Erről a torrent programról szeretnék bizonyos információkat megtudni. Pl. meg lehet-e oldani, hogy linux alatt X nélkül futtassam és egy másik gépről vezéreljem?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
IT café témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Kain
(senior tag)
Nem semmi igényeid vannak! 
Én csak a xp-s verzióját ismerem nagyon kis mértékben.
Bocs az OFF-ért.
2 gépem van, az egyik linux szerver... ez osztja a netet, meg fileszerver is, és ha meg tudnám ezt oldani akkor nem kellene mennie mindkét gépnek nonstop, tehát 2-3 ezer ft-ot megtakaríthatnék havonta... ezért kellene ilyen progi, az mldonkey ilyen, de még nem tökéletes, nem seedelt eléggé, persze lehet, hogy én nem értek hozzá annyira 
up!
más is írthat bármilyen azureussal kapcsolatos témában ide...
Az azureus nem tud olyat ami feleslegessé teszi a cfosspeed használatát? Mert elvileg tudhatja, hogy mik a visszaigazoló csomagok és mik a feltöltések... nem? persze a többi p2p kliensre is értem a kérdésemet...
tesztelem a progit, és sokkal kevésbé zavar be a letöltésnek a feltöltés... mint a bitcometnél, nem is kell cfosspeed,
más nem használja ezt a progit torrentre?
a superseed mód mit jelent?

Mr Bond 007
(tag)
Én használom, a suse 9.2-n ez van felrakva. Úgy tudom nem lehet konzolban futtatni mivel java platformra íródott. Tehát kell hozzá X szerver.

BaLinux
(tag)
Én már jó ideje sikerrel használom vncserver-rel. Ez egy ''virtuális'' X szerver, amit remote módon irányíthatsz. Sőt, van olyan plugin, amivel weboldalról vezérelhetővé válik, és nem kell neki semmilyen X. Viszont a www-s felülete elég gyengécske nyilván a full gui-hoz képest, ezért maradtam a vncservernél.
de VNC-hez meg kell x, meg memória is, az meg csak 128 van... a szerverben amin futtatni akarom majdan, és akkor nem kellene non-stop 2 gépnek mennie itthon....
torrnetnek nagyobb priritást lehet adni? vagy csak a torrenteken belüli fájloknak?

BaLinux
(tag)
128 megával... hm szerintem ha icewm-et használsz, ami nyilván ajánlatos ennyi memmel, akkor semmi gond. Azureus meg elviszi a többit
Simán bevállalható, most igaz 384 mega van a szerveremben, de volt amikor 128 volt. Van barátom aki 24 megával futtat X-et... egy p1-90-es gépen 
Hogy érted a torrent prioritást? Illetve mi lenne a prioritás hatása? Queue-olni lehet, meg max sebességet megadni.
az egyik torrent-nek nagyobb prioritást zseretnék adni, ezt meglehet? tehát nem csak sorrend hanem ténylegesen legyen joval nagyobb a prioritása...

BaLinux
(tag)
Nem értem mit akarsz a prioritással, ilyenje nincs a torrentnek. A kérdésem, hogy mi a _célod_ vele? Hamarabb jöjjön le a nagyobb prioritású? Akkor ott a queueing, állítsd megfelelő sorrendbe. Vagy azt akarod hogy egyszerre töltődjenek, csak szabályozott sebesség-aránnyal? Ott a max letöltési/feltöltési sebesség szabályzás. Ha egyik sem a célod, akkor nem tudom mit szeretnél... 
ok, akor ez a queue az azt jelenti, mert a bitcomet-hez vagyok szokva... ott volt alacson y normál és magas prioritása a letöltéseknek... de ha a queue erre jó akkor jó...

rollins
(őstag)
Talán ezt nézd meg: Bővebben: link.
Nekem is lenne kérdésem: Linux -nál Azureus -t használok de nem tud írni fat32 partícióra, mitől lehet ez? (ext3 -mal nincs gondja)
[Szerkesztve]

BaLinux
(tag)
Az Options/Files-ban milyen az első három beállításod? Mintha úgy rémlene, hogy az ''incremental file creation'' nem megy fat32 alatt.

rollins
(őstag)
''incremental file creation'' nincs enable-ban. de ha tényleg azzal se megy akkor, nem tudom... Majd késöbb kipróbálom, mert most win-en a bitcomet megy.
[Szerkesztve]

BaLinux
(tag)
Hát épp ez az, hogy nem kell enabled lennie 
Szerintem próbáld ki az első 3 opció minden kombinációját, és valahogy menni fog.

rambo4ésfél
(senior tag)
Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet eltüntetnia letöltési csíkokat véglegesen mert már nagyon idegesít hogy azok mindig felbukkannak ha elkezd valamit tölteni.

Merlini
(tag)
(#9) vtechun
Superseed mód azt jelenti, hogyha letöltőtél valamit teljesen és vissza osztod azaz seed-eled, több letöltő más-más részeket kap csak tőled. Egymástól pedig áttöltik, ezeket a részeket, téged csak egyszer ''terhelenek''. Nem mindegyik kliens tudja, de pl. az Azureus tudja.
Ha már tudod a választ, talán másnak még hasznos infó.
(#19) rollins
FAT32 -re dolgozik nekem, azaz meg lehet oldani.
(#23) rambo4ésfél
Nincs véletlenül bekapcsolva Beállítás ->Kezelőfelület -> Letöltési csík autómatikus megnyítása?

rambo4ésfél
(senior tag)
ohhhhh THX
Már télleg nagyon idegesített de végre megvan a titok nyitja 

efge
(fanatikus tag)
azureus 2.2.0.2-t hasznalok. miert csak az elso 3 torrentet tolti a listabol? vann benn most 5, de az also 2 szurke. ha feljebb viszem a listaban, akkor az toltodik, ami meg lejjebbcsuszik az nem. miert? hol tudom beallitani, hogy egyszerre tobbet is toltson?
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!

capafog23
(senior tag)
beállítások > Várósor Y max egyidejű letöltés

efge
(fanatikus tag)
koszonom, nem tudom miert nem vettem eszre 

Haaken
(kvázi-tag)
Csak annyit: Ha használjátok az azureust seedeljetek-seedeljetek had jöjjön a cucc!
Szerintem sokkal jobb mint a DC++!
Ott mindíg mindenért kiba**tak a hubokról!
itt ilyen nincs, csak az arányra kell figyelni.

![;]](/dl/s/v1.gif)
Minden VAN, csak jó helyen kell keresni!!!

efge
(fanatikus tag)
hogy tudom beallitani, hogy egy adott torrentbol csak egy bizonyos file-t toltson le?
hiaba kattintok a nincs letoltesre a fiajlok panelen, tolti mindet!

efge
(fanatikus tag)
mukodik ez, csak vak voltam 
ha elhuzom jobbra a csuszkat, akkor latszik a legszelso oszlopban, hogy melyiket nem tolti.
mea maxima culpa!

Zsotie
(tag)
Nekem az a gondom, hogy nem indulnak el a letöltések, csak kényszerített módban. Úgí müködik. A feltöltések viszont mennek.
Mitől lehet ez?
486DX2 - 66, S3 Trio 1MB, 20MB WD, Win 3.11

BaLinux
(tag)
Nyilván valami beállítás. 
Egyszerre letölthető torrentek száma. Nézd meg az opciókban a queue pontot.

Zsotie
(tag)
Köszi!!!
Megvan a megoldás.
486DX2 - 66, S3 Trio 1MB, 20MB WD, Win 3.11

mdfmk
(újonc)
Helló!
Az Azureus-ban van mód arra, hogy beállítsuk a legoptimálisabb sávszélességet. Azonban akármit állítok be, a port tesztelésénél hibát ír ki.
Ezért nem tudom elérni, hogy a kis smile zöld legyen.
Tudnátok ebben segíteni nekem?

escie
(őstag)
van ezer howto erre. portot kell nyitni neki.nézz szét googlelal. magyarul is van leírás.
vagy a NATolással van gond.
de ne aggódj,
nekem sosem volt még zöld a kis fejecske, de ennek ellenére tökéletesen tudom használni a torrentet...
''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

mdfmk
(újonc)
Akkor volna még egy keresztkérdésem. Az mitől lehet, hogy este amikor beállítom az Azureus-t, akkor minden rendben van (elkezdődik a letöltés, bár elég lassú) és reggel mikor ismét megnézem hogy áll a letöltés, akkor 0-a a le- és feltőltési sebeség. És a böngésző sem tudja megnyitni az oldalakat.
Teljesen olyan, mintha ''elfogyna'' a net. Ez beállítási probléma, Java probléma vagy csak a szolgáltató ''szórakozik'' ?
Ha routeren keresztul kapcsolodsz a netre, akkor a egyszeruen a router settings menujebe kell belepni (bongeszo savjaba beirod a local IP cimedet (altalaban 192.168.1.1) username mezot uresen hagyod, jelszo ''admin''. Majd megkeresed a Port Forwarding nevezetu menupontot es belosz egy 6881-6999 intervallumot a portokhoz, kipipalod a ''TCP''-t az ''Enabled''-el egyetemben, router restart (kihuz-bedug) majd ellenoriz. Probalgass 6881-6999-ig sos-sok portot, egyiknek jonak kell lennie, de altalaban mostanaban a 6990-tol levo portok a leghasznalhatobbak.
Amit fentebb leirtam, mindenfajta routernel vannak kisebb-nagyobb elteresek, gyartotol es tipustol elteroen, de a kezikonyvben megtalalhatod a Port Forwardingot.
Ha nem routeren kapcsolodsz, akkor a tuzfaladban modositgass, bar ezzel legtobbszor nem szokott baj lenni. De mint felettem leirtak, ezerszamra van hozza FAQ, olvasasgass es probalgass 
Hold the line!

mdfmk
(újonc)
Kösz. Majd késöbb megnézem, mert most mennem kell.
Jó lenne megoldást találni a problémára, mert idegesítő, hogy állandóan ellenőriznem kell a letöltést.
Előre is köszönöm a segítséget, de most mennem kell.
Hali
Nektek mennyire zabálja a gépet?
Nekem hihetetlenül ette a java, (20%proc 65-70Mb mem) így kénytelen voltam alternativ torrentkezelő után nézni...
A vilagvege erdeklodes hianyaban elmarad...
Nekem a torrentkezelok kozul ez zabalja a legkevesbe mindkettot. Toltestol megfeleloen 1%-7% proci hasznalat es 10-14MB RAM.
Hold the line!

rambo4ésfél
(senior tag)
Nem tudja vki hogy nekem a jawa miért foglalja le a proci 50%-t időnként meg kb 80-100MB ramot

rambo4ésfél
(senior tag)
Bocs de ez 2xr ment!
[Szerkesztve]
mert ennyi az igénye.. az azureus java alapu és ahhoz kell... bitcomet sokkal kevésbé terheli a gépet, de én linuxon használom a bittornado-t, nagyon király 

mdfmk
(újonc)
Helló!
Ismét itt vagyok. Mivel sehogy sem boldogulok az Azureus-al (továbbra is lassú és a gépet is fogja), feltettem a bitComet-et.
Tudnátok írni ról néhány sort?
Arrol nemsokat, viszont a Burst! ot ajánlhatom, ha már megunjátok az azureust 
A vilagvege erdeklodes hianyaban elmarad...

rambo4ésfél
(senior tag)
Aha értem. Akkor valszeg ebből váltás lesz
köfi

Merlini
(tag)
(Linux alatt Azereus) már nekem is gondjaim akadtak FAT32-vel, létrehoztam egy ext3 particiót átmeneti tárnak, letöltés befejezésekor másolja át FAT32-re.
Érdemes úgy beállítani, hogy csak akkor törölje, ha sikeres a másolás, mert 4GB nagyobb DVD ISO már nem megy FAT 32-re.

D4v3
(senior tag)
Hi!
Mi lehet az Azureusom baja? A legutóbbi (3napos) update óta kb. 1 perc letöltés után felmegy 99%os cpu használatra és használhatatlan a gép...