Nekem is VTX van és csak a legujjabb driverrel írja ki a DC5-öt. De nekem csak a 10.9-el műxenek rendesen a karik.
Te hiszel a MATRIXBAN?... Egy igazi JEDI nem hisz a matrixban!!!

Nekem is VTX van és csak a legujjabb driverrel írja ki a DC5-öt. De nekem csak a 10.9-el műxenek rendesen a karik.
(#1453) Lord Vader válasza Lord Vader (#1452) üzenetére
Sokan nem nézik semmibe ezt a kis karit, pedig 1440x900-ra nagyon is jó, egy rendes 2 magos procival szépen el lehet játszogatni vele.
Az RE5 bench 1440x900-on ment, maximális grafikán, 4xaa-val, mindhárom tesztben.
[ Szerkesztve ]
HUAWEI Ascend G510

Gratula az 5670-hez, tényleg egész jó "kis" kártya mai szemmel nézve is. ha össze tudok rakni pluszba egy gépet (összegyűlnek az alkatrészek), akkor lehet ez a kártya lesz benn...tényleg nem rossz.

Hali. Egész jól teljesít a CF. Leszedtem a Crysis 2 Béta játékot. 1280x1024 Gamer grafikával(ami egész jól néz ki) 50-60 Fps-t teljesítenek. Csak kellene a nagyobb proci...
Alapvetően elég belőle az 512-es verzió is, viszont én sokat játszok az AvP-vel, online is, és ez a játék iszonyat vram éhes. Az 1 gigás verzióval high beállítások mellet, tess on, 1xaa, 40-50 fps-t tud, teljesen folyamatos a játék. Az 512-es verzió sokszor belefut a vram hiányba, és vannak laggok, időnként 17-20-ra csökken az fps. Az 1 gigással 37 alatt még nem nagyon láttam, cinkesebb részeknél se.
Tesi: egy E8200 neked se ártana. Ugyan azon az órajelen sokkal gyorsabb mint az E6750. Nekem is 400x8-on megy, 1.1 volton.
[ Szerkesztve ]
HUAWEI Ascend G510

AvP-vel én is szoktam játszogatni, igazad van, én is tapasztaltam, hogy baromira eszi a vram-ot (de még sorolhatnék ide pár játékot).
Amúgy 1440x990 mellett ezek az fps adatok nagyon korrektek. 
Egyébként itt-ott a GTS450-et is le szokták szólni, amit ugyancsak nem értek, mert a mai játékokhoz még az is elegendő szerintem.

hát azért várjuk meg a teljes játékot.
azt olvastam, hogy "csak" dx9 van a bétában...
Én ugyan abban a gépben tesztelem (játszok) mindkettőt, a GTS450 azért jóval gyorsabb. Több szűrőt is bír.
HUAWEI Ascend G510

Persze, így van, a GTS azért gyorsabb. De hát látjuk, hogy az 5670 is elég szépen megbirkózik az újabb játékokkal.
Igen, meg. De mivel 21 körül már kapsz 5750-est itt az apróba, és azért az már jóval erősebb.
HUAWEI Ascend G510

Képminőséggel kapcsolatban mi a tapasztalatod? 5670-nek vagy a 450-nek jobb? csak kíváncsiságból kérdezem, mert már olvastam ezt-azt ezzel kapcsolatban..
nekem is megvan a véleményem, de érdekelne a tiéd is.

Sziasztok!
Szerintetek egy E2180-as proci 2,8Ghz-en (ennél tovább nem tudom húzni) mennyire tudna kihajtani egy 5670-et? Valaki nem tudna egy tesztet linkelni, amin a CPU skálázodást mutatják 5670 mellett?

ma frissitettem catalystet meg drivert is mégis a 10.2 verziós cat. van fent ccc szerint mitől lehet ez?
Szerintem ugyan olyan szép a képe mindkettőnek. Nincs már elmaradva az nV.
KisDoc: kicsit vissza olvasnál? klikk, E2180, akármennyire húzva is kevés. E6750 is épphogy. Nekem alapvetően egy E4500-ös mellett van a kari, az is 2.8-on megy, az E8200-esem 400x8-on, már durván hajtja.
[ Szerkesztve ]
HUAWEI Ascend G510

kezd eljárni az idő a jó öreg E2180 fölött. Procit nem fogok cserélni, ezért próbálom megtalálni mellé a legoptimálisabb vga-t. Legközelebb komplett konfig csere lesz.

Sziasztok!
nekem egy 5570-em van (ddr5 850/1100) probáltam e2180 (2800Mhz) és athlon x2 250-mellet is (3800Mhz), nem 1 kategoria a 2 proci de e2180 sajna már ténleg kevés hozzá.
Procit miért nem fogsz cserélni? Ha eladod az E2180-ast (mindig van akinek attól is gyengébb van), 10k ráfordítással vehetsz egy E8200-ast, ami 400x8-on már szépen meghajtja az 5670-est.
Én 478-as, 3000-es prescottot cseréltem E2180-ra annó, és nem akármilyen lépés volt.
[ Szerkesztve ]
HUAWEI Ascend G510

Ősszel a komplett gépet eladom egy iskolakezdő srácnak. Most csak alaplapi vga van benne. Biztos akar majd játszani rajta (meg addig én is). Utána pedig laptop + konzol.
Akkor egy 512-es 5670-es kell bele, ph apróból 15k-ért.
HUAWEI Ascend G510

Köszi a segítséget, v.szinü beszerzek egy 5670-et.
Jól teszed.
HUAWEI Ascend G510

Nem lebeszélni akarlak, de ha otthon használod csak akkor nembiztos, hogy megéri a laptop hacsaknem energiatakarékosság szempontjából váltasz rá. Nekem ilyen kártyám van (sapphire) és eddig még nemvolt olyan game ami ne indult volna.... persze nem megy minden max grafikán.

nem frissített mostanában valaki drivert?
De, nekem a legfrissebb van fent. Miért?
HUAWEI Ascend G510

ccc ben néztem (ma frissitettem és elméletileg 11.1 az új) (win7 x64)
Illesztőprogram csomag verzió 8.812-110104a-111988C-ATI
Catalyst verzió 10.12
2D illesztőprogram verzió 8.01.01.1114
2D illesztőprogram-fájl útvonala /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000
Direct3D Verzió 7.14.10.0806
OpenGL Verzió 6.14.10.10428
Catalyst Control Center verzió 2011.0104.2155.39304
ezt nemértem.... 10.12????
amúgy néztem az induló progiknál (msconfig) ott 2x van bent a listába a ccc, meg az ati s cuccok nemértem miért hiszen rendesen töröltem az előző verziót. Persze a mostani és a régebit is lelőttem ne induljon automat a géppel.

Ez egy ismert probléma.
A 11.1-es Catalyst nem írja át a verziószámot, és így az előzőleg fönn volt Catalyst verziószámát mutatja. De attól ez még 11.1-es, csak rosszul jelzi ki a számát.
Soha ne mondj igazat, ha hihetőbbet hazudhatsz!

oks köszi akkor jólvan
nemcsak én jártam így 

olyankor mi a teendő ha játékból kilépve egérgörgő benyom és húzom lefele akkor alul villódzik a képernyő 
régi vga-val nemvolt, gondolom vmi driver beállítás lesz 
mi a f@szom az a "dodó, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater, hoax" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Nekem a 11.1-el nem vette vissza az órajelét a kártyának (azon kívül még a driver számot sem jól írta ki)... így a 10.12 maradt...
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem utánanéztem neten de sehol nem kaptam egyértelmű választ,a kérdés a következő lenne van nekem egy Radeon Sapphire HD5670 1Gb DDR5-ös kártyám a havernak meg lenne egy Power Color 5670 512 DDR5 kártyája.Azt álítja hogy a két kari között semmi különbség nincsen! Én ennek utánanéztem és valahol a Sapphire-t hol a Power Color-t tartották jobbnak a két kari közül.
Szerintetek melyik kártya jobb a kettő közül? Ezt csak puszta kíváncsiságból kérdezem,hogy tényleg igaza van e.

[ Szerkesztve ]
més que un club

Mind2 kártya jó, tuning ugye lutri,hűtés szinte ugyanaz, 1GB v 512MB meg játék és felbontás függő.
Köszönöm a segítséget egy ilyen egyértelmű válaszra vártam !!

més que un club

sziasztok.
8600gt-met cserélném, de gondolkozok hogy vegyek-e gigabyte 5670 et. megérné-e venni vagy inkább szerezzek be 5770-et, ami kicsit drágább de erősebb.ja és mekkora lenne a változás 8600gt után?
válaszotokat várom.
cpu:q6600

én is 8600 GT-ről váltottam - 1 szóval : debasz 
mi a f@szom az a "dodó, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater, hoax" & tsai ??? beszélni picit magyar ???
Sikerült vennem egy Juniper magos VTX3D 5670-est, nagyon durván megy: klikk
Ha sikerülne rávennem, hogy menjen cf-be a redwooddal, az lenne az igazi. De még eddig nem sikerült. 
HUAWEI Ascend G510

És hol vannak az eredmények? Ennyit az enyim is tud x2 240-el.. 
http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU -ha vki még nem látta volna
Lássuk a képet.
HUAWEI Ascend G510
(#1489) Lord Vader válasza Lord Vader (#1486) üzenetére
Itt a rendes Vantage eredmény: klikk
HUAWEI Ascend G510
(#1490) Lord Vader válasza Lord Vader (#1489) üzenetére
RE5 bench: klikk
HUAWEI Ascend G510
(#1491) Lord Vader válasza Lord Vader (#1490) üzenetére
AvP benchmark:
*DX11 Hardware Detected*
Using Default Video Settings:
Resolution: 1440 x 900
Texture Quality: 2
Shadow Quality: 3
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 1
Benchmark Summary:
Number of frames: 3475
Average Frame Time: 30.1ms
Average FPS: 33.2
klikk, de sajna nem mennek cf-ben, a juniper meg a redwood nem egyezik.
[ Szerkesztve ]
HUAWEI Ascend G510

szerintetek asus alaplap mellé mennyire számit h asus v gigabyte 5670-et veszek ?
légyszi irjatok.

Teljesen mindegy, akár Sapphire-t is vehetsz, ha az az olcsóbb.. ( nekem előző kártyám az volt, teljesen korrekten működött, most VTX3D- van ilyet is vehetsz semmi gond vele )
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU -ha vki még nem látta volna

ma nézegettem a ccc -t és látom hogy a Saphhire kártyát lehet húzni 850Mhz ig + memóját is lehet feljjebb tolni. Megéri felpöckölni, vagy inkább haggyam 775 ön? Mik a következményei esetleg a "tuningnak"?
Gyorsabb lesz a kártya.
HUAWEI Ascend G510
Élettartam, stabilitás? Amit a ccc enged az tuti nem jelenthet problémát, vagy azzal is vigyázni kell?
@Telefunen: köszi, még nem néztem utána alaposabban a tuningnak, mert eddig minden ment frankónk a kártyával. Most a GTA IV lehet betesz neki, úgy hogy lehet megcibálom kicsit majd.
[ Szerkesztve ]
Az internetes fórumok világa szórakoztató téboly mindenkinek megadja a beleszólás illúzióját olyan az egész mint egy végeláthatatlan lakógyűlés.

Semmi baja nem lesz, még ennél nagyobb léptékű tuningtól sem. Alapfeszes tuning nem lehet probléma.

Szép is lenne, ha nem lehetne húzni,
hogy érdemes-e? Meg kell nézni mennyit gyorsulnak a játékok amikkel játszol, ill. szűrőkkel v anélkül, mert nem hiszem, hogy kisebb felbontásban(emlékeim szerint 1280-ban tolod?) egetrengető különbségek jönnének ki! A 850-es magórajelet szinte mindegyik tudja(kivételek persze vannak). Én csak azt próbálnám a memóriát szvsz hanyagold, elég az a sávszél ami van, ill. ebben a vga-ban az a jó, hogy a húzás következtében sem emelkedik meg számottevően a hőmérséklet+zaj!
Remélem vmit tudtam segíteni. 
Ehh megelőztek! 
[ Szerkesztve ]

Köszönöm a választ! A monitorom miatt 1024*768*85hz(LG 710B ezen a hz-n enniyt tud ha feljebb tolom vibrál az agyam
) Szóval akkor az én esetemben nemnagyon van értelme feljebb tolni az órajelet... Tervbe van valami 22" HD monitor a jövőben annál már akkor érdemes lesz feltolni és semmiféle következménnyel nem jár (nekem alapból valamiért magas a hő de ezt nem sikerült lejjebb tolnisehogyse, de jóhír, hogy nem emelkedik sokkal jobban)... Köszi még1x