Tudod, nekem itt volt a 10" -os Wind.
Azt könnyű volt cipelni, sulitatyóba be és adj neki. Bárhol elővehettem.
Viszont ezen nagyobb a használati élvezet, főleg ha egy compiler is futtatásra kerül...
When Prophet fails... what's left?
Tudod, nekem itt volt a 10" -os Wind.
Azt könnyű volt cipelni, sulitatyóba be és adj neki. Bárhol elővehettem.
Viszont ezen nagyobb a használati élvezet, főleg ha egy compiler is futtatásra kerül...
áhh, a BKV-nak tök mind1 
Eladó Cooler Master V8 cpu hütő & Logitech Wingman Extreme 3D botkormány...!
(#1753) Ł-IceRocK-Ł válasza - = Zk = - (#1752) üzenetére
Jajja a BKV az BKV. 
« STO ♠ ๓αgγαя ₣ℓoŧŧα ♠ STO » | "lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
Ja, mert a motor hűtőradiátora úgy hűl, hogy az utastérbe tolja a meleget. 
A balesetem óta már egyetértek ezzel: Kétféle biciklis van: aki már esett, és aki esni fog.
(#1755) Ł-IceRocK-Ł válasza - = Zk = - (#1752) üzenetére
Ez pont ide illik
:
[Szauna
]
« STO ♠ ๓αgγαя ₣ℓoŧŧα ♠ STO » | "lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
Jó, de az netbook volt Atom procival, ami ahhoz se elég, hogy két intet összeadjon...
nem is erre gondoltam. 
(#1749) - = Zk = -: Ha azt nézzük, hogy 320HUF egy vonaljegy, amit persze mindig megváltunk (
) mi minden tartozik nyáron:
-szauna
-kettős masszázs
-elvisz valahova
-hülyék mindig van, ezért showműsor is
télen:
-elázol
-megfázol
-kettős masszázs
-iszappakolás
-elvisz valahova
-hülyék mindig van, ezért showműsor is
Ezek után mondja valaki, hogy nem éri meg. 
Tyrian Rebellion
Új-Zélandra kell költöznünk, mert ez vérlázító
Végigolvastam, ilyen nincs nem hiszem el, hogy ilyen kretén suttyó lehúzó országban élünk.
És akkor döbben rá az ember, amikor olyanról hall, olvas ami vagy nagyon jó, vagy rohadtul logikus, normális, követendő.
[ Szerkesztve ]
Tyrian Rebellion
Sajnos ide születtünk.
Yay, sulinkban lehet orosz nyelvet is tanulni! 
[ Szerkesztve ]
Tyrian Rebellion
Az orosz érdekelne. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A balesetem óta már egyetértek ezzel: Kétféle biciklis van: aki már esett, és aki esni fog.
Nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy japán nyelvet is lehetne tanulni, vagy kínait. Bár a kettőnek nem sok köze van egymáshoz, de mindig keverem.
Az orosz engem is érdekel.
Tyrian Rebellion
Az orosz mindig is érdekelt. Van benne valami furcsa, de érdekes számomra.
(#1763) - = Zk = - válasza Ł-IceRocK-Ł (#1755) üzenetére
ááá, ez jóó 
#1762) Ł-IceRocK-Ł
jó az. bármi lehet. közelben vannak, és nincs még világvége. amíg ők nem mondják, addig biztos nincs 
(#1764) Ł-IceRocK-Ł válasza - = Zk = - (#1763) üzenetére
Vagy arra is kitalálnak valamit.
De minket ne zavarjon a világ vége, hiszen 50 évvel le vagyunk maradva mindenkitől.

engem csak az orosz csajok érdekelnek , de a kedvükért már megtanulom a nyelvet is(H)
[ Szerkesztve ]
Dropbox, mert kell a tarhely:D http://db.tt/HKkWd2RQ
" engem csak az orosz csajok érdekelnek "
angliai utam során volt szerencsém pár egyedhez. hát húú
.. nem semmi bukszák 
Estét!
Az orosz engem a cirill karakterek miatt érdekel.
Annyi előnyöm már van, hogy immáron az összeset ismerem/tudom, mit jelent.
Ł-IceRocK-Ł: "Az orosz mindig is érdekelt. Van benne valami furcsa, de érdekes számomra."
Jaja, nálam is pont ugyanez van. 
Ha ennyire szereted a karaktereket akkor tanulmányozd a magyar rovást. 
„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.”
Estét!
Szerintem a ma létező legjobb szám... 
Irány a kibaszott gyár... 
Ha korrekt voltál, és megadom a piros pontot, légy szíves járj el te is így! :)
Prog. tanárom Miklós Árpi tipográfiával is foglalkozott, egyik gyakon font rendering volt a téma, illetve a különböző font AA eljárások, aztán kicsit mesélt a "múltról", meg picit a fontok helyes megválasztásáról.
Nagyon érdekes téma volt. 
[ Szerkesztve ]
Tyrian Rebellion
A cirill karaktereket tetszenek csak...a rovásírás nem menő manapság. 
a rovásírás nem menőség kérdése nálam 
Hát nálam se, csak kellett valami poén...az már más kérdés, hogy nem lett az. ![;]](/dl/s/v1.gif)
hát nem ![;]](/dl/s/v1.gif)
deee... felírtuk. próbálkozásnak fain volt
[ Szerkesztve ]
Ritkán előfordul. Úgy naponta kétszer. 
nem baj, nem baaj. csak okosan 
(#1777) Tibii91
idővel a gyakorlat lesz a sűrűbb, hidd el 
[ Szerkesztve ]
A csak okosan nálam mindig megy. Elméletben. 
te Earl, te gyors vagy: volt D-n linuxom letöröltem, de ugye gemarad a bootnál a kiválasztási lehetősége, nah ezt h kéne eltüntetni? ert msconfigban nincs ott a listában csaka windows 
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
Igazad van, ahogy "öregszem" (19 évesen mondunk ilyet?
), érzem, ahogy gyűlnek a tapasztalatok.
A kollégával értek egyet. 
„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.”
Mivel a Linux feltett egy GRUB-ot, azt meg a Windows nem látja, mert felülírta az MBR-t. Windows 7 DVD-vel bebootolsz, majd recovery/repair, command prompt -> fixboot, fixmbr.
ez annyira epic. 
[ Szerkesztve ]
Tyrian Rebellion
19?
... pff
....
(#1780) Varoz
úúúúgyám! 
értem,pedig múltkor simán látta ésinnen töröltem
te readonly vagy? reggel linkeltemezt avideót ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Az a 91 a nickjében szerinted azmiaz? 
Tyrian Rebellion
akkor mégjobban leesett az arcom. most csak épphogy... még 2x meghallom/látom és nyekk 
Hát...Tibii91...vajon? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Miért, te? 
Szerk.: Ha több, mint én, akkor holnaptól csókolomozás lesz.
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
ahh, fiatalka vagyok még 
[ Szerkesztve ]
megtörtént,semmisem változott 
Hát, ezt benézted, mert amire te gondoltál, az a write-only. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#1785) - = Zk = -: Sebaj, ő is lesz még vén tatter. ![;]](/dl/s/v1.gif)
No-kia: How to remove GRUB
Tyrian Rebellion
meglesem így, közben fasaza..windows példány nemeredeti

Kváncsi vagyok hány osztály csinálta a bankettet egy boros pincében: rólam is vannak érdekes képek 
Reggelt urak..... 
Reggelt! 
Reggelt!
11.15-kor keltem. Így jár, aki este elfelejti bekapcsolni a 09.00-ás ébresztőt. 
Én is 11 körül keltem, de azért, mert hajnali 1-ig gépeztem. 
Tyrian Rebellion
én 3 kor aludtam el, és 8 kor már vezettem, mert anyum lekéste a buszt, kb így alszok eg yhete, kezdek fáradni 

Én olyan 23.40 fele lefeküdtem, és kb. 10 perc alatt elaludtam.
Aztán reggel hallottam, hogy anyám beszél telefonon nagyanyámmal, és mondta neki, hogy ma ő is 10-ig aludt és még akkor is fáradtan kelt fel.
És bevillant: Az én telefonom már 9-kor cincogni szokott!!!
Ránézek az órára: 11.15.
Facapalm. 
Delet, és jó étvágyat az ebédhez!
A tegnap buli jó volt, leszámítva hogy eltűnt a szemüvegem. Kezd ebből az eltűnősdiből elegem lenni.
Nekem egyszer ellopták egy szilvásváradi kirándulás során...
Éjszakára a fürdőszobában hagytam, reggel nem volt ott.
[ Szerkesztve ]
De kinek kell egy szemüveg? Mégha napszemüveg lett volna, oké, de egy diotriás szemüveg?
Az pont jó neki? vagy mi a fene. Elegem van már.