Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem. (5670, 512-DDR5)
CCC-ben engedélyezve van a Performance menüben a Graphics OverDrive, az alábbi beállításokkal: 875MHZ - GPU Clock és 1050MHZ Memory Clock. Ezeket telepítés után állította be, nem nyúltam hozzá. Mi lenne, ha kikapcsolnám az Overdrive-ot? Ez tulajdonképpen magának lövi be a szükséges teljesítményt; ergo amikor kell pörgeti, amikor nincs szükség rá, akkor kevésbé használja?
Előző kártyáim játékszerek voltak ehhez képest, hirtelen rengeteg variálható opció lett, amihez nem értek.
A problémám az, hogy játékok után (legutóbb Dead Island-nél), ha kilépek, a képernyő villog, szakadozik és "pattog". Játék közben, max. grafikán szaggatás nélkül fut, utána vannak a bajok. Ha újraindítom a gépet, tökéletes. A kártya nem melegszik túl, a venti sebessége minimálisan emelkedik csak, tehát nem forr a cucc. Ki van vezetve a TV-re HDMI-vel (végre megtaláltam, hogy kell klónozni a képernyőt, eddig csak kiegészítő-képernyő volt) és ott filmek közben pattog, akár full HD, akár f0s SD a minősége.
Arra gondoltam, ez lehet szoftveres gond? A karira még van egy év gari egyébként.
Köszönöm!
Humanity have become tools of their tools.