2013. május 21., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  ARCKÉP REQUEST archívum (téma lezárva)

(#801) [w]

[w]
(őstag)

nos, izé. van annak akadálya, hogy a jövőben ez [link] legyen az arcképem?

(#802) Bash válasza [w] (#801) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Őszintén szólva olyan a kép, mintha az egyik fele két dimenziós lenne, a másik fele három dimenziós. Azt javaslom, hogy keress egy arcképre alkalmasabbat.

http://bashtravel.com/

(#803) [w] válasza Bash (#802) üzenetére

[w]
(őstag)

én ezt szeretném, de hogy alkalmassá tegyem, ahhoz nem értek.
sejtem mire gondolsz a dimenziók alatt, de csak egy oldalt kell visszalapozni, tele van hasonlókkal.

(#804) Grafiqs válasza [w] (#803) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez a kép szerintem is kevéssé illeszkedik (főleg jelenlegi formájában) a forum arculatába. Ráadásul fehér kontúrja is van a képnek. Szerintem is keress-válassz magadnak egy másik képet. Majd pedig itt [link] az Arckép szerkesztő topikban kérj meg valakit, hogy csináljon belőle avatart.

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#805) Grafiqs

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A szabályrendszer módosult. Olvassátok el az #1-et.

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#806) orbano válasza Grafiqs (#805) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Ezen felbátorodva megkérdezném, hogy a megfelelő módosítások után (giffé konvertálás, mini avatar, stb), megkaphatom-e ezt az arcképet:
[kép]

A vér nem válik VAZZE!™

(#807) Pompi válasza Grafiqs (#805) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

1 észrevétel: a fontos tudnivalók részben is ki kellene javítani az addikt-ot őstag-ra.

Fixed - tiv

n⁴

(#808) tiv83us válasza orbano (#806) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Keszitsd/keszittesd el a megfelelo formatumot es a megfelelo mereteket, majd linkeld oket ide. Utana minden kiderul :)

I should go.

(#809) orbano válasza tiv83us (#808) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

A 43x52-es méret maradhat?

Igen, keszitsd el a kis meretet is plz - tiv

A vér nem válik VAZZE!™

(#810) Sirpi

Sirpi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Elolvastam az első hsz-t (tudom, közelében nem vagyok, nem is leszek soha, de érdekelt).
Találtam pár hibát:

- 600 napja reggelt nick és minimum őstag rang, de azután sem jár automatikusan (notórius offolók gondolkozzanak mielőtt kérnek) és a Modok
egyetértenek a döntésben

Itt a sortörést ki kéne venni, mert elsőre olyan, mintha a modoknak járna még automatikusan az arckép.(ami nagyrészt igaz is, de a köv. sor módosítja a mondat értelmét)

- Elsőként álljon itt Parci hozzászólása: [link]

Ezt akárhogy nézem, eléggé az adatlapjának tűnik :)

- ne legyen vita arról, hogy xy miért kapta meg, pedig még csak őstag, senior tag... tessék elfogadni, és arra törekedni, hogy értelmes, konstruktív hozzászólásokkal váljunk hasznos tagjaivá a fórumnak;

Mivel már elég őstagnak lenni, ez törölhető.

Javitottam, viszont mostantol kezdve megkernek mindenkit, hogy az egyeb ilyen iranyu eszreveteleit /pl. ha rossz egy link, vagy valamilyen fogalmazasbeli ellentmondast talal/, akkor azt semmikepp se ebbe a topicba tuntesse fel, hanem tegye azt a Moderatort keresek! c. temakorben! Ezt a hsz-t meg ma ejfeleig torolni fogom. Koszi - tiv

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#813) orbano

orbano
(PH! félisten)

Újra bátorkodom az (elvileg) PH!-konform avatarokkal:
[kép] [kép]

[Szerkesztve]

A vér nem válik VAZZE!™

(#814) b-type

b-type
(PH! nagyúr)

Üdv, én ezt a két képet kérném:

[kép]

[kép]

köszönöm :).

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#815) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Én pedig ezt kérném:

[kép]

[kép]

Ez már asszem a 4. verzió, csak jó lesz már :DD

☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆

(#816) Grafiqs válasza orbano (#813) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Gratulálok az új fejedhez. :)

(#817) Grafiqs válasza _seth_ (#815) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Érdekes lettél, gart. :)

(#818) Grafiqs válasza b-type (#814) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Megkérlek fáradj vissza a szerkesztős topikba egy kis javításra. A szélei nem szépek a képnek, illetve nem is gif-ek.

(#819) _seth_ válasza Grafiqs (#817) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Köszönöm!!!!

Nekem nagyon tetszik :C

☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆

(#820) b-type válasza Grafiqs (#818) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

én viszont szeretnék kicsit több felvilágosítást, mivel 60 napig nem jöhetek újra.
- melyik részével vannak főleg a gondok?
- mivel a bemutatott képem gif formátumba lett mentve és a kiterjesztése is az, szeretném elkerülni hogy legközelebbi gif képemnél is az legyen a probléma hogy valójában mégsem gif.
Mire ügyeljek pontosan?
köszönöm :)

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#821) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Nagy megtiszteltetésben lenne részem, ha méltónak találtatnék az alábbi remekműre, mely BLiNk3r mester keze munkáját dícséri :R

[kép] [kép]

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#822) peterkeT válasza b-type (#820) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Már miért ne jöhetnél újra 60 napig? Ugyan már. Nem a jogosultságodat kérdőjelezte meg Grafiqs, csak a képen van még mit javítani, hogy megfeleljen a követelményeknek. Valaki javít rajta a szerkesztős topikban, linkeled a javított verziót, és már van is vicces gokartos kutyád. Jó kép egyébként.

Grafi: egyébként miért nem .gif? :F

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#823) Carline válasza _seth_ (#819) üzenetére

Carline
(senior tag)
LOGOUT blog

Meglett az új UFO-fej!
Mondhatom szép, olyan új. :DDD
Hogy úgy mondjam ''kisírtátok'' magatoknak.

Ellenben érdekes, hogy itt milyen nagy valami a saját ''arc'', míg ez máshol természetes.

! A hozzászólást nem negatívumként írtam !

====>> Samsung S Advanced blogom: http://t7.hu/0drl-i9070 <<====

(#825) VladimirR válasza Carline (#823) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

mas forumokon lehetoseged van onmagadnak feltolteni avatart, ami reszint jo, reszint viszont rettento zavaro tud lenni a sok animgif, es miegymas
itt azert a jelen rendszer alakult ki, mert probaljak megorizni az oldal egyseget, nem lehet akarmilyen avatart betenni - mint a szabalyok is irjak, az alap valaszthatoakhoz valamennyire hasonlo, rajzos kepek kellenek - ennek felugyelete pedig nehezen megoldhato, ezert kell kerni az avatart
a rangok, es egyebek pedig reszint azert is szuksegesek, mert napunta 10-150 uj felhasznalo regisztral, erre nem igazan van kapacitasa seniknek

ha komolyabban erdekel, hogy indult az egesz, ajanlom olvasdasra az elso ''arckep request'' topic-ot

(#826) Grafiqs válasza b-type (#820) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Gratulálok, a fejcsere megtörtént. :)

(#830) b-type válasza Grafiqs (#826) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Nagyon szépen köszönöm :)
ígérem hogy majd még javítom a széleit, és egyszer (egyetlen alkalommal) idelinkelem a javítottat.
mert eddig nem történt meg :B
szal thxa mégegyszer :R

(#836) ReJim

ReJim
(őstag)
LOGOUT blog

tisztelt moderátorok!

az eltelt napok és a rang alapján jogosult vagyok az egyéni avatarra. amennyiben az illetékesek is így gondolják szeretném ha az avataromnak az alábbi lenne beállítva:
nagy: [link] (kicsi: [link])

előre is köszönöm!
üdv

</end.?>

(#837) Manitou

Manitou
(PH! kedvence)

Ezt az arcépet szeretném kérni, ha lehetséges:
nagy:[kép]
kicsi:[kép]

Előre is köszönöm. És Pompi fáradozását is. :R

[Szerkesztve]

(#838) Pompi válasza Manitou (#837) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egy kicsit mókoltam még az alján:

[kép]

(Sorry, hogy ide...)

n⁴

(#840) shev7

shev7
(PH! kedvence)

Remelem meltonak talalnak a moderatorok az egyeni avatarra. Ha igen, ezt szeretnem kerni:

[kép]
[kép]

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#841) Bash

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

X@b3e!

A képpel nem igazán vagyunk kibékülve, kicsit lehetne rajzosabb, vagy esetleg lehetne egy csak fej verziót csinálni.

ReJim!
Gratula!

shev7!
A kép nem rossz, viszont lehetne egy kis életet is vinni bele, próbáljátok meg kiszínezni, szerintem ennél csak jobb lehet.

http://bashtravel.com/

(#842) shev7 válasza Bash (#841) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Nemtom, hogy szabad-e ezt ide irni.

A kep azert ilyen ''szintelen'' mert az eger (Vesz a ''Bunko es a Vesz'' c. rajzfilmbol) ilyen ''szinu''. Ha ennek ellenere nem jarultok hozza, akkor a kiszinezes helyett inkabb egy masik kep mellett dontenek, ha lehet.

[Szerkesztve]

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#843) ReJim válasza Bash (#841) üzenetére

ReJim
(őstag)
LOGOUT blog

:R köszönöm az arcképet. a többieknek meg kitartás! ;)

</end.?>

(#844) Totyi

Totyi
(őstag)

Bátorkodom egy arckép jelöltet bemutatni;ezt szeretném ha megfelel
az elvárásoknak.:)
[kép][kép]

(#845) Grafiqs válasza Totyi (#844) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Megkérlek válassz egy másik képet magadnak. Mert nagyon nem illik be PH! forumának arculatába. :)

(#846) Grafiqs válasza Manitou (#837) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A nagy kép jó. De a kicsin még dolgozni kellene egy keveset. Nem elég részletgazdag és homályos is.

(#847) BLiNk3r válasza Grafiqs (#846) üzenetére

BLiNk3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Gyártottam gyorsan egyet:
[kép]

Tudom, hogy nem ide, de ha megvan a kép, akár törölhetitek is a hsz-t

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  ARCKÉP REQUEST archívum (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.