Új hozzászólás Aktív témák

  • Imi91

    aktív tag

    válasz egykettő #5531 üzenetére

    Valószínűleg az autómatikus indítás engedélyezve van.Elvileg Mobilnetet tudod megosztani így a gps-re, ha nem használod ezt a lehetőséget akkor így tudod kikapcsolni:

    Kikapcsolni a Reseident flash 2 meghajtón belül tudod, erről azt kell tudni, hogy egy rajtett meghajtó, tehát feladatkezelőben nem fogod látni.
    Ahhoz, hogy hozzáférhess ehhez a a particióhoz a windows CE-be kell belépni.
    ITT tudod letölteni a fájlt. Használni úgy tudod, hogy felrakod pl az sd kártyára és aztán a gép beállításaiban beállítod az elérési úthoz(nav mappa) ezt a fájlt. Ezután a gps-ra kattintva nem az IGO, hanem a Windows Ce indul el.
    Itt megnyitod a sajátgépet és felülre beírod, hogy \\residentflash2 keresel egy Index.ini fájlt hosszan rányomsz kiválasztod, hogy COPY és vissza mész pl az sd kártyára a sajátgépben itt hosszan nyomsz egy üres ponra és paste.

    Ezután már pc-n eltudod érni és szerkeszteni is tudod a fájlt. Keresel egy ilyesmi sort.
    NeedDun = 1
    [Run]
    BT = Bluetooth \ BluetoothV4.exe

    az 1-et 0-ra írod és az alatta lévő sort törlöd vagy kitölrlöd az egészet úgy ahogy van és akkor biztosra mentél :D(csak ezt töröld ki max amit ide is beírtam mást NE!)

    Szóval a lényeg, miután szerkesztetted elmented az sd-re a módosításokat. Azután újra belépsz a ce felületére sd kártyára mész a sajátgépben és hosszan nyomsz az index.ini fájlra majd a paste-t választod ezután átmész a resident flash 2-re és itt ahol van az index.ini hosszan nyomsz egy üres részre és Paste-t választod rá kérdez, hogy felülírod-e a jelenlegi fájlt és YES-t választod.
    Ezek után kikapcsolod/reseteled a gépet(kilépsz a win-ce-ből). Vissza állítod az Igo elérési útját arra ami volt(ahol az igo van).
    És kipróbálod, hogy bejöne megint a Bluetotth-os rész autómatikusan elvileg nem lenne neki szabad :)
    Közel se ilyen bonyomult mint amilyennek tűnik, csak kicsit szájba rágósan írtam le :K

    Eladó!!!: ----> <----és----> <----NÉZZ BE!! :)

Új hozzászólás Aktív témák