- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
Úgy látom nincs a Címvédőről semmi kép, semmi info, hát akkor egy kis emlékeztető
Idén is hasonló örömöket kívánok Mindenkinek.
Köszönöm Chelsea!
-
Ps Vita
őstag
Remélem a Dortmund és az Arsenal is nyer ma,a Real-City meccsnek abszolút pártatlanul állok hozzá,csak legyen jó a meccs,Apacs szerintem be fog találni
-
Szólista
senior tag
Az M1-en nem lesz BL meccs?Ki fogja közvetiteni a BL-t,csak a Sport1?Én idáig úgy tudtam,hogy kedden az M1,szerdán a Sport1 adja a meccseket.
Most néztem a Sport1 müsorát,ma lesz a RM-MC,holnap meg semmi.7600GS nem arról volt szó,hogy a TV2 helyett lesz a M1?
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #8005 üzenetére
Hát valamit nagyon elnézett az öreg. Bár már a "nekifutásból" látszott, hogy ez nem lesz okés...
-
7600 GS
addikt
Frei ezt a tizit nagyon csúnyán fölérúgta, ekkora rutinnal nem ezt várná el az ember.
-
Ps Vita
őstag
Milyet földbe rúgott a srác?
-
Ps Vita
őstag
válasz
venember83 #7998 üzenetére
Azt nagyrészben Shaqiri-nek köszönhették,ő meg már bajor földön varázsol
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #7999 üzenetére
Szépen kijátszották azt a gólt.
Én meg a Malaga meg Anderlecht meccs között ingázom.
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #7999 üzenetére
Nem olyan rossz az
-
venember83
nagyúr
Udinese - Braga. Ez az Udinese az Arsenalra hajaz, folyamatosan adja el a legjobb játékosait, mégis folyamatosan viszonylag a tabella elején tartja magát.
-
venember83
nagyúr
A tavalyi negyeddöntős be se jut a csoportkörbe? Szép kis svájci baleset lenne.
-
venember83
nagyúr
Basel - CFR meccs, akár jó is lehet.
-
válasz
venember83 #7994 üzenetére
nekem is semleges, de a gól után, illetve a hosszabbítás tetszett, a hatalmas bayern fölény ellenére is. vicces, hogy itt már nem engedték robbent 11-est rúgni
-
válasz
venember83 #7992 üzenetére
annyira nem mehetett volna simán tovább, ha le kellett cserélni,,
-
venember83
nagyúr
Simán továbbmehetett volna Ribéry, de muszáj volt elesnie. Cech megfogta. Ilyet...
-
venember83
nagyúr
Szánalmas mindkét csapat. A Bayern nem képes belőni számtalan helyzetéből kettőt, a Chelsea meg csak akkor képes gólt lőni, ha hátrányba kerül...
-
fasyrt
őstag
Nem tud valaki estére kivetítős kiülős helyet?
-
MPowerPH
félisten
válasz
baluka26 #7988 üzenetére
Nem érzek én semmit, hanem simán leírtad az igazságot.
Ez így van, ahogy mondod. Van előnye, és hátránya is.
Szerencsére most még egyben marad a csapat, Kagawa az egyedüli kérdés. Götze aztán következő évben lehet megy a Barca-hoz. Szerintem másokat esélyes, hogy megtartanak. Egyébként érdekes, de Götze nélkül idén jobban ment a csapatnak. -
N-vidi-A
őstag
Még hogy nem jó barátok...
-
MPowerPH
félisten
válasz
baluka26 #7980 üzenetére
Sajnos nem.
Az utolsó meccsen az Europa Liga helyről csúsztak le.
Az első meccsen az Arsenal ellen bénák voltak, tartottak az ágyúsoktól, mázlival döntetlen. A visszavágón pedig két kulcsember is kiesett, és pechesek voltak, így kikaptak.
Ellenben az amit a Marseille és Olympiakos ellen műveltek otthon és idegenben, az vérlázító volt. Mintha egy másik csapat lépett volna akkor pályára. Helyzetek megvoltak, de olyan gólokat kaptak, amik akkor abban a pillanatban érthetetlenek voltak, és nem voltak benne a játékban. De ez van, másokkal is előfordul.(lásd MU és MCity)
Másoknak meg bejön, lásd APOEL és Chelsea. -
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #7978 üzenetére
Ez majd a következő BL idényben kiderül. Idén leszerepeltek, ettől függetlenül mint a Bundesliga győztese, mindig esélyesként indul.
Ha az idei BL meccseiket megnézem, az jön le, hogy egy csomó olyan találkozón veszítettek, ahol a játék képe alapján nyerhettek volna. Két oka volt az egésznek, a helyzetkihasználás, és a tapasztalatlanság. Kicsit úgy éreztem, tartottak az ellenfelektől. Sajnos a helyzetkihasználás otthon sem erősség, mert a sok gól, a sok kialakított ziccer oka. Ezen kell javítani. -
MPowerPH
félisten
válasz
7600 GS #7973 üzenetére
Erősítésre nincs nagyon pénz... Reus -ért is valszeg csak azért adták ki azt a pénzt, mert Kagawa valszeg távozik.(azért jó lenne, ha nem így lenne) Idén még prioritást élvezett a bajnokság, jövőre biztosan nőnek az igények is.
Sajna ez van, nem minden csapatnak adatik meg, hogy 100 milliókat költsenek játékosokra, de nem is baj. Németországban ezt csak a Bayern teheti meg. Ezért külön öröm, hogy már a második éve maradnak le a salátástálról.mod: Azt én sem értettem, hogy a classico -t miért mostanra időzítették. Elég átgondolatlan szervezés.
-
-
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #7971 üzenetére
Ez miért meglepő? A Chelsea leparkolta a buszt a kapuja elé, mig a Bayern sokkal többet játszott úgymond "mezőnyben", igy jóval több szabálytalanságot is követtek el, megpróbálva megakasztani a madridi támadásokat.
BMW: Nem fog ez a BvB sok sót megenni jövőre sem hacsak nem erősitenek be a nyáron. Kevesek arra, hogy kettő sorozatban egyszerre szerepeljenek. Egyébként szvsz nem ment volna tovább sem a Chelsea, sem a Bayern ha a hétvégén nincsen a Klasszikus. Nagyon sokat kivett belőlük, ez volt a 2 csapat szerencséje. Na mindegy, talán jövőre nem ilyen hülyén szervezik meg a spanyolok.
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #7966 üzenetére
Nevethetsz, de annak. Már 18 éve.
Most kihullott a csoportból, ellenben a Bayern -t idén oda-vissza verték, és fölényesen nyerték a bajnokságot. Jövőre majd a BL szereplés is máshogy fog kinézni. Mindenki elfelejti, hogy a BVB keretének értéke a negyede sincs annak, amennyit a Barca vagy Real kerete ér. És a Bayern -éhez képest is fele annyi ez a mutató. Így az elvárások ehhez viszonyulnak.
Soha nem felejted el odaszúrni, hogy mekkora sz@r a BVB... Ugye nem minden csapat mögött áll olyan befektető, aki megengedheti a sztárfocistákat. BVB -nek a nélkül is megy. Nézd már meg a csapat átlagéletkorát Weidenfeller és Kehl nélkül. Tapasztalatlan fiatal banda. Most nem sikerült, majd jövőre jobb lesz.Napfénysüti: Szerintem tök durva, hogy a német 2. kiverte a Real -t, de még durvább az, amit a Chelsea csinált....
-
baluka26
veterán
A nagy statisztikusoknak érdekesség:
Az antifutball Chelsea két meccsen kevesebbet szabálytalankodott, mint a Bayern egyen. Ki játszotta akkor az antifutballt? -
7600 GS
addikt
válasz
MPowerPH #7948 üzenetére
Te elovastad hogy mekkora hülyeséget irtál? Szerinted miért van az, hogy a Bayern-en kivül nincs ott más csapat tartósan a BL-ben? A Bundesliga 2 mezőnyről meg annyit, hogy nézd meg, hogy a 4 csapatból az Európa-Ligában mennyi spanyol. Elárulom, hogy 3.
Ja és azért az érdekes, hogy a másik 2 német csapat hogy szerepelt. BvB a csoportból sem ment tovább, a Leverkusen meg 2 meccsen kapott 10-et. Azért ez ciki.
Jövőre megint a régi nóta lesz, tehát a Real és a Barca lesz a toronymagas esélyes, no meg persze a Bayern. Más nagyon nem fog tudni beleszólni.
pohár: Di Maria-n meg Pepe-n kivül senki sem szinészkedett. Neked hogy jött össze a 100? Légyszi ird már le, akárhogy számolom nekem nem jön ki annyi.
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7967 üzenetére
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #7966 üzenetére
Ejnye akkor a német bajnokságot hova sorolja? Tök alulra mert a bajnok csapatuk már ott kiesett?
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7964 üzenetére
A csoportból kihulló BVB-nek.
-
capulet75
addikt
Alapvetően szeretem a Realt. De tegnep, amikor összesen kb százszor estek el, na az ki..szott szánalmas volt. Nem Oscar dijjat osztanak a BL-ben, nem is kéne pályázni rá. Megédemelték a fritzek hogy bejutottak a döntőbe. És harjá Bayern!
-
N-vidi-A
őstag
-
N-vidi-A
őstag
válasz
IreN!CuS #7960 üzenetére
Tessék csak nyugodtan, hidd el, van aki normálisan, sőt akár picit vicces ércelődésnek is fel tudja fogni a dolgokat, nem azonnal düh és hisztirohammal kitörni, privátban fenyegetőzve, mint egyes korrekt emberek innen!
A németek jól játszottak, valahogy éreztem, hogy ez lesz, viszont számomra a legfontosabb tegnap előtt már megtörtént, így ez már csak hab lett volna a tortán, ráadásul mindkét csapatot szeretem, akik játszani fogják a döntőt, legalább nem kell fölöslegesen izgulnom, hogy ki nyeri a BL-t!
-
IreN!CuS
addikt
Szívem szerint most nvidia hardveraprós kolléga szép hszt beszúrnám,de nem megyek annyira le.
Grat a németeknek drukkoltam is nekik
-
ronson
őstag
és CR akkor is kihagyta a büntetőt a végén, igaz ott voltak csapat társai, mert az az volt.
Itt meg hiába a kiváló játékosok, ha csürheként működnek.
-
sss
őstag
Kicsúsztam a szerkesztési időből.
"Azért Heynckes provokációja gusztustalan volt: nem vett föl szemüveget, csábítva ezzel a portugál kollégát egy szembenyúlásra..." -
sss
őstag
válasz
venember83 #7955 üzenetére
Pár éve játszottak egy bl döntőt, akkor is évközben "lecserélt" edzővel. Meg ugye ha Terry nem csúszik el a döntő 11-esnél...
-
venember83
nagyúr
Bayern - Chelsea döntő. Nem lehetett rá magas az odds mondjuk ősszel. Szegény AVB-t sajnálom, szar helyzetben lehet.
Abramovicnak meg lehet, hogy egy ideiglenesen kinevezett edző hozza meg a BL-győzelmet. Bár a pénzemet inkább a Bayernre tenném. Ha fogadnék.
Kiestek a primadonnák, maradtak az inkább erőfoci képviselői. Nem volt rossz ez a két elődöntő.
A fél facebook-közösség Bayern-drukker lett a meccs végére.
-
ronson
őstag
Létrejött az álomdöntő. Bár a Barca-nak jobban örültem volna, mert könnyebb ellenfél lenne a Bayern-nek a Chelsea-nél.
-
z00li
senior tag
Összejött az a döntő amit poénból mondtam havernak.
És szerintem jobb lesz így mintha valamelyik(mindkettő) spanyol csapat játszaná. Annak meg külön örülök hogy Mourinhonak és a Reálnak nem jött össze.
-
ronson
őstag
Ma is bebizonyosodott, hogy a foci csapatjáték. A jobbik csapat jutott tovább.
-
rendkívül csalódott vagyok. így nem nyerni, ezen a szinten így nem tudni tizenegyest rúgni
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
7600 GS #7945 üzenetére
Majd kérdezd meg akkor, amikor ennek vége lesz.
A lényeg az lesz, hogy a döntőben kik vesznek részt.
De az a tény, hogy a Barca kikapott az otthon gyengélkedő Chelsea -től, és az, hogy az esélytelennek tartott Bayern lazán tartja a lépést a Real -al, számomra azt mutatja, hogy bizony a spanyol bajnokság erősen túl van értékelve.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
venember83 #7941 üzenetére
hehe
istenem annyira bosszant, hogy ez a jellemző a mai játékosok 80%-ára.
mintha átlőtték volna a karját
-
MPowerPH
félisten
válasz
Na mindenre számítottam, csak a hosszabbításra nem. Meglepően szoros lett a meccs. Igazából kicsit meglepetés, mert a Bayern egyáltalán nincs megszorítva, teljesen egyenlő ellenfele a Madridnak. És akkor a Bundesliga nem erős...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
megkapta a törpePepétől.
jöhet a hosszabbítás...és az a baj, hogy a németekben jobban benne van 1 gol.
-
venember83
nagyúr
Szegény Pepe. Vajon kell majd amputálni a karját?
-
MPowerPH
félisten
Gomez.
-
ezaz, jön kaká, remélem felpörgeti a játékot. kérdés, hogy ki helyére.
-
vans?
őstag
Nincs CR-nel gyorsabb jatekos.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #7933 üzenetére
Lebecsülted a németeket.
Én is reméltem, hogy sima lesz, s ilyenkor már nyugodtan aludni fogok.
-
válasz
Motion_Blur #7933 üzenetére
én sem, szomorú lenne, ha tizenegyesek (akár ez a két db, akár a hosszabbítás utániak) döntenének.
-
Motion_Blur
félisten
Az első negyed óra után nem hittem volna hogy ennyire nehéz lesz és kétesélyes a meccs teljesen..
-
vans?
őstag
Igy benezni a lest...
-
vans?
őstag
Pepe a Real Madrid szegyene. Ki fogjak ma is allitani. Ez is majdnem bement rola.
-
capulet75
addikt
Tegnapi meccs jobban pörgött. Több volt benne a feszültség. Itt van valaki pontelőnyben?
-
Vandit.
addikt
-
fokukac
nagyúr
sziasztok. komoly szakmai kérdés: melyik adón megy a meccs?
-
vans?
őstag
-
venember83
nagyúr
Sok minden nem változott, a bajoroknak gólt kell így is rúgni.
-
Boxer001
veterán
Mekkora játék, 2:0!
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
melyik adó adja?
live stream-et tudna dobni valaki?
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #7905 üzenetére
Lahm tuti.
-
-
Boxer001
veterán
11-es.
Ezt nem hiszem, hogy be kellett volna fújni.
1:0
Kassait ott szeretni fogják, eddig úgy néz ki. -
baluka26
veterán
válasz
venember83 #7901 üzenetére
Ki az hat?
-
Boxer001
veterán
Neuer már így az elején milyen luftot rúgott.
-
venember83
nagyúr
Apa, kezdődik.
Realnál Ramos és Xabi Alonso veszélyeztetett, a Bayernnél meg hat játékos. Érdekes lesz így ez a meccs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest