sziasztok,
Van sajnos pár megoldatlan hibám és kérdésem.
Frissítettem RoTorrent 3.5-re, azóta, egy hete most szállt el először, ezzel a hibával:
"No connection to rTorrent. Check if it is really running. Check $scgi_port and $scgi_host settings in config.php and scgi_port in rTorrent configuration file."
Ellenben viszont a 3.4-nél bevált orvoslással, itt nem jön rendbe:
delete rtorrent.dht_cache ; rtorrent.lock
futtat /opt/etc/init.d/S99rtorrent restart
Van ötletetek a megoldásra? Sehogy sem áll helyre, bármit csinálok, restartolok.
Hogy tudok automatizáltan torrentet hozzáadni azonnali letöltés ütemezésre, hogy ne kelljen a letöltött torrent fájlt a web felületről egyenként ctrl-o -val beadogatni. Lehet beállítani olyan mappát, ahonnan mindent betölt, amit ott talál? Esetleg android kliens van, amivel együttműködik?
Chrome Rtorrent Monitor és Remote Torrent Adder widgetet nem tudom beállítani. Használja valaki?
Valamint olyan bajom is van, hogy sambával, ha másolok 4500-6000MB/s szokott lenni 4-5 GB átvitele után (/nas és host között) úgy lefagy, hogy a router újraindítása után sem áll helyre, nem is mountolja vissza a vinyót, kell egy fizikai ki-bekapcs a merevlemezen. Új diszk és hibátlan, hd sentinellel is megnéztem. Ha ftp-vel másolok, ugyanezeket a fájlokat, akár a végtelenségig, sosem fagy le, csak sambával. Ötlet?