- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz banderasz77 #13259 üzenetére
Szerintem ne lepődj meg rajta. Azért a 6870-esbe több az árnyaló, azt jobban kell hűteni. Minden bizonnyal magasabb fordulaton jár ugyan az a venti, mint a 6850-esen.
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz mikromanus #13293 üzenetére
He-he jó dumák. Engem a denevérek szopattak egész nyáron. 4 emeletes, 4-iken, atom szauna. Szinte minden este belátogat 1-2 denevér a nyitott ablakon, nem győzöm kizavarni őket.
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz mikromanus #13303 üzenetére
A crysis2-nek DX11-ben nem elég a 2 magos. Diavetítés lesz.
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz - = Zk = - #13324 üzenetére
Én sem voltam rest bemenni a boltba, és megvenni a 6850-est. Garim is van, nevemre szól, és ide Miskolcra. Tedd te is ezt.
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz --Disztroj-- #13361 üzenetére
Sapphire Trix-el le tudod venni a memóriát egészen 300-ra, akkor nem fog felugorni. Csak játék előtt ne felejtsd el visszaállítani.
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz --Disztroj-- #13364 üzenetére
Persze. Profilt is hozhatsz létre benne. A hőfokomnak nem volt ideje lemenni, mert kb a képkivágásig vettem le. A firefox meg szereti a hardveres gyorsítást.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Amióta külső tápcsati van a kártyákon, azóta szokott lenni a csomagban átalakító. Én eddig akármilyen vga-t vettem, mindben volt.
mikromanus: nem tudom te milyen kézzel szoktál a gépben turkálni, de én meg szoktam mosni előtte, sőt meg is törlöm jó szárazra.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz ledgeri #13394 üzenetére
Individual Downloads
A lang2-be van a magyar.Catalyst Control Center 52.2 MB 11.8 8/17/2011
Description:
Package Includes:
Catalyst Control Center for English, French, German, Spanish, Italian, Polish, Portuguese, Greek, and HungarianTehát leszeded a felső display drivert és külön a magyar nyelvet tartalmazó ccc-t. Majd egymás után feltelepíted. Értelem szerűen a dd-vel kell kezdeni, majd a ccc.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
2 év múlva mennyire fog számítani egy 6850-esnél ez szerinted? A végeredmény ugyan az. Ha lejár a 2 éves garancia (ami minden bizonnyal már nem nálam fog, mert addig erősen kétlem, hogy meglesz) és eladásra kerül kb 13-15 ezer lesz a használt ára. Egy Asust ami még van 1 év garancia, minden bizonnyal hamarabb el lehet majd adni, vagy pl. hamarabb megveszed, és az árrés ugyan úgy meglesz, mint most az újaknál. Vagyis a VTX-et lejárt garival eladom 13-ért, az Asus pedig 15-ért is el fog menni.
ledgeri: a BS-es windforce hűtős 6850-esekre, amihez kiadott a Giga vagy 3-4 foltozott biost, mert a venti vezérlés is rémes volt rajta és a vram időzítésekkel próbálták csökkenteni a BS gyakoriságát.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
-
Alister71
nagyúr
válasz Podpupi #14530 üzenetére
Q6600-ost vegyél szerintem, mert annak magasabb a szorzója. 333x9-en tuti elmegy a G31-ben, és így már van némi esélyed arra, hogy normálisan tudj majd játszani egy 6850-essel. A Q8300-asnak 7.5 a max szorzója, ehhez már 400-as fsb kellene, amire a G31 teljesen esélytelen.
Alapon egyik proci sem lesz elég.Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Tothgera30 #15098 üzenetére
Az igazán komoly helyzetekben a 6790, 16 ropija elfogy DX11-ben. Semmi sem menti meg tőle. Átlag játékokban hozhatja a 6850 teljesítményét.
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz gordonfreemN #15101 üzenetére
Ugyan olyanra cserélték? Vagy ráfizettél egy másikra?
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Tothgera30 #15108 üzenetére
Hasonló helyzetben vagyok én is, mert öregszek , és egyre kevesebbet játszok. De ha kijön valami, ami tényleg érdekel, akkor elvárom, hogy olyan minőségben tudjak játszani vele, ami számomra megfelelő. Vagyis 1680-ban, kompromisszumok nélkül. Ezért gyengébb kártyát semmiképp nem veszek, pláne pár ezer forinttal olcsóbbat, aminek szerintem semmi értelme.
Főleg, hogy a butítások általában többet is fogyasztanak, ezért meg végképp nincs értelme cserélni.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Ezen a beállításon 40-60 között van az fps a bétában, nincs itt mitől megijedni. A gpu végig 99%-on megy, szóval a 955BE 3.6-on elég jól hajtja.
Tothgera30: vissza fogod sírni, ne add el.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz --Disztroj-- #15295 üzenetére
A Q9550-est olyan 20-22-ért kellene árúlni használtan. Többet nem is ér.
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #15304 üzenetére
Éntőlem tobzódhatsz, ettől még a tény tény marad.
Alister from Hell
-
-
Alister71
nagyúr
válasz ///Krisz\\\ #15615 üzenetére
Szoktam vele játszani, de ott Killer-Zolee néven vagyok.
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac RTX 4080 16GB GDDR6 Gaming AMP Extreme AIRO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó! 99.900.-
- BESZÁMÍTÁS! ÁRGARANCIA! ÚJ GIGABYTE GAMING OC RX 7800 XT 16GB GDDR6 videokártya 3 év garancia
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó! 92.000.-
- ASUS ROG STRIX RTX 3090 24GB Dobozos 1-Év garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest