Valakinek hasonló ? 
All Hope Is Gone

Ez a BF3 mostanaban szivat teged
AMugy nalam semmi ilyesmi.
BF3:M3oH
Nem is kicsit ... 
All Hope Is Gone
A hibakódot üsd be google-be ha még nem tetted, hátha okosabb leszel valamelyest. Sajna a képről nem látszik a teljes kód.
BF3: ne0teric_sAN
All Hope Is Gone

Én elgondolkoznék még mindig az i3-on.
Már számtalanszor leírtam, de mások is panaszkodtak, hogy 2 magos procival be tud szaggatni a játék és akadozik. Ez amiatt van, hogy a cpu 100%on pörög. Minden 2 magossal. Hiába váltasz kicsit gyorsabb 2 magosra, nem leszel sokkal előrébb. Nem fog annyira akadozni, de akkor is fog, és egy idő után idegesítő lesz.
Nekem pár hete random indításnál dobott kékhalált, el nem tudtam képzelni mi lehet a baja, de aztán egy registry pucolás megoldotta a problémát, azóta nem fordult elő semmi rendellenesség. Egy próbát sztem megérne nálad is, ajánlom ezt a progit. 
köszönöm 
És amit megtalált, azt nyugodtan kinyeshetem ? 
All Hope Is Gone

szerintem érzéssel, volt olyan gépem ami pucolás után használhatatlanná vált
(nem akart bebootolni, ha pedig igen akkor jelszót kért olyan gépen amin sosem volt
)
Ha szomorú vagyok, dobom a szomorúságot és inkább KIRÁLY vagyok!
most már b@szhatom
... restartolok egyet .... 
All Hope Is Gone

remélem még találkozunk, és nem kell újrahúznod az egész gépet 
Ha szomorú vagyok, dobom a szomorúságot és inkább KIRÁLY vagyok!

Most jutottam el odaig, hogy megnezzem az FPS-t. 50-60 kozott van altalaban (zart helyeken boven 60 fele is megy) a legkevesebb 42 volt amit lattam, de akkor volt tortenes rendesen. Nekem ez boven a jatszhato kategoriaba esik 
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

Köszi, hogy megnézted. 
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/ff07 Folyamatosan Frissítve! ; )
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a
4. indítás után, újra itt vagyok 
All Hope Is Gone

LoL
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

ezek szeint jol ment a "takaritas"
![;]](/dl/s/v1.gif)
az igen, de a kék halál még mindig megvan 
All Hope Is Gone

Olvasom a problémádat én is AVG-t használok és az origin exe-t nem találja vírusosnak.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

jobban megnezve a screenshotot, nekem is volt hasonlo, nekem az akkori 2 memoriamodulbol volt az egyik hibas. Eleinte ritkan jott csak elo, aztan egyre surubben. Akkoriban olvasgattam a problema utan, es az a hibakod kb mindenre utalhat 
Winne: most mennyi FPSed van? Hasonlo gepunk van, es ha 1-2 aprosagot visszavennek, akkor nekem tuti meglenne a fix 60, tehat nalad se kellene ennek gondot jelentenie
[ Szerkesztve ]

Kicsit fura kérdés lehet, de egy 6870-hez milyen videobeállítást érdemes eszközölni? 50 fps alatt nem vagyok hajlandó játszani. 
Igen, elég általános leírást ad a hibaüzenet, csak az a furcsa, hogy munkatársamnak is ugyanezt dobálja 2 napja ... egyszerre romlott volna el mindkettőnknek ?
Amúgy a memtest elment 100 % - ig, és nem talált hibát 
LamaCube
Értem, BC2 - ben os volt olyan hibám, ami 100.000 emberből 5 - nek volt talán 
All Hope Is Gone

Állíts mindent highra és ahol mutatja az fps-t a monitoron ott piros alkoholos filccel írd rá az ötvenet. Ezek után kapcsold ki az fps-t mutató progit ![;]](/dl/s/v1.gif)
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Látod erre nem gondoltam, ezért tartalak téged.

Full HD-ban is elviszi highon az a kártya, max ilyen msaa legyen 2x bár asszem highon az az alapértelmezett.

A játékhoz melyik nvidia drivert érdemes feltenni? (vga 460gtx)

Hát, azért full high-on az az 50fps inkább 40...
Nekem legalábbis. Én úgy nyomom, hogy mesh-, texture quality ultrán, a többi low/off. 
[ Szerkesztve ]
Meizu MX2 32GB
480al tolom, én megkockáztattam a 301.24-et. Hibátlan.

Battlefield 3: M1128 Tank Destroyer Legend
(#2229) Tiger.huhhhh válasza sith7 (#2222) üzenetére

Melegedés miatt is hibázhat a memória...melegedést pedig okozhat az oxidálás is....vedd ki a memóriákat, pucold le alkoholos Pzs-vel (vagy arcszesszel) és egyesével teszteld meg. a kékhalál elvben nem jöhetne elő...játékból kilépés, lefagyás (extrém belassulás) ok...
A memteszt pedig nem mindig döntő bizonyíték. 
"Kam Mária vagyok, audiofil látnok vagyok, okleveles placebómágus vagyok, high-end energiával gyógyítok, távirányítással távgyógyítok és hifi rontáslevétellel foglalkozom" By kammerer

A mesh nekem is ultrán van, 1680*1050-ben vagyok. Eleve mediumon próbáltam, ott 70 és 100 között vagyok, de este meglesem akkor high-on. 

Nem állítottam hogy 50 fps-el, csak azt hogy elviszi 
Hát akkor marad továbbra is a találgatás. Ha esetleg van otthon elfekvőben másik memóriád v baráté szomszédé, akkor azt szerintem is megpróbálhatnád.
Szóval tényleg csak a bf3 alatt csinálja?

Na jóóóó... 
Meizu MX2 32GB
Tiger.huhhhh Neked is mondom 
Amit csináltam:
Régi vga dricer le, driver sweeper - rel 11.8 - as volt, 12.8 - as fel.
Kivettem a ramokat a kék slotokból, és áttettem a fehér slotokba
Eredmény: szakaszos sípolás
Visszatettem a kék slotokba őket, gép újraindít, nem sipolt
Azóta csináltam 3 újraindítást is, és egyelőre nincs kék halál
Neo: nálam nem a BF3 alatt csinálta, hanem egyik munkatársamnak dobott ilyet, amikor játszani akart vele , nekem már a windows logo megjelenése előtt dobta a kék halált, bootolás alatt.
Ramot csak jövő héten kapok a boltos haverom ad 1 párt kipróbálni, hogy azzal milyen, illetve az sípol - e a fehér slotoban.
Most akkor ilyenkor mi van .... jó a ram, vagy nem ? 
All Hope Is Gone

az a szakasos sipolas a cserenel nem hangzik tul jol... ha csak egy modult raksz bele akkor elindul rendesen? (kisertetiesen hasonlit az en problemamra, ott is majdnem random modon ment hol az egyik, hol a masik par slotban, majd egy ido utan mar csak egy modul mukodott rendesen) Sokat jatszottam vele en is anno, mert a memtest sem mutatott hibat (bar nem is futtattam napokig). Aztan idovel elhalalozott az egyik modul.
(sot, olyan erdekes problemakat is produkalt a hibas modul, hogy a betomoritett fileokat CRC hibasnak irta. Majd restart utan kitomoritette rendesen. Erdekes volt, mert kb random jott elo a hiba. Volt, hogy 2 napig ment minden gond nelkul, de volt, hogy mar inditas utan kiabalt, hogy nem jo a tomorites)
Ja, meg annyi, hogy szamomra a legjobb "tesztprogram" a wow volt. Nem is hinnetek, de a legkisebb hibara/instabilitasra is hibauzenetekkel leall kb 2 perc alatt 
[ Szerkesztve ]
Hát akkor passz, nekem is olyan volt h töltötte a windowst, aztán mielőtt bedobott volna a bejelentkezési képernyőre, kaptam a kékhalált. Nálam szerencsére elég volt az h kipucoljam a registryt. 
Próbáld ki akkor másik ramokkal ja.. aztán majd utána többet lehet tudni.
Lehet amúgy h vmi zavar van az erőben, mert lizRRR gépe is rakoncátlankodik, bár ő még a töltőképernyőig se jut el.

Biztos, hogy van valami, mert haverom se tud most egyik napról a másikra játszani a BF3 - mal ... neki ott dobja, ugyanezt az üzenetet ... és csak azóta, hogy most pár napja frissült az origin .... amit nekem vírusosnak jelölt ..... ez már több, mint véletlen egybeesés szerintem ... ennyi embernél ... 
dilipok
jövő héten kiderül, ha azok a ramok nem sípolnak a fehérben, akkor tuti a ram nem jó ... ha sípolnak ... akkor lehet az alaplapi ram slot ?
... bár azt nem hinném ... 
All Hope Is Gone

elvileg nem elkepzelhetetlen, de en inkabb a ram-ra gyanakodnek. Addig esetleg kiprobalhatod egy modullal. Ha hibazik, kicsereled a masikra/atrakod masik slotba. Jo lenne talalni egy pontot, ahol mindig hibazik ha rossz modul van benne (mint nekem a wow, vagy a tomorites volt), mert igy konnyebben tudnad tesztelni es nem kellenek orakat/napokat varni, hogy elojojjon a hiba.
[ Szerkesztve ]
(#2239) Tiger.huhhhh válasza sith7 (#2237) üzenetére

Egyszerre egyet tegyél bele és azt tedd bele mindegyik slotba, aztán ugyanígy teszteld le a másik memóriád is! Másképp nem fogod megtudni, hogy a slot rossz (valamelyik) vagy a memória (valamelyik). Minden változtatás után próbáld indítani a gépet, elég, ha a win. betölt.
"Kam Mária vagyok, audiofil látnok vagyok, okleveles placebómágus vagyok, high-end energiával gyógyítok, távirányítással távgyógyítok és hifi rontáslevétellel foglalkozom" By kammerer

Sziasztok!
kipróbáltam volna én is ezt a játékot...
az a hiba állt elő,hogy az egérrel való jobbra-balra-le-fel nézelődés nem müködik és beállitani sem tudom. mi lehet a gond ?
az egér hibátlan.
AMD X4 960T@X6 1600T,990FXA UD3,Hyper212 eladók...
Köszönöm a válaszokat, amint lesz időm nekiállok kísérletezni
All Hope Is Gone
joystick, kormány, gamepad van bedugva a gépbe?
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/BadBunnyBunny/stats/234292461/
egy mocskos tetves kis csaló!
EVO & STi power
Akkor azt húzd ki.
húzd ki, valószínűleg ez kavart be neked 

oks
köszi az infót
ez a verzió eszembe sem jutott.
még jó hogy van prohardver és hozzáértő szakik. 
köszi mégegyszer mindenkinek. 
AMD X4 960T@X6 1600T,990FXA UD3,Hyper212 eladók...

Hehe, anno a kormányomnál ez menet közben jött elő, céloztam és hirtelen felrántotta az egeret az égboltba és úgy is maradt 
na, jó lett?