szerviz minek? esetleg manual elolvasása? keresés a témán belül?
amúgy boot; esc, bios; f2

Sziasztok!
Noti vásárlás előtt állok, szemezgetek az ASUS K70EA TY033D -vel.
Van esetleg valami véleményetek, tapasztalatok a notival kapcsolatban?
Alternatíva lehet még egy MSI noti, ha esetleg tudtok ajánlani ezen kategórián belül.
ASUS - MSI ?
Előre is köszi 
www.riasztojavito.hu

Lehet rá xp-t telepíteni:Asus K61IC XP drivers

[ Szerkesztve ]
www.riasztojavito.hu

Sziasztok!
ASUS F5R notival lenne egy kis problémám. Indulásnál kiírja, hogy CMOS Checksum error, CMOS date not, néha azt is hogy battery low. És csak F1 lenyomása után tölti be a windowst. A dátumot és időt, kijelző beállításokat elfelejti a gép. Egy alaplapi elemcser megoldhatja a gondokat? Igazság szerint a kocsi ajtóhoz koccant a gép, mielőtt ezt a hibát produkálta, ez okozhatja a hibaüzenetet? Elmozdulhat az elem? Esetleg BIOS-ban lehet valamit állítani? Egy ilyen hibával kb mennyiért tudnám eladni a gépet? 2 éves karcmentes F5R. Köszi a segítséget előre is. 

Bakker valaki mondja már meg hogy lehet megszüntetni ezt az átkozott fényérzékelőt!!!!

Biosban kikapcsoltam a lcd power savinget,P4G -ben nem találok semmi erre vonatkozót.
Egyéb ötlet??? 
Asus M51TA
-==AlfaAmore==-

Szia!
Ez a jelenség alaplap, illetve ellem hibára utal.
Amennyiben nem csaptad rá a kocsiajtót,
vaszleg nem ez okozza a hibát.
Két verzió van ez esetben, ha értesz hozzá te, de ha nem akkor a szerviznek kell szétborítani a gépet. Elképzelhető, hogy érintkezési hiba lépett fel, de lehet az is, hogy elemcsere kell neki.
www.riasztojavito.hu

Sziasztok ! Tud nekem valaki segiteni ? Melyik programot kell feltelepiteni XP-re hogy az Fn gomb használatakor a képernyön mutassa hogy a hangeröt halkitom vagy hangositom vagy a fényerö jelét stb .? Válaszokat köszi !!

Ja asus k61ic notebookom van ! Ahoz kéne ez a program az asus honlapjárol melyiket töltsem le ?

magáért a kijelzésért az atk osd(2 utility) felel, de feltétele több illesztő és alkalmazás megléte is! az atk driver legyen telepítve, valamit ajánlott az összes atk alkalmazás felhúzása, hogy minden funkciógomb...stb működjön! a wifi be- és kikapcsolásához (fn + f2) az asus wireless switch (wireless console 3) utility kell! a keyboard device filter utility felhúzása is ajánlott!

Kali mondjál valami okosat erre... 
-==AlfaAmore==-

Hello!
Van egy régebbi asus laptopom (core 2 dou 1.8 CPU, 2gb ram, ati mobility radeon x2300 384MB, Xp 3 service pack.
Úgy hallottam, hogy a cod6 gépigénye hasonló a cod4 -z. Valaki tud segíteni, hogy futna e rajta a cod6, mert a cod4 ment rajta?

Hali.
Nekem kb ugyanúgy fut a CoD 6, mint a CoD 4, ha nem jobban.
Hp Pavilion dv5-1140eh

Sziasztok! Ezt a gépet néztem ki: ASUS G73JH-A2
Valami vélemény a gépről?

a bios adott beállításában kapcsold vissza az lcd power saving funkciót!
fn + a kombináció nem kapcsolja a fényérzékelőt?
- milyen oprendszert használsz?
- a szükséges atk illesztők és alkalmazások telepítve?

Hali! Én előbb téged olvasva azthittem ugyanolyan notival rendelkezel mint amit én rendeltem, de aztán kiderült hogy amit nekem holnap hoz ki a futár, az Asus K72JR lesz. Én főleg netezésre, ebook ( .PDF) olvasgatásra, Photoshoppolásra (win7 64bit 4G rammal asztalin szakít rendesen) filmnézésre és esetleg játékra használnám de legutóbbi minimális. Mit értesz az alatt, hogy "nem túl bika"? Milyen gamékat próbálgattál a Tiéden, milyen felbontással és beállításokkal? Ahogy látom enyémben valamivel erősebb lesz a proci, 4GB RAM, de a VGA egyezni fog a Tiéddel.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az F5SR szériában a HD3470 cserélhető-e?
Köszi 
A szervezés az amit az előtt csinálsz mielőtt csinálni kezdesz valamit, hogy amikor csinálod ne keveredj bele.

Fn+F5/F6 a kijelző fényerejét szabályozza. (Ambient light sensor)
OS
indows 7/32bit.
Bár ez a típushoz csak Vista support van,de működiknek win7 alatt is az elérhető driverek.
Atk felpakolva mind ami kell. 
-==AlfaAmore==-

de én az Fn + A kombinációt kérdeztem! azzal lehet be-, és kikapcsolni az általad említett funkciót!

Sziasztok! Volna megin egy kérdésem ASUS K50AB notin van -e Bluetooth?És ha van hogyan lehet életre csalni.Tudjátok 50 év felett belefogni a számítástechnikába nekem nagyon nagy kihívás ezért sokszor egyértelmű dolog nektek az nekem bonyolult.Azért szoktam kérn óvodás szintem magyarázzátok el.Köszi a válaszokat.állóóra 

a bluetooth előkészítés garantált, maga a bluetooth modul megléte a pontos típusból állapítható meg, a k50ab utáni azonosító kellene hozzá!?!?

Király vagy!!!!

Mért nem ezzel kezdted 
U.i.: Kicsit felületesen olvastam el a hsz-edet... azt hittem az "a" névelőként használod
Bocsi

[ Szerkesztve ]
-==AlfaAmore==-

Szia Kali! Bocsi a késői reagálásra,a pontos írása K50ABSX019L ez van a papírjára írva.

a leírás szerint abban nincs blouetooth modul, csak előkészítés van!
Richie146; 
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!!
Nos a problémám a következő most vettem ezt a notit: ASUS K50AB-SX089D
AMD Athlon 64 X2 QL-65 (2,1 GHz, 1 MB)
HDD:
500 GB, 5400 RPM, SATA
RAM:
2 x 2 GB DDR2-800
VGA:
ATI Radeon HD4570 512 MB
Szép meg minden...csakhát mégsem olyan mint kéne lennie
Szóval elvileg forumok és tesztek böngészése alapján a laptop halk...ami nemigazán igaz mert az enyémben 90%ban fullon pörög a venti..még üresjáratban is..WTF? megaztán van 1kis magasfrekvenciás sípolo ciripelő hang is odabent (szüleim,idősebbek nemhallják) de engem baromira zavar....
+ a legrosszab az egészben az hogy a játékok nemúgy mennek mint kellene..pl teszt bizonyítja hogy CS:Sourcben highon 140 fpsnek kellene lennie és hát lófax......Aion is akad...
ami azért gázos mert a régi notimon amiben 3470es kártya volt (ami feleannyi pontot ért csak el benchmarkban mint a 4570es) simán futott mind2ő
Win7-et használok...de ezt is ajánlják hozzá
+megpróbáltam már kb az összes lehetséges drivert a vga-hoz
PLS HELP!!!!!!
[ Szerkesztve ]

először is frissítendő a bios! a ípolás és s venti fordulata javulni fog!
ellenőrizd a bios beállításában - ha van olyan - a vga select módot, hogy az hogyan áll, mivel adott noti elvileg hd 3200 integrált, és hd 4570 dedikált videókarival is rendelkezik, power xpress módban mind a kettő aktív - és te tudod oprendszer alatt beállítani, hogy melyik menjen -, dgpu módban pedig csak az erősebb hd4570 vga! hd 3200 integrált videókarival ne akarj játszani, mert gyenge teljesítményt fogsz kapni!
a gyártói illesztőket használd, a noti letöltési részlegéből!

Köszi a választ Kali!
De a helyzet a következő!A biosom a legfrissebb ami elérhető az oldalon az van fent nekemis!
próbáltam már a gyári vga drivert is meg újabbat is ugyanaz ...
windowsban is be volt állítva a 4570es és írta is hogy azt használja mégis szar volt a teljesítmény...de kipróbáltam már a biosban való direct dgpu-t is..és szintén gyenge a teljesítménye! nemtudom hogy miben befolyásolná az a dolgokat hogyha felraknék minden 1es drivert hisz tudomásom szerint az összes szükséges fentvan
a hotkey és 1éb baromságok nemfognak nekem beleszólni a grafikai teljesítménybe....1etlen dolog talán ami nincs felrakva az a gyári chipset driver(de mivel a win7 felismert mindent nem tartottam szükségesnek) de most felrakom aztis hátha....
esetleg ha van további 5let szívesen várom

a win 7 csak az alap hardverekhez/eszközökhöz ad illesztést, a gyártóspecifikus funkciókhoz nem, ezért ajánlott minden szükséges gyártói illesztő (atk...stb) felhúzása!
a használt energiagazdálkodási séma is beleszólhat még a teljesítménybe, ne az energiatakarékost használd! ugye hálózati táplálás mellett játszottál, és nem akkumulátoros módban?
a videókártya esetében mind a két vga illesztve lett rendesen? a bios vga mód melyik állásában történt a vga illesztő felhúzása?
külön chipset illesztőt hol láttál a noti letöltési részlegében?

Nos felvetett 1pár kérdést ez a válaszhalmaz
1ébként:
-töltőről használtam nem akksiról
-nem energiatakaréskos üzemmódban
-ha a 2vga illesztés alatt a mind2őhöz való illesztőprogram installációját érted arra csak kérdéssel tudok felelni
:mind2őnek van külön illesztője???? de 1ébkénta 4570esét tuti felraktam a kari telepítése xpress üzemmódban zajlott...de az most fogós kérdés hogy vajon akkor meik vga-t használta a gép
végső soron arra jutottam hogy formázom a notit új win 7 és minden gyári illesztő telepítése...ja és még win 7install előtt dgpu-módba állítóm a BIOS-t és végig töltőn lesz...ha ígysem járok sikerrel akkor kérdezlek tovább Kali
és nagyonszépen köszönöm a válaszaid

mind a két videókarinak van külön illesztése - hiszen az egyik a chipset része, a másik pedig külön dedikált gpu -, de a noti letöltési részlegében adott illesztő mind a kettőt tartalmazza! power xpress módban elvileg mind a két vga illesztve lett!
ha dgpu mód van kiválasztva a bios adott beállításában, akkor is problémás a játék?
[ Szerkesztve ]

jaja dgpu módban is ugyanolyan szar
ráadásul 5perc mire betölt a windows ebben a formában...és amikor visszaállítóm expressre akkoris kurvasokáig tart mire újra feláll a rendszer
amúgy azt ajánlod hogy amikor újratelepítema rendszert akkoris xpress módban legyen a bios beállítva?
de most nincs időm foglalkozni vele...majd este fele remélem akkoris online leszel és majd segítessz ha kell
[ Szerkesztve ]

akkor nálad alapban gond van a rendszerrel, esetlegesen valóban segíthet az oprendszer újrahúzása...
ne gányolt/tört/buherált oprendszert használj, és minden szükséges illesztőt/alkalmazást húzz fel!
[ Szerkesztve ]

Basszameg komolyan mondom besokalok
felraktam újra mindent oprendszer összes gyári driver minden kutyafasza és mostis ugyanaz a helyzet...dgpu alatt telepítettem mindent...mostis hagytam azon tehát most csak a 4570es karit látja és mostis ugyanojan szar a teljesítménye
Nemtudom mitévő lehetnék...esetleg vista?? bár nemtudom elvileg win7en is muzsikálnia kéne a notinak

hy all.
Asus notit szeretnék venni, feltételek: vmi jó proci 4gb ram, normális vga, led kijelző.
Asus K50ID-SX096D
Asus K50IE-SX053D
ezt a 2t néztem, de az egyik jobb proci, T6670 + GT310M 512mb vga a másik T4400+ GT320M 1gb.
Ti mit ajánlotok?
pirospontot megköszönöm -> http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_1-50.html