Sziasztok
Kidus engedélyezte, Ndruu elkészítette az egyéni arcképet amit szeretnék most kérni tőletek. Köszönöm mindkettőjüknek és az egész fórumnak.
There's an app for that
Moderátort keresek az APRÓHIRDETÉSEKHEZ! [Anonim topic, olvasd el az 1. hsz-t!]
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok [Anonim topic - olvasd el az 1. hozzászólást!]
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
PROHARDVER! - abszolút kezdőknek [Olvasd el az 1. hozzászólást, mielőtt kérdezel!]
Megváltozott nevek és email-címek [e-mail cím visszaállítás megoldása az 1. hsz-ban]
Mobilarena észrevételek, hibák, javaslatok (az oldallal kapcsolatban)
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

Sziasztok
Kidus engedélyezte, Ndruu elkészítette az egyéni arcképet amit szeretnék most kérni tőletek. Köszönöm mindkettőjüknek és az egész fórumnak.
There's an app for that
Szeretném kérni ezt, a < Hasek > által készített avatart magamnak,
amit < Kidus > ellenőrzött és hagyott jóvá! Ezúton is köszönöm a munkát Hasek, és a jóváhagyást Kidus!

[ Szerkesztve ]
Kezd felhigulni a PH! - Agyrákot kapok...
Kérném ezt magamnak tisztelettel:
[link]
[link]
Köszönet érte Haseknek, aki megalkotta, valamint Kidusnak, aki rábólintott. 
Köszi
A Galaktikus Pingvinbirodalom Uralkodója és a Káosz Birodalmi Pingvinalakulat tagja. Játszani és játszani hagyni! *bzssssssssssssüüüü* (lézerkard kivonva)/by Drakoo/. Lubuntu 12.10. cmd: Ping Win!
Udv!
Kernem tisztelettel ezt az arckepet beallitani:
nagy
Koszonom a kepet Hasek kolleganak es Kidusnak ([link]) a jovahagyasert.
Elore is koszonom. 
.... meg amúgy is az a kényszerképzetük hogy az emberiség legyen már egy nagy egybeolvasztott munkás massza, ahol névtelen, ki tudja milyen nemű emberek vidáman sétálgatnak a kijelölt úton...

Üdvözlet!
Kidus engedélyével és Hasek segítségével elkészült képet kérném beállításra.
Köszönöm

Szerintem ...

-----------------------------------------------------
Sziasztok!
Kidus jóváhagyásával szeretném kérni az alábbi egyéni avatart:
Hatalmas köszönet Hasek kollégának, aki elkészítette nekem, és Kidusnak, aki jóváhagyta! 
Xtreme 3D Team Hungary $ HTC DS@1,53GHz@1250mV $ A tudatlanság áldásos.....

helo!
szeretném igényelni az alábbi egyéni arcképet Kidus engedélyével:

köszönet!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««

Sziasztok!
Őket kérném tisztelettel avatarnak:
; 
Kidus engedélyével és köszönet az elkészítésért Haseknak!

Sziasztok!
A következő képet szeretném arcképemnek kérni:
; 
Kidus engedélyezte, Hasek pedig elkészítette.
[ Szerkesztve ]

(#2973) pisztoly válasza RoyalFlush (#2972) üzenetére

ezer köszönet! jól mutat... 
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««

Üdvözletem!
Kidus engedélyével szeretném kérvényezni az alábbi egyedi arcképet:
Nagyon köszönöm
Kidus segítségét és
Hasek fáradozását! 
http://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi/friss.html Moderálást APRÓKHOZ: http://href.hu/x/fk2g * Moderálást FÓRUMOKHOZ: http://href.hu/x/fk2h

Kedves Moderátorok!
Kérvényezni szeretném az egyéni arcképet. Azt hiszem, most talán megfelelek az elvárásoknak. Tudom, hogy az adatlapom nem tiszta, így azzal is tisztában vagyok, hogy egyéni elbirálásom lesz.
Az utolsó "bejegyzésem" óta, teljesen tiszta vagyok, és a PH! etikketjének és szabályainak megfelelően forumozok. Tanultam a hibáimból. Remélem, talán a hibámat ellensúlyozza, hogy ennek a topicnak az első hsz.-ét én készítettem korábban a kedves fórumtársak segítése céljából.
Ez lenne a kép, amit kérvényezni szeretnék:
Nagy
A képet Kidus engedélyezte és Ndruu készítette.
Köszönet mindenkinek a munkájáért és a figyelemért.
[ Szerkesztve ]

------------------------------------------------------------

Szeretném kérni az alábbi, Hasek által készített arcképet (Ngayon köszönöm!), Kidus engedélyével:
Köszönöm! 
[ Szerkesztve ]
WayteQ xTAB-70dci (Android 4.2.2), Kindle Touch (FW 5.3.2.1)
Sziasztok!
Remélem jó voltam az elmúlt időben, ha igen, akkor szeretném kérni az alábbi avatart
A jelenlegivel is teljesen ki vagyok békülve, szeretem, de Manny jobban illik hozzám 
A képek:
A képet Hasek készítette, Kidus jóváhagyta 
Köszönöm mindenkinek! 
Atesz
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Az alábbi egyedi arcképeket szeretném kérni:
A képek:
A képeket Hasek készítette, majd Kidus engedélyezte. Mindkettőjüknek nagyon köszönöm! 
http://sweetlou6.wordpress.com/ | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

A jelenlegi körben átszabottak (2010.08.15. - 09.01.):

Csakénvagyok-kal kapcsolatban arra a közös döntésre jutottunk, hogy egyelőre nem kaphat egyéni arcképet. ~3 hónap múlva térjünk vissza rá, aztán majd meglátjuk, nem ígérünk semmit.
(#2989) Black Dragon válasza Black Dragon (#2987) üzenetére
Eltűnt a kicsi kép, de
itt van.
Ray-Ban RB8307 014 AVIATOR Barna lencsés napszemüveg eladó! Gyönyörű állapot, tok, számla, EREDETI !----->30000Ft

Sziasztok!
Ndruu megkreálta ezt:
, amire RoyalFlush (maximum respect) rábólintott:
Tehát amit szeretnék kérvényezni avatarnak:

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

Sziasztok!
Megkaptam az engedélyt Kidustól az egyéni arcképhez.
A kiválasztott képet Ndruu segítségével sikerült használható állapotúra szerkeszteni ezért nagyon nagy köszönet illeti. 
Ime a megszerkesztett avatarjaim amit ezúton szeretnék megkérvényezni.
Nagy
Előre is köszönöm 
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

-------------------------------------------------------------------

Sziasztok!
koxx elkészítette és Kidus engedélyezte az alábbi arcképemet. Szeretném kérni egyéni arcképnek.![]()
![]()
[link][link]
koxx-nak köszönöm az elkészítést, Kidusnak az engedélyt! 
*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! *-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica ||
Sziasztok
Kidus engedélyével szeretném kérni Tőletek a Hasek által elkészített egyéni arcképet.
Köszönöm a képet, és a jóváhagyást mindkettőjüknek 

[ Szerkesztve ]
All Hope Is Gone

Kidus engedélyével, és Hasek kolléga segítségével elkészült az egyéni avatarom! 

[link] [link]
Kérnem az aktiválását! Köszönöm!

Ott, hol a "hipernet" is ratyi... :)

Sziasztok!
Kidus engedélyének, és Hasek kollága munkájának köszönhetően elkészült az avatarom.
Nagyon szépen kérem az aktíválását.Köszönöm. 
[ Szerkesztve ]
||Samsung Galaxy S3||-Powered by Google //Barca forever\\