészek Minden ami BMW + Egyéb Autótípusokhoz is !!!!! ◄

H.Ezredes: Hogyan csináljunk még több pénzt? ááá már meg is van
Gyertek játszani, jövő hónapban is várnak a Logitech kuponok! Minden harmadik hónapban pedig Logitech tárgynyereményeket sorsolunk ki, az adott 3 hónap versenyzői között!
szerver
Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

Ettől már csak 1 ugrás a sugár,és lesznek olyan specializácíók amit csak pénzért lehet megvenni és milyen f@sza is lesz az!!!(remélem nem lesz igazam) 
Mondjuk kitelhet tőlük!! 
[ Szerkesztve ]
"Isten megteremtette az embert, mert a majomban csalódott. Aztán inkább felhagyott a kísérletezéssel."

Én azt sem bánnám, ha az telne ki "Tőlük", hogy egy frissítés után JELENTŐSEN jobb lesz ez a gamma! 

Biztos dolgoznak az ügyön!!
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Isten megteremtette az embert, mert a majomban csalódott. Aztán inkább felhagyott a kísérletezéssel."

Egy játszhatatlan s.arkupac ez f.shalmaz bf

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

Egy újabb féreg: csíter
[ Szerkesztve ]
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66

pls miért lettek leszükítve a pályák? valamit elálithattam? :S http://tinypic.com/r/2i0yc09/5

55 óra alatt nem rossz!Férgek járnák át!!

(#482) bifidus válasza kemalboy01 (#480) üzenetére

team deathmatch pályák eddig is ekkorák voltak,nem?
Origin: bifidusessensis /Steam: bifidus essensis

Tény, hogy a patch után újra kell értékelnie az embernek az eddig kialakult képét a játékról, de azért nem olyan rossz ez, így pár napi játék után. Főleg annak fényében, hogy a piacon nem hemzsegnek az elfogadható FPS játékok alternatíva gyanánt. Biztosan óriási dráma lehet, hogy némelyek csak 70-80 embert bírnak leszedni egy menetben, szemben a patch előtti 120-al, de valahogy nem tudom átérezni a fájdalmukat.
BF3: mopar75

Némelyik TDM map inkább nagyobb lett.

Az igaz, hogy nem játszom túl gyakran, de ezt én is észre vettem. A többit eddig nem igazán, hogy könnyebb vagy nehezebb lenne "ölni".
ELADÓ !!! Intel XEON L5638 (1366) OEM vadonat új !!!! Battlefield 3: Gyufaaa -----> Eladó cuccok: http://href.hu/x/j9w1

Egész jó lett [Battlefield 3 | Cinematic | The Infiltration ]

Windows8 beta 64bites verzioja, mennyire életképes választás fő rendszernek, BF3 szempontjából?
Holnap dózerolnám a Win7 32bitet le.
Elvileg a Win7-es drivereket eszi a Win8 beta, de azért Negativ gyakorlati tapasztalatok érdekelnének vga driver, origin, böngésző bf3 pluginok (in)kompatibilitás szempontjábol.
ATI kártya van a gépben.
Prestigio 8" MultiPad 5080C Pro; Alcatel OneTouch 918D; Acer Aspire 5742Z; BF3: black_Umbrella; BF:BC2: withu0q6; BF2: fornettisuti; PS3 SuperSlim 500GB; PSN-ID: withu0q6
(#488) janihunk válasza fornettisuti (#487) üzenetére

Nálam bevált elsődlegesnek is. Az új patch óta kékhalás sincs játék közben. Böngészőből megy minden. vga drivernek a 12.1 et ajánlom, nálam az a legstabilabb. Progiból is felment minden, alcolol 120 nem de daemon müxik. Van egy frissítésben érkező "kis patch" a vga hoz úgynevezett WDDM 1.20 na azt ne rakd fel.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66

(#490) haly válasza fornettisuti (#487) üzenetére

Fő rendszernek én biztosan nem használnám, de ha win7 mellé rakod, akkor az ,,eredetiséget'' vizsgáld át
, mert nekem tönkre tette a hülye boot menüjével 
A HD2300-as laptopkarit sem ismerte fel
,bár azóta szerintem sokat fejlődött.
Ha még ki sem próbáltad, akkor viruális gépre pattintsd fel először, ha már megvolt, akkor úgyis el tudod magad dönteni 
kemalboy01nem lett kisebb, csak N gombot nyomtál...
Azzal tudod változtatni a térkép nagyságát, hogy mekkora látszódjon az egész mapból. Szvsz TDM-en nincs sok haszna, de conquesten rá lehet pillantani az ellenséges helire, hogy elvitték-e már, vagy sem ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Mekkora undorito trágyává tette a jatekot ez a legutobbi patch,eddig tök jó volt. Minden jarmunek megvolt az előnye hátránya. Most mivan? Egy kicsikét tudo Jet-es szétkap barki,barmit akarmit csinaljon. Tank-al nemtudom mit csinaltak de olyan lomha lassu lett hogy az hihetetlen. Helikopterrel meg megyek megyek azt gondol egyet és vet egy bukfencet és szétrobban WTF?! Mi a jó édes svéd anyjukért kellett ennyi szart tweakelgetni?! A patch elötti JÁTÉKOMAT AKAROM MOST!!!!!
ui.: Azona rohadt minimapon lehetnének nagyobbak a pontok jelei,alig takarja el az egész térképet az a ****** A,B,C stb jel. Szánalmas amit műveltek....(svédek,ennyit tudok mondani,svédek
)
[ Szerkesztve ]
(#492) haly válasza Dantenero72 (#491) üzenetére

No komment... magyarok, ennyit tudok mondani, magyarok... 
[ Szerkesztve ]
(#493) - = Zk = - válasza haly (#492) üzenetére
ez hogy jön az Ő hsz-éhez? 

Jól látom, hogy az Air Warfare ribbon megszerzéséhez csak 5 kill kell a régi 6 helyett?
(#495) haly válasza - = Zk = - (#493) üzenetére

A sírás, és ócsárolás nagyon magyar szokás 
(#496) polonic válasza Dantenero72 (#491) üzenetére
Azzal, hogy ezt nekünk ideírtad, változni fog valami szerinted?
Be van linkelve a topikba, hova írhatod a panaszod. Ott látni is fogják a svédek. . .
(#497) - = Zk = - válasza haly (#495) üzenetére
-
[ Szerkesztve ]

Ez elég buta komment volt, de nem ide tartozik 
ON
Amúgy lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem nincs gondom a Patchel. Mondjuk jó régóta most vettem elő a játékot megint, de most nem is tudok elszakadni tőle 
[ Szerkesztve ]
"Did I ever tell you the definition of insanity?"

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
Veled van a hiba

Publickra megfelelő a játék warra sajna semmiképpen sem. Az hogy tiszta lövéseket nem ad be vagy ha a war legelső szituja 2v2 heliben az h a TV becsapódik de nem adja be és a másik helisnek igen és bukó az egész légi fölény stb. Jó a játék én szeretem csak persze sok a hiba. Majd ha a BF.hu-n kinn lesz a rádiós adás akkor van benne 1-2 rész amikor erről beszélgetünk.
Origin: ERGOTiC-Tobi