Hűtés gyári?
Ha a memóriákat nem húzom akkor nem fognak jobban melegedni? 
Eladó Intel Core I5 650-es gép: http://hardverapro.hu/apro/elado_2honapos_jatekra_epitett_gep_intel_core_i5_6/hsz_1-50.html KATT!

Hűtés gyári?
Ha a memóriákat nem húzom akkor nem fognak jobban melegedni? 
Eladó Intel Core I5 650-es gép: http://hardverapro.hu/apro/elado_2honapos_jatekra_epitett_gep_intel_core_i5_6/hsz_1-50.html KATT!
nálam a gpu úgyszintén 775 ön megy de csak mert a gamer hud tovább valamiért nem engedi húzni.
700-at szerintem biztosan vinni fogja.
mennyi plusz fesz kellett a 775 höz?
Csak nem akarom elcseszni 
Előző is szemetelt, tuning miatt
Mondjuk szénné volt húzva 855Mhz-re 
nem csodálom. 
az már egy 4870-nek is szép eredmény.
Igen gyári dual slotos hűtés, kiegészítve annyival, hogy a hát oldalán van egy venti ami közvetelül oda fujja a hideg levegőt.
zolyee: én adtam neki a maxot amit az ATT engedett, azt hiszem 1,158 volt, de sajn nem az asztali gépemnél vagyok igy nem tudom pontosan de annyira emléxem
Gigabyte Z68AP-D3 -Intel I5 2500K @ 3,6Ghz - 1,14V - Alpenfhön Triglav - 2x4 Gb Corsair Vengance Blue 1600 - Sapphire 6870 1Gb DDR5 - Samsung470 64Gb SSD - Gigabyte Superb 460
én a hozzá adott gamer huddal tuningoltam most 1.19 en van és max 1.24 et lehet adni neki.
ki tudja mi lenne a vége ha engedné tovább húzni az órajelet. 
Nekem 725-Bőven elég lesz
Késöbb jön mellé még 1db ugyan ilyen Cf-be. SuperB 460 Lazán bírja őket ![;]](/dl/s/v1.gif)
HD4830 1Gb Cf-et már vitt a jelenlegi procimmal 
Az a proci nem kevés kicsit a cf hez?
Gigabyte Z68AP-D3 -Intel I5 2500K @ 3,6Ghz - 1,14V - Alpenfhön Triglav - 2x4 Gb Corsair Vengance Blue 1600 - Sapphire 6870 1Gb DDR5 - Samsung470 64Gb SSD - Gigabyte Superb 460
hát lehet vékonyka lesz az a táp nem?
nekem a 3870x2 vel nem birta a strapát. 
3Ghz-en mér lenne kevés? 4Magos 45Nm-es 6Mb L3-al.
Lényegében Phenom II 940. 
zolyee:
Volt alatta HD3870X2 3Hónapig agyontuningolva + Akkor csak egy Phenom 9950Black Editon az is 3Ghz-en járatva. Igaz hangos volt de Furmark+prime 95-alatt is birta 
[ Szerkesztve ]
nem tudom de nálam 5 perc terhelés után közbeszólt a védelem és kikapcsolt a gép.
lehet kifogtam 1 gyengébb darabot.
azért nem semmi hogy bírta a gyűrődést pedig a 9950 is tud fogyasztani ám.
140Watt a max tdp-je. De ha tuningolva volt szerintem 150-et is megevett terhelve.
A HD4850-Cf hez csak eleinte pár hétig lesz a SuperB Aztán vagy Enermax Liberty500, vagy Corsair TX650.HX620, vagy lehet hogy TX850 eginkább TX650-re szavazok.
TX850-et csak a HD4870X2 Cf-hez nézek vagy később a HD5970 Cf hez. 
4870x2 CF 5970 CF na ott már pörögne a villanyóra is rendesen. 

Az biztos meg a kábel is füstölne a falban
Egy haverom HD3870X2 Cf-et alkotott még régebben. Az sem volt rossz
Még valami jófajta n normális 790Fx-es deszkát be kéne szereznem amiben van ACC + 3-4Pci-e Slot. Néztem multkor jó kis DFI-t és már majdnem megvettem amikor láttam csak SB600-as = No ACC

Az kb annyit tud játékok alatt mint egy 4870 CF 
Tudom
A Sapphire HD4850 1gb hdmi karimon 100% venti mellet is igen csendes 
Jah. Én csak odáig olvastam h x2

Valami Gigát vegyél, az a legjobb 

Hali,
Van egy Sapphire 3870-esem, melynek módfelett idegesít a hűtője. Iszonyatosan zajos, ezért szeretném lecserélni egy Coolink Chilla-ra, ami kb. 7000 forint (ha lehetne kapni, de elég kevés helyen elérhető).
Kb. 15.000 körül van a kártyám, talán kicsit többet is ér, mivel még egy évig garanciális, ugyanakkor találtam egy apróhirdetést, Sapphire 4850-es, és ezzel a Coolink hűtővel. 22.000 forintot kér érte a hirdető.
Ha úgy nézzük, árban ugyanott vagyok, azonban nem ismerem a 48xx szériát, megérné-e nekem a csere, ha árban ugyanott vagyunk, ugyanakkor - gondolom - ez a kártya nem garanciális?
Előre is kösz a választ!
[ Szerkesztve ]
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, a processzor elromlik.
A 4850 azért gyorsabb, a 4850 is lehet garanciális, újabb mint a 3870. A hűtőcsere miatt lehet gond a garival, de ha normálisan van levéve akkor az is megoldható.
Az élet kegyetlen .
ha a teljesítményt nézzük mindenféleképpen érdemes.
én már nem költenék arra a karira, bár a hűtés később másra is felszerelhető.
én a csere mellett döntenék.

18.000-ért találtam ugyanezt a hirdetést. Arra sincs garancia, nem tudom, megéri-e. Azóta már látom, hozzászóltatok. Tehát akkor legyen?
[ Szerkesztve ]
Kérj próbagarit pár napra, ha addig nem jelentkezik hiba, valszeg utána se lesz baja.
Ha 3870-en cserélsz hűtést azzal is kb ugyanannyi a kockázat mintha cserélnél a 4-es Radeonra. 
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28

Igen, és azon kívül kb. 2000 forint árkülönbséggel játszhatnék, és ha valóban még teljesítményben is jobb, akkor megéri a kockázatot. Amúgy a hirdető 1 hét próbagaranciát ad a kártyára.
Egyedül attól féltem, hogy - mivel ez a 3-mas széria csúcsdarabja - gyengébb a 4850-es, mint a 3870-es. (órajele alacsonyabb, ha jól tudom).
Most kaptam árajánlatot, 6000 forint lenne egy új Chilla hűtő.
[ Szerkesztve ]

Nyugodtan válts 3870-ről 4850-re. Az alacsonyabb órajel nem jelent semmit. 
3870-es órejele magasabb , tény, de kevesebb mint fele annyi feldolgozóegység van benne, mint a 4850-ben (320 vs 800). Így 4850es jóval gyorsabb.
Rajtad áll a döntés, ha nem kell extra craft, akkor sima hűtőcsere elég, ellenkező esetben sztem csere az ajánlotabb.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
órajele valóban magasabb de a 4850 ben másfélszer annyi shader proci van kb 2x olyan gyors. 
nekem volt 3870x2 ami ugye 2 3870 es chipből épül fel 4850 szintet hozta.

Alapvetően nem kéne ennél erősebb kártya (később kelleni fog majd), azonban maga az összeg is jobb lenne.
Ezt a 3870-eset el tudom adni legrosszabb esetben is 15.000-ért, a 4850-es, ezzel a hűtővel pedig 18.000-be kerülne, különbség 3000, egy új hűtés pedig 6000.
Köszönöm a válaszokat!

[ Szerkesztve ]
Azért jó még az a 3870 x2, volt itt róla írás...
DX9-ben van még benne erő béven. DX10-ben ha nem pakolja tele az ember AA/AF-el akkor is még bőven, különben már elveszik az ereje...
Véleményem szubjektív...

Elegendő teljesítmény , cca. 20.000 Ft. Arra ott az EuroCard.
Nagy ház ,hogy beleférjen a vga , cca. 34.00 Ft. Arra ott az EuroCard.
3870X2 , hogy dupla magos vga van a gépedben , az élmény felbecsülhetetlen ... 

Jó duma, csak hát ugyebár nekem 1magos a drága. Amúgy 15.500-ért hirdettem meg 10 perce, és már akadt is egy jelentkező, aki vinné is, úgyhogy 2500 forint befektetéssel cserélem le a 3870-esemet egy 4850-re, amin az a hűtő van, ami miatt az egész elindult, mellesleg 6000-7000 forintos áron.

Akkor vágj bele. Sok sikert a cseréhez !
Unlockolt/Moddolt 
Ha valakit netán érdekelne olcsón egy jó tuning potenciájú HD4870 512Mb nézze meg az aláírásom és Upp-oljon 
[ Szerkesztve ]

Téged nem érdekelne a párja ? 
Jajmár.. 
34ezer ft-os nagy ház hozzá? Ugyanmár. Ne túlozzunk azért. 
Véleményem szubjektív...
hát igen...nemrég irtam tesztet az x2 ről.
a 4850-et meg kellett cibálni picit hogy meglegyen az x2 teljesítménye.
ha alapon járatnám lehet nem menne annyit. 
de a fűtés szezonnak vége és a fogyasztás is kevesebb bár az annyira nem érdekelt. 

Igazad van , van 100ezerért is 
Fenébe..Toltam ma 3dmark05/06/vantage teszteket. Kattot sehol nem bírom lenyomni az i7 miatt. Grr
Sziasztok ezt az OpenGL telepítő csomagon honnan szedhetem le? Drivert nem szoktam váltogatni csak új windows telepítése esetén... De lehet most kivételt teszek, ez a 9.12HF ígéretesnek tűnik... 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
Sztem a 10.3a-t is felrakhatod, bár az inkább próbálkozás lenne, bár volt aki azt írta, hogy f@szán műxik. 9.12HF sztem tökéletes, ha letöltöd abban benne van minden, új winnel én is azt telepítettem.
Azt mondom, hogy reinstall előtt próbáld ki a 10.3a-t, hátha jobb.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Értelemszerűen az Eszközkezelőben kellene megnézni a videokártyánál. 
Én mindig kilépek a telepítőből, aztán kézzel adom meg a meghajtót Eszkk.-ből, de nincs is problémám. A többitől is nagy ravaszan megmentem magam CCC sosem telepítésével.
dangerzone. Szar ügy.
Pedig a fent lévőknél már jobbakat is értem el.
Vantage: 11893 (10125/24977) 28,57/30,78FPS
de e csak 10.1 volt, talán megnézem majd 10.3-mal is.
3D06: 18887 (6879/8207/7622) 49,160/65,494/75,004/89,139FPS
szintén 10.1.
A lényeg úgysem a pontszám, hanem a GPU-teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
Régebben gyakran okoztak problémákat az AMD driverei. Ma már nincs ilyen gondom! Hardveres, beállítási problémák, teszt kérdések, egyéb gondok esetén: katt-teszt.comlu.com
Vkinek nincs tapasztalata, hogy a 10.3 ccc milyen hatással van a 48xx teljesítményére?
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
nekem fent van a 10.3 mindenestül.
semmi rendkívülit nem tapasztaltam.

Sziasztok!
Drivert szeretnék cserélni 4850-es karin.Jelenleg 8.11-es van fent.Ezt szeretném lecserélni a 9.12-re.Eddig sajnos mindig kicseszett velem a driver csere.Úgy gondolom ati all uninstalt elindítom és az letöröl mindent,majd újra indítom a rendszert és felteszem az új drivert mindenestől.Tudom "driver sweeperrel " le kellene még pucolnom csökkentett módban,de amikor azzal csináltam a pucolást sose tudtam felrakni az új drivert.Kérdésem, hogy csinálta már így valaki?
A másik kérdésem az, hogy melyiket töltsem le az option1 vagy 2?(ccc kell,tudom nem szereti senki,de nekem jó)![]()
Válaszotokat előre is köszönöm!
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
Sima 9.12-t ne tedd fel, csak a hotfix-est. Azt pedig itt találod.
Véleményem szubjektív...

Bocsánat, hogy értetlenkedem, de ez miért jobb a sima 9.12-nél. A telepítés jó lesz , ahogyan leírtam? Vagy van valami más menete? Egyébként Xp az op rendszerem,ha ez számít.
Köszönöm a válaszod!
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
Gyorsabb mint a sima, talán optimalizáltak benne pár dolgot. Bár ugye többen mondják, hogy a 10.3a is jó 4800-as kártyákhoz.
Tyű, hát xp-nél, eltávolítani eltávolítja az eltávolító, dehát kitudja, hogy mennyire... Mondjuk ha kitakarítod utána, akkor az valszeg jó lesz.
Vista, Win7-nél jobb már az a "sima" eltávolító rendszer, kicsit alaposabb is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Az ati eltávolítója jó, ahogy leírtad jó lesz, mielőtt újraindítom én le szoktam törölni a C:ati könyvtárat /alapban ide csomagolja ki magát a driver/, majd újraindítás és mehet fel az új. A legfrissebb dx legyen fent.
Egyébként hamarosan várható a 10.3, xp-hez még nincs, abu szerint csak whql fog megjelenni, az meg még egy kis idő.
Az élet kegyetlen .