2013. június 19., szerda

(#1501) 04

04
(tag)

Hahó!!!

Gépem újraindul többször, Win 7 van rajta, csak zene, film, nincs terhelve, hőmérséklet 30 fok max.

Mi lehet vele?

Lehet tápegység?

(#1502) Rockybro

Rockybro
(tag)

Üdv! A HP 550-es gépemen előkészített oprendszer volt, bekapcsoláskor egyből tudtam telepíteni az oprendszert mindenféle cd nélkül, de kaptam hozzá oprendszer és driver telepítő cd-t is. A gépen van egy hp recovery partíció is. Most viszont eladásra került a sor, és formáznom kéne a gépet. Ez hogy történjen? A recovery partícióhoz ne nyúljak csak a rendszer partíciót formázzam? Azt el lehet érni, hogy olyan állapotba hozzam, mint amikor először telepítettem, tehát hogy csak be kelljen kapcsolni, és egyből felajánlja a telepítést?

(#1503) moha21 válasza 04 (#1501) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet....Milyen van benne? :U Egyéb tudnivalók a gépről?

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#1504) mrThomi

mrThomi
(senior tag)

sziasztok. A gépem folyamatosan kékhalált kap. most a vinyóra gyanakszom. kértem havertól egy USB-s 250GB vinyót, de arra nem engedi a vindózt telepiteni. igy ugye kiszürhettem volna h a vinyó e a hibás. mitévö legyek?? help

SGS III, Samsung 55ES6800

(#1505) Jarod1

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

ha van valakinek kingmax 512 es ddr-es RAMja fényképezze már le ahogy ezen a képen
van folyton kékhalált csinál random időközönként.
[link]

[ Szerkesztve ]

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#1506) moha21 válasza mrThomi (#1504) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Memória, táp, alaplap. Memtest elsőkörben. Táp milyen? A gép nem melegszik?

(#1505) Jarod1: Nekem pirosba van ilyen, ha kell lefotózhatom, de mire lesz jó? A te képedből még a DDRI feliratot is nehezen látni nemhogy valami hibát megtalálni. :U

[ Szerkesztve ]

(#1507) mrThomi válasza moha21 (#1506) üzenetére

mrThomi
(senior tag)

500w-os FEEL tápom van,. ketyeg már egy ideje. 2ésfél éve van meg kb. fél éve csinálgat ijeneket h kékhalál. az elején még 1 héten eccer. mostmeg napi szinten. 4x 512 MB ram van benne, csináltam h kiveszem öket és párat hagyok bent, de ugyis csinálta. azért gondoltam h vagy melegszik vagy a vinyora ráment vmi csunya virus, de mostanába vagy 20x ujratettem. A rendszer tehát stabil jol möüködik csak ne kapna kékhalált folyamat.
Még annyit hogyha játszok utána meghal egyből, ezért lehet a melegedés is, de nincs fönt a ház oldala, szal én már nemtudom

ui:sztem akkor azlesz hogy elviszem ide szegeden a bestbyte-ba azt majd ök megnézik. ha ennyi féle baja lehet nem baszakszok...

SGS III, Samsung 55ES6800

(#1508) mezis válasza mrThomi (#1504) üzenetére

mezis
(PH! addikt)

Chip 2008/11: DVD-ről bootolható UBUNTU Linux.

mezis

(#1509) moha21 válasza mrThomi (#1507) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha játéknál jön elő egyből akkor lehet a márkátlan táp is ami nem tud elég áramot adni a gépednek. Melegedést meg tudod nézni BIOS-ba, ha 60 C alatt van akkor nem lehet gond.
Próbáld egyesével is a memóriákat!

(#1510) Csaba105

Csaba105
(lelkes újonc)

Sziasztok!

A problémám a következő:
- Toshiba Satelite laptop először wista, utána win7 oprendszer. Vettem egy Vodafone 3G mobil internetet, hazavittem és feltelepítettem a fent említett gépre (wista op.rendsz), használtam működött. Később lekapcsoltam, gép leáll.
- Egy óra múlva ismét használatba akartam helyezni, de nem kapcsolódott!
- Program letöröl, újraindít, újratelepít, de továbbra sem üzemel!
- Laptop újratelepít win7 32bit, eszköz feltelepül működik! Rendszer újraindít, többet nem csatlakozik, hibát a rendszer nem hoz, minden megfelelően működik, az illesztőprogram a legfrissebb!
- Méregbegurultam, másik laptop elő oprendszer XP. Eszköz feltelepít, működik. Újraindít és voálá működik. 4-szer újraindítottam és mindíg működött!

Aki tapasztalta ezt a hibát kérem írjon.

Üdv:
Csaba

(#1511) kutyulí

kutyulí
(újonc)

Sziasztok mikor leesznek legalacsonyabbak a hardver árak?

(#1512) Csabee. válasza kutyulí (#1511) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt így nem lehet megmondani...

Üdv! Csabee. / www.horgasszbudapesten.hu /

(#1513) kutyulí válasza Csabee. (#1512) üzenetére

kutyulí
(újonc)

Azt értem persze ,de úgy általánosságban van valami időszak mondjuk ez és ez a hónapok között szokott általában alacsonyabb lenni?

(#1514) Csabee. válasza kutyulí (#1513) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igazándiból ha webshopokból rendelsz, akkor trükközni még az árfolyamokkal tudsz, hogy mikor olcsóbb az euró mikor nem! :) Mindig akkor lesz olcsóbb egy adott termékből egy széria, ha kiadnak egy újat, és rá 1-2hónapra már egyből viszik le az egyel régebbi szériák árát ahogy megfigyeltem.

Persze vannak mindig boltok, amik egyéni akciókat hirdetnek bizonyos termékekből, tehát ha résen vagy akkor 1-1 alkatrészt elég jó áron betudsz szerezni! (meg ha van időd nézelődni, és várni)

[ Szerkesztve ]

(#1515) kutyulí válasza Csabee. (#1514) üzenetére

kutyulí
(újonc)

Ok köszi az infót.üdv.

(#1516) Tomate válasza Csaba105 (#1510) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Próbáld meg Windows XP kompatibilitási üzemmódban futtatni. Jobb klikk>tulajdonságok>kompatibilitás.

[ Szerkesztve ]

(#1517) Shono válasza Zefír (#1497) üzenetére

Shono
(fanatikus tag)

Akkor tessék a legújabb drivert használni. Én ki se szoktam bontani a mellékelt cd-ket.

(#1518) jimmy399

jimmy399
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok Bajtársak! :)

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy:

megismerve a windows 7-et láttam, hogy a hangerőszabályozó megújult. Értem ezalatt, hogy a Windows 7alatt lehetséges az alkalmazások hangjának külön-külön kezelése.

A kérdésem a következő lenne: Hogyan lehet ezt valahogy megvalósítani is a Windows Xp-ben? Az XP-ben ugye, minden hangot egyszrre lehet állítani a fő hangerő csúszkával, és alkalmazásonként nem lehetséges.

Válaszotokat előre is köszönöm.

Szép Napot! :)

--- N/A ---

(#1519) pincehely válasza jimmy399 (#1518) üzenetére

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem hiszem, hogy meg lehetne oldani.
Vista-tól kezdve újraírták a windows hangkezelését.

http://kefetemap.deviantart.com/

(#1520) jimmy399 válasza pincehely (#1519) üzenetére

jimmy399
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hm... ez baj . Köszi a válaszodat. Azért még reménykedem.

--- N/A ---

(#1521) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Milyen progival tudom belőni a TFT monitorom színhelyességét?

Fujifilm FinePix S3500 eladó

(#1522) localhost válasza kutyulí (#1511) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

A mai hardverek ára kábé 2 év múlva a padlón lesz, három-négy év múlva pedig még annyiba sem fog kerülni.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#1523) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Üdv!

Ez szerzői jogdíj nélküli "adatot", (honlap képekkel és szöveggel.) vagy legalábbis erre semmilyen rámutató hozzászólás/link nincsen...
Akkor azt elvileg szabadon terjeszthetem (pénzért) és/vagy közösség elött bemutathatom?!

NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

(#1524) Jarod1 válasza moha21 (#1506) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv MOHA21!!

Arra a chip pozícióára lennék kiváncsi ami középen van és BGA tokozás( nem látod a lábait.

(#1525) Csaba105 válasza Tomate (#1516) üzenetére

Csaba105
(lelkes újonc)

Igen próbáltam,nem segített!

Német oldalról lett a kütyü driver frissítésen átesve.

Azóta hibátlanul működik.

Üdv:
Csaba

(#1526) moha21 válasza Jarod1 (#1524) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv!

Csináltam egy fotót a BGA chip helye megvan, de ezen nincs chip ( nem tudom milyen funkció láthat el? ), de a lábkiosztást legalább láthatod, mert a helye megvan:kingmax DDR I 400 Mhz

(#1527) pincehely válasza ToBeY (#1521) üzenetére

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahhoz nem elég egy szoftver, hardver is kell hozzá, ami beméri, hogy színhelyesen jeleníti-e meg a monitor a kiküldött képet.
Ezáltal lehet kalibrálni is.
Az apróban láttam tegnap.

http://kefetemap.deviantart.com/

(#1528) Jarod1 válasza moha21 (#1526) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

kösz Moha!!!
Az 512 esen kicsit félre van pozícionálva az alkatrész, a Memtest hibásnak is látja csak kiváncsi vagyok más 512 ön hogy van pozícionálva

(#1529) aero.

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Milyen videótömörítőt ajánlatok? Frapsos felvételekhez kellene.

(#1530) agemate

agemate
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!

Adott egy régi Acer notebook Celeron M 370-es processzorral, ami 1.5GHz-es, 400MHz-es FSB-vel és 1MB másodszintű gyorsítótárral rendelkezik, valamin 1.2GB DDR2 800-as rammal

Érdemes erre Win7 x82-t telepíteni? vagy maradjon az XP?

Iroadi felhasználás a cél.

(#1531) Csabee. válasza agemate (#1530) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

x82-t semmi képpen x86ot esetleg, de erre a konfigra én nem hinném hogy érdemes lenne feltenni, inkább xp-zz. mert a vga-d gyenge benne , és a win7nél az aeros felület is elég sokat nyom a latba.. amit alapból nem tudnál kihasználni. Illetve win7el nem lenne gyorsabb jobb a rendszered szerintem.

(#1532) agemate válasza Csabee. (#1531) üzenetére

agemate
(PH! addikt)
LOGOUT blog

x86-ra gondoltam természetesen. :)
Aero nem játszik nálam, asztali gépemen is kb 2 napig flasheltem rá, oszt' annyi! :K

(#1533) VinoRosso

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Egy vezeték nélküli routeren kéne beállítanom a WPA titkosítást. Az a baj, hogy akárhogyan próbáltam eddig, vagy azt írta ki a win, hogy nem tud csatlakozni, mert nem kompatibilisek a beállított kapcsolatok, vagy ha úgy lőttem be a varázslóval, hogy eljutottam a jeleszó kérésig, akkor a jelszó beírása után újból jelszót kéretett velem. Ezeket tudom beállítani a routeren:

WPA

WPA2

A jobb oldali sávban olvasható, hogy mi van még a legördülő listákban.

Valaki tudna segíteni, hogy mit hogyan állítsak be?

(#1534) Csabee. válasza agemate (#1532) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó, hát gondoltam, de szerintem xp jobb lenne rá.

(#1535) Csabee. válasza VinoRosso (#1533) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha nagyon régi a wifi vevőd akkor lehet h nem ismeri, próbáld meg legelőször wep-el hogy azzal megy-e :)

(#1536) agemate válasza Csabee. (#1534) üzenetére

agemate
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó, hát akkor egy vinyóra megy az XP, másikra meg felrakom a hetet, legfeljebb formázom, ha nagyon lassú lenne.

Köszönöm szépen!

(#1537) VinoRosso válasza Csabee. (#1535) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

WEP-el megy, router tudja, és ahhoz járt a stick is, de ha nem ismerné akkor nem kérné a jelszót se nem :F

(#1538) Csabee. válasza VinoRosso (#1537) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nemfeltétlen, nekem az Omniámnál volt ez a jelenség hogy wpa2nél jelszót kérte csak, csatlakozni nem tudott, viszont wep-.el tökéletes volt.

(#1539) gyáliSanyi

gyáliSanyi
(senior tag)

Mi az a DLC?
Csak 1-2 mondatban.

Új multiplayer pályák egy játékhoz vagy mi?

A varjú is énekesmadár, csak rocker… coser.hu

(#1540) joecontra

joecontra
(őstag)
LOGOUT blog

Hali,
RCA switch-et szeretnék venni, valami hasonlót mint ez.
Google-t természetesen használtam, de Mo-n nem olyan boltot ahol ilyesmit lehetne kapni.

Valakinek nem tudja véletlenül, hogy hol kaphatok ilyet?

Üdv,

J

(#1541) Zoli1222 válasza gyáliSanyi (#1539) üzenetére

Zoli1222
(őstag)

DLC = Downloadable content, azaz letölthető kiegészítők/részek.

////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan /////////// http://hardverapro.hu/apro/core_i5-650-es_gep_elado_2/hsz_1-50.html

(#1542) VinoRosso válasza Csabee. (#1538) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És elpasszolnának egy olyan sticet a routerhez boundle ba ami nem tudja amit a router ? :/ nem lehet hogy valamit be kéne állítanom ? Van egy csomó szar amit be ehet állítani a varázslóval, de azt se tudom hogy eszik e vagy isszák.

(#1543) meone

meone
(tag)

Sziasztok.

Szakdolgozatomat írom, és elakadtam egy kicsit, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Lehet, hogy annyira nem fog idevágni a kérdés, de hátha tud valaki segíteni.

A helyzet a következő:
Terveznem kell egy mezőgazdasági parcella monitoring rendszert elméletben.
A táblán elhelyezkedő mintavételi állomások és a gyűjtőközpont Zigbee szabványon alapuló vezeték nélküli kapcsolatot használó eszközökkel lenne össze kapcsolva. Majd a központ az összegyűjtött adatokat már valamilyen más vezeték nélküli szabványon alapuló kommunikáción küldi tovább a fő központba ami több mint tíz kilométerre van a gyűjtőközpontól.

A konkrét problémám a következő:
A rendszer egyes állomásain lévő eszközöknek a beszerzési költségét is fel kell tüntetnem.
Eddig találtam szélsebességmérőt, hőmérséklet és nedvességmérőt, ezekre találtam árakat is.

Viszont sajnos nem találtam talaj nedvességmérőt, és talaj PH mérőt.
Ezeknek csak a szenzoros része kellene, tehát amit fel tudok csatlakoztatnia ZigBee eszközre.
Olyan kelleme amihez tartozik ár is mert az a költség kalkulációhoz kell.

A segítséget előre is megköszönöm.

Üdv: meone

Elnézést kérek mindenkitől a helyes írásom ért :)

(#1544) ssolitude

ssolitude
(őstag)

A "10/100 Mbps" jelölésben mire vonatkozik a 10 és mire a 100? Magyarul mekkora sebességű netre jó még egy ilyen router?

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#1545) gardener válasza ssolitude (#1544) üzenetére

gardener
(őstag)

max 100mbit

(#1546) ssolitude válasza gardener (#1545) üzenetére

ssolitude
(őstag)

Köszi. :R

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#1547) samu126

samu126
(újonc)

Probléma eredetével kapcsolatos kérdés:

van egy ACER AL 1711-es monitorom
ATI HD4670-em legújabb catakystel
Gigabyte Superb 550W (többi nem lényeges)

Probléma : Néhány játék közben mindig ugyan ott no signalt dob a monitor pl Borderlands zombi szigete Napoleon Total Wars 2. csata olasz hadjárat után. Táp elég neki 100%. Memóriákat teszteltem nem az a hiba. Kártya nem melegszik túl (55 fok max). Külföldi oldalakon láttam hasonló problémákat de nem nagyon tudtak konkrét javaslatot adni

http://en.kioskea.net/forum/affich-3185-the-monitor-displlay-no-signal-input
http://www.vistax64.com/gaming/259907-monitor-no-signal.html

Egyik se vezetett ésszerű megoldáshoz

(#1548) RootRulez válasza samu126 (#1547) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

9.12hotfix, ezt a drivert próbáld meg...

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#1549) Jarod1 válasza VinoRosso (#1533) üzenetére

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

Szeva, a csatornát állísd 10 es alá, nekem valahogy az acer notim nem tudott a 12 es csatornára csatlakozni,( nézd meg a környéketeken lévő wifik hanyas csatornákat használnak és használj 1 olyat amit kevesen,. :K

(#1550) superecneB

superecneB
(őstag)

Gátolná esetleg a vga hűtését egy pci os hangkártya beszerelése egy Asus P5B alaplapban 4850+accelero+12cm es venti itt a lap a pci-ex től balra a 2. pci slotra még rálóg. Lenne elégy helye levegőt beszívni ha oda beraknék egy hangkarit?

Eladó = http://tiny.cc/6v81ww

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.