Történet: ismeretlen (megismerhetetlen) karakterek, motivációk, környezeti változók tömkelege... A végén elvarrva valami eszméletlen bugyuta módon.
Drámának nem volt elég dráma... A történet az utolsó 4-5 részben bontakozik ki, és mire lehetne vele kezdeni valamit, már vége is van. Az meg hogy Yui tudja az első résztől, hogy [spoiler], csak nekünk nem árulják el, erősen a Lőrinc L. Lászlós könyvek színvonalát idézi... Valahogy nem tudtam elsírni magam a történet alatt egyszer sem - pedig rígattak meg már kevésbé "erős" történetek is.
Gore-nak gore (egy kicsit), bár csak ez első néhány részben. Tök értelmetlenül amúgy...
Slice of life - LOL, slice of afterlife 
Komédiának meg... Lehet, hogy én vagyok sótlan, de a viccesnek beállított jelentek negyedén sem tudtam egy erőtlen mosolynál többet előhozni.
A 13.5 teljesen értelmetlen volt, a 14. meg talán ütött volna (valahol a 4. körül)...
---
Psych0: Szerintem se drámából, se komédiából nem volt benne elég...
---
Szóval mindent egybevetve a történet bíztató volt és sokkal többet - vagy a konkrét történetet sokkal értelmesebben - ki lehetett volna hozni belőle. Szerintem.
AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]